-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχει ΘΕΜΑ για αυτό...?ti ennoeis?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Εχει ΘΕΜΑ για αυτό...
?ti ennoeis?
Ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Τριανταφυλλόπουλο έχουν βγάλει μια εφημερίδα που λέγεται 'Πρώτο Θέμα' μάλλον αυτό εννοεί ο 'elteo'
-
Ναι αυτό εννοώ...
-
Λοιπον την Παρασκευη ξεκίνησα να ταξιδεψω από Αθήνα με προορισμο την Πρεβεζα, με σκοπό να παρακολουθήσω το 1ο αγωνα ΜΧ του πανελληνιου....
Εφριξα με τις επικινδυνες, θανατηφορες, ανευθυνες καφριλες που ειδα... ΜΙα εθνική με πολυ κίνηση μεχρι την πατρα... αναμενόμενο...
Διαφοροι 'γρηγοροι' να πηγαινουν απο την τερμα αριστερη λωριδα στην τερμα δεξια με μια σφηνα.... Να μας προσπερναν απο δεξια (Λωριδα εκτακτης αναγκης με 100-140κμ απτοητοι) και αλλα τετοια κουλα...
Να φοβασαι πρωτον μην σε παρει κανενας αχρηστος σβαρνα και δευτερον μην δεις τον μαλ!@@ να ξεκοιλιαζεται μπροστα σου......
Τελικα δεν μας φταινε μονο οι δρομοι που σκοτωνομαστε.... Εμεις φταιμε... Η μαλλον αυτοι φταινε, γιατι εγω προσωπικα τετοιες καφριλες δεν εχω κανει ποτε....
αν καθομουν να κραταω σημειωσεις για το τι βλακειες ειδα θα εγραφα τεραστια ποστ παιδια....
-
-
Ταρίφας σε δρόμο κάθετο στην Πειραιώς, μπροστά μου, σταματάει σε πορτοκαλί!
-
Ο ίδιος ταρίφας, αφήνει δύο δευτερόλεπτα να περάσουν αφού έχει ανάψει πράσινο για μας! (Σημείωση: ήταν πρώτος στο φανάρι. μόνο όταν είναι πίσω μας δλδ κορνάρουν;)
-
Περπατώντας στην Ασωμάτων πάνω στο δρόμο δεξιά δεξιά, γυρίζω πίσω το κεφάλι γιατί κάτι μου τράβηξε τη προσοχή. Και τι βλέπω; `Ενα σκύλο σ'ενα παρκαρισμένο Golf να κάθεται στη θέση οδηγού, να έχει τα δυο μπροστινά πόδια πάνω στο τιμόνι και να με κοιτάει μ'ένα απλανές βλέμμα έπρεπε να κουβαλούσα τη φωτ. μηχανή μαζί μου..
-
-
Τα πρωτα δυο δεν ειναι καθολου περιεργα και ειναι στανταρ συμπεριφορα στο φαναρι απο ταριφα. Οταν εινα ιπρασσινο το πλησιαζουμε αργα αργα μπας και κιτρινισε, αμα κιτρινισει καρφωνομαστε στα φρενα για να μην το περασουμε, και οταν ξαναγινει πρασινο, το καθυστερουμε και λιγακι...
Ολα αυτα επειδη οταν το ταξι ειναι σταματημενο, τον συμφερει (το ταξιμετρο 'γραφει' πιο γρηγορα).
Τωρα για τον σκυλο που οδηγουσε Golf, τι να πω. το πηγαινε καλα τουλαχιστον? Ενοχλουσε εκει που σταματησε? Τι μουσικη ακουγε? μπουχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα πρωτα δυο δεν ειναι καθολου περιεργα και ειναι στανταρ συμπεριφορα στο φαναρι απο ταριφα. Οταν εινα ιπρασσινο το πλησιαζουμε αργα αργα μπας και κιτρινισε, αμα κιτρινισει καρφωνομαστε στα φρενα για να μην το περασουμε, και οταν ξαναγινει πρασινο, το καθυστερουμε και λιγακι...Ολα αυτα επειδη οταν το ταξι ειναι σταματημενο, τον συμφερει (το ταξιμετρο 'γραφει' πιο γρηγορα).
Χαίρω πολύ, το ξέρω αυτό, έρχεται όμως σε αντίθεση με το γεγονός πως αν τον έχεις πίσω σου θα σου κορνάρει νανοδευτερόλεπτα πριν καν ανάψει πράσινο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολα αυτα επειδη οταν το ταξι ειναι σταματημενο, τον συμφερει (το ταξιμετρο 'γραφει' πιο γρηγορα).
Το ταξίμετρο «τρέχει» ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου οπότε είναι το ίδιο ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ταξίμετρο «τρέχει» ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου οπότε είναι το ίδιο ...
Δεν ειναι το ιδιο γιατι με μηδεν ταχυτητα δεν εχουμε μηδεν χρεωση...
-
Ναι αλλά στο παράδειγμά μας είναι προτιμότερο να τρέξει ο ταρίφας για να τελειώσει κ να πάρει και άλλη κούρσα μετά παρά να κάθεται στα φανάρια για να πέφτει με πολύ αργό ρυθμό το ταξίμετρο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα πρωτα δυο δεν ειναι καθολου περιεργα και ειναι στανταρ συμπεριφορα στο φαναρι απο ταριφα. Οταν εινα ιπρασσινο το πλησιαζουμε αργα αργα μπας και κιτρινισε, αμα κιτρινισει καρφωνομαστε στα φρενα για να μην το περασουμε, και οταν ξαναγινει πρασινο, το καθυστερουμε και λιγακι...Ολα αυτα επειδη οταν το ταξι ειναι σταματημενο, τον συμφερει (το ταξιμετρο 'γραφει' πιο γρηγορα).
Τωρα για τον σκυλο που οδηγουσε Golf, τι να πω. το πηγαινε καλα τουλαχιστον? Ενοχλουσε εκει που σταματησε? **Τι μουσικη ακουγε? **μπουχαχαχαχαχαχα
Σκυλάδικα!
-
Εξαρτάται αν ο ταξιτζής βιάζεται να σχολάσει, είδε πελάτη και μη τον χάσει, ή αν βαριέται, έχει ήδη 4απλή κούρσα μέσα και κάτσε εδώ καλά είσαι και γράφει επί τέσσερα κλπ...
Όταν περιμένουμε στο φανάρι δεν γράφει καθόλου όσον αφορά την χιλιομετρική χρέωση, αλλά γράφει ωριαία αποζημίωση...
-
Νεοέλληνας 1ος
Στη Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου στη Θεσ/νίκη, στο πρώτο φανάρι μετά το Λευκό Πύργο εκεί που έχει μια ήρεμη δεξιά στροφή (η κατατόπιση για όσους Θεσ/νικείς
Στη 2η λωρίδα από δεξιά πήγαινε ένας τη βόλτα του με 30 km/h τη στιγμή που οι άλλοι ερχόμασταν με 60-70.
Κατευθείαν μπαίνω στην 1η λωρίδα από δεξιά να τον περάσω (από αριστερά έρχονταν άλλοι) αλλά ξαφνικά παρατηρώ στα 10 μέτρα μπροστά μου (τον κάλυπτε η στροφή τον π***** και δεν τον είδα) ένα διπλοπαρκαρισμένο
Αριστερά μου ήταν ο 'βόλτας' και στα 10 μέτρα μπροστά ο πανάθλιος που βρήκε να διπλοπαρκάρει σε ΣΤΡΟΦΗ λεωφόρου 4-5 λωρίδων...
Ο Θεός μ'έσωσε. Πάτησα φρένο όσο πιο δυνατά γίνεται και προσπάθησα να πλασαριστώ μεταξύ του 'βόλτα' και του διπλοπαρκαρισμένου. Δόξα τω Θεώ τη γλίτωσα.ΥΓ Στην Αθήνα από ότι είχα δει τον Ιανουάριο που είχα κατέβει, η τροχαία τους γράφει όλους που παρκάρουν στις λεωφόρους και έτσι ήταν όλες καθαρές (ελπίζω να στε πάλι έτσι ).
Σε μας οι λεωφόροι όλες έχουν χαμένες από χέρι τις ακριανές λωρίδες και η τροχαία (ή όποιος ευθύνεται) κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Αλλά να ΔΙΠΛΟπαρκάρεις στη λεωφόρο και μάλιστα σε ΣΤΡΟΦΗ...ήμαρτον πια...! Θα με σκότωνε ο πούστης (με τέτοιους δε χρειάζονται αστεράκια τελικά)Νεοέλληνας 2ος
Μια σειρά από αυτοκίνητα σήμερα πορευόμαστε σε μια είσοδο του περιφερειακού. Η είσοδος αυτή συνεχίζει ως ξεχωριστή λωρίδα για 100μ. μέσα στον περιφερειακό για να μην μπεις μπαίνοντας κατευθείαν στους άλλους που τρέχουν κανονικά.
Ένας κάφρος μπροστά σταματάει κλείνοντας ακριβώς τη βοηθητική λωρίδα, κατεβαίνει και πάει να μιλήσει με τον έταιρο κάφρο από πίσω του (φίλοι τα ζώα)!!!! Δηλ. να βγούμε κατευθείαν στις κανονικές λωρίδες οι υπόλοιποι!!!!
Η 'πλάκα' είναι ότι όταν αρχίσαμε να κορνάρουμε το παχύδερμο νευρίασε κιόλας με μας τους αδαείς..... -
Το ταχυμετρο οταν διαβαζει ταχχυτητα μικροτερη απο Χ χαω (δεν θυμαμαι ποσο ειναι, αλλα δεν ειναι μηδεν), δηλαδη ακομα και οταν το ταξι τσουλαει μεν, αργα δε, γραφει πιο γρηγορα απο οτι οταν κινειται κανονικα, οπου γραφει αναλογα με το χιλιομετρο και φυσικα οχι αναλογα με την ταχυτητα (απλα οταν πηγαινεις πιο γρηγορα λογικα ειναι να καλυψεις το χλμ πιο γρηγορα, αλλα φυσικα και δεν παει αναλογα με την ταχυτητα αλλα αναλογα με την διανυομενη αποσταση.. Γραφει με βαση την αποζημειωση αναμονης ανα ωρα. Και για αυτο συμφερει να τους πιασουν ΟΛΑ τα φαναρια αμα εχουν πελατη. Αμα δεν εχουν πελατη φυσικο ειναι να μην θελουν να καθονται στο φαναρι και να κορναρουν σαν τρελλοι 2 nanosecond αφου αναψει. Αυτα απο τα ξαδερφια μου (ταριφες).
-
Aυτό που μου κάνει εντύπωση στα ταξί είναι την βάναυση συμπεριφορά των οδηγών τους προς αυτά.
Ως επιβάτης έχω παρατηρήσει ότι τα δουλεύουν πολύ χαμηλά για οικονομία με αποτέλεσμα να μην «τραβάνε» και να τρίζουν ολόκληρα.
Απορώ πώς αντέχουν .... -
Σάββα, να σου θυμίσω ότι τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα τραβάνε σε πολύ πιο χαμηλές στροφές απ'ό,τι τα βενζινοκίνητα. Το πρόβλημα όμως είναι οι κραδασμοί λειτουργίας πολλών ντιζελομηχανών (άλλη πονεμένη ιστορία αυτή, η οποία όμως έχει πλέον εν πολλοίς αντιμετωπισθεί επιτυχώς).
-
Πεοραζει να γραφουμε εδω και τα κουτσομπολια;
Σε εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεορασης διαβασα οτι ο κυριος Αντωνης Ρεμος μολις απεκτησε ενα Hummer. Στο κατω κατω, τι ειναι 115000.
Ηθελα να ηξερα, μπορει αυτος ο ανθρωπος να παει σε ενα συνεργειο να κανει σερβις; Υπαρχει αντιπροσωπεια; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σε εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεορασης διαβασα οτι ο κυριος Αντωνης Ρεμος μολις απεκτησε ενα Hummer. Στο κατω κατω, τι ειναι 115000.
Ηθελα να ηξερα, μπορει αυτος ο ανθρωπος να παει σε ενα συνεργειο να κανει σερβις; Υπαρχει αντιπροσωπεια;115000€ ειναι για τον Ρεμο και τον καθε επωνυμο τραγουδιστη πανω κατω 40 μερες δουλειας....
Δεν νομιζω να μην υπαρχει σερβις,αλλα κ να μην υπαρχει ολο κ καποιος θα βρεθει για να το συντηρησει.....
-
Τόπος: Π. φάληρο
Ημέρα: Παρασκευή
Σημείο: Φανάρι που διασχίζει γραμμές Τραμ κ μπορείς να πας αριστερά, ευθεία ή δεξιά κ έχει κ 2 λωρίδες
Βρισκόμουν: αριστερά με φλας αριστερό
Δίπλα μου: Κίτρινο Ατος χωρις φλας (τουλάχιστον αριστερο που είμουν αριστερά του κ θα το έβλεπα)
Ανάβει πράσινο: ξεκινώ 1ος κ λίγο μετά το Ατος με περνάει, στρίβει αριστερά κ με κλείνει τόσο που σχεδόν καβάλησε το διάζωμα!
Φρένα κ Κορνάρω, ο τύπος (ανάμεσα σε 50-55 ετών) τα χάνει, κ βρίσκεται απέναντι κ μετά μου ζητάει το λόγο που παραλίγο να τον χτυπήσω ενώ αρχίζει να σταυροκοπιέτε..... μετά από αυτό σηκώθηκα κ έφυγα!
Αξιοπερίεργο: η κυρία δίπλα του όπου όλη την ώρα μίλαγε στο κινητό χωρίς να αλλάξει καθόλου η στάση της ή να τρομάξει ή οτιδήποτε.... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηθελα να ηξερα, μπορει αυτος ο ανθρωπος να παει σε ενα συνεργειο να κανει σερβις; Υπαρχει αντιπροσωπεια;Φυσικά, Cadillac Hellas στον Κηφισσό
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!