-
axa! μάλιστα! οπότε πάμε να πάρουμε από ένα land cruiser κ να 'καβαλάμε' ότι μας κάτσει
Τι να πεις φίλε μου? το τι έλεγξε βέβαια μόνο αυτός κ το λασπωμένο του παρμπριζ το ξέρουν..... αφού δεν πέταξε κ ένα τσιμέντωμα καθώς έκανε U turn πάλι καλά.....
-
Χθες στις 17:00 στον κόμβο Κηφισίας-Λ.Αλεξάνδρας!
Fiat Stilo με ζάντες Technomagnesio, body kit Abarth, εξάτμιση, χαμήλωμα, χωρίς κανένα διακριτικό, μπάκετ, αεροτομή και οδηγό και συνοδηγό....δύο γιαγιάδες γύρω στα 80!!!!!
Κανονικές γιαγιάδες!Από αυτές που μαγειρεύουν, πλέκουν, μεγαλώνουν τα εγγονάκια! Με τον κότσο τους, τα φορέματα-ρόμπες, τα τσαντάκια- μπαουλάκια, όλα τα κομφόρ!!!
Ψόφησα στο γέλιο!!Δεν ταίριαζε με τίποτα!!!
-
Θέλμα και Λουίζ αλά Ελληνικά.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
axa! μάλιστα! οπότε πάμε να πάρουμε από ένα land cruiser κ να 'καβαλάμε' ότι μας κάτσειΤι να πεις φίλε μου? το τι έλεγξε βέβαια μόνο αυτός κ το λασπωμένο του παρμπριζ το ξέρουν..... αφού δεν πέταξε κ ένα τσιμέντωμα καθώς έκανε U turn πάλι καλά.....
Σκηνικό από το καλοκαίρι.Γυρίζω από βραδινή διασκέδαση έξω από Πάτρα (Βραχνέικα για όσους ξέρουν).Είμαι παραλιακή που έχει 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και νησίδα.Είναι περίπου 3:00 και από μακριά βλέπω οτι το φανάρι που πλησιάζω (Δυμαίων και Ιεροθέου για τους Πατρινούς) από κόκκινο γίνεται πράσινο, οπότε δε φρενάρω.Δευτερόλεπτα μετά, βγαίνει ένα Ρενώ 19 από την κάθετη οδό (που προφανώς πλέον είχε κόκκινο...) με κατεύθυνση στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρισκόμουν.Κάτι όμως η βιασύνη, κάτι οι βότκες κάτι η μ@λ@κι@ του και ο τύπος στρίβει πριν τη νησίδα!!!Ποιος είδε τον ηλίθιο στο αντίθετο ρεύμα και δε τον φοβήθηκε!!!Του παίζω τα φώτα, το ίδιο κάνει και αυτός!Λέω είναι τελείως κοιμισμένος, τσεκάρω τις λωρίδες δεξιά μου και αφού φρενάρω όσο είμαι στην ευθεία (το Κλιό είχε τότε κάτι λάστιχα...) αρχίζω να στρίβω δεξιά.Συγχρόνως ο τύπος προσπαθεί να καβαλήσει νησίδα, δε τα καταφέρνει (ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!) και αρχίζει να το κατευθύνει προς το απέναντι πεζοδρόμιο, δηλαδή αριστερά του, δηλαδή πάνω μου!!Τα υπόλοιπα δε τα θυμάμαι παιδιά.Κάτι μανούβρες έκανα ενστικτωδώς και το γλίτωσα.Σταμάτησα να του ρίξω όσο ξύλο δεν έιχα ρίξει ποτέ μου και όσο έιχα φάει συνολικά από πιτσιρικάς.Εννοείται οτι μόλις με είδε να βγαίνω την κοπάνησε..Έχω και άλλο χειρότερο που έχει συμβεί αλλά όχι με μένα.Άλλη φορά...
-
Φορτηγάκι να παρκάρει προσωρινά πάνω στην στάση λεοφωρίου!!! θα έχετε και φώτο σύντομα...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
axa! μάλιστα! οπότε πάμε να πάρουμε από ένα land cruiser κ να 'καβαλάμε' ότι μας κάτσει
Τι να πεις φίλε μου? το τι έλεγξε βέβαια μόνο αυτός κ το λασπωμένο του παρμπριζ το ξέρουν..... αφού δεν πέταξε κ ένα τσιμέντωμα καθώς έκανε U turn πάλι καλά.....
Σκηνικό από το καλοκαίρι.Γυρίζω από βραδινή διασκέδαση έξω από Πάτρα (Βραχνέικα για όσους ξέρουν).Είμαι παραλιακή που έχει 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και νησίδα.Είναι περίπου 3:00 και από μακριά βλέπω οτι το φανάρι που πλησιάζω (Δυμαίων και Ιεροθέου για τους Πατρινούς) από κόκκινο γίνεται πράσινο, οπότε δε φρενάρω.Δευτερόλεπτα μετά, βγαίνει ένα Ρενώ 19 από την κάθετη οδό (που προφανώς πλέον είχε κόκκινο...) με κατεύθυνση στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρισκόμουν.Κάτι όμως η βιασύνη, κάτι οι βότκες κάτι η μ@λ@κι@ του και ο τύπος στρίβει πριν τη νησίδα!!!Ποιος είδε τον ηλίθιο στο αντίθετο ρεύμα και δε τον φοβήθηκε!!!Του παίζω τα φώτα, το ίδιο κάνει και αυτός!Λέω είναι τελείως κοιμισμένος, τσεκάρω τις λωρίδες δεξιά μου και αφού φρενάρω όσο είμαι στην ευθεία (το Κλιό είχε τότε κάτι λάστιχα...) αρχίζω να στρίβω δεξιά.Συγχρόνως ο τύπος προσπαθεί να καβαλήσει νησίδα, δε τα καταφέρνει (ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!) και αρχίζει να το κατευθύνει προς το απέναντι πεζοδρόμιο, δηλαδή αριστερά του, δηλαδή πάνω μου!!Τα υπόλοιπα δε τα θυμάμαι παιδιά.Κάτι μανούβρες έκανα ενστικτωδώς και το γλίτωσα.Σταμάτησα να του ρίξω όσο ξύλο δεν έιχα ρίξει ποτέ μου και όσο έιχα φάει συνολικά από πιτσιρικάς.Εννοείται οτι μόλις με είδε να βγαίνω την κοπάνησε..Έχω και άλλο χειρότερο που έχει συμβεί αλλά όχι με μένα.Άλλη φορά...
Μάλιστα! πολύ καλό....
εκεί κοντά όμως (Βενιζέλου κ ακτή Δημαίων ακα Βασιλόπουλος) πριν καιρό ερχόταν golf ΙV ασημί κ έφαγε το κόκκινο κ βγήκε!
Εγώ είμουν με το Ι με κατεύθυνση προς Πύργο κ τον είδα στα πλάγια.....
Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να 'σκάσω' ένα χειρόφρενο κ ευτυχώς στην 'τσίλια' την γλύτωσα.....
Ο τύπος σταμάτησε δεν πίστευε στα μάτια του κ είπε ότι δεν άναβε το φανάρι (είχε καεί το κόκκινο!) κ ότι λόγο της δύσης δεν με είδε καν!!!
Ζήτησε συγνώμη κ μετά από αυτό τι να κάνεις......Να όμως που ξέχασα να δω κ κάτι άλλο που με έβαλε σε σκέψει προχτες!
Γερανός μετέφερε παλιό ford (17M) που περίσσευε πιο πίσω από τον γερανό
Αποτέλεσμα σε μία στροφή ο φορτηγό (γερανός) χώρεσε, αλλά το ford που περίσευε με τον προφυλακτήρα του έβαλε μέσα ένα φτερό από Polo
Το ford πινακίδα δεν είχε, στο φορτηγό δεν φαινόταν οπότε δεν μπόρεσα να κρατήσω νούμερο... ο κακομοίρης με το polo τι κάνει?
Φυσικά ο φορτηγατζής την κοπάνησε.... -
Μάλιστα! πολύ καλό....
εκεί κοντά όμως (Βενιζέλου κ ακτή Δημαίων ακα Βασιλόπουλος) πριν καιρό ερχόταν golf ΙV ασημί κ έφαγε το κόκκινο κ βγήκε!
Εγώ είμουν με το Ι με κατεύθυνση προς Πύργο κ τον είδα στα πλάγια.....
Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να 'σκάσω' ένα χειρόφρενο κ ευτυχώς στην 'τσίλια' την γλύτωσα.....
Ο τύπος σταμάτησε δεν πίστευε στα μάτια του κ είπε ότι δεν άναβε το φανάρι (είχε καεί το κόκκινο!) κ ότι λόγο της δύσης δεν με είδε καν!!!
Ζήτησε συγνώμη κ μετά από αυτό τι να κάνεις......Να όμως που ξέχασα να δω κ κάτι άλλο που με έβαλε σε σκέψει προχτες!
Γερανός μετέφερε παλιό ford (17M) που περίσσευε πιο πίσω από τον γερανό
Αποτέλεσμα σε μία στροφή ο φορτηγό (γερανός) χώρεσε, αλλά το ford που περίσευε με τον προφυλακτήρα του έβαλε μέσα ένα φτερό από Polo
Το ford πινακίδα δεν είχε, στο φορτηγό δεν φαινόταν οπότε δεν μπόρεσα να κρατήσω νούμερο... ο κακομοίρης με το polo τι κάνει?
Φυσικά ο φορτηγατζής την κοπάνησε.... [/quote]Εμένα φωνάζουν γκαντέμη αλλά καλός είσαι κι εσύ!Αφού έχεις σχέση με Πάτρα θα ξέρεις για την ηλίθια με τη μερσεντές που έκανε όλη την Περιμετρική ανάποδα...Μπήκε ανάποδα από την έξοδο της Οβρυάς προς Αθήνα.Πέρασε δύο εξόδους (Γλαύκου και Εγλυκάδας) χωρίς να βγει η ηλίθια και πέρασε τις 6 σήραγγες ανάποδα!!!Σκέφτηκε είπε πως στα διόδια του Ρίου δεν έχει νησίδα...Για όσους δεν ξέρουν έιναι η περιμετρική είναι τμήμα της ΠΑΘΕ άρα Αυτοκινητόδρομος.¨εκανε κι άλλη σκέψη η ΚΟΤΑ!Πήγαινε λέει αργά και δεξιά, αλλά παρέλειψε να σκεφτεί οτι για τους κακόμοιρους τους οδηγούς αυτή ήταν η αριστερή τους λωρίδα!Αφού έκανε 12 χιλιόμετρα έτσι, τράκαρε στο ύψος του 'Τοφαλος' με δύο παιδιά και έβαλε τα 4 πόδια τους σε γύψο...Αυτή;κάτι ψιλά μόνο.Και πως τελειώνει η ιστορία;Η κυρία έκανε μήνυση στα παιδιά!!!Για υπερβολική ταχύτητα!Πήγαιναν τα άτιμα με 140 και δε πρόλαβε να αντιδράσει!!!Για όσους δε με πιστέψουν σας λέω είναι αλήθεια, δυστυχώς δηλαδή...
-
Δυστυχώς γνωστή η ιστορία αφού το 'έκθεμα' ήταν για αρκετό καιρό κ το φωτογράφισαν διάφοροι.... τι να πεις?
Πάντως δεν είναι η πρώτη που το έκανε... θυμάστε αυτή με την corolla που στην Κατερίνη είχε κάνει 6χλμ ανάποδα μέχρι που συγκρούστηκε μετωπικά κ σκότωσε κάποιους....
Επίσης πριν κανά χρόνο στην έξοδο Λόγγου προς Πάτρα εκεί που πήγαινα κανονικά προς Πάτρα κ τελείωνε το διάζωμα ένα κόκκινο ΚΑ έρχεται ανάποδα ανάβω φώτα κόρνα κλπ κλπ το παίρνει είδηση κ αντί να κάνει στην άκρη, τι κάνει το θηρίο? φρενάρει κ το κόβει κάθετα για να κάνει αναστροφή
ευτυχώς πρόλαβα κ πέρασα κ ήταν Παρασκευή βράδυ μετά τις 12:00 οπότε δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση..... τι να πεις?Πάντως για να μην λέω για τους άλλους μία φορά την Πάτησα κ εγώ έψαχνα να βρω τον κεντρικό δρόμο σε κάτι εκτός χάρτη δρόμους της Χαλκιδικής κ κάποια στιγμή τον βρήσκω! Βγαίνω κ εγώ κάνω αριστερά κ 50 μέτρα πιο κάτω βλέπω κ άλλον παράλληλο δρόμο κ παθαίνω! οπότε σταματάω για να δω!
Τοπικός με μηχανάκι που με είδε σταματάει γελώντας κ λέει!
χαχα την έπαθες κ εσύ? δεν έχει σήμανση κ επειδή από όλη την περιοχή που είναι στενός ο δρόμος μόνο για 100μέτρα φαρδένει κ έχει διάζωμα κ μάλιστα με πυνκή βλάστηση (δέντρα ψηλά) όσοι βγουν νομίζουν ότι οι 2 λωρίδες είναι κ τα 2 ρεύματα αλλά είναι το ένα!!!! συνεχώς ατυχήματα γίνονται!Εκεί έπαθα κ ρώτησα γιατί δεν έχει σήμανση κ η απάντηση ήταν ότι ο δρόμος που βγήκα ήταν μονόδρομος (μόνο είσοδος) οπότε γιαυτό δεν υπάρχει απαγορευτικό στροφής αριστερά κ το απαγορευτικό του μονόδρομου κάποιος το έχει βουτήξει καιρό..........
Όταν διαπίστωσα ότι είχα κάνει καμιά 500 μέτρα ανάποδα μονόδρομο (χωρίς καθόλου κίνηση) κ 50 μέτρα κεντρικού δρόμου παραλίγω να χρειαστώ υπογλώσσια! κ όλα αυτά μέρα μεσημέρι, νυμφαλιότατος κ 'απλά' γιατί κάποιος πήρε το απαγορευτικό κ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε!
ΕΛΕΟΣ!Όσο για την γκαντεμιά που λες φίλε Cavalino gr απλά νομίζω ότι είναι θέμα στατιστικής! Βλέπεις στα 400.000+ χλμ. που έχω διανύσει μέχρι τώρα λογικό είναι να έχω συναντήσει πολλά!
Εύχομε βέβαια να μην δω άλλα....Φιλικά
Νικόλας -
θα ξέρεις για την ηλίθια με τη μερσεντές που έκανε όλη την Περιμετρική ανάποδα.......
..................................................................
Η κυρία έκανε μήνυση στα παιδιά!!!Για υπερβολική ταχύτητα!Πήγαιναν τα άτιμα με 140 και δε πρόλαβε να αντιδράσει!!!Για όσους δε με πιστέψουν σας λέω είναι αλήθεια, δυστυχώς δηλαδή...Μην μου πεις ότι δικαιώθηκε κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πριν από 2 χρόνια ένας αντίστοιχος κάφρος που πήγαινε ανάποδα στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης έπεσε πάνω στο αμάξι που ήταν η ξαδέρφη μου και δύο φίλες της... Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό...
Φυσικά ο (μεθυσμένος) μύκητας αυτός την έκανε κανονικότατα, παρόλο που η γυναίκα του και μία από τις κοπέλες αιμοραγούσαν στο δρόμο... Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα σοβαρό και το ατύχημα έγινε μπροστά σε νοσοκομείο...
-
Δε μπορώ να φανταστώ δικαστή να τη δικαιώνει!ΟΚ δε λέω,όλοι κάνουμε μαλακίες στην οδήγηση, είτε από απροσεξία, είτε από κούραση, είτε από μαλακία...Έχω κάνει αρκετές αλλά τέτοιες δείχνουν πόσο καλό είναι το σύστημα αξιολόγησης για τα διπλώματα...όταν πήγα να δώσω εγώ πριν 6 χρόνια μου πρότειναν χύμα να λαδώσω.φυσικά είπα όχι και με εξέτασαν σε 3 παρκαρίσματα και 4 οπισθογωνίες!!!Συνολικά 45 λεπτά!!!Πάλι καλά που οδηγούσα στην ζούλα του πατέρα μου απ τα 12 γιατί αν είχα μ΄΄αθει στη σχολή θα μουν ψαρωμένος και θα με κόβανε
-
Δευτέρα 11 το πρωί στην κατεχάκη στο ύψος της Ηλιούπολης στο ρεύμα προς το 401.Eνα ασημί suzuki wagon r έχει σταματήσει σε κενό που υπάρχει στο διάζωμα για να στρίψει αριστερά.Ξεκινάει,προφανώς δεν υπολόγισε καλά,και ο πίσω τροχός καβαλάει το διάζωμα και τουμπάρει το αυτοκίνητο.Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα
Υγ:Τελικά παντού μπορεί να την πάθεις αν δεν προσέχεις Ηθικό δίδαγμα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χθες στις 17:00 στον κόμβο Κηφισίας-Λ.Αλεξάνδρας!Fiat Stilo με ζάντες Technomagnesio, body kit Abarth, εξάτμιση, χαμήλωμα, χωρίς κανένα διακριτικό, μπάκετ, αεροτομή και οδηγό και συνοδηγό....δύο γιαγιάδες γύρω στα 80!!!!!
Κανονικές γιαγιάδες!Από αυτές που μαγειρεύουν, πλέκουν, μεγαλώνουν τα εγγονάκια! Με τον κότσο τους, τα φορέματα-ρόμπες, τα τσαντάκια- μπαουλάκια, όλα τα κομφόρ!!!
Ψόφησα στο γέλιο!!Δεν ταίριαζε με τίποτα!!!
λες... να τις δούμε στο track day να παίζουν με τις πιέσεις???
-
Δε νομίζω... Οι ηλικίες αυτές δεν τα πάνε καλά με το internet, οπότε δεν θα ενημερωθούν για το TD του 4ΤF...
(οι παρόντες εξαιρούνται )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δε νομίζω... Οι ηλικίες αυτές δεν τα πάνε καλά με το internet, οπότε δεν θα ενημερωθούν για το TD του 4ΤF...(οι παρόντες εξαιρούνται )
Κύριοι (ξέρετε εσεις ), αυτό μόνο με αίμα ξεπλένεται!
-
Τώρα τι μου θύμησες!!!!!
Πριν καμιά 7-8 χρόνια...κατά το καλοκαίρι(τότε που ακόμα μπορούσα και ερχόμουνα Ελλάδα για 2 μήνες διακοπές) περνούσαμε με έναν φίλο μου την Λεωφόρο Πεντέλης στο Μαρούσι, ύψος Γερμανού και είδαμε δύο κοπελιές σε ένα Golf που προσπαθούσαν να περάσουνε στην απέναντι μεριά του δρόμου...και αντί να πάνε καμιά 100αρια μέτρα πιο πέρα για να κάνουν αναστοφή προσπαθούσαν να περάσουν πάνω απο την νυσίδα. Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο κόλησε πάνα στην νησίδα με τις ρόδες να κρέμονται. Βγήκανε έξω οι κακομύρες και ακούγανε το δούλεμα ένός Ταρίφα και το ξεστώμισμα της Περιπτερούς...και αρχίσανε τα κλάματα
Ευτυχός εγώ και ο φίλος μου και 3-4 άλλοι που κατέβηκαν βοηθήσαμε και καταφέραμε να το ξεκολλήσουμε.
Παντός καμιά φορά με πιάνει ανατριχιλλα για το τι μ@λ@κίες κάνουν ορισμένοι νέοι οδηγoι....
Γιατι νομίζετε οτι ορισμένες ξανθιές 'κυράστες' πέρνουν Land Rover....
-
Εμένα φωνάζουν γκαντέμη ..................Η κυρία έκανε μήνυση στα παιδιά!!!Για υπερβολική ταχύτητα!Πήγαιναν τα άτιμα με 140 και δε πρόλαβε να αντιδράσει!!!Για όσους δε με πιστέψουν σας λέω είναι αλήθεια, δυστυχώς δηλαδή...
ουδέν σχόλιο , γιατί είμαστε και σε φόρουμ
-
Σκουφά παρακαλώ!!!! όχι κανένα τυχαίο στενάκι!
(Άντε είδατε και το καπό μου)
-
Πριν 2 χρονια στην Αττικη οδο, στην ευθεια του αεροδρομιου, ερχοταν αυτοκινητο με τα αλαρμ ανοιχτα, ΑΝΤΙΘΕΤΑ στο γρηγορο ρευμα.
ΟΧΙ!!!! δεν ηταν ασφαλίτικο, αλλα και να ηταν, το ιδιο κανιβαλλικο θα ηταν.
-
Προ ολίγου, CATERPILLAR (δεν είμαι σίγουρος για την ορθογραφία) ερχόταν κατα πάνω μου!!!. Τρομοκρατηθηκα. Ας αρχισουν να τα αγοραζουν οι κατοχοι SUV. Θα αισθανονται σιγουρα ακομα πιο ασφαλεις...
-
Πριν κάτι μήνες στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, μπροστά μου πήγαινε μια κοπελιά με ένα Στάρλετ έκανε το εξής φοβερό: Σε μια αριστερή καμπή που έχει διασταύρωση, η τύπισσα πανικοβλήθηκε που είδε κάποιον στο Στοπ (όχι μετά απο αυτό-το τονίζω!!!) και το άφησε ευθεία φρενάροντας.Στο σημείο το πεζοδρόμιο ήταν υπό κατασκευή.είχε μόνο την κόχη (ξέρετε εκείνο το κράσπεδο των 20 εκατοστών) και μετά τίποτα.Χώμα και πέτρες.Το σταλρετάκι καβ'αλησε λοιπόν το κράσπεδο, έβαλε τις 2 δεξιές ρόδες εξω από το δρόμο και τις αριστρές στην άσφαλτο.Η κοπελιά το άφησε να πηγαίνει έτσι, μέχρι που ήρθε και ψήλωσε το άτιμο το πεζοδρόμιο σεσχέση και με την άσφαλτο και με το χώμα!Αποτέλεσμα;το Τογιότα στον αέρα, με τον πίσω αριστερό τροχό να ναι ο μοναδικός που πατούσε και το κάρτερ να στηρίζει το υπόλοιπο αυτοκίνητο!!! Με τρεις τροχούς στον αέρα προσπαθούσε να βγει και γκάζωνε, γκάζωνε, αλλά έλα που δεν ήταν πισωκίνητο!!!Εννοείται οτι σταμάτησα (επειδή ήταν και πολύ μωρό επίσης...), έκατσα πάνω στο καπώ για να βρει πρόσφυση και της είπα να βάλει όπισθεν...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!