-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
- Έχετε υπόψη σας ότι οι κοπελιές εδώ είναι πιωμένες και μόλις πριν λίγο πέρασαν με κόκκινο.
- ... (ο μπάτσος τσιμουδιά)
- Α πάενε ρε, έχεις μάρτυρες;
- Θες κοπελιά να κατέβεις να πάμε παραδίπλα στο αστυνομικό τμήμα για αλκοτέστ όλοι μαζί;
.................................
Οι κοπελιές φεύγουν αργά-αργά και το μόνο που μπορώ να πω -τρέμοντας πλέον από την οργή μου- απευθυνόμενος στο 'όργανο' ειναι... 'απορρώ'!
Φταις ΚΑΙ εσυ ! Επεμενες να πας στο τμημα για αλκοτεστ? Επρεπε να απειλησεις και τον μπατσο οτι θα του παρεις τον αριθμο αν δεν τις πηγαινε για αλκοτεστ και θα τον κατηγορουσες με αναφορες για αδιαφορια και εκθεση σου σε κινδυνο διοτι υπαρχει παρανομια και και δεν κανει τιποτα ή οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ** ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ** αμα τις αφηνε να φυγουν. Οσο θα ανεχομαστε καταστασεις τοσο θα πληθαινουν....
(φυσικα ο ιδιος ο &^***@# μπατσος, δεν θα ειχε κανενα ενδοιασμο οταν θα εβγαινε στη γυρα, να σου δωσει κληση για 'υπερβολικη ταχυτητα'....) -
Ο χρήστης steve έγραψε:
Φταις ΚΑΙ εσυ ! Επεμενες να πας στο τμημα για αλκοτεστ? Επρεπε να απειλησεις και τον μπατσο οτι θα του παρεις τον αριθμο αν δεν τις πηγαινε για αλκοτεστ και θα τον κατηγορουσες με αναφορες για αδιαφορια και εκθεση σου σε κινδυνο διοτι υπαρχει παρανομια και και δεν κανει τιποτα ή οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ** ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ** αμα τις αφηνε να φυγουν. Οσο θα ανεχομαστε καταστασεις τοσο θα πληθαινουν....
(φυσικα ο ιδιος ο &^***@# μπατσος, δεν θα ειχε κανενα ενδοιασμο οταν θα εβγαινε στη γυρα, να σου δωσει κληση για 'υπερβολικη ταχυτητα'....)Δε φταίω 'και εγώ'... ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Σάστισα όμως τόσο πολύ με το θράσσος τους και με την απάθεια του μπάτσου, που τελικά σαν υπνωτισμένος απλώς απομακρύνθηκα και γύρισα σπίτι μου...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
(φυσικα ο ιδιος ο &^***@# μπατσος, δεν θα ειχε κανενα ενδοιασμο οταν θα εβγαινε στη γυρα, να σου δωσει κληση για 'υπερβολικη ταχυτητα'....)Δε φταίω 'και εγώ'... ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Σάστισα όμως τόσο πολύ με το θράσσος τους και με την απάθεια του μπάτσου, που τελικά σαν υπνωτισμένος απλώς απομακρύνθηκα και γύρισα σπίτι μου...
Οπως κάνουμε όλοι Petros!Εστω οι περισσότεροι...γιατι τελικά το θράσος αυτού που τολμάει να οδηγεί μεθυσμένος με παιδιά στο πίσω κάθισμα...και η απάθεια οργάνου της τάξης στο οφθαλμοφανές...σε κάνει να αισθάνεσαι ανίσχυρος!
-
Εγώ είδα σήμερα ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικούς δρόμους: είδα δηλαδή την ίδια μέρα (σήμερα), Ραλύ χωρίς αγωνιστικό αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης, Άστρα χωρίς αεροτομή στην πίσω πόρτα, Πούντο χωρίς μπουρί στην εξάτμιση και Μερτσέντες χωρίς δερμάτινα καθίσματα
ΥΓ. Το χιούμορ κάνει καλό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ είδα σήμερα ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικούς δρόμους: είδα δηλαδή την ίδια μέρα (σήμερα), Ραλύ χωρίς αγωνιστικό αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης, Άστρα χωρίς αεροτομή στην πίσω πόρτα, Πούντο χωρίς μπουρί στην εξάτμιση και Μερτσέντες χωρίς δερμάτινα καθίσματαΥΓ. Το χιούμορ κάνει καλό!
Σιγά μήν είδες καί αγροτικό γύφτικο χωρίς.....ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ είδα σήμερα ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικούς δρόμους: είδα δηλαδή την ίδια μέρα (σήμερα), Ραλύ χωρίς αγωνιστικό αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης, ?στρα χωρίς αεροτομή στην πίσω πόρτα, Πούντο χωρίς μπουρί στην εξάτμιση και Μερτσέντες χωρίς δερμάτινα καθίσματα
ΥΓ. Το χιούμορ κάνει καλό!
Σιγά μήν είδες καί αγροτικό γύφτικο χωρίς.....ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ!!!
LOL
Η αλήθεια είναι ότι είδα καρπούζια χωρίς... αγροτικό
-
Ειμαι σε κλασσικη διασταυρωση τυπου Τ και περιμενω να μπω στον κυριο δρομο, αριστερα. Απο τα αριστερα μου ερχεται κλασσικος καγκουρας με Corsa με βγαλμενο προφυλακτηρα και αναβει δεξι φλας για να στριψει (υποθετω εγω) στο δεξι ρευμα διπλα μου. Επειδη ομως 150μ πιο κατω οπως πηγαινε εχει και 2ο δρομο δεξια, λεω πριν βγω ας ξανακοιταξω μπας και ΔΕΝ στριψει στο πρωτο! Και οντως δεν εστριψε!@!
Αντε μετα να αποδειξεις οτι ειχε αναμμενο δεξι φλας και πηγε ευθεια και πληρωνε και τις αυξησεις για την ασφαλεια σου επειδη καποιος γελοιος ξεχασε το φλας αναμμενο!
Επισης, λιγο παρακατω σε κομβο της οδου Θεσνικης-Χαλκιδικης, ως γνωστον για να μπεις στο κυριο ρευμα απο παραδρομο εχει λωριδα επιταχυνσης. Και ομως μια οδηγος (γυναικα ε, τυχαιο θα ΄ναι ) σταματησε για να ελεγξει και σταματησε ολοκληρωτικα full stop!! Ε ρε δολοφονοι...
-
Óå öáíÜñé ôçò Êáëéññüçò ÷èÝò ìç÷áíÜêé ðåñíÜ óéãÜ ìå êüêêéíï ï ôýðïò ðïõ åßíáé ðßóù ôïõ ôïõ êïñíÜñåé êáé ôïõ äåß÷íåé üôé ôï öáíÜñé êüêêéíï êáé ï ðéôóéñéêÜò ãéá áðÜíôçóç ôïõ êÜíåé ôçí ãíùóôÞ êßíçóç -ðáñáðïìðÞ óôá ãåííçôéêÜ ôïõ üñãáíá !!!êáé ðåñíÜ ìå êüêêéíï
Êáé ìåôÜ ëÝíå üôé äåí ôïõò ðñïóÝ÷ïõí êáé ôïõò îáðëþíïõí ....
-
Τι να λέμε τώρα
200 μέτρα πριν τα διόδια κάποιος μετανιώνει και θέλει να γυρίσει πίσω και **ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΕΤΑ **για να μπει στο άλλο ρεύμα και να συνεχίσει το ταξίδι προς τα πίσω
(Η αστυνομία ΣΙΓΟΥΡΑ τον είδε που ήταν στα διόδια)
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Αντε μετα να αποδειξεις οτι ειχε αναμμενο δεξι φλας και πηγε ευθεια και πληρωνε και τις αυξησεις για την ασφαλεια σου επειδη καποιος γελοιος ξεχασε το φλας αναμμενο!
...
Αυτό κι αν είναι απίθανο. Όλοι την πατάνε επειδή ΔΕΝ βγάζει φλας ο μπροστινός τους, εσύ επειδή ΕΒΓΑΛΕ!!!
-
Τό πιό απίθανο πράγμα τό είδα σήμερα.Μαύρη Mercendes,Γερμανικές πινακίδες καί πίσω έγραφε....Ε 900!!!
Ποτέ δέν θά τό περίμενα αυτό!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό πιό απίθανο πράγμα τό είδα σήμερα.Μαύρη Mercendes,Γερμανικές πινακίδες καί πίσω έγραφε....Ε 900!!!
Ποτέ δέν θά τό περίμενα αυτό!!!Ε,εντάξει και εσύ,τι ταράζεσαι?Άλλωστε είναι λιγώτερα κυβικά από όσα λέει!
Η Ε200 είναι 1800 κ.εκ και η Ε900 είναι 8800! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ôü ðéü áðßèáíï ðñÜãìá ôü åßäá óÞìåñá.Ìáýñç Mercendes,ÃåñìáíéêÝò ðéíáêßäåò êáß ðßóù Ýãñáöå....Å 900!!!
ÐïôÝ äÝí èÜ ôü ðåñßìåíá áõôü!!!E 900
Aíôå ìå ôï êáëü êáé Å2000 -
νομίζω κάπου έχω δει mercedes σειράς Ε (ψιλοπαλιά, με τετράγωνα φώτα) επιμηκυμένη (ξέρετε αυτό το έκτρωμα με τις 6 πόρτες, οι δύο μεσαίες για να μπαίνουν οι μπράβοι...) και πίσω έγραφε Ε 1000!!!! Το έχει δει κανείς???
Σπύρος
-
από Πέμπτη μέχρι σήμερα:
Ακούσαμε - Είδαμε- Μια μετωπική στο Κιάτο ΙΧ με Γάλλους vs νταλίκα
- Μια μετωπική κοντά στην ηγουμενίτσα Αλβανός με Corolla vs ΚΤΕΛ Ιωαννίνων
- Subaru Impreza εναντίον Golf δεν έμεινε τίποτα
- Χθες το απόγευμα στον Περιφερειακό ένα ΤΤ, ένα Α3, ένα Toledo και ένα Mitsubishi σε περίεργη στούκα.
- Στην Βάρης Κοροπίου την κυριακή το πρωί περιπολικό vs IX. Το περιπολικό βίδες
- Χθες το βράδυ μετωπική στην Αθηνών Πατρών μετά το Αίγιο
Είναι περίεργο αυτό το πράγμα. Μήπως υπάρχει κανά μαγνητικό πεδίο πάνω από την Ελλάδα και δημιουργεί έλξεις στα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
από Πέμπτη μέχρι σήμερα:
Ακούσαμε - Είδαμε- Μια μετωπική στο Κιάτο ΙΧ με Γάλλους vs νταλίκα
- Μια μετωπική κοντά στην ηγουμενίτσα Αλβανός με Corolla vs ΚΤΕΛ Ιωαννίνων
- Subaru Impreza εναντίον Golf δεν έμεινε τίποτα
- Χθες το απόγευμα στον Περιφερειακό ένα ΤΤ, ένα Α3, ένα Toledo και ένα Mitsubishi σε περίεργη στούκα.
- Χθες το βράδυ μετωπική στην Αθηνών Πατρών μετά το Αίγιο
Είναι περίεργο αυτό το πράγμα. Μήπως υπάρχει κανά μαγνητικό πεδίο πάνω από την Ελλάδα και δημιουργεί έλξεις στα αυτοκίνητα.
Το καλοκαίρι είναι πολύ ιδιόμορφη -και θανατηφόρα- περίοδος. Από τη μία οι οδηγοί των διακοπών που τσουβαλιάζονται στις εθνικές με μπαγκάζια και ποδήλατα στη σχάρα και από την άλλη η άδεια Αθήνα με τις λεωφόρους που μετατρέπονται σε πίστες για κόντρες. Κοινώς όπου κι αν κινείσαι θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου τέσσερα.
Πάντως, αναμφίβολα, η χειρότερη περίοδος -για το λεκανοπέδιο- είναι ο Σεμπτέμβρης, οπότε έχουν γυρίσει οι εκδρομείς ζαλισμένοι από τα κοψίδια της εξοχής και τον τρόπο που οδηγούσαν στο χωριό τους. Αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες οδηγοί είναι υποψήφιοι δολοφόνοι αν και -ευτυχώς- κάνουν μπαμ από μακριά, με τον τρόπο που οδηγούν (πότε αργά, πότε γρήγορα, με συχνά ζιγκ-ζαγκ και μηδενική χρήση των φλας) οπότε είναι εύκολη η αποφυγή τους από τους παρατηρητικούς. -
Από τα ωραία και συνάμα περίεργο ήταν και αυτό που παρακολούθησα περιμένοντας να κάνω αριστερά την Αγ.Δημητρίου στο Μπραχάμι.
Πρώτο λοιπόν στο φανάρι είναι να στρίψει μια Mercedes μάλλον 200, αλλά σύγουρα ολοκαίνουργια. Εγώ βρίσκομαι 3-4 αυτοκίνητα πίσω. Μέσα στη Mercedes βρίσκονται 2 ζευγάρια κάπως ηλικιωμένων ανθρώπων. Λοιπόν να μη τα πολυλογώ ανάβει το πράσινο για αριστερά και με το που πάει νε ξεκινήσει η Mercedes μάλον κάτι εσυνέβει και έσβυσε η μηχανή της. Το περίεργο είναι ότι δεν έπαιρνε πάλι παρά τις προσπάθειες του οδηγού της. Και βέβαια μεχρι εδώ ήταν το περίεργο. Το ευτράπελο ποιό λέτε να είναι. Αφού δεν ξεκίναγε η μηχανή, βγήκαν έξω οι 2 κύριοι αφήνοντας τις κυρίες τους να κάθονται και προσπαθούσαν να βάλουν τη μηχανή μπροστά σπρώχνοντας το αυτοκίνητο. Βέβαια αυτό που κατάφεραν μόνο ήταν να το σπρώξουν κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο και τίποτα παραπάνω. Και τότε σκέφτηκα τι θα έκανα εγώ στη θέση τους. Πάντως ότι και αν έκανα, ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα έσπρωχνα στο δρόμο μια ολοκαίνουργια Mercedes. Το απλούστερο είναι ότι θα την εγκατέλειπα τρέχοντας για να μη με δούν και οι τριγύρο οδηγοί -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!
Σπύρος
-
Πιτσιρίκα οδηγός με καυτή εμφάνιση, στο κέντρο της Αμαλιάδας.
Αφήνει το αυτοκίνητο σε πιάτσα ταξί. Ένας taxi driver της φωνάζει: Μην το αφήνεις εκεί, θα σε γράψουνε. Και αυτή του απαντά, με όλη της τη δύναμη:
Δεν πειράζει, κι εγώ γραμμένους τους έχω.Φυσικά, πήρα το όνομα και τη διεύθυνσή της για να της στείλω λουλούδια.
Για την απάντηση στον ταρίφα, όχι για τίποτε άλλο.... -
στην παράλληλη της Παραλιακής , στο ύψος του Ιπποδρόμου , νεαρός πατέρας καβαλάει παπάκι χωρίς φώτα με το 3-4 ετών βλαστάρη του να το έχει ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ...... ρε παιδιά ...δεν πίστευα στα μάτια μου....
Δυό ώρες πρίν , στον ίδιο δρόμο 60άρης με παλιά μηχανή και οδηγώντας αριστερά , έχει κουτί πίσω με ανοιχτό το πορτάκι και μέσα μιά 'λουλού' η οποία αμέρημνη χαζεύει τους πίσω οδηγούς !!!!!! Σε κάθε σαμαράκι να αναπηδάει η λουλού και η καρδιά μου μη φύγει και την πάρω παραμάζωμα ...... τελικά η προσπέραση από δεξιά ήταν αναπόφευκτη......
Μου φαίνεται ότι η ζέστη και η μαλακία πάνε πακέτο......
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!