-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στο κέντρο της Αμαλιάδας, μια εποχή που όλη η πόλη ήταν μια συστοιχία από λακκούβες, κάποιος κατέβηκε από μια οικοδομή και έβαλε στη μέση διασταύρωσης, όπου είχε ανοίξει λακκούβα βάθους 2 μέτρων, σανίδα οικοδομική και πάνω (στο επίπεδο του δρόμου) τυλιγμένο και δεμένο με σύρμα ένα παλιό στρώμα.
Έμεινε εκεί για περίπου ένα μήνα, είχε γίνει και αξιοθέατο της πόλης.Τι κακολογίες λες πάλι για την γεννέτηρα μου???
Οντως και στην γειτονιά μου είχε ανοίξει μια τρύπα και είχε πέσει κιόλας ενα αυτοκίνητο με τον μπροστινό τροχό! Τότε που περνούσαν σωλήνες ομβρύων υδάτων. -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Στο κέντρο της Αμαλιάδας, μια εποχή που όλη η πόλη ήταν μια συστοιχία από λακκούβες, κάποιος κατέβηκε από μια οικοδομή και έβαλε στη μέση διασταύρωσης, όπου είχε ανοίξει λακκούβα βάθους 2 μέτρων, σανίδα οικοδομική και πάνω (στο επίπεδο του δρόμου) τυλιγμένο και δεμένο με σύρμα ένα παλιό στρώμα.
Έμεινε εκεί για περίπου ένα μήνα, είχε γίνει και αξιοθέατο της πόλης.Τι κακολογίες λες πάλι για την γεννέτηρα μου???
Οντως και στην γειτονιά μου είχε ανοίξει μια τρύπα και είχε πέσει κιόλας ενα αυτοκίνητο με τον μπροστινό τροχό! Τότε που περνούσαν σωλήνες ομβρύων υδάτων.Α, και στο Μαρούσι! Και έπεσαν 2 γιαγιάδες, και κάθισα να τις βοηθήσω. Αφού αρχικά νόμισαν πως ήρθε το τέλος του κόσμου, έβαλα έναν γρύλο (το δικό τους) που όσο και να τον σήκωνα ίσα που σήκωνε το αμάξι (δεν μπορούσε να πιάσει πιο μπροστά...), γέμισα πέτρες την τρύπα όσο μπορούσα, και εκεί στήριξα έναν άλλο γρύλλο (το δικό μου) οπότε και σηκώθηκε το αμάξι, τίγκατα την τρύπα και κατέβασα το αμάξι που πλέον μπορούσε να κινηθεί και ω του θαύματος δεν είχε καμία ζημιά (μικρογρατζουνιά στο μαρσπιέ).
Όλα αυτά εν μέσω κατακλυσμού, και ολομόναχος.
Αφού η συνοδηγός με ευχαρίστησε, η σούπερ γιαγιά οδηγός μου λέει πως θα το έκανε κι αυτή, αλλά δεν έβρισκε 2ο γρύλλο!!!
Βρε δεν ντρέπεται λέω εγώ (αν ζει... αν δε ζει συχωρεμένη!!! ) -
Ετσι να δίνουμε το καλό παράδειγμα!!!! Καλή καλή η συνοδηγός????
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Τι κακολογίες λες πάλι για την γεννέτηρα μου???Όχι και κακολογίες! Ίσια ίσια που εξήγησα ότι εμείς βάλαμε και στρώμα, για να προφυλάξουμε τους απρόσεκτους (ιδίως πεζούς και δικυκλιστές).
Ετσι να δίνουμε το καλό παράδειγμα!!!! Καλή καλή η συνοδηγός????
Για να κουβαλάει ο GeorgeTabs τόση ώρα πέτρες μέσα στη βροχή, σίγουρα.
(Η είχε ωραία εγγονή). -
Χτές το βράδυ ανακάλυψα μια νέα θέση (και χρήση) για τα μπλέ λαμπάκια που βάζουν διάφοροι.
Hyundai accent με στρογγυλο λαμπάκι νέον τοποθετημένο στη μέση του προφυλακτήρα στη θέση που πιάνει η βαση του κοτσαδόρου. Συνδεδεμένο με τα στοπ να αναβοσβήσει σαν τρελλό όποτε ο κάγκουρας πατάει φρένο. Προφανώς η θέση έχει επιλεγεί για να το βλέπουν τα πολύ χαμηλά (έως σαυρες) αυτοκίνητα των κολλητών του που τον ακολουθούν.
-
Το προσεξε κανεις;
Το συγκεκριμενο θεμα εχει πιο πολλες σελιδες απο το καταλογο μελων του φορουμ!!!
-
το ρεκόρ το έχει ΕΥΚΟΛΑ το Citroen Forum πάντως
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ρεκόρ το έχει ΕΥΚΟΛΑ το Citroen Forum πάντωςΣπύρος
Το 307 club θες να πεις!
Το συγκεκριμένο όμως θέμα (οτι πιο απίθανο.....), εκτός από τις περισσότερες προβολές έχει και τον τίτλο του πιο επίκαιρου θέματος. Είναι πάντα στην πρώτη σελίδα από τον Αυγουστο του 2002 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 307 club θες να πεις!Το 307 κλαμπ είναι στα Τεχνικά όμως Γιατί αλήθεια το ένα εδώ και το άλλο εκεί? Επειδή αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντέλο?
Σπύρος
-
Το 307 club θες να πεις!
Το 307 κλαμπ είναι στα Τεχνικά όμως Γιατί αλήθεια το ένα εδώ και το άλλο εκεί? Επειδή αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντέλο?
Σπύρος
Που να το βάζανε με τόσα προβλήματα?!!
Υποσυνείδητα κάνανε την σωστή επιλογή ενότητας!!!Πάντως την φάση που με έκανε να το ανοίξω δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου!!!
-
καλά κάνανε. Αλλά και το Σιτροέν φόρουμ εκεί έπρεπε να είναι ΙΜΗΟ
Σπύρος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως την φάση που με έκανε να το ανοίξω δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου!!!
Αυτό?
Υπάρχει το θέμα με τα 'απίθανα' των Ελληνικών δρόμων,αλλα ανοίγω αυτό γιατι η εμπειρία που ειχα θελω να διαβαστεί απο οσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του forum.
Εχθές και ενω ερχόμουνα απο Χαλκίδα προς Αθήνα,στην ενωση του δρόμου απο Χαλκίδα με την Εθνική στο Σχηματάρι,αποφύγαμε (εγω και περίπου 10 άλλοι οδηγοί) σίγουρο θάνατο απο εναν ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ του αισχίστου είδους.
Συγκεκριμένα και ενω μπήκαμε στην στροφή που οδηγεί στην Εθνική (μονόδρομος φυσικά με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) ο εν λόγω φορτηγατζής εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ!!!!
Προφανώς ειχε χάσει την εξοδο Σχηματαρίου και μπήκε απο την είσοδο γιατι σιγά μην εκανε 10 χιλιόμετρα μεχρι την επόμενη εξοδο!!!!Δυστυχώς μεσα στην θολούρα αποφυγής δεν πήρα το νούμερό του και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν αλλα οι συνάδελφοι τους δεν ειχαν παρατηρήσει τίποτα!!!!
Τωρα πως μπορεί καποιος να αιτιολογήσει κατι τέτοιο!!Δεν γράφω αυτά που ερχονται στο μυαλό μου γιατι ειναι...αστα!!!!
Θα σκοτωνώμαστε στους Ελληνικούς δρόμους απο τετοια σκουλίκια!!!! -
Αυτό γιατρέ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό γιατρέ!Ένα ωραίο θέμα θα ήταν 'ποιο είναι το πρώτο πόστ σας στο φόρουμ'?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό γιατρέ!
Ένα ωραίο θέμα θα ήταν 'ποιο είναι το πρώτο πόστ σας στο φόρουμ'?
ανοιξέ το γιατρέ, να δει ο Κούκος τι σημαίνει ΤΡΟΜΟΣ στο δρόμο, διαβάζοντας το δικό μου πρώτο ποστ.... (δυστυχώς σε greeklish)
Σπύρος
-
Το 307 κλαμπ είναι στα Τεχνικά όμως Γιατί αλήθεια το ένα εδώ και το άλλο εκεί? Επειδή αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντέλο?Σπύρος
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 307 club θες να πεις!
Το 307 κλαμπ είναι στα Τεχνικά όμως Γιατί αλήθεια το ένα εδώ και το άλλο εκεί? Επειδή αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντέλο?
Σπύρος
Που να το βάζανε με τόσα προβλήματα?!!
Υποσυνείδητα κάνανε την σωστή επιλογή ενότητας!!!Καλά, εσένα σε ξέρουμε, με τον καλό λόγο πάντα!
Σπύρος
Εσύ Σπύρο χάλασες από τότε που φάγατε μαζί, ή απλά είναι ιδέα μου;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σπύρος
Καλά Νικόλα... θα ρωτήσω το Μιχάλη...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σπύρος
Εσύ Σπύρο χάλασες από τότε που φάγατε μαζί, ή απλά είναι ιδέα μου;
Εγώ ρε παιδιά δεν το είπα για κακό, αλλά αφού τεχνικά συζητάτε(με) και στα δύο τόπικ, γι'αυτό θα τα κατέτασσα στην άλλη ενότητα, να κάνουν και παρεούλα
(btw αν έχεις παρατηρήσει τα τελευταία μου ποστ Τάκη, κοντεύω να γίνω Σιτροενάκιας, δε με αναγνωρίζω πια )
Σπύρος
-
(btw αν έχεις παρατηρήσει τα τελευταία μου ποστ Τάκη, κοντεύω να γίνω Σιτροενάκιας, δε με αναγνωρίζω πια )Σπύρος
Break on through to the other side!
Καλά Νικόλα... θα ρωτήσω το Μιχάλη...
Kι αυτός το ίδιο θα πει.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!