-
Ξέρει κανείς τι ισχύει με τα κουτιά για σκύλους που εξέχουν πίσω από τζιπ και διάφορα ΙΧ που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί?
Εχω δεί μερικά με βάση ιδιοκατασκευή που ίσως είναι επικίνδυνη αν κάποιος την χτυπήσει και ιδίως μηχανόβιος!!
Η ασφάλεια τους καλύπτει, καθώς μεγαλώνει το μήκος του αυτοκινήτου?
Το ίδο ισχύει και τα πέδιλα του σκι που βάζουν κάποιοι όρθια πίσω από την ρεζέρβα στα τζιπ ή την εξωτερική σχάρα ποδηλάτων.... είναι καλυμμένοι ή κάνουν έξτρα ασφάλιση? Δεν είναι επικύνδυνα? Μήπως τα σκι κάθετα στην ρεζέρβα είναι ελληνική πατέντα? γιατί στο εξωτερικό δεν το έχω δει πουθενά όλοι χρησιμοποιούν μπαγκαζιέρα και η thule πχ δεν βγάζει καν τέτοια σχάρα για σκι..... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Hyundai Accent 4D με 2 αυτοκόλλητα Ferrari στο πίσω μέρος σήμερα.Τι αυτοκόλλητα? Εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα που έχουν το ορθογώνιο σήμα της Ferrari μπροστά και πίσω και στα φτερά το σηματάκι SF!!!
Και δεν είναι μόνο ένας που έχω δει. Smart Roadster, Fiat Punto/Seicento/Cinquecento/Coupe, Alfa Romeo, μέχρι και Autobianchi έχω πετύχει!!!
Και επίσης υπάρχουν και αυτοί που στα smart βάζουν ζάντες από E-Class (είπαμε η Mercedes κατέχει την MCC αλλά όχι και να κάνουμε τα σμαρτάκια Mercs), γύφτοι με Hilux με ζάντες διαφόρων εταιριών και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξέρει κανείς τι ισχύει με τα κουτιά για σκύλους που εξέχουν πίσω από τζιπ και διάφορα ΙΧ που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί?
Εχω δεί μερικά με βάση ιδιοκατασκευή που ίσως είναι επικίνδυνη αν κάποιος την χτυπήσει και ιδίως μηχανόβιος!!
Η ασφάλεια τους καλύπτει, καθώς μεγαλώνει το μήκος του αυτοκινήτου?
Το ίδο ισχύει και τα πέδιλα του σκι που βάζουν κάποιοι όρθια πίσω από την ρεζέρβα στα τζιπ ή την εξωτερική σχάρα ποδηλάτων.... είναι καλυμμένοι ή κάνουν έξτρα ασφάλιση? Δεν είναι επικύνδυνα? Μήπως τα σκι κάθετα στην ρεζέρβα είναι ελληνική πατέντα? γιατί στο εξωτερικό δεν το έχω δει πουθενά όλοι χρησιμοποιούν μπαγκαζιέρα και η thule πχ δεν βγάζει καν τέτοια σχάρα για σκι.....οποιαδηποτε μεταβολη των απο τον κατασκευαστη εξωτερικων διαστασεων ενος οχηματος απαγορευεται.
παρ'ολα αυτα σε καποιες περιπτωσεις μπορει να δοθει καποιου ειδους αδεια εφ'οσον υπαρχει εκθεση μηχανολογου και κατατεθει στην αρμοδια υπηρεσια του υπ. μεταφορων και στα ΚΤΕΟ.
παντως γεγονος ειναι οτι αυτες οι αθλιες κατασκευες [σκυλοκουτια] ειναι τοσο αισχρες που αυτοι που τα κουβαλουν θα πρεπει να κλειστουν μεσα σε ενα τετοιο για μερικες ωρες ενω θα τους περιφερουν με ζεστη και με κρυο εισπνεοντας οτι βγαζει η εξατμιση.
ειχα σημερα μια συζητηση με γνωστο μου που εχει αναρτησει ενα τετοιο κουτι πισω απο το ιχ του και μου ελεγε οτι γεννησε η σκυλα του [λαγωνικο] και θελει να βαλει θερμανση σε μια αποθηκη που τα εχει....... ομως δεν θελει σομπα υγραεριου γιατι του ειπαν οτι μυριζει και θα ''χαλασει'' η μυτη τους.........αραγε το καυσαεριο που η σκυλα εχει εισπνευσει καθως και τα μικρα στο μελλον δεν τους χαλαει!!!!!!!!!!
ερε και να πεσω πισω απο κανεναν τετοιο τυπο ......και να μου λεει μετα ''κανε μου δηλωση''!!!!!!!!!!!
-
Όχι δεν είναι κατασκοπική φωτογραφία, αλλά τι είναι? Μήπως είναι?
Την τράβηξε ο kouk με το κινητό χθες στην Βάρης - Κορωπίου. Ενα Πορσικό πίσω και 2 (μάλλον Καγιέν) καμουφλαρισμένες! Έτσι έρχονται από το εργοστάσιο για να μην χτυπηθούν?
Όποιος ξέρει λέει.... -
Μπα, θα είναι το facelift της cayenne, το οποίο φέρανε μυστικά στην Ελλάδα για δοκιμές σκληρού off-roading στους υπέροχους δρόμους μας!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπα, θα είναι το facelift της cayenne, το οποίο φέρανε μυστικά στην Ελλάδα για δοκιμές σκληρού off-roading στους υπέροχους δρόμους μας!!!Χμμμ... Δεν αποκλείεται...
Η Alfa 156 είχε δοκιμαστεί στην Ελλάδα! Γι' αυτό ίσως στρίβει και τόσο καλά.... Το είχαν κάνει θέμα και οι 4Τ!
Κι εγώ είχα δει 6 μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση έναν στόλο από καμιά 10αριά ακαμουφλάριστα Fiesta και Fusion να κατευθύνονται προς Σέρρες ή Καβάλα. (δεν είχα φωτογραφική ΓΜΤ!!! ). Ήμουν με τον αδερφό μου στην ανηφόρα πριν το Δερβένι για όσους ξέρουν...
-
Ετσι έρχονται απο το εργοστάσιο.
ΥΓ Το τέστ των 156 το είχα δεί στους Δελφούς! Θυμάμαι οτι οι 4Τ την είχαν 'πατήσει' λέγοντας οτι το σχέδιο των πίσω θυρών δεν έχει αποφασισθεί γιατί 'οπως βλεπεται δεν υπάρχουν χερούλια' !
-
Α! Και ένα σκηνικό χτες στη Συγγρού: Έβγαινα με τη μηχανή στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Αγ. Σώστη και εκεί που άρχισα να επιταχύνω, είδα αυτοκίνητα μπροστά μου, σχεδόν σταματημένα σε όλες τις λωρίδες του δρόμου. Αλάρμ να ανάβουν, άλλους να αλλάζουν λωρίδες κατά βούληση με 10 (!!!) km/h, άλλος να μπλοκαρει τα φρένα του πίσω μου (εκεί ψιλοχ@@@@κα να σας πω την αλήθεια... ), ένας χαμός γενικά...
Λέω κάτι θα έγινε, κανένα τρακάρισμα, καμία πτώση μοτοσυκλετιστή, εκεί ούτε φανάρι έχει, ούτε στενεύει ο δρόμος, ούτε κοντά στη διχάλα του (πρωην) ιπποδρόμου είμαστε, ωστε να δικαιολογείται μια τέτοια καθυστέρηση... Πλησιάζω λίγο στο μερος που είχε κολλήσει το σύμπαν και βλέπω.... **τίποτα ** !!!
Δεν είναι δυνατόν!!! Τι έκαναν εκει πέρα? Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι για να παρακολύουν τη ροή σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας? Γιατί δεν υπηρχε εκαί ένας τροχονόμος να τους κόψει τον κ@λ@, ενώ την στήνουν στη διχάλα, μήπως κατέβηκες τη Συγγρού με 110, αντί με 90? Πότε θα πάψουμε να έιμαστε ζώα?
-
Μήπως είχε μείνει κανένας, ή είχε γίνει καμιά ψιλοστούκα; Ξέρεις ότι we Greeks, αν μας τύχει κάτι τέτοιο, το 'κοκκαλώνουμε' και 'δε μπα να καεί το σύμπαν' από πίσω.. η αδιαφορία για τους άλλους σε όλο της το μεγαλείο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λέω κάτι θα έγινε.......... Πλησιάζω λίγο στο μερος που είχε κολλήσει το σύμπαν και βλέπω.... **τίποτα ** !!!το άλλο το έχεις παρατηρήσει ποτέ??? Να έχει γίνει τρακάρισμα που να μην εμποδίζει την κίνηση και όμως να γίνεται πανικός, ουρά χιλιομέτρων, γιατί φρενάρουν όλοι οι ελληνάρες να δουν τι έγινε???
Μου έτυχε τις προάλλες, άνοδος Κηφισσού, αμέσως μετά το γαλαξία, τρακάρισμα στο αντίθετο ρεύμα και στο δικό μου ΑΠΕΙΡΗ κίνηση, χωρίς λόγο εκείνη την ώρα. Όλοι φρενάριζαν να δουν τι έγινε, λες κι έβλεπαν κάνα ριάλιτι δάγκωσα τιμόνι και έφυγα....
Σπύρος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι δεν είναι κατασκοπική φωτογραφία, αλλά τι είναι? Μήπως είναι?
Την τράβηξε ο kouk με το κινητό χθες στην Βάρης - Κορωπίου. Ενα Πορσικό πίσω και 2 (μάλλον Καγιέν) καμουφλαρισμένες! Έτσι έρχονται από το εργοστάσιο για να μην χτυπηθούν?
Όποιος ξέρει λέει....Ένας φίλος που δουλέυει κοντά στην αντιπροσωπεία μου έχει πει πως τις παραδίδουν με περιτύλιγμα και φιόγγο!
Άρα δεν πρόκειτε για νέα έκδοση. -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μήπως είχε μείνει κανένας, ή είχε γίνει καμιά ψιλοστούκα; Ξέρεις ότι we Greeks, αν μας τύχει κάτι τέτοιο, το 'κοκκαλώνουμε' και 'δε μπα να καεί το σύμπαν' από πίσω.. η αδιαφορία για τους άλλους σε όλο της το μεγαλείο.αυτο συμβαινει σε ολες τις χωρες, και ειναι αρκετα ανθρωπινο να γινεται... Εδω ισως σε μεγαλυτερο βαθμο, αλλα και εξω γινεται αυτο..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πλησιάζω λίγο στο μερος που είχε κολλήσει το σύμπαν και βλέπω.... **τίποτα ** !!!Χμμμ εγώ κάποτε (χθες; προχθές) είδα πυροσβεστικά, αστυνομικά και γενικώς αναστάτωση, αλλά ήταν στον 'shoulder' για Πειραιά από Γλυφάδα. Δε μπορώ να σκεφτώ πώς αυτό επηρέασε την κίνηση στη Συγγρού...
Δεν αποκλείεται πάντως να έγινε προηγουμένως στούκα και να τα συμμάζεψαν, και απλώς εσύ να είδες το αποτέλεσμα στην κίνηση.
Μια άλλη φορά, στο υπόγειο τμήμα, Συγγρού -> αριστερή διχάλα -> παραλιακή για Πειραιά, είχα πετύχει Focus που του είχε 'φύγει' και είχε στουκάρει, μόνο του μάλλον, πάνω στα τοιχώματα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ αυτές τις στροφές τις παίρνω με 80 - 90, αλλά με καλά λάστιχα και την προσοχή μου στο 110%.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το άλλο το έχεις παρατηρήσει ποτέ??? Να έχει γίνει τρακάρισμα που να μην εμποδίζει την κίνηση και όμως να γίνεται πανικός, ουρά χιλιομέτρων, γιατί φρενάρουν όλοι οι ελληνάρες να δουν τι έγινε???Μία - δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα στον Μαλιακό, πέρασα από εκεί και το προπορευόμενο αυτοκίνητο μόλις μπήκαμε στο πέταλο πήγαινε με 40, προφανώς για να μην χάσει το θέαμα με τα λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.
Όλοι οι επιβάινοντες κοίταγαν δεξιά για να μην χάσουν και φυσικά πίσω έγινε το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Μήπως είχε μείνει κανένας, ή είχε γίνει καμιά ψιλοστούκα; Ξέρεις ότι we Greeks, αν μας τύχει κάτι τέτοιο, το 'κοκκαλώνουμε' και 'δε μπα να καεί το σύμπαν' από πίσω.. η αδιαφορία για τους άλλους σε όλο της το μεγαλείο.
αυτο συμβαινει σε ολες τις χωρες, και ειναι αρκετα ανθρωπινο να γινεται... Εδω ισως σε μεγαλυτερο βαθμο, αλλα και εξω γινεται αυτο..
Ανθρώπινο, αλλά για πόσους από τους περίεργους που περνάνε με 5 χλμ/ώρα χαζεύοντας σαν κρετίνοι (μερικοί ρωτάνε 'Χτύπησε κανείς;' για να έχουν κάτι να πουν στο γραφείο), αλλά σχεδόν κανείς δεν κατεβαίνει να βοηθήσει, έστω να σπρώξει τα τρακαρισμένα στην άκρη;
Τα ίδια τις προάλλες στην Πειραιώς που ένα παλικάρι είχε πέσει με μηχανή κι είχε διπλωθεί με την κοιλιά πάνω σε μια κολώνα. Χαμός, όλοι σιγά-σιγά, αλλά μετά από λίγο που κατάφερα να φτάσω ως εκεί, πάρκαρα δίπλα και κατέβηκα, μόνο ένας άλλος μοτοσυκλετιστής ήταν δίπλα στο παιδί. Ωραίοι όλοι τους. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αυτο συμβαινει σε ολες τις χωρες, και ειναι αρκετα ανθρωπινο να γινεται... Εδω ισως σε μεγαλυτερο βαθμο, αλλα και εξω γινεται αυτο..
Ανθρώπινο, αλλά για πόσους από τους περίεργους που περνάνε με 5 χλμ/ώρα χαζεύοντας σαν κρετίνοι (μερικοί ρωτάνε 'Χτύπησε κανείς;' για να έχουν κάτι να πουν στο γραφείο), αλλά σχεδόν κανείς δεν κατεβαίνει να βοηθήσει, έστω να σπρώξει τα τρακαρισμένα στην άκρη;
Τα ίδια τις προάλλες στην Πειραιώς που ένα παλικάρι είχε πέσει με μηχανή κι είχε διπλωθεί με την κοιλιά πάνω σε μια κολώνα. Χαμός, όλοι σιγά-σιγά, αλλά μετά από λίγο που κατάφερα να φτάσω ως εκεί, πάρκαρα δίπλα και κατέβηκα, μόνο ένας άλλος μοτοσυκλετιστής ήταν δίπλα στο παιδί. Ωραίοι όλοι τους.Δεν ειπα οτι το επικροτω ρε παιδια, και προσωπικα θα σταματουσα αν χρειαζονταν βοηθεια. Παντως ειναι ανθρωπινο και γινεται σε ΟΛΕΣ τις χωρες. το λεω γιατι ειπατε για ελληναρες και τετοια...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/cmarin/6429/344379/0/Image(005).jpgΌχι δεν είναι κατασκοπική φωτογραφία, αλλά τι είναι? Μήπως είναι?
Όποιος ξέρει λέει....Από το εργοστάσιο έτσι!!!!!
Το έχω δει σε διάφορες χώρες!
Και μάλιστα να βλέπεις την 911 από πίσω με καλυμμένα μόνο τα προεξέχοντα φτερά...Βέβαια με τέτοια τιμή ούτε θες να παραπονεθεί για γρατζουνιές ο ιδιοκτήτης, ούτε θα ανεχτει ξαναβαμμένο αάξι έτσι εύκολα...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Δεν ειπα οτι το επικροτω ρε παιδια, και προσωπικα θα σταματουσα αν χρειαζονταν βοηθεια. Παντως ειναι ανθρωπινο και γινεται σε ΟΛΕΣ τις χωρες. το λεω γιατι ειπατε για ελληναρες και τετοια...
Δεν θεώρησα ότι το επικροτείς, αλίμονο, απλώς προσέθεσα ότι εκτός από τους παθόντες που δεν σπεύδουν ν' ανοίξουν τον δρόμο μέσα στον καημό τους, αρκετοί τρίτοι χειροτερεύουν βλακωδώς την κατάσταση χωρίς μάλιστα να προσφέρουν καμιά βοήθεια.
-
Μια φορά έπεσε ένας μοτοσυκλετιστής και βγήκα απο το αυτοκίνητο να τον βοηθήσω. Και οι περαστικοί τα βάλανε μαζί μου οτι εγώ τον χτύπησα! Σου λέει, για να τον βοηθάει αυτός θα ευθύνεται!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Μια φορά έπεσε ένας μοτοσυκλετιστής και βγήκα απο το αυτοκίνητο να τον βοηθήσω. Και οι περαστικοί τα βάλανε μαζί μου οτι εγώ τον χτύπησα! Σου λέει, για να τον βοηθάει αυτός θα ευθύνεται!ειναι επικυνδυνο αυτο, να βρεθεις μπλεγμενος χωρις να φταις βασικα. Σεναριο ταινιας η οχι, εγω θα το φοβομουνα... Στην ελλαδα ζουμε...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!