-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που να 'ναι άραγε εκείνο το εικονίδιο της πανωκατω κίνησης όταν το χρειάζεσαι..
Eφτασε!!
με πρόλαβες. Δεν θα ξανασυμβεί!
Το εχω και σε πρασινο
Το θέμα με τα 'χειρόφρενα' είναι αλλού παιδιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που να 'ναι άραγε εκείνο το εικονίδιο της πανωκατω κίνησης όταν το χρειάζεσαι..
Eφτασε!!
με πρόλαβες. Δεν θα ξανασυμβεί!
Το εχω και σε πρασινο
Το θέμα με τα 'χειρόφρενα' είναι αλλού παιδιά.
καταντήσαμε την συγκεκριμένη σελίδα αυτού του τόπικ, την πιο μαλακισμένη στο φόρουμ!
-
Ζωγραφιζουμε παλι παιδια. Εχετε βλεπω κεφια.
Σπανια βλεπω στη σειρα πολλα ποστ μαζι και το ενα να ειναι πιο αστειο απο το αλλο.
Ευτυχως που λεμε τετοια και γελαει το χειλακι μας. -
Λοιπόν, επιστροφή στο θέμα:
Σήμερα το πρωί, μπλε Seicento, με αυτοκόλλητο από τη μια άκρη του πίσω παρμπρίζ ως την άλλη, που έγραφε ακριβώς αυτό:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
...ένα σκέτο 'Ν' θα αρκούσε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα το πρωί, μπλε Seicento, με αυτοκόλλητο από τη μια άκρη του πίσω παρμπρίζ ως την άλλη, που έγραφε ακριβώς αυτό:ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
Αν είχε μεγαλύτερο πίσω τζάμι θα έγραφε περισσότερα:
'ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ'
-
Σημερα το πρωι,οδηγος Nissan Maxima πεταει το τσιγαρακι του καθως ειμασταν με 120 στην παραλιακη στο ρευμα προς Πειραια.
Ημουν απο πισω του και το τσιγαρο εξοστρακιζεται στο οδοστρωμα και πεφτει πανω στο παρμπριζ του ignis.....
Ποση μπορει να εχει ενας ανθρωπος??
-
Λοιπόν, επιστροφή στο θέμα:Σήμερα το πρωί, μπλε Seicento, με αυτοκόλλητο από τη μια άκρη του πίσω παρμπρίζ ως την άλλη, που έγραφε ακριβώς αυτό:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
...ένα σκέτο 'Ν' θα αρκούσε...
Το έχω δει σε φωτό αυτό!!! Κορυφή!!!
-
Για να γυρίσω χθες από το γραφείο σπίτι κ σήμερα να έρθω πάλι πίσω στο γραφείο διαπίστωσα ότι είχαμε jack pot στα ατυχήματα:
-
Καποδιστρίου κ Λ. Ηρακλείου : 3 αυτοκίνητα + 1 μηχανή (δεν είδα τι ακριβώς κατάφεραν!)
-
Λ. Αθηνών Λαμίας, μαύρο ολοκαίνουργιο fordfocus προσπάθησε να περάσει αρκετούς από δεξιά (από την λωρίδα για να στρίψεις δεξιά) αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να το κολήσει στις μπαριέρες κ έτσι η ήδη βεβαρημένη Ε.Ο. να χάσει ακόμα μία λωρίδα κυκλοφορίας κ η ουρά να συνεχίζεται κ πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ, άγνωστο έως που....
-
Λ. Καβάλας μαύρο ibiza (μάλλον fr αν είδα καλά τις ζάντες) είχε πέσει με πολλά πισω κ πλάγια από γαλάζια xsara την οποία έστειλε πάνω στο διάζωμα ανάμεσα στα πλατάνια!
Η ζημιά τρελή κ στα δύο αυτοκίνητα κ ο τρόπος που η αστυνομία (1 ανακριτικό συν 2 περιπολικά) έκοψε τις 2 αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας έκαναν όλους όσους έφταναν σβέλτα να αφήνουν αρκετό λάστιχο κάτω, αφού κανείς δεν προνόησε πριν την στροφή που δεν φαινόταν το ατύχημα, να βάλει κορύνες ή έναν αστυνομικό να κάνει σήμα -
Σήμερα άλλη μία μηχανή με αυτοκίνητο στην Ν. Φιλαφέλφεια.
-
λίγο ποιό κάτω (στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ - παράκληση μην σχολιαστεί αυτό) 4 αυτοκίνητα κ ο πραγματογνώμονας κάποιας ασφαλιστική να τραβάει φωτογραφία!
-
αυτό δεν εξελίχθηκε σε ατύχημα (να είναι καλά τα φρένα του GSA) όταν κυρία με Getz σκούρου μπλέ χρώματος έβγαλε φλας δεξιά, άλλαξε λωρίδα κ όταν έφτασα δίπλα της αποφάσισε ότι η δεξιά είχε κίνηση ακόμα, οπότε το έκοψε αριστερά παρά τις κόρνες μου! κ σχεδόν το κοκάλωσα κ το κόλησα πεζοδρόμιο για να την γλυτώσουμε!
Το φλας όμως έδειχνε ακόμα δεξιά κ ήταν φυσικό, αφού μερικά μέτρα ποιο κάτω ήθελε να στρίψει δεξιά κ διέσχισε 3 λωρίδες για να στρίψει εμπρός από τα φορτηγά που πέρασε όπως περιέγραψα παραπάνω!
Έπρεπε κάποιο από τα φορτηγά να την πήγαινε βόλτα, χώρια που μετάνιωσα τελικά που δεν την ακούμπησα να μου φτιάξει κ το χτύπημα που μου έχουν κάνει στο φτερό!
Αυτ(ι)άααα για σήμερα!
-
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Για να γυρίσω χθες από το γραφείο σπίτι κ σήμερα να έρθω πάλι πίσω στο γραφείο διαπίστωσα ότι είχαμε jack pot στα ατυχήματα:-
Καποδιστρίου κ Λ. Ηρακλείου : 3 αυτοκίνητα + 1 μηχανή (δεν είδα τι ακριβώς κατάφεραν!)
-
Λ. Αθηνών Λαμίας, μαύρο ολοκαίνουργιο fordfocus προσπάθησε να περάσει αρκετούς από δεξιά (από την λωρίδα για να στρίψεις δεξιά) αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να το κολήσει στις μπαριέρες κ έτσι η ήδη βεβαρημένη Ε.Ο. να χάσει ακόμα μία λωρίδα κυκλοφορίας κ η ουρά να συνεχίζεται κ πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ, άγνωστο έως που....
-
Λ. Καβάλας μαύρο ibiza (μάλλον fr αν είδα καλά τις ζάντες) είχε πέσει με πολλά πισω κ πλάγια από γαλάζια xsara την οποία έστειλε πάνω στο διάζωμα ανάμεσα στα πλατάνια!
Η ζημιά τρελή κ στα δύο αυτοκίνητα κ ο τρόπος που η αστυνομία (1 ανακριτικό συν 2 περιπολικά) έκοψε τις 2 αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας έκαναν όλους όσους έφταναν σβέλτα να αφήνουν αρκετό λάστιχο κάτω, αφού κανείς δεν προνόησε πριν την στροφή που δεν φαινόταν το ατύχημα, να βάλει κορύνες ή έναν αστυνομικό να κάνει σήμα -
Σήμερα άλλη μία μηχανή με αυτοκίνητο στην Ν. Φιλαφέλφεια.
-
λίγο ποιό κάτω (στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ - παράκληση μην σχολιαστεί αυτό) 4 αυτοκίνητα κ ο πραγματογνώμονας κάποιας ασφαλιστική να τραβάει φωτογραφία!
-
αυτό δεν εξελίχθηκε σε ατύχημα (να είναι καλά τα φρένα του GSA) όταν κυρία με Getz σκούρου μπλέ χρώματος έβγαλε φλας δεξιά, άλλαξε λωρίδα κ όταν έφτασα δίπλα της αποφάσισε ότι η δεξιά είχε κίνηση ακόμα, οπότε το έκοψε αριστερά παρά τις κόρνες μου! κ σχεδόν το κοκάλωσα κ το κόλησα πεζοδρόμιο για να την γλυτώσουμε!
Το φλας όμως έδειχνε ακόμα δεξιά κ ήταν φυσικό, αφού μερικά μέτρα ποιο κάτω ήθελε να στρίψει δεξιά κ διέσχισε 3 λωρίδες για να στρίψει εμπρός από τα φορτηγά που πέρασε όπως περιέγραψα παραπάνω!
Έπρεπε κάποιο από τα φορτηγά να την πήγαινε βόλτα, χώρια που μετάνιωσα τελικά που δεν την ακούμπησα να μου φτιάξει κ το χτύπημα που μου έχουν κάνει στο φτερό!
Αυτ(ι)άααα για σήμερα!
Δεν κάθεσαι σπίτι καλύτερα
-
-
ΩΧ λες? λες ο μαλακομαγνήτης μου να επεκτείνεται??? ουπς
-
Κι εγώ είδα το μεσημέρι στη Βουλιαγμένης στο ύψος του νεκροταφείου στο ρεύμα προς Αθήνα είχαν στουκάρει άγρια στην αριστερή, δεν είδα πολλά όμως γιατί περνούσα με το λεωφορείο.
Πώς γίνεται σ'ένα δρόμο χωρίς κίνηση και σε σημείο που δεν έχει στροφή(είναι πιο κάτω) να πέσει ο ένας πάνω στον άλλον και μάλιστα στην αριστερή; μιλάμε για γερό κοπάνημα όμως -
Η Βουλιαγμένης δεν έχει κίνηση???
-
Η Βουλιαγμένης δεν έχει κίνηση???σ'εκείνο το σημείο σπάνια αφού ο δρόμος 'ανοίγει' και παράλληλα 'ανοίγουν' και τα γκάζια
-
Δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ποσο πραγματικο ειναι το γεγονος. Στη Χερσονησο - μεγα τουριστικο προορισμο - καποιοι τουριστες αγνωστου εθνικοτητας, διασκεδαζαν μεχρι το πρωι. Ολοι τους τυφλα στο μεθυσι και καποια στιγμη καποιος απο αυτους εκατσε στο πεζοδρομιο και κοιμηθηκε. Τοτε οι φιλοι του θεωρησαν αστειο να τον πεταξουν σε ενα καδο απορρηματων, ετσι για να γελασουν. Τον εβαλαν λοιπον σε ενα καδο και τον παρατησαν. Ο αλλος απο το μεθυσι του δεν καταλαβε τιποτα. Μετα απο λιγο ομως περασε το σκουπιδιαρικο. Ευτυχως οπως το μηχανημα σηκωνε τον καδο για να τον αδειασει προεξηχαν κατι ποδια τα οποια και ειδε ο υπαλληλος και την τελευταια κυριολεκτικα στιγμη δεν πολτοποιηθηκε ο τουριστας.
-
Τι τραβάτε και εσείς με τους μ@λ@κες τους Άγγλους. Και τι μου θύμησες... Έχω δουλέψει νυχτερινός ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα. Οι Αγγλιδούλες φεύγανε για βραδυνή έξοδο μέσ' το άρωμα και το ταγεράκι και γύρω στις 7 το πρωί, τις φέρνανε ντόπιοι με 4Χ4 και κυριολεκτικά τις ΞΕΦΟΡΤΩΝΑΝΕ τύφλα στο μεθύσι. Απίστευτα πράγματα
-
Εχθές ένα ΖΩΟ μάλλον ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του.
Κατεβαίνω από πανόραμα Γαλατσίου, γυρνώντας από τη σχολή, και στο διπλανό αυτοκίνητο βλέπω το εν λόγω ζώο να έχει το ένα παιδί να κάθεται στην πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού (την οποία και είχε γύρει) και να κοιτάει προς τα πίσω, ενώ το δεύτερο παιδί καθόταν στο πίσω κάθισμα, στην ίδια ευθεία με το πρώτο. Και τα 2 παιδιά κάτω από 8 χρονών. Σε ένα δυνατό φρενάρισμα (πόσο δε μάλλον σε τρακάρισμα) τι θα γινόταν;
Εννοείται ότι κανείς δε φορούσε ζώνη!
Κάποια στιγμή σταμάτησα δίπλα του και των ρώτησα αν θέλει τα παιδία του. Το ζώο με κοίταξε με μια ηλίθια φάτσα και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας οπότε προχώρησα παρακάτω. Μακάρι να είναι τυχερός αυτός και τα παιδιά του.
Φεύγοντας ο ηλίθιος με κοιτούσε και γέλαγε...
-
Και ένα άλλο ωραίο σήμερα το πρωί.
Περνόντας έξω από το Βαρβάκειο άκουσα ένα φρενάρισμα πανικού μπροστά μου. Μέχρι να καταλάβω τι έγινε βρέθηκα να κατευθύνομαι μπλοκαρισμένος προς τον πίσω προφυλακτήρα ενός ταξί!
Αιτία; Ένας 'μπαμπάς' με 316, ο οποίος θεώρησε ότι το μοσχάρ... ε... παιδί του δεν μπορούσε να περπατήσει 100m και ήθελε να το αφήσει ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σχολείου, σε ένα εντελώς ακατάλληλο σημείο για κάτι τέτοιο!
-
Κ το κορυφαίο σημερινό περίεργο:
έκανα 25 χλμ πρωϊ πρωϊ κ δεν πέτυχα τίποτα περίεργο... λέτε να είμαι άρρωστος????Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ποσο πραγματικο ειναι το γεγονος. Στη Χερσονησο - μεγα τουριστικο προορισμο - καποιοι τουριστες αγνωστου εθνικοτητας, διασκεδαζαν μεχρι το πρωι. Ολοι τους τυφλα στο μεθυσι και καποια στιγμη καποιος απο αυτους εκατσε στο πεζοδρομιο και κοιμηθηκε. Τοτε οι φιλοι του θεωρησαν αστειο να τον πεταξουν σε ενα καδο απορρηματων, ετσι για να γελασουν. Τον εβαλαν λοιπον σε ενα καδο και τον παρατησαν. Ο αλλος απο το μεθυσι του δεν καταλαβε τιποτα. Μετα απο λιγο ομως περασε το σκουπιδιαρικο. Ευτυχως οπως το μηχανημα σηκωνε τον καδο για να τον αδειασει προεξηχαν κατι ποδια τα οποια και ειδε ο υπαλληλος και την τελευταια κυριολεκτικα στιγμη δεν πολτοποιηθηκε ο τουριστας.Σε Χερσόνησο κ Μάλλια τίποτα δεν είναι περίεργο....
Εδώ ότνα κατεβαίνω Κρήτη κ το πλοίο φτάνει 5:30 κ όλα κλειστά δεν είναι λίγες φορές που μέχρι να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι, πετάγομε ως την Χερόνησο/Μάλλια για να βρω κανά καφέ, όπου έχω δει σκηνικό στο κλείσιμο των μαγαζιών να βγάζουν μάνικες για πλύσιμο με νερό (με όλα αυτά που έχουν 'αφήσει' οι άγγλοι...' κ φυσικά σκούπες! κ μαζί να σκουπίζουν προς το δρόμο κ κάτι τελειωμένους κ τελειωμένες τύφλα στο μεθύσι κ αυτοί να γελάνε!
Πρόπερσι μάλιστα εκεί που καθόμουν μέσα στο clio κ περίμενα την φίλη με τους καφέδες βλέπω μία Αγγλίδα (κλασσικά δυχτιωτό φόρεμα κ το στρινγκ να μην μπορεί να το ανεβάσει από τα γόνατα ) να έχει μόλις βγει από το νερό (τη θάλασσα ε? !!!) κ να προσπαθεί να μου πιάσει κουβέντα....
Το πως φοβόμουν μην ανοίξει καμιά πόρτα κ μπει μέσα δεν λέγεται!
Ευτυχώς με 2-3 μ@λ@κιες που της είπα λύθηκε στο γέλιο κ ξεράθηκε πάνω στο οδόστρωμα
Έρε τρέλλααααα μιλάμε!Κ πολύ καλό σκηνικό βράδυ περνώντας (επιστρέφοντας από Ιεράπετρα προς Ηράκλειο κ περνώντας από τον παλιό-κλασσικό δρόμο) πετύχαμε στα Μάλλια Άγγλουν να κατεβάζουν παντελόνια κ να δείχνουν τα οπίσθια τους, κ Κρητικός αστυνομικός να πιάνει από το 'γιακά' δύο από το αριστερό χέρι κ 3 από το δεξί να να τους σέρνει μέσα στο δρόμο!
Αχ.... είναι απίστευτοι!!!
-
Αφου γινεται κουβεντα για τα Μαλια...
Η Τριτη ειναι μεγαλη μερα για την περιοχη. Γινεται το 80-90% των αφιξοαναχωρησεων των ξενοδοχιων της περιοχης. Οποτε οπως καταλαβενετε η Δευτερα βραδυ ειναι ολα ...χυμα. Εχω δει αρκετες φορες Τριτη ξημερωματα να 'πηδιουνται' μεσα στο νεκροταφειο των Μαλιων απο ενα μεχρι και 3 ζευγαρια Αγγλων, πανω σε ταφους.
Αληθεια λεω ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αφου γινεται κουβεντα για τα Μαλια...
Η Τριτη ειναι μεγαλη μερα για την περιοχη. Γινεται το 80-90% των αφιξοαναχωρησεων των ξενοδοχιων της περιοχης. Οποτε οπως καταλαβενετε η Δευτερα βραδυ ειναι ολα ...χυμα. Εχω δει αρκετες φορες Τριτη ξημερωματα να 'πηδιουνται' μεσα στο νεκροταφειο των Μαλιων απο ενα μεχρι και 3 ζευγαρια Αγγλων, πανω σε ταφους.
Αληθεια λεω ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.Τι πλάκα να κάνεις? εκεί γίνεται το έλα να δεις.....
Κάπου έχω κ φοβερές φώτος από την δεκαετία τέλη 80 αρχές 90 που ήταν πραγματικά στα φόρτε τουΤο μόνο που δεν διευκρύνσες είναι για τι είδους ζευγάρια Άγγλων μιλάς! αχαχαχαχα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!