-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
-Ενα Xsara Picasso ταξι..........To έχω δει αρκετές φορές στη Συγγρού, στην άνοδο προς Αθήνα και το περίεργο είναι ότι το βλέπω περίπου ίδια ώρα και ίδιο σημείο πάντα..
-
ε μπορεί να ναι μισθωμένο
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εγώ έχω δει ότι πολλοί ταρίφες βάζουν μόνο το σίδερο της ζώνης σκέτο μέσα στην υποδοχή χωρίς την ζώνη έτσι ώστε να γλυτώνουν το μπιπ μπιπ των καινούργιων μοντέλων. Το έχω δει μάλιστα αυτό και στην τελευταία mercedes E!! Α ρε Ελληνάρες...Δύο τινά συμβαίνουν με τα νέα ταξί Mercedes. Ή έχουν έξτρα σίδερο ή τους το βάζει η ίδια η αντιπροσωπεία ως 'δωράκι'.
Το λέω αυτό γιατί είχα μπει (μια από τις σπάνιες φορές που χρησιμοποίησα το μέσο) σε ολοκαίνουριο ταξί, το οποίο ο ταξιτζής το είχε 3-4 μέρες. Πήγα να βάλω τη ζώνη και βρήκα το σιδεράκι περασμένο κανονικά. Του το έδειξα κι εκείνος δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί. Κοίταξε μάλιστα στη δική του υποδοχή και είδε το ίδιο. Άρα μάλλον η εταιρεία βάζει το σίδερο για να μην τρελαίνονται οι ταξιτζήδες από τον προειδοποιητικό ήχο, αφού μάλιστα δεν είναι υποχρεωμένοι να φοράνε ζώνη. Αν το είχε βάλει ο ταξιτζής, θα το είχε βάλει μόνο στη δική του μεριά. Από την άλλη είναι απορίας άξιο το πως σε ταξί που κυκλοφορούσε 3-4 μέρες δεν είχε κανείς επιβάτης χρησιμοποιήσει τη ζώνη του για να βρει το σίδερο. Ο πρώτος ήμουν. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
-Ενα Xsara Picasso ταξι..........
To έχω δει αρκετές φορές στη Συγγρού, στην άνοδο προς Αθήνα και το περίεργο είναι ότι το βλέπω περίπου ίδια ώρα και ίδιο σημείο πάντα..
το ειδα σημερα στο Καλαμακι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
na kai kati pou dn fantastika oti 8a mporouse na simbei... eimai stin e.o 8es/nikis-xalkidikis, reuma pros 8es/niki. sto ipsos tis aerogefiras tis 8ermis ksafnika blepw ton mprostino mou na plakwnetai sta frena kai na prospa8ei na kanei aristera (imastan stin aristeri lwrida). ti kanei o tipos lew, frenarw kai egw, anabw alarm kai blepw oti xtipise mia katsika!!! katsika i tragos, dn 8imamai. alla re paidia, katsika stin aristeri lwrida se e.o.? pws eftase ekei? eixe kai kinisi kiolas. prosexeis tous apo pisw min pesoun panw, prosexeis apo dipla min kanontas sfines se xtipisou, e prepei kai gia katsikes pia?
sorry gia to megalo post, alla frikara!Χτές το βραδυ φεύγοντας απο το γραφείο πίσω απο το κτίριο του ΟΤΕ στο ρέμα (πίσω απο το αίθριο για τους γνωρίζοντες) δύο κατσίκες να βόσκουν.
Γιατι μου θύμισε Ινδία τώρα εεεεε Απο τη μια Βωβούπολη κι απο την άλλη κατσίκια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από την άλλη είναι απορίας άξιο το πως σε ταξί που κυκλοφορούσε 3-4 μέρες δεν είχε κανείς επιβάτης χρησιμοποιήσει τη ζώνη του για να βρει το σίδερο. Ο πρώτος ήμουν.Οταν ξαναμπεις σε ταξι δες την λίγδα που έχουν επάνω οι ζώνες και πες μου μετά αν θα την φορέσεις ή οχι...
Εγώ μετά απο 5-6 χρόνια μπήκα σε ταξί (Καινούριο avensis) την προηγούμενη εβδομάδα (γιατί βιαζόμουν και το τρένο είχε βλάβη) σιχάθηκα τον εαυτό μου απο την βρώμα.Εγώ πάντως αν ήμουν ταρίφας ή μπάτσος θα θεωρούσα πολύ υποτιμητικό το οτι το κράτος δεν με υπολογίζει, δεν με βλέπει σαν άνθρωπο αλλά χειρότερο και απο ζώο με το να μου λέει οτι δεν χρειάζεται να φοράς ζώνη, γιατί αν ζεις ή πεθάνεις σε τροχαίο δεν με νοιάζει.....
-
Μωρέ και το παλαμάρι του βαρκάρη θα φόραγα για να σώσω μούρη-στέρνο-πλευρά από το τράκο με τον βλάκα που θα φρενάρει απότομα χωρίς προειδοποίηση. Η λίγδα είναι αναγκαίο κακό.
(για κακοπροαίρετους: παλαμάρι = χοντρό σκοινί της πρύμνης για δέσιμο του πλοίου στη στεριά )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μωρέ και το παλαμάρι του βαρκάρη θα φόραγα για να σώσω μούρη-στέρνο-πλευρά από το τράκο με τον βλάκα που θα φρενάρει απότομα χωρίς προειδοποίηση. Η λίγδα είναι αναγκαίο κακό.(για κακοπροαίρετους: παλαμάρι = χοντρό σκοινί της πρύμνης για δέσιμο του πλοίου στη στεριά )
Μέχρι να διαβάσω αυτό που έγραψες στην παρένθεση είπα:
ωχ ο Manosk...ιστορει τον νάρθηκα
Το ανάβει το μανουάλι
Ανεβαίνει στον άμβωνα
Το κρατάει το ίσο
Το μετράει το κομποσχοίνι
Τον θυμιατίζει τον ναό
Το μοιράζει το αντίδωρο
Το σηκώνει το πετραχήλι
Το φοράει το καλυμαύκι
Το ανοίγει το στασίδι
Το λαδώνει το καντήλι
Το βαστάει το εξαπτέρυγο
Το χτυπάει το σήμαντρο
Το απαγγέλλει το ευαγγέλιο
Τον μνημονεύει τον επίσκοπο
Τη γεμίζει την κολυμπήθρα
Το σταυρώνει το πρόσφορο
Το γυρίζει το ψαλτήρι
Τον διαβάζει τον Απόστολο
Την προσκυνάει την εικόνα
Το απλώνει το αντιμήνσιο
Την χτυπάει την καμπάνα
Τον στολίζει τον Επιτάφιο
Το ξεσκονίζει το ωμοφόριο
Το μαζεύει το παγκάρι
Πηγαίνει στο Απόδειπνο -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μωρέ και το παλαμάρι του βαρκάρη θα φόραγα για να σώσω μούρη-στέρνο-πλευρά από το τράκο με τον βλάκα που θα φρενάρει απότομα χωρίς προειδοποίηση. Η λίγδα είναι αναγκαίο κακό.
(για κακοπροαίρετους: παλαμάρι = χοντρό σκοινί της πρύμνης για δέσιμο του πλοίου στη στεριά )
Μέχρι να διαβάσω αυτό που έγραψες στην παρένθεση είπα:
ωχ ο Manosk...ιστορει τον νάρθηκα
Το ανάβει το μανουάλι
Ανεβαίνει στον άμβωνα
Το κρατάει το ίσο
Το μετράει το κομποσχοίνι
Τον θυμιατίζει τον ναό
Το μοιράζει το αντίδωρο
Το σηκώνει το πετραχήλι
Το φοράει το καλυμαύκι
Το ανοίγει το στασίδι
Το λαδώνει το καντήλι
Το βαστάει το εξαπτέρυγο
Το χτυπάει το σήμαντρο
Το απαγγέλλει το ευαγγέλιο
Τον μνημονεύει τον επίσκοπο
Τη γεμίζει την κολυμπήθρα
Το σταυρώνει το πρόσφορο
Το γυρίζει το ψαλτήρι
Τον διαβάζει τον Απόστολο
Την προσκυνάει την εικόνα
Το απλώνει το αντιμήνσιο
Την χτυπάει την καμπάνα
Τον στολίζει τον Επιτάφιο
Το ξεσκονίζει το ωμοφόριο
Το μαζεύει το παγκάρι
Πηγαίνει στο Απόδειπνοχμμ... επικαιρο σε βρισκω!!!
-
Γυναίκα όδηγος (ε, τι άλλο θα τανε?) να οδηγεί με κλειστούς καθρέφτες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γυναίκα όδηγος (ε, τι άλλο θα τανε?) να οδηγεί με κλειστούς καθρέφτες..Εκτός από γυναίκα μπορει να δεις και κανένα 'εφάπαξ' να κυκλοφορεί με κλειστούς καθρέπτες.
Τώρα βέβαια ο συνδιασμός που σκοτώνει ( κυριολεκτικά) είναι γυναίκα 'εφάπαξ' με κλειστούς καθρέπτες. (και ο κεντρικός ρυθμισμένος για μακιγιάζ) -
τι εννοείς με τον όρο 'γυναίκα-εφάπαξ';
-
Αν κατάλαβα καλά εννοεί γυναίκα προχωρημένης ηλικίας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά εννοεί γυναίκα προχωρημένης ηλικίας..Τι να το κάνει το μακιγιάζ; Φουστάνο θέλει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γυναίκα όδηγος (ε, τι άλλο θα τανε?) να οδηγεί με κλειστούς καθρέφτες..Σιγά το απίθανο που είδες!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι εννοείς με τον όρο 'γυναίκα-εφάπαξ';Ζητώ συγνώμη για τη μη εξήγηση του 'εφάπαξ'
Ο kid τον εξήγησε σωστά.
Ο όρος μου ήρθε όταν γειτονάς μου συνταξιούχος γυμνασιάρχης που μέχρι τότε δεν είχε μπεί ούτε συνοδηγός σε αυτοκίνητο, με το που πήρε το 'εφάπαξ' αγόρασε τουτού.
Είχε και το 'θράσος' να με ρωτήσει τι να πάρει.Παράξενο αλλά μετά την απάντησή μου (του είπα να παίρνει ΤΑΧΙ) δε δείχνει να με χωνέυει και πολύ γιατί άραγε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παράξενο αλλά μετά την απάντησή μου (του είπα να παίρνει ΤΑΧΙ) δε δείχνει να με χωνέυει και πολύ γιατί άραγε.Kαλά του είπες!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Παράξενο αλλά μετά την απάντησή μου (του είπα να παίρνει ΤΑΧΙ) δε δείχνει να με χωνέυει και πολύ γιατί άραγε.
Kαλά του είπες!!!
και πάλι θάνατος θα ήταν
-
-
με μπαταρίες δουλεύουν; Δε μπορω να διακρίνω αν υπάρχει καλωδίωση. Κόκκινα για τρίτο στοπ είναι ε; έπρεπε να βάλει προβολείς να τους ανάβει στον πίσω όταν έχει αναμμένα τα προβολάκια και τον ενοχλούν
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!