-
Γωνία Λεωφόρου Δημοκρατίας (ΑΡΝΟΥΜΑΙ να την αποκαλέσω 'Ανδρέα Παπανδρέου' όπως την μετονόμασαν μες στην κατάντια τους τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Χανίων) και Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδος είχε παρκάρει φαρδιά-πλατιά πάνω στο πλακόστρωτο μπέμπα Χ5. Εννοείται ότι κανένας δεν βρέθηκε να τη γράψει...
Η δε κλήση μου προς το 100 παρέμεινε αναπάντητη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπαααα με τόσους γάμους, βαφτίσια και ευχαίλαια πέφτει πολύ 'μαρούλι' στην τσέπη τους...τις κηδείες πού τις βάζεις??? για να πεθάνεις αξιοπρεπώς σήμερα θέλεις τουλάχιστον ένα μυριάκι... τέσπα οφ-τόπικ είμαστε...
Σπύρος
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο....Και το χρώμα του ράσου με την ψυχή του...
-
Πριν λιγο γυρνουσα απο τη σχολη μου και ειδα το απιστευτο:
Ο τυπος οδηγουσε εχοντας το ενα του **ΠΟΔΙ!!! ** εξω απο το παραθυρο Του εριξα μια μουτζα αλλα δεν παιζει να με καταλαβε -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Ο τυπος οδηγουσε εχοντας το ενα του **ΠΟΔΙ!!! ** εξω απο το παραθυρο Του εριξα μια μουτζα αλλα δεν παιζει να με καταλαβεΈχω δει κι εγώ παρόμοιο σκηνικό με αγροτικό!
-
Ο τυπος οδηγουσε εχοντας το ενα του **ΠΟΔΙ!!! ** εξω απο το παραθυρο Του εριξα μια μουτζα αλλα δεν παιζει να με καταλαβεάσε, αυτό έκανε και φίλος παλιά που είχε το smart...
-
Πολλη η μαγκια εδω περα
Ηθελα να τρακαρει, να δω πως θα του εβγαζαν το τιμονι απο τον κωλο -
Πολλη η μαγκια εδω περα
Ηθελα να τρακαρει, να δω πως θα του εβγαζαν το τιμονι απο τον κωλοέγραψες
Σπύρος
-
Πολλη η μαγκια εδω περα
Ηθελα να τρακαρει, να δω πως θα του εβγαζαν το τιμονι απο τον κωλο -
Κι ένα απίστευτο σε ελληνικό πάρκινγκ -στην πολυκατοικία μου:
Ο μηχανικός έκανε διαγραμίσεις στον ακάλυπτο για να ορίσει 4 θέσεις στάθμευσης. Τις έβγαλε αλλά...
Το πλάτος των θέσεων είναι 1,90m. Αν σκεφτείς ότι το πλάτος του αυτοκινήτου μου είναι 1,76 και η θέση μου είναι δίπλα στον τοίχο, ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙΡΙ ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ;
Επίσης η απόσταση από εκεί που τελειώνει η διαγράμιση (μήκος θέσης 4,5 μέτρα) ως την πόρτα του στεγασμένου πάρκινγκ που είναι απέναντι είναι 2,10m. Να δω πως θα περάσει o γείτονας για να στρίψει μέσα!
Αναρωτιέμαι, ποιες είναι οι επίσημες προδιαγραφές για τον χώρο που δικαιούται κάθε αυτοκίνητο...
Άσχετο: Μα ποιοι είμαστε; Τώρα είναι 3 BMW στην πολυκατοικία σε σύνολο 6 αυτοκινήτων! -
Η κατασταση με πολλα παρκινγκ ειναι απαραδεκτη.
Την αλλη βδομαδα μετακομιζω και για να παρκαρω στο υπογειο παρκινγκ του νεου σπιτιου μου βγαινει η πιστη. Γωνιες, κολωνες, αποθηκες πρεπει να αποφυγω και ολα με οπισθεν. Σκετο μαρτυριο το παρκαρισμα. Στο σχεδιο φυσικα δεν φαινεται αυτο και το ανακαλυψα αφου αγορασαμε. Ηδη δυο αυτοκινητα εχουν ζωγραφισει με το χρωμα τους... -
Ο τυπος οδηγουσε εχοντας το ενα του **ΠΟΔΙ!!! ** εξω απο το παραθυρο Του εριξα μια μουτζα αλλα δεν παιζει να με καταλαβεΑν οδηγεί αυτόματο, τότε το αριστερό πόδι δεν παίζει κανένα ρόλο, έτσι είτε του έλειπε είτε το είχε έξω και έπαιρνε αέρα δεν επηρέαζε την οδηγική κατάσταση, εκτός αν περνούσε καμια νταλίκα ξυστά και του το έπαιρνε..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πέτυχα πριν λίγο στο Καπανδρίτι παπά με μαύρη X5!
Τι θα ζήτησε ο άνθρωπος? Ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει από το σπίτι στην εκκλησία! Αυτός φταίει που ο Θεός εκείνη τη μέρα είχε κέφια?
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο....Γιατι καλε μου ανθρωπε τον 'θαβουμε' τον ανθρωπο. Μπορει να χρειαζεται να πηγαινει σε εκκλησιες που βρισκονται σε off-road διαδρομες, κακο ειναι που πηρε Χ5;
Ε ναι, σιγά τις off-road δυνατότητες της Χ5 Ας έπαιρνε Grand Cherokee
Να μην πω Τζίμνι!!
Στο κάτω κάτω αυτός κι η παπαδιά θα είναι... -
Πολλη η μαγκια εδω περα
Ηθελα να τρακαρει, να δω πως θα του εβγαζαν το τιμονι απο τον κωλοΑνικανότης... λόγω αερόσακου!!!
Πώς τον λέγαν τον σεξολόγο βολευτή;; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ο τυπος οδηγουσε εχοντας το ενα του **ΠΟΔΙ!!! ** εξω απο το παραθυρο Του εριξα μια μουτζα αλλα δεν παιζει να με καταλαβεΑν οδηγεί αυτόματο, τότε το αριστερό πόδι δεν παίζει κανένα ρόλο, έτσι είτε του έλειπε είτε το είχε έξω και έπαιρνε αέρα δεν επηρέαζε την οδηγική κατάσταση, εκτός αν περνούσε καμια νταλίκα ξυστά και του το έπαιρνε..
Δεν ειχε αυτοματο αλλα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι το τι ειχε εκεινη την ωρα μεσα στο καφαλι του.
-
Δεν ειχε αυτοματο αλλα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι το τι ειχε εκεινη την ωρα μεσα στο καφαλι του.Εκείνη την ώρα,όπως και όλες μα όλες τις υπόλοιπες,ΤΙΠΟΤΑ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εχεις δοκιμασει να στριψεις το τιμονι με το αριστερο ποδι εξω απο το παραθυρο? Εγω το εχω κανει (σε κλειστο δρομο, ελεγχομενα), και μετα προσπαθησα να κανω και drift...ΔΕΝ στριβεις....
-
Χθες απογευματάκι, γυρνώντας από την δουλειά (κατά τις 5παρά κάτι δηλαδή) στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα’ ανατολικά εκεί που χωρίζει και πάει από δεξιά για Θεσσαλονίκη και ευθεία για Χαλκιδική.
Έχω εντοπίσει βλάκα από μακριά και κρατάω απόσταση να δω τι θα γίνει. Πως τον εντόπισα; εύκολο… Μία Alfa Tempra (155… ) στην δεξιά (από τις 3) λωρίδα ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ σε ένα φορτωμένο με χώματα φορτηγάκι που (σωστότατα) πήγαινε σχετικά αργά και δεξιά… Στην μεσαία λωρίδα ένα άλλο φορτωμένο φορτηγάκι (απλά έτυχε να περνάει από δίπλα) που πάει πάνω κάτω με την ίδια ταχύτητα. Ο τύπος με την 155 έχει σκάσει. Να πάει στην αριστερή λωρίδα δεν μπορεί (έχει κίνηση), να πάει στην μεσαία δεν μπορεί (είναι το φορτηγάκι). Το φορτηγάκι στην μεσαία λωρίδα κάποια στιγμή φαίνεται να περνάει το άλλο στην δεξιά, οπότε η Alfa βρίσκει χώρο στην μεσαία λωρίδα και κολλάει πίσω από το δεύτερο φορτηγάκι (μιλάμε για απόσταση εκατοστών…). Το «δεξιό» φορτηγάκι όμως ψιλοεπιταχύνει (από 80 σε 81…) και ξαναπερνάει ελαφρώς, οπότε η Alfa ξανακολλάει πίσω του (υπενθυμίζω η αριστερή λωρίδα φορτωμένη, οπότε δεν μπορεί καν να βγει εκεί…). Ε, σε κάποιο σημείο, το φορτηγάκι στα δεξιά περνάει αυτό στην μεσαία λωρίδα και δημιουργείται ένα απειροελάχιστο κενό… Ο οδηγός της 155 χώνεται αμέσως και… χτυπάει με το πίσω αριστερό μέρος του κώλου του το εμπρός δεξί μέρος του μικρού φορτηγού !!!!!!!! Και συνεχίζει ακάθεκτος και εξαφανίζεται, σαν να μην έγινε τίποτα… Εγώ που βρέθηκα δίπλα στο φορτηγό κοιτάω και βλέπω οδηγό και συνοδηγό να τα έχουν παίξει!!! Εγώ τα είχα παίξει, αυτοί που τους συνέβη…
Συνεχίζοντας την πορεία προς το μεσημεριανό μου, βρίσκομαι πλέον στην Αιγαίου στην Καλαμαριά (με κατεύθυνση από Κηφισιά προς Καλαμαριά) και θέλω να στρίψω δεξιά στην βασιλίσσης Όλγας. Επειδή όμως θέλω να σταματήσω στην αριστερή μεριά του δρόμου (στο μεσημεριανό μου), βγάζω φλας αριστερό και κάνω μία κίνηση προς τ’ αριστερά. Δεν στρίβω όμως, γιατί ακριβώς πίσω από εμένα βρίσκεται ένα Mercedes Jumper, Sprinter πως τα λένε (εκείνα τα 12-16θέσια), το οποίο έχει στρίψει από το αντίθετο ρεύμα κανονικά στην Β. Όλγας. Συνήθως οι περισσότεροι παραχωρούν προτεραιότητα, αλλά όχι αυτός… Με το που βγάζω το φλας, ακούω λάστιχα να στριγκλίζουν , μηχανές να μαρσάρουν και την επόμενη στιγμή βλέπω το βανάκι να έχει πεταχτεί 30 μέτρα μπροστά μου… Για να σταματήσει στο φανάρι 50μέτρα πιο κάτω... Πάντως, τέτοιο τρελό σπινάρισμα και πέταγμα ούτε εγώ δεν το έχω κάνει…
Κατά τα άλλα ήταν μία ήρεμη μέρα στον δρόμο…
-
Σαλόνικα μια χαρά είσαστε.... στην Αθήνα κάθε μέρα στο δρόμο είναι έτσι.... και χειρότερα
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαλόνικα μια χαρά είσαστε.... στην Αθήνα κάθε μέρα στο δρόμο είναι έτσι.... και χειρότερα
ΣπύροςΜα γιατί το λες αυτό? Δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις! Εγώ σήμερα κινδύνεψα να τρακάρω μόνο 3 φορές!!! Το αστείο είναι ότι έχω το διπλωμα μόνο 3 μήνες και βλέπω άλλους που λογικά λόγω ηλικίας το έχουν περισσότερο καιρό, να είναι πιο 'Ταρζάν' στον δρόμο από μένα. Κάνουν αυτοί τη βλακεία και γλιτώνω τον τράκο εγώ!!!
(εκτός και αν λόγω απειρίας κάνω κι εγώ ταρζανιές και δεν τις παίρνω χαμπάρι, αλλά δε νομίζω....... )
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!