-
-
Χτες στο Ν. Ηράκλειο, βλέπω Άλφα 145 με πωλητήριο. Κάτι μου έκανε εντύπωση σε αυτό και πλησίασα να δω καλύτερα... Και τι βλέπω?
Τιμή: 5282 Ευρώ!!!
Κρίμα ρε γαμώτο, έχω μόνο 5281,5 Ευρώ...
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες στο Ν. Ηράκλειο, βλέπω Άλφα 145 με πωλητήριο. Κάτι μου έκανε εντύπωση σε αυτό και πλησίασα να δω καλύτερα... Και τι βλέπω?Τιμή: 5282 Ευρώ!!!
o φίλος προφανώς έχει μείνει στις δραχμές ακόμα. 5282 ευρώ είναι 1.800.000 ελληνικές δραχμούλες
-
Πριν κανά δίωρο πηγαίνοντας να πάρω τη μητέρα από τον σταθμό του ΟΣΕ στα Κιούρκα, περνώντας πάνω από την εθνική βλέπω ένα Πριμέρα να βγαίνει (κανονικά-όχι με όπισθεν) από τον δρόμο-είσοδο της εθνικής που καταλήγει στη λωρίδα επιτάχυνσης!!!
Δε θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να έχασε την έξοδο και να βγήκε από εκεί.... -
πριν από λίγο καιρό διασταυρώθηκα με αμάξι που πήγαινε ανάποδα στη γέφυρα που οδηγεί στα ΙΚΕΑ, Village κλπ
για τους μη-Θεσσαλονικείς να πω πως είναι μονόδρομος που φεύγει από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, περνάει κάτω και από τα δύο ρεύματα και καταλήγει στο Parking, και φυσικά η στροφή είναι τυφλή λόγω γέφυρας, οπότε πάλι καλά που την πήρα ανοιχτά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χτες στο Ν. Ηράκλειο, βλέπω Άλφα 145 με πωλητήριο. Κάτι μου έκανε εντύπωση σε αυτό και πλησίασα να δω καλύτερα... Και τι βλέπω?
Τιμή: 5282 Ευρώ!!!
o φίλος προφανώς έχει μείνει στις δραχμές ακόμα. 5282 ευρώ είναι 1.800.000 ελληνικές δραχμούλες
1.799.841,5 δραχμές. Με το πενηνταράκι τι θα γίνει; Ευτυχώς που το στρογγυλοποίησε με το ευρώ και μπορεί να το πουλήσει χωρίς πρόβλημα.
-
περιστατικο που συνεβη την κυριακη που μας περασε γυρω στις 9 το πρωι.. ειμαι σε τερμα στενου, οπου υπαρχουν 2 επιλογες αριστερα και δεξια. μπροστα μου κυρια μεγαλης ηλικιας με Daewoo Lanos σταματαει γιατι εχει στοπ... 2 μετρα πισω της σταματαω και εγω... ΞΑΦΝΙΚΑ βαζει οπισθεν και πριν προλαβω να κορναρω αρκετα μου ριχνει μια!!!!!
Κατεβαινοντας κατω η απαντηση της ' Τετοια ωρα ποιος να ειναι πισω μου'...
μα καλα γιατι οδηγούν ακομη αυτες;;;
-
Γιατι οταν συμπληρωνουν τα 65 χρονια οι οδηγοι στην Ελλαδα (που πρεπει να ξαναπερασουν εξετασεις για διπλωμα) αντι να αναβει ενα μεγαλο λαμπακι στα PC του υπουργειου και να την καλουν να ερθει για εξεταση (οπως στελνουν πχ τις ανακλησεις διπλωματος σε οσους εχουν συμπληρωσει ποντους), το αφηνουν στην συνειδηση του ελληνα να παει μονος του να το κανει....
αμα τους μαζευανε με το ζορι ολους αυτους τους coffin dodgers, θα ημασταν πολυ καλυτερα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι οταν συμπληρωνουν τα 65 χρονια οι οδηγοι στην Ελλαδα (που πρεπει να ξαναπερασουν εξετασεις για διπλωμα) αντι να αναβει ενα μεγαλο λαμπακι στα PC του υπουργειου και να την καλουν να ερθει για εξεταση (οπως στελνουν πχ τις ανακλησεις διπλωματος σε οσους εχουν συμπληρωσει ποντους), το αφηνουν στην συνειδηση του ελληνα να παει μονος του να το κανει....αμα τους μαζευανε με το ζορι ολους αυτους τους coffin dodgers, θα ημασταν πολυ καλυτερα...
δεν εχεις αδικο... το θεμα βεβαια ειναι οτι μου εχει κανει μια γρατζουνιτσα και ενς μικρο βαθουλωμα στον προφυλακτηρα, το οποιο δεν ξερω αν αξιζει να παω να το φτιαξω και ετσι θα μεινει σημαδεμενο μεχρι νεωτερας (χτυπα ξυλο) ζημιας....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
περιστατικο που συνεβη την κυριακη που μας περασε γυρω στις 9 το πρωι.. ειμαι σε τερμα στενου, οπου υπαρχουν 2 επιλογες αριστερα και δεξια. μπροστα μου κυρια μεγαλης ηλικιας με Daewoo Lanos σταματαει γιατι εχει στοπ... 2 μετρα πισω της σταματαω και εγω... ΞΑΦΝΙΚΑ βαζει οπισθεν και πριν προλαβω να κορναρω αρκετα μου ριχνει μια!!!!!Κατεβαινοντας κατω η απαντηση της ' Τετοια ωρα ποιος να ειναι πισω μου'...
Καλά ας το έκανε σε εμένα και απαντούσε έτσι και τα λέγαμε μετά....
-
χτες βράδυ γυρνούσαμε στα Χανιά και γύρω στα 20χλμ πιο πριν ένα κόκκινο Ibiza έκανε κυριολεκτικά οκτάρια γλύτωσε μία μετωπική και 2 συναντήσεις με την μπαριέρα. Ούτε φώτα, ούτε κόρνες, συνέχιζε ακάθεκτος
αφού τον προσπεράσαμε, τηλέφωνο 100, πινακίδα και πριν προλάβουμε να φτάσουμε διασταύρωση Σούδας, το περιπολικό ήταν καθ' οδόν
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
περιστατικο που συνεβη την κυριακη που μας περασε γυρω στις 9 το πρωι.. ειμαι σε τερμα στενου, οπου υπαρχουν 2 επιλογες αριστερα και δεξια. μπροστα μου κυρια μεγαλης ηλικιας με Daewoo Lanos σταματαει γιατι εχει στοπ... 2 μετρα πισω της σταματαω και εγω... ΞΑΦΝΙΚΑ βαζει οπισθεν και πριν προλαβω να κορναρω αρκετα μου ριχνει μια!!!!!
Κατεβαινοντας κατω η απαντηση της ' Τετοια ωρα ποιος να ειναι πισω μου'...
Καλά ας το έκανε σε εμένα και απαντούσε έτσι και τα λέγαμε μετά....
Το θέμα είναι να το παραδεχτεί, γιατί αν δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας τότε ισχυρίζεται ότι έπεσες επάνω της και στο τέλος πληρώνεις και τα σπασμένα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
περιστατικο που συνεβη την κυριακη που μας περασε γυρω στις 9 το πρωι.. ειμαι σε τερμα στενου, οπου υπαρχουν 2 επιλογες αριστερα και δεξια. μπροστα μου κυρια μεγαλης ηλικιας με Daewoo Lanos σταματαει γιατι εχει στοπ... 2 μετρα πισω της σταματαω και εγω... ΞΑΦΝΙΚΑ βαζει οπισθεν και πριν προλαβω να κορναρω αρκετα μου ριχνει μια!!!!!Κατεβαινοντας κατω η απαντηση της ' Τετοια ωρα ποιος να ειναι πισω μου'...
Ωχ..... κρίμα!
είναι η αλήθεια ότι ακόμα κ ακατάλληλος για οδήγηση να είναι κάποιος με 200-400 ευρώ του το ανανεώνουν (το ξέρω από πρώτο χέρι κ μάλιστα από δύο διαφορετικά άτομα..... )Πάντως μπορεί να τύχει κ σε νέο....
Τι εννοώ? κάποια στιγμή κινούμε σε μονδρομο κ βλέπω punto σταματημένο να βρίζετε με φορτηγατζή που είναι ανάποδα!
Σταματάω σε μεγάλη απόσταση κ περιμένω να δω τι θα γίνει!
Από πίσω φτάνουν άλλα 8-10 αυτοκίνητα, κ εκεί που ο πουντάκιας με τον φορτηγατζή μαλώνουν, ο πουντάκιας βάζει όπισθεν κ παρότι κάνω όσο πιο πίσω μπορώ κ κορνάρω, έρχετε με που κατεβάζει προφυλακτήρα, δεξί φανάρι κ φτερό!
Τελικά ήταν κύριος κ μου τα πλήρωσε κ μάλιστα μετρητοίς! αλλά η δικαιολογία ήταν ότι όταν σταμάτησε δεν ήταν κανείς πίσω κ με την τσαντίλα με τον φορτηγατζή που καλά που ήταν ανάποδα, αλλά δεν έκανε ούτε ένα μέτρο πίσω για να μπει στο παρκινγκ του το παιδί με το πο΄΄υντο, φόρτωσε κ για να μην πλακώσει τον φορτηγατζή....... τα γνωστά!Αλλά επειδή έχουμε πει ότι ορισμένες μέρες έχω μαλακομαγνήτη, μου το έχουν ξανακάνει με μηδενικές ζημιές αφού δεν είχα κανέναν πίσω οπότε όπισθεν κ όσο πίσω χρειαζόταν κορνάροντας μέχρι το ζώο να καταλάβει κ να σταματήσει
Το κοφυαία ήταν με uno όπου είμαι σε stop κ ξαφνικά νιώθω κάποιον να με σπρώχνει (χαϊδευα το φρένο μιας κ ήταν ίσωμα) προς τα έξω!
Τραβάω χειρόφρενο, κατεβαίνω κ του φωνάζω : 'ΤΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ...'
Ο τύπος έχει πάθει πλάκα!
η απάντηση αποστομωτική: 'ωχ συγγνώμη σας έσπρωξα? έπαιζα με το γκάζι κ το αμπραγιάζ κ αφαιρέθηκα.....'
Πάλι καλά που έπαιζε με 45 αλόγατα, γιατί φανταστείτε να είχε κανά evo ή κανά..... τρακτέρ -
Χθες, στο κέντρο της Αθήνας, είδα τον πρώτο (και μάλλον μοναδικό) ευγενικό αστυνομικό!!!
Τον ρώτησα για έναν δρόμο, μου απάντησε στον πληθυντικό ( ), ήταν κατατοπιστικότατος ( ) και για σιγουριά με παρέπεμψε στο διπλανό Α.Τ. ( )
Αμέσως μετά, πήγα να περάσω ένα στενό, όπου για τους πεζούς είχε κόκκινο, και μου ζήτησε ευγενικά ( ) να περιμένω μέχρι να ανάψει πράσινο.
10^10 μπράβο!
Κρίμα που έτσι είναι 1 στους 100...
-
-
Τοyota pickup (gipsy edition, ξέρετε ζαντολάστιχα κτλ) φορτωμένο μέχρι τα μπούνια, χωρίς ούτε ένα φως (όλα σπασμένα) και παντού τσαλακωμένο (σκουριά στο φόρτε).
-
Renault Megane II προφανώς χτύπησε το κινητό στον οδηγό και αυτός για να το σηκώσει χάνει την προσοχή του από τον δρόμο και βλέπεις το αυτοκίνητο (σε δρόμο 2 λωρίδων - στην αριστερή είμασταν κ οι δύο) να κάνει μία άπότομη κίνηση αριστερά (έγλυψε το πεζοδρόμιο) και ξαφνικά να το καταλαβαίνει και να κάνει απότομα τέρμα δεξιά!!
Το αμάξι αποσταθροποιήται και αρχίζει να παίζει το πίσω μέρος...ευτυχώς για αυτόν αλλά κ για μένα από πίσω το έσωσε.
Τον βλέπω από το καθρέπτη να βάζει alarm και να κάνει τον σταυρό του!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Τοyota pickup (gipsy edition, ξέρετε ζαντολάστιχα κτλ) φορτωμένο μέχρι τα μπούνια, χωρίς ούτε ένα φως (όλα σπασμένα) και παντού τσαλακωμένο (σκουριά στο φόρτε).
Ειδα ενα τέτοιο σημερα στον Κηφισο που μάλιστα στο πλαι είχε αυτα τα αυτοκολλητάκια (momo, κτλ ξερετε..)
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Το κοφυαία ήταν με uno όπου είμαι σε stop κ ξαφνικά νιώθω κάποιον να με σπρώχνει (χαϊδευα το φρένο μιας κ ήταν ίσωμα) προς τα έξω!
Τραβάω χειρόφρενο, κατεβαίνω κ του φωνάζω : 'ΤΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ...'
Ο τύπος έχει πάθει πλάκα!
η απάντηση αποστομωτική: 'ωχ συγγνώμη σας έσπρωξα? έπαιζα με το γκάζι κ το αμπραγιάζ κ αφαιρέθηκα.....'
Πάλι καλά που έπαιζε με 45 αλόγατα, γιατί φανταστείτε να είχε κανά evo ή κανά..... τρακτέρΠριν από λίγο καιρό στις Σέρρες, λίγο έξω από το χωριό μου, είμαι σταματημένος σε φανάρι πίσω από ένα Corsa με 4 άτομα ηλικίας περίπου 55-60... Πράσινο, πάει να ξεκινήσει, του σβύνει, εντάξει λέω, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, θα το βάλει μπροστά και φύγαμε... Όμως, ο τύπος προσπάθούσε πολύ ώρα, χωρίς αποτέλεσμα (ίσως εκνευρίστηκε, ίσως είχε κάτι το αμάξι, ίσως είχε ψιλοπιεί κιόλας - απογευματάκι γαρ)... Ποιο το κορυφαίο;;;; Ότι ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΦΡΕΝΟ!!!!!!!!!! Ούτε είχε τραβήξει χειρόφρενο, οπότε, μιας και ήταν ελαφρά κατηφόρα τσουλούσε πάνω μου!!!!! Κόρνες, φώτα, ο τύπος ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!! Νόμιζε ότι τον κρονάρω για να φύγει!!!!! Ξανά κόκκινο, κατεβαίνω να δω μην έπαθα τίποτα, κατεβαίνει και αυτός εκνευρισμένος (ευτυχώς δεν είχα ούτε γρατζουνιά). Ευτυχώς επίσης, αφού του είπα γιατί τον κορνάριζα σαν τρελός είπε συγνώμη...
-
Με τους ηλικιωμένους έχω πικρή εμπειρία.
Την προηγούμενη βδομάδα σε φανάρι της Κυμης στο Ηράκλειο, για όσους δεν ξέρουν δρόμος με τρεις λωρίδες και μεγάλη ταχύτητα, σταματώ σε κόκκινο.
Μετά από αρκετή ώρα έρχεται ένας ηλικιωμένος κια πέφτει πάνω μου χωρίς φρένα.
Ζημία σε εμένα προφυλακτήρας, φανάρι και λίγο ίσιωμα η βάση, αυτός όλο το μπροστά κομμάτι! Απάντηση' Ευτυχώς που ήσουν εσύ γιατί θα περνούσα με κόκκινο!!!!' Τον σεβάστηκα γιατί είχε την ηλικία του πατέρα μου και δεν αντέδρασα!
Κανονίζω με τις ασφαλιστικές και το πάω φανοποιείο. Πάω να το πάρω έτοιμο και την ώρα που φτιάχνουμε τα χαρτιά άλλος ηλικιωμένος πέφτει πάνω στο φτιαγμένο προφυλακτήρα καθώς έφευγε από το συνεργείο.!!! Ξεπάρκαρε με την ακουστική μέθοδο και ήταν ατάραχος.
Δεν τον πρόλαβαμε αλλά τουλάχιστον το φανοποιείο ανέλαβε να βάψει τον προφυλακτήρα δωρεάν αφού τυπικά δεν το είχα ακόμα παραλάβει. -
ε ναι αφού δεν ακούνε οι άνθρωποι σε μια τέτοια ηλικία, περιμένουν να πιάσει κόφτη για να καταλάβουν ότι ξεκίνησε
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!