-
Εχω δεί τρακάρισμα - μικρό - με θύτη νεαρή κοπέλα με Polo που -μιλώντας στο κινητό - έκανε μικρή ζημιά σε άλλον. Σταμάτησαν και οι δύο και κατέβηκαν απο το αυτοκίνητο.
ΟΚ μεχρι εδώ.
Το κουφό είναι οτι η κοπέλα δεν έκλεισε στιγμή το τηλέφωνο!!!!!
-
Νέο Hyundai Enzo
-
Δεν εμφανίζεται η φωτογραφία.
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
... Νέο Hyundai EnzoStradale Challenge!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
... Νέο Hyundai Enzo
Stradale Challenge!!!
έλα κακίες!
απλά ο τύπος το ξέχασε στη μέση του δρόμου ένα βράδυ που φρεσκάριζαν τη διαγράμμιση... -
Ναι, αλλά τότε δεν θα'πρεπε να είναι ένα με την άσφαλτό;
-
Μάλλον ο πωλητής στην Hyundai ήταν πολύ καλός!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
... Νέο Hyundai Enzo
Stradale Challenge!!!
ή μήπως viper?
-
Έχω άχτι να εμφανιστώ νύχτα σε ελληνικό φανάρι με ένα από εκείνα τα αμερικάνικα αυτοκίνητα που τα κάνουν να πηδάνε οι αναρτήσεις, μέσα να ακουγέται τέρμα το Candy Shop του 50cent, να μάστε τέσσερις με τα χέρια έξω και με άγριο βλέμμα λες και μόλις βγήκαμε απ'τη φυλακή και να κοιτάμε τον διπλανό νεοέλληνα μάγκα με τη χοάνα
Φοβερή κατάσταση στον ελληνικό δρόμο!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Έχω άχτι να εμφανιστώ νύχτα σε ελληνικό φανάρι με ένα από εκείνα τα αμερικάνικα αυτοκίνητα που τα κάνουν να πηδάνε οι αναρτήσεις, μέσα να ακουγέται τέρμα το Candy Shop του 50cent, να μάστε τέσσερις με τα χέρια έξω και με άγριο βλέμμα λες και μόλις βγήκαμε απ'τη φυλακή και να κοιτάμε τον διπλανό νεοέλληνα μάγκα με τη χοάναΦοβερή κατάσταση στον ελληνικό δρόμο!
Τοτε σιγουρα θα σε γραψουν εδω μεσα 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!'
-
Έχω άχτι να εμφανιστώ νύχτα σε ελληνικό φανάρι με ένα από εκείνα τα αμερικάνικα αυτοκίνητα που τα κάνουν να πηδάνε οι αναρτήσεις, μέσα να ακουγέται τέρμα το Candy Shop του 50cent, να μάστε τέσσερις με τα χέρια έξω και με άγριο βλέμμα λες και μόλις βγήκαμε απ'τη φυλακή και να κοιτάμε τον διπλανό νεοέλληνα μάγκα με τη χοάναΦοβερή κατάσταση στον ελληνικό δρόμο!
Θα σε τραβήξουν φωτό και θα σε βάλουν στο 'Τα Καγκουρό Ξανάρχονται' στο TFRC.
-
και μετά να σου μείνει στο φανάρι όπως στη διαφήμιση;
-
Και ο χοάνας να έχει Hindustan (βλ. Πανάθλια αυτοκίνητα)!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... Νέο Hyundai Enzo
Stradale Challenge!!!
ή μήπως viper?
κυκλοφορεί κ κόκκινο coupe (πιο καινούργιο μοντέλλο) δίγραμμο.... κοινώς Viper κ με φτερούγα αλα 2F2F αμέ!!!
-
πριν καμιά 10αρια μέρες έπαθα την απόλυτη ήτα!
Σε ένα στενό όπου μόνο δεξιά μπορούσες να πας κ μάλιστα πολύ αργά λόγο στενότητας...., βλέπω φάτσα κάρτα όριο '60' κ μένω να καταλάβω τι βλέπω... κ αυτό γιατί το όριο ήταν σε τοίχο από σπίτι, οπότε τι? πέρνεις φόρα από πάνω κ στρίβεις με 60 προς το σπίτι?Τελικά η παρατηρητικότητα της κοπέλας μου μου έλυσε την απορία! το αμέσως επόμενο σπίτι είχε αριθμό 62, οπότε απλά κάποιος αντί να αγοράσει τον αριθμό '60' για το σπίτι, κάπου βρήκε κ πήρε μία πινακίδα ορίου ταχύτητας.....
Είμαι περίεργος αν από πίσω έλεγε ότι για κατασρτοφή κλπ κλπ υπάρχει φυλάκιση μέχρι 2 ετών .....
-
Μπορεί ο τύπος να είχε πληρώσει αυτή την πινακίδα καμιά 300ριά ευρώ (αυτόφωρο) και να θέλησε να κάνει μερική απόσβεση.
-
Fiat Punto στο Μοσχάτο με το χρώμα διαβρωμένο και σκασμένο κατά τόπους στο καπό και τον ουρανό μάλλον από υγρά φρένων, ήταν εμφανές ότι το διαβρωτικό χύθηκε από ανθρώπινο χέρι εσκεμμένα. Αναρρωτιέμαι τι προηγούμενα να είχε ο δράστης με τον κάτοχό του.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Fiat Punto στο Μοσχάτο με το χρώμα διαβρωμένο και σκασμένο κατά τόπους στο καπό και τον ουρανό μάλλον από υγρά φρένων, ήταν εμφανές ότι το διαβρωτικό χύθηκε από ανθρώπινο χέρι εσκεμμένα. Αναρρωτιέμαι τι προηγούμενα να είχε ο δράστης με τον κάτοχό του.το έχω δει!
κρίμα το αυτοκινητάκι
καλύτερα να τον έδερνε -
Εγώ έχω δει πολλές τέτοιες καταστάσεις (διάβρωση από υγρά φρένων) και στα Χανιά και στη Λάρισα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ έχω δει πολλές τέτοιες καταστάσεις (διάβρωση από υγρά φρένων) και στα Χανιά και στη Λάρισα!Στην Πάτρα κυκλοφορεί Κορόλλα 2ης - 3ης γενιάς γεμάτη κοχύλια σε όλο το αμάξωμα.Ο τύπος έχει γράψει και μια μυστήρια επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ αλλά δε τη θυμάμαι ρεγαμώτο!Κάτι σα μουσείο κοχυλιών??? Αν το πετύχω στο δρόμο θα το βγάλω φωτό με το κινητό και θα την κατεβάσω
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!