-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μην τον κατηγορείς τον άνθρωπο, δε φταίει αυτός. Απλά στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου του λείπανε τα φλας...Μάλλον στον δικό του βασικό εξοπλισμό δεν βάλανε μυαλό...
Edit: Το χιλιοστό μου post...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ÄåêÜäåò ìç÷áíÝò êéíïýíôáí êáíïíéêÜ (äçëáäÞ ìå 80+) óôï áíôßèåôï ñåýìá ãéá íá ðñïóðåñÜóïõí ôá óôáìáôçìÝíá É×!
Ðáñüôé ïé ìç÷áíüâéïé óõíÞèùò åßíáé êáëïß ïäçãïß áõôü Ýéíáé ìÝãéóôï êáöñéëßêé ðïõ êÜíïõí êáèþò óå üðïéï äñüìï Ý÷åé äéðëÞ äéáãñÜììéóç åíôüò êáé åêôüò ðüëåùí..... êéíïýíôáé ÷áëáñÜ óôï áíôßèåôï ñåõìá ëåò êáé äåí ôñÝ÷åé ôßðïôá ìç óåâüìåíïé ôïõò áíôßèåôá êéíïýìåíïõò ïé ïðïßïé ðñåðåé íá óôñéìù÷èïýí ãéá íá ðåñÜóïõí ïé ìç÷áíÝò.... Êñßìá
ÊáëÜ ïôáí ôïõò âëÝðù íá íá êÜíïõí êÜôé ôÝôïéï êáé íá ìðáßíïõí óôï áíôßèåôï ñåýìá ìå áõôüí ôïí ìÝãéóôï óôáñ÷éäéóìü ãéá ôá áõôïêßíçôá ðïõ êéíïýíôáé óôï áíôßèåôï ñåýìá, êáé åßìáé ìÝóá óôá íåýñá ìïõ, ðÜù êáé åãþ Üêñç Üêñç ðñïò ôçí ãñáììÞ ìå ìéá ìåãÜëç óêáóßëá áí ôïõò ÷ôõðÞóù ç ü÷é.
Åêåß íá äåéò ðùò ìðáßíïõí ðßóù óôçí ëùñßäá ôïõò ïé íåïÝëëçíåò!
¸ôóé êé áëëéþò áí ÷ôõðÞóåé Þ óêïôùèåß êáíåßò áõôïß èá öôáßíå ãéáôß ìðÞêáí óôï áíôßèåôï ñåýìá êáé ï÷é åãþ.
ÎÝñù ïôé äåí åßíáé óùóôü êáé èá âãåßôå ìåñéêïß êáé èá ëÝôå ìðëá ìðëá ìðëá ìðëá áëëÜ ðïóþò ìå íïéÜæåé. ÊÜôé ôÝôïéïé ëáëÜêåò ìå êÜíïõí êáé îå÷íÜù ôéò ÓêáíäéíáâéêÝò ìïõ ïäçãéêÝò êáôáâïëÝò êáé ãßíïìáé ¸ëëçíáò.Ôß óå êÜíåé íá ðéóôåýåéò üôé åßóáé ï ìüíïò ðïõ ôï êÜíåé åãþ êáìéá öïñÜ êáôåâÜæù ìéá êáé ãêáæþíù ...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ÄåêÜäåò ìç÷áíÝò êéíïýíôáí êáíïíéêÜ (äçëáäÞ ìå 80+) óôï áíôßèåôï ñåýìá ãéá íá ðñïóðåñÜóïõí ôá óôáìáôçìÝíá É×!
Ðáñüôé ïé ìç÷áíüâéïé óõíÞèùò åßíáé êáëïß ïäçãïß áõôü Ýéíáé ìÝãéóôï êáöñéëßêé ðïõ êÜíïõí êáèþò óå üðïéï äñüìï Ý÷åé äéðëÞ äéáãñÜììéóç åíôüò êáé åêôüò ðüëåùí..... êéíïýíôáé ÷áëáñÜ óôï áíôßèåôï ñåõìá ëåò êáé äåí ôñÝ÷åé ôßðïôá ìç óåâüìåíïé ôïõò áíôßèåôá êéíïýìåíïõò ïé ïðïßïé ðñåðåé íá óôñéìù÷èïýí ãéá íá ðåñÜóïõí ïé ìç÷áíÝò.... Êñßìá
ÊáëÜ ïôáí ôïõò âëÝðù íá íá êÜíïõí êÜôé ôÝôïéï êáé íá ìðáßíïõí óôï áíôßèåôï ñåýìá ìå áõôüí ôïí ìÝãéóôï óôáñ÷éäéóìü ãéá ôá áõôïêßíçôá ðïõ êéíïýíôáé óôï áíôßèåôï ñåýìá, êáé åßìáé ìÝóá óôá íåýñá ìïõ, ðÜù êáé åãþ Üêñç Üêñç ðñïò ôçí ãñáììÞ ìå ìéá ìåãÜëç óêáóßëá áí ôïõò ÷ôõðÞóù ç ü÷é.
Åêåß íá äåéò ðùò ìðáßíïõí ðßóù óôçí ëùñßäá ôïõò ïé íåïÝëëçíåò!
¸ôóé êé áëëéþò áí ÷ôõðÞóåé Þ óêïôùèåß êáíåßò áõôïß èá öôáßíå ãéáôß ìðÞêáí óôï áíôßèåôï ñåýìá êáé ï÷é åãþ.
ÎÝñù ïôé äåí åßíáé óùóôü êáé èá âãåßôå ìåñéêïß êáé èá ëÝôå ìðëá ìðëá ìðëá ìðëá áëëÜ ðïóþò ìå íïéÜæåé. ÊÜôé ôÝôïéïé ëáëÜêåò ìå êÜíïõí êáé îå÷íÜù ôéò ÓêáíäéíáâéêÝò ìïõ ïäçãéêÝò êáôáâïëÝò êáé ãßíïìáé ¸ëëçíáò.ÔÁ ÓÕÃ×ÁÑÇÔÇÑÉÁ ÌÏÕ..... ÏÔÁÍ ÈÁ ÐÅÔÕ×ÅÉÓ ÊÁÐÏÉÏÍ ÍÁ ÄÏÕÌÅ ÔÉ ÈÁ ÊÁÍÅÉÓ.....................ÈÁ ÓÕÍÅ×ÉÓÅÉÓ ÍÁ ÆÅÉÓ ?????
ÅÕ×ÏÌÁÉ ÍÁ ÕÐÅÑÂÁËÅÉÓ ÌÅ ÔÏ ÐÉÏ ÐÁÍÙ Ó×ÏËÉÏ.
Ïôáí ÷Üóåé êÜðïéïò áíèñùðïò ôçí æùÞ ôïõ áðï åìÝíá åðåéäÞ ðÞãá íá áðïöýãù ôïí ìÝãéóôï ãñáøá@@÷éäá èá åßíáé ðñáãìáôéêüò åöéÜëôçò ôþñá äåí íïìßæù åîÜëëïõ ðïëëïß ôï ÷ñåéÜæïíôáé ...
êáé ðÝò ìéá ìç÷áíÞ
ÅðéêáèÞìåíï óôçí Ðåéñáéþò íá ðçãáßíåé áíôßèåôá óôç äåîéÜ ëùñßäá ãéá 200-300 ìÝôñá ãéá íá ðÜåé áðï ôçí ìéá áðïèÞêç óå ìéá Üëëç ìçí êáé ÷ñåéáóôåß íá êÜíåé êýêëï 1000 ìÝôñùí -
Θα γραψω αυτο που ειδα και τρελαθηκα.......και ας ειναι ασχετο με το αυτοκινητο!!
Χθες ημουν στο μαιευτηριο μιας και η γυναικα μου εφερε στην κοσμο την δευτερη κορουλα μου...
Και εκει που ειμασταν στην αιθουσα αναμονης μεσα στο αγχος να πανε ολα καλα, ξαφνικά ακουγεται ενας οδυρμος και πανικος σαν κατι πολυ σοβαρό να ειχα γινει....τρελαθηκα.
Ευτυχος δεν αφορουσε εμενα, αλλα τι ηταν , μολις ειχε γεννηθει ενα αγορακι που ομως του ελλειπε το αριστερο του χερι...
Παιδια τρελαθηκα , φανταστειτε τωρα μια κατασταση οπου εισαι πιεσμενος και να βλεπεις ενα τετοιο σκηνικο με την οικογενεια να κλαιει, αν και γενικα ειμαι αρκετα ψυχραιμος τα χρειαστηκα πολυ ασχημα, με ελλουσε κρυος ιδρωτας.
Ηθελα να ηξερα τον μαλακα τον γιατρο, στον υπερηχο δεν το ειδε πως εκανε ενα τετοιο τραγικο λαθος
Αν βλεπατε τον πατερα του,2 μετρα αντρα, σε μια γωνια να κλαιει θα σας επιανε η καρδια σας
Και κατι σχετικο......με ποιο αμαξι να την παρω απο το μαιευτηριο , με το alto ή ,με το avensis επισημα??????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Θα γραψω αυτο που ειδα και τρελαθηκα.......και ας ειναι ασχετο με το αυτοκινητο!!Χθες ημουν στο μαιευτηριο μιας και η γυναικα μου εφερε στην κοσμο την δευτερη κορουλα μου...
Και εκει που ειμασταν στην αιθουσα αναμονης μεσα στο αγχος να πανε ολα καλα, ξαφνικά ακουγεται ενας οδυρμος και πανικος σαν κατι πολυ σοβαρό να ειχα γινει....τρελαθηκα.
Ευτυχος δεν αφορουσε εμενα, αλλα τι ηταν , μολις ειχε γεννηθει ενα αγορακι που ομως του ελλειπε το αριστερο του χερι...
Παιδια τρελαθηκα , φανταστειτε τωρα μια κατασταση οπου εισαι πιεσμενος και να βλεπεις ενα τετοιο σκηνικο με την οικογενεια να κλαιει, αν και γενικα ειμαι αρκετα ψυχραιμος τα χρειαστηκα πολυ ασχημα, με ελλουσε κρυος ιδρωτας.
Ηθελα να ηξερα τον μαλακα τον γιατρο, στον υπερηχο δεν το ειδε πως εκανε ενα τετοιο τραγικο λαθος
Αν βλεπατε τον πατερα του,2 μετρα αντρα, σε μια γωνια να κλαιει θα σας επιανε η καρδια σας
Και κατι σχετικο......με ποιο αμαξι να την παρω απο το μαιευτηριο , με το alto ή ,με το avensis επισημα??????
με όποιο και να την πάρεις, να σου ζήσει το αστέρι σου
(κρίμα για την άλλη οικογένεια )
Σπύρος
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Θα γραψω αυτο που ειδα και τρελαθηκα.......και ας ειναι ασχετο με το αυτοκινητο!!Χθες ημουν στο μαιευτηριο μιας και η γυναικα μου εφερε στην κοσμο την δευτερη κορουλα μου...
Να σου ζήσει φίλε. Οι πολλές γυναίκες είναι ευτυχία λέει ένα παλιό ρητό (αλλά μάλλον δεν αναφερόταν σε κόρες αλλά σε χαρέμι)
Βέβαια κοστίζουν κάτι παραπάνω τα κορίτσια έτσι (με τα αγόρια κάποια στιγμή κόβεις τα pampers. Με τα κορίτσια σταματάς τα pampers αλλά σε μερικά χρονάκια αρχίζεις τις σερβιέττες )
Παναγιώτης συμπάσχων με μία κόρη
-
Να σου ζησει!!!!! Γεια σου συμπεθερε!!!!εχω 16 μηνων γιο!!!
-
Να σου ζήσει. Και να νοικιάσεις stretch-limo για να την πάρεις!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεκάδες μηχανές κινούνταν κανονικά (δηλαδή με 80+) στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τα σταματημένα ΙΧ!
Παρότι οι μηχανόβιοι συνήθως είναι καλοί οδηγοί αυτό έιναι μέγιστο καφριλίκι που κάνουν καθώς σε όποιο δρόμο έχει διπλή διαγράμμιση εντός και εκτός πόλεων..... κινούνται χαλαρά στο αντίθετο ρευμα λες και δεν τρέχει τίποτα μη σεβόμενοι τους αντίθετα κινούμενους οι οποίοι πρεπει να στριμωχθούν για να περάσουν οι μηχανές.... Κρίμα
Καλά οταν τους βλέπω να να κάνουν κάτι τέτοιο και να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα με αυτόν τον μέγιστο σταρχιδισμό για τα αυτοκίνητα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα, και είμαι μέσα στα νεύρα μου, πάω και εγώ άκρη άκρη προς την γραμμή με μια μεγάλη σκασίλα αν τους χτυπήσω η όχι.
Εκεί να δεις πως μπαίνουν πίσω στην λωρίδα τους οι νεοέλληνες!
Έτσι κι αλλιώς αν χτυπήσει ή σκοτωθεί κανείς αυτοί θα φταίνε γιατί μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και οχι εγώ.
Ξέρω οτι δεν είναι σωστό και θα βγείτε μερικοί και θα λέτε μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά ποσώς με νοιάζει. Κάτι τέτοιοι λαλάκες με κάνουν και ξεχνάω τις Σκανδιναβικές μου οδηγικές καταβολές και γίνομαι Έλληνας.Aparadekth kinhsh, kai polles fores exw niwsei hli8ios pou konteuw na trakarw gia na tous apofugw.
Alla na tous trakareis?
Exeis idea ti shmainei auto?
Akoma kai an dextw pws eisai teleiws psuxros kai anais8htos, 8a eprepe na to 3anaskefteis, mono kai mono gia ta nomika - asfalistika problhmata pou 8a exeis! FTAIS DE FTAIS!!! Autepaggelta! Ase pou an den prospa8hseis na ton apofugeis exeis sunupaitiothta sunh8ws (peise tous pws se eu8eia Peiraiws h Bas Sofias DEN prolabes na ton deis na kokkalwseis estw...)
A! Kai to ama3i 8a to ftia3eis apo thn tseph sozu, afou san klemmena ta perissotera mhxanakia siga mhn exoun kai asfaleia!Apo thn allh den 3erw gia Skandinabikes xwres, alla edw sthn Elbetia einai PAGIA katastash ta mhxanakia na prospernoun sto anti8eto. Apla to kanoun ekei pou pragmatika xwrane xwris to ama3i na ginei... fakirhs, kai oxi me thn ateleiwth kafrila pou to kanoun para polloi sthn Ellada.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να σου ζήσει η κορούλα και να καμαρώσεις και τις δύο όπως επιθυμείς!!!!
Συζητάμε και για συμπεθεριό, αν ενδιαφέρεσαι, έχω αγοράκι 27 μηνών
Το μωρό
εννοείται ότι θα το παραλάβεις με το Avensis, να την κακομάθεις από την αρχήΌσο για το δεύτερο περιστατικό, μόνο που το διάβασα ανατρίχιασα
Μετά την έλευση του μωρού μας, έχω γίνει τρομακτικά ευαίσθητος σε τέτοιου είδους ζητήματα. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου, ούτε να παρακολουθώ τέτοιες σκηνές και ειδικά στην αίθουσα αναμονής ενός μαιευτηρίου.
Και πάλι να σας ζήσει
-
Κριμα που η Αλικη του Κυαν δεν ειναι ετοιμη ακομα, αλλοιως νομιζω οτι θα στην δανειζε για να μεταφερεις την κορη σας απο την κλινικη!
Δεν καταλαβα, γεννηθηκε χωρις χερι η εσπασε απο απροσεξια;
Δεν καταλαβα γιατι φωναζανε!Ενα παιδι/ανθρωπος χωρις χερι ειναι βεβαια χαντικαπ, αλλα μπορει να ζησει μια σχεδον νορμαλ ζωη η κανω λαθος;
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Κριμα που η Αλικη του Κυαν δεν ειναι ετοιμη ακομα, αλλοιως νομιζω οτι θα στην δανειζε για να μεταφερεις την κορη σας απο την κλινικη!
Δεν καταλαβα, γεννηθηκε χωρις χερι η εσπασε απο απροσεξια;
Δεν καταλαβα γιατι φωναζανε!Ενα παιδι/ανθρωπος χωρις χερι ειναι βεβαια χαντικαπ, αλλα μπορει να ζησει μια σχεδον νορμαλ ζωη η κανω λαθος;
ΣπυροςΚαι βέβαια μπορεί Σπύρο. Το θέμα είναι ότι έπρεπε ο γιατρός να τους είχε προειδοποιήσει...
Σπύρος
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
ΣπυροςΜαλλον δεν εσαι πατερας,ίσως ουτε καν θείος,ή είσαι πιο κυνικός και από σκύλο
Να σε φωνάζει ο γιατρός και να σου λεει 'δεν έχει χερί';Σιγουρα το καταπινεις καποια στιγμή αλλα εκείνη η στιγμή ειναι η χειρότερη της ζωής σου... -
Και μόνο να σκεφτείς τη στενοχώρια του πατέρα για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το παιδί του μελλοντικά, αρκεί για να καταλάβεις γιατί έκανε έτσι. Όχι ότι δεν υπάρχουν και χειρότερα, όμως είναι ισχυρό χτύπημα.
-
GFON,
Αν επιτρέπεται και επειδή σε δύο εβδομάδες θα έρθουν στο κόσμο οι δύο
δίδυμες κοράκλες μου, μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις σε ποιό μαιευτήριο και με ποίο γιατρό συνέβει αυτό το περιστατικό ... -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
GFON,Αν επιτρέπεται και επειδή σε δύο εβδομάδες θα έρθουν στο κόσμο οι δύο
δίδυμες κοράκλες μου, μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις σε ποιό μαιευτήριο και με ποίο γιατρό συνέβει αυτό το περιστατικό ...Τον γιατρό που εκανε αυτο το λαθος δεν τον ξερω , το μονο που ξερω, απο τα λεγομενα των συγγενων ειναι οτι εκανε ολες της εξετασεις σε πολυ γνωστό ιδιωτικό μαιευτηριο(θα σου στειλω pm ποιο ειναι) και οταν πηγε να γεννηση διαπίστωσαν 'καποιο προβλημα' που δεν τους ειπαν τι ειναι, παρα μονο οτι μπορει να το αντιμετωπισει μονο το 'Αλέξανδρα' και την στειλαν εκει οπου και γεννηθηκε......
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΣπυροςΜαλλον δεν εσαι πατερας,ίσως ουτε καν θείος,ή είσαι πιο κυνικός και από σκύλο
Να σε φωνάζει ο γιατρός και να σου λεει 'δεν έχει χερί';Σιγουρα το καταπινεις καποια στιγμή αλλα εκείνη η στιγμή ειναι η χειρότερη της ζωής σου...Ο Σπύρος έχει δύο πολύ όμορφα παιδιά και ένα μωρό (την Alfasud του! ) άρα κάτι θα ξέρει....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να σε φωνάζει ο γιατρός και να σου λεει 'δεν έχει χερί';Σιγουρα το καταπινεις καποια στιγμή αλλα εκείνη η στιγμή ειναι η χειρότερη της ζωής σου...Ο Σπύρος είναι ήδη πατέρας αλλά ζει στη Σουηδία πολλά χρόνια και αυτό εξηγεί την 'ψυχραιμία' του (και όχι βέβαια κυνισμό) στις αναποδιές της ζωής.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
και ένα μωρό (την Alfasud του! )Τρία μωρά!
-
Οχι, δεν ειμαι πατερας, αλλα ουτε και κυνικος!!
Αισθηματα εχω επισης!!
Πραγματιστης ειμαι, αν καταλαβαινετε τι εννοω!
Απλα εχεις ενα χαντικαπ παιδι και αυτο δεν προκειται να γινει υγιες οσο και να φωναζεις!
Δεν απομενει παρα να το παρεις αποφαση και να προχωρισεις με αυτη την προυποθεση!Εξαλλου, στην πολιτισμενη ηπειρο που μενουμε ειμαστε προνομιουχοι σε οτι αφορα την θεραπεια και κατανοηση απο τους συνανθρωπους μας και τις κοινωνικες υπηρεσιες!
Αν βεβαια δεν ακολουθησετε την συμβουλη του Αδολφου για τους χαντικαπ και τους διανοητικα καθυστερημενους!
Σπυρος
ΥΓ1. Το τι γινεται μεσα στο μαευτηριο ειναι πολυ προσωπικο!Απορω πως οι του διαδρομου μαθανε αυτο που συναιβει μεσα!
ΥΓ2. Αισθηματα προς το παιδακι αυτο δεν ειχε ο ιδιος ο πατερας του και οι λοιποι κλαιοντες!Τι ατυχο αυτο το παιδακι που δεν ειναι καλοδεχουμενο, οπως και να εχει γεννηθει, απο τους ιδιους τους γονεις του!!!
ΥΓ3. Αυτο το παιδακι μπορει να γινει ενας μεγαλος επιστημονας/πρωθυπουργος η οτιδηποτε αλλο!Το οτι δεν εχει ενα χερι, αν ειναι υγιες στα υπολοιπα, δεν ειναι χαντικαπ, οπως το βλεπω εγω!
ΥΓ4. Το μεγαλυτερο φαβοριτ μου αναμεσα στους μουσικοσυνθετες ηταν ο Bengt Hambraeus, νομιζω δεν ειχε ενα ποδι απο μικρος!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!