-
Κάτι συμπεριφορές σαν αυτή είναι κατακριτέες!!!! Εντάξει έχει τύχει να θέλω να κάνω με κάποιον ενα ανοιγματάκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέτω ζωες σε κίνδυνο!!! Είπαμε για την πλάκα μας αλλά οχι και να κλαίμε μετά!!!
-
μαλλον η αναπηρια δεν ηταν μονο στα ακρα
-
το πιο αστείο τελικά το άκουσα. και δε το είδα
η ξαδάλφη μου με σαϊσέντο, μπήκε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στη λουρίδα του τραμ, και επειδή είχε τοιχάκι δε μπορούσε να βγει μέχρι τα επόμενα φανάρια. Κάπου κοντά στους στήλους του ολυμπίου διος (ή ακριβώς εκεί αν θυμάμαι καλά) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η ξαδάλφη μου με σαϊσέντο, μπήκε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στη λουρίδα του τραμ, και επειδή είχε τοιχάκι δε μπορούσε να βγει μέχρι τα επόμενα φανάρια. Κάπου κοντά στους στήλους του ολυμπίου διος (ή ακριβώς εκεί αν θυμάμαι καλά)το ίδιο μπορεί ακόμα πιο εύκολα να πάθει κανείς αν είναι απρόσεκτος (ή γυναίκα ) επί της Αχιλλέως στο Π. Φάληρο
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η ξαδάλφη μου με σαϊσέντο, μπήκε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στη λουρίδα του τραμ, και επειδή είχε τοιχάκι δε μπορούσε να βγει μέχρι τα επόμενα φανάρια. Κάπου κοντά στους στήλους του ολυμπίου διος (ή ακριβώς εκεί αν θυμάμαι καλά)το ίδιο μπορεί ακόμα πιο εύκολα να πάθει κανείς αν είναι απρόσεκτος (ή γυναίκα ) επί της Αχιλλέως στο Π. Φάληρο
Σπύρος
Δεν χρειάζεται να είσαι απρόσεκτος ούτε γυναίκα! Ανεβαίνοντας την Αχιλλέως μπαίνεις ανετότατα στις γραμμές Οκ εγώ μένω εκεί και ξέρω που να πάω, αλλά αν σταθείς στο σχολείο πέφτει το γέλιο
-
Καθόλου αστείο δεν μου ακούγεται αυτό που λέτε. Αν είναι τόσο εύκολο να μπεις στις γραμμές δεν θα αργήσουμε να έχουμε και θύματα. Καλά τόσο αφύλακτα είναι; Ούτε πινακίδες ή άλλη σήμανση δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καθόλου αστείο δεν μου ακούγεται αυτό που λέτε. Αν είναι τόσο εύκολο να μπεις στις γραμμές δεν θα αργήσουμε να έχουμε και θύματα. Καλά τόσο αφύλακτα είναι; Ούτε πινακίδες ή άλλη σήμανση δεν υπάρχει;Στο δρόμο που συζητάμε (όπως και στην Καλλιρόης-Αρδηττού) δεν υπάρχει παντού διαχωριστικό και μπαίνεις κανονικά στις γραμμές
Ειδικά στην Αχιλλέως επιβάλλεται να μπεις στις γραμμές γιατί δεν υπάρχει άλλη λωρίδα σε ορισμένα σημεία
-
Λέτε να γίνει πραγματικότητα η γελοιογραφία με το Ibiza που ανάβει φώτα στο τρένο για να το προσπεράσει;
Οι πιο παλιοί θα καταλαβαίνουν σίγουρα για τι μιλάω!!!! -
Τι λετε ρε παιδια εγω απο εκει (Στηλες Διος) περναω καθε μερα και ΠΑΝΤΑ βλεπω τουλαχιστον ενα αυτοκινητο στην λωριδα που ειναι αποκλειστικα για το τραμ.
Και με την σημανση αλλα κυριως με την διαμορφωση του δρομου εκει περα δεν τους αδικω, μπορεις πολυ ευκολα να μπερδευτεις.
-
Ελπίζω τουλάχιστον να κινούνται με την φορά κίνησης του τραμ ώστε να μην έχουμε μετωπικές!!!!
Τι άλλο να πω δεν ξέρω. Προσοχή για να αποφύγουμε τα χειρότερα. -
Τα σχόλια περιττεύουν...
-
Σε παρακαλω, ειναι δασοπυροσβεστης με καμουφλαζ για να προσεχει για τυχον εμπρηστες (δειτε πινακιδα αριστερα του...)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε παρακαλω, ειναι δασοπυροσβεστης με καμουφλαζ για να προσεχει για τυχον εμπρηστες (δειτε πινακιδα αριστερα του...)...και έχουν κάνει προώθηση το 199 στο κινητό του
Σπύρος
-
...ναι και το παίζει και κοιμισμένος για να πιάσει τους εμπρηστές στα πράσα....
-
Megane Coupe με αεροτομη η οποια ειχε σε ολο το μηκος της, κυριολεκτικα σχεδον σε ολο το πλατος του αυτοκινητου ενα μπλε λαμπακι σαν αυτες τις λαμπες τις μακροστενες που βαζουμε στα σπιτια μας γιατι ειναι πολυ οικονομικες.
Παραδοξως αν και γενικα τα μπλε λαμπακια δεν τα συμπαθω καθολου, σαν να του 'ψιλοπηγαινε' το συγκεκριμενο. -
Σήμερα είδα ταξί (Peugeot 406) με αυτοκόλητο MAX Power!
-
αυτό που λέει 'Street Racing is not a crime'????
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτό που λέει 'Street Racing is not a crime'????Σπύρος
Κυκλοφορούν αρκετά τέτοια αυτοκόλλητα.
-
Και κατι αλλο. Δεν ειναι βεβαια κατι κουφο ή απιθανο, αλλα τι ειναι αυτο το κακο με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Αστυνομια κλπ; Λες και ειναι ολοι συνενοημενοι και πανε και παιρνουν CITROEN. Xsara, Jumpy μεχρι και C2 ειδα πολυ προσφατα του ΟΤΕ. Λετε να ειναι VTS;
Και δε θελω απαντησεις του τυπου 'Τα Citroen ειναι τα καλυτερα γιαυτο τα παιρνει το δημοσιο'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και κατι αλλο. Δεν ειναι βεβαια κατι κουφο ή απιθανο, αλλα τι ειναι αυτο το κακο με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Αστυνομια κλπ; Λες και ειναι ολοι συνενοημενοι και πανε και παιρνουν CITROEN. Xsara, Jumpy μεχρι και C2 ειδα πολυ προσφατα του ΟΤΕ. Λετε να ειναι VTS;Και δε θελω απαντησεις του τυπου 'Τα Citroen ειναι τα καλυτερα γιαυτο τα παιρνει το δημοσιο'
Καθόλου κουφό ή απίθανο. Δεν πιστεύω να είστε τόοοοοο αφελείς Απλως ο Συγγελίδης έχει (είχε) πολύ καλές σχέσεις με το δημόσιο (εντελώς συμπτωματικά)
Εντελώς συμπτωματικά επίσης έχει και την αντιπροσωπεία της Skoda αλλά και της Chrysler-Jeep. Εντελώς τυχαία πολλά αστυνομικά είναι Octavia και Cherokee για τα 'δύσκολα'
Όλα τυχαία είναι
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!