-
Εγώ πλέον το πάω περπατώντας. Ένα 20λεπτο περπάτημα χρειάζεται κάθε μέρα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ πλέον το πάω περπατώντας. Ένα 20λεπτο περπάτημα χρειάζεται κάθε μέρα...Η καλυτερη λυση που συχνα -και κακως- την αποφευγουμε..
Αν κ η ζεστη ή η βροχη ειναι προβλημα.. -
Το αρνητικό είναι ότι πρέπει να ξυπνάω 20' νωρίτερα αλλά συνηθίζεται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τους είδα και εγώ ένα πρωί έξω από την ΝΕΤ και λέω
τι λαός είναι τούτος ωρέ!!!!
Θα γίνονται καλά στριμώγματα μέσα στο λεωφορείο? Κουβάλανε και τους χάρακες οι αρχιτέκτονες?Για το αν πεφτει στριμωγμα πραγματικα αμφιβαλλεις ή ρωτας ετσι?
Ενα θα σου πω παντως, μου εχει τυχει το λεωφορειο να ειναι τοσο τσιτα φορτωμενο που οταν κατεβαινε τα σαμαρακια μεσα στη πολυτεχνειουπολη κοπαναγε το πατωμα κατω!!!
ΜΠΑΜ!!!!αυτά δεν είναι σαμαράκια...σπαστήρια είναι
Σπύρος
Ειναι οντως τεραστια αλλα φανταζεσαι τι θα γινοταν ετσι και δεν υπηρχαν?
-
Ενα μικρο Τραμ ηθελε εκει να ηρεμησετε... Βασικα δεν ειναι κατασταση αυτη ουτε στα λεοφωρεια αλλα ουτε και στη Πανεπιστημιουπολη που εχει διπλοσειρες, πανω σε πεζοδρομια, Γενικως ΧΑΜΟΣ απο αυτοκινητα... Εχει καταντησει αηδια η κατασταση.
-
Σημερα το πρωι ενας γερανος πηγε να παραλαβει ενα Kia Sorento.
Ο καφροειδής κατοχος του πηγε να το παρκάρει με τις δυο ρόδες στο πεζοδρόμιο του παραδρομου της Βουλιαγμένης στη Γλυφαδα,και τελικα βρεθηκε με τις δύο ρόδες στον αέρα -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κάποτε πρέπει επιτέλους να απαγορευθούν οι λευκές και σκούρες πράσινες Xsara και τα ίδιου χρώματος Skoda Octavia!Έχω βαρεθεί να κοιτάω απ'τα παράθυρά τους να δω τι και πόσους επιβάτες έχουν, για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι στρουμφ.
Πσιτ... Λίγα τα λόγια σου γιατί θα σου κόψω κλήση!
-
Σήμερα στην Περιφερική Υμηττού, κατευθύνομαι προς αεροδρόμιο και είμαι πίσω από ταρίφα. Μπροστά μας ο δρόμος κενός όλες οι λωρίδες, φυσικά ο ταρίφας κολλημένος στην αριστερή. Μπαίνω πίσω του, ανάβω φώτα, ξαναανάβω, τίποτα ο ταρίφας. Τελικά προσπερνάω από δεξιά. Αρκετά παρακάτω, ενώ είμαι στην Αττική οδό στην αριστερή λωρίδα, βλέπω τον ταρίφα από πίσω μου να μου ανάβει φώτα για να περάσει. Πρέπει να πήγαινα με 130-140. Φυσικά μένω στην αριστερή (ενώ πάντα κάνω δεξιά σε τέτοιες περιπτώσεις). Λίγο μετά επιταχύνω στα 170-180 περίπου, ο ταρίφας πίσω μου και να ανάβει φώτα. Δεν έκανα δεξιά με τίποτα γιατί με είχε σπάσει ο ταρίφας και για να είμαι ειλικρινής το απολάμβανα. Μετά από κάμποση ώρα και ενώ προηγουμένως είχε κολλήσει πίσω μου με 180 στο ένα μέτρο και πολύ λέω, με προσπερνάει από δεξιά και με μουτζώνει. Βασικά μετά το μετάνιωσα διότι πρέπει να ήταν λίγο ψυχάκιας και δε μου φταίγανε οι άλλοι στο αυτοκίνητο τίποτα. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το γεγονός ότι έσπαγα τα νεύρα στο συγκεκριμένο ταρίφα ήταν καθαρή απόλαυση
Υ.Γ. Εννοείται ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος (ταρίφας ή μη ) θα έκανα αμέσως δεξιά για να περάσει.
-
Τι μου 8υμισες με ταριφα τωρα... Δε 8υμαμαι να το χα 3αναπει..
Ηταν ενας στη 8ησεως στην Εκαλη κ κορναρε συνεχεια. Απο το φαναρι στη διασταθρωση με Πεντελης κ συνεχεια μετα για να προσπερναει. Οταν εφτασε πισω μου, κορναρε για να με περασει παρολο που του χα αφησει χωρο. Τοτε κορναρω κ εγω για πλακα κ τσαντιζεται. Αρχιζει να σηκωνει το χερι κ αρχιζουμε με τον κολλητο μου στο διπλανο κα8ισμα να χορευουμε με τα χερια ψηλα(τον δουλευαμε κοινως).. Αυτος τα πηρε αγρια οσο συνεχιστηκε αυτο κ καποια στιγμη εκανε ακρη να παω διπλα του. Χωρις κεφι να χαλασω την ορε3η μου μενω πισω του οποτε αυτος αρχισε τις κοφτες τιμονιες. Ορε3ατος εγω αρχισα να κανω ζιγκ ζαγκ πισω του κ να παιζω με τα φωτα κ τα αλαρμ. Πρεπει να τον εκανα 'τουρκο'.. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!! Μεχρι που εφαγε 2 ωραια κ*λοδακτυλα οταν τον περασα για να στριψω προς Χαρ.Τρικουπη..
Αυτα -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Βέβαια θα μπορούσαν να έχουν λεωφορεία που να πηγαίνουν από την Κατεχάκη στην Πολυτεχνειούπολη/Πανεπιστημιούπολη διαρκώς...Υπάρχει το 250, Σταθμός Ευαγγελισμός Πανεπ/πολη (κυκλικό), αλλά είναι ψιλοαπαράδεκτο - δρομολόγια του στυλ ανά μισάωρο. Αν και στην ώρα τους τις περισσότερες φορές, αν πιστέψει κανείς το πρόγραμμα δρομολογίων!
-
Τον πρώτο χρόνο που ήμουν στη σχολή πήγαινα με τη συγκοινωνία. Εκανα κατά μέσο όρο 2,5 ώρες να πάω, κι άλλες τόσες να γυρίσω.
Ευτυχώς τώρα που πηγαίνω (λιγότερο συχνά) χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο και την ΑΟ και κάνω μισή ώρα. Τι σου είναι η εξέλιξη...
-
Η μέγιστη βλακεία όμως έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα. Η `Οθωνος ήταν χάρμα για παρκάρισμα, καμιά 50ρια θέσεις άνετα, ειδικά για το βράδυ που δεν απαγορευόταν. Τώρα όμως τι ήθελαν και έβαλαν το λεωφορείο εκεί; Κάτι σωστό δε μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Προσπαθούν να εξαφανίσουν όλες τις καλές θέσεις πάρκινγκ, όπως και το πράσινο. Μήπως χρηματίζονται από ιδιωτικές εταιρείες ή παίρνουν μίζα; Τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς; Βρείτε μου μια λογική εξήγηση..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Η μέγιστη βλακεία όμως έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα. Η `Οθωνος ήταν χάρμα για παρκάρισμα, καμιά 50ρια θέσεις άνετα, ειδικά για το βράδυ που δεν απαγορευόταν. Τώρα όμως τι ήθελαν και έβαλαν το λεωφορείο εκεί; Κάτι σωστό δε μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Προσπαθούν να εξαφανίσουν όλες τις καλές θέσεις πάρκινγκ, όπως και το πράσινο. Μήπως χρηματίζονται από ιδιωτικές εταιρείες ή παίρνουν μίζα; Τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς; Βρείτε μου μια λογική εξήγηση..Εγώ πάντως την προτιμώ έτσι την Όθωνος (οπτικά μιλώντας).
Αν θέλουν θέσεις στάθμευσης ας φτιάξουν υπόγεια parking.
Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσο πάει η ώρα στα υπόγεια parking στο κέντρο; (πχ Κάνιγγος) -
Πρώτη (και τελευταία) φορά που πήγα στην Κοτζιά ήταν 7 ευρώ η είσοδος και 1,5 ευρώ η ώρα πάνω από 2 ώρες. Αλλά πάνε χρόνια από τότε. Τώρα πια στο κέντρο μόνο με ΜΜΕ, εκτός αν πάω κάποια παλαβή ώρα (πχ 6 το πρωί).
-
Το καινουργιο παρκινκ παει 3,5Ε εισοδος και 1,5Ε η ωρα.
Τα υπολοιπα απο 5 εως και 9 ευρω!!!!
Greek parking prices...
Στουτγκαρδη στο κεντρο κ σε σοβαρο παρκινκ ειχε 3Ε εισοδο κ 0,8 η ωρα...
Τωρα τι να πεις... Επικερδεστατη επιχειρηση το παρκινκ..
Εστω το κεντρο καλυπτεται αρκετα απο το ΑΜ και δεν εχεις αναγκη ΙΧ εκτος ειδικων περιπτωσεων..
-
Φρανκφούρτη, η οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με τις 7άρες ή τις Πόρσε να είναι πιο πολλές από τα Γκολφ και από όλα τα κορεάτικα της Γερμανίας μαζί, είσοδος στο πάρκιν δωρεάν, και 3 μάρκα την ώρα, ήτοι 1,5 ευρώ...
Α! Και πάρκιν ΟΠΟΤΕ θες ΟΠΟΥ θες!!! ΑΠΕΙΡΑ!!!
-
Παιδιά χτες κάποιος ξέχασε να βιδώσει στη σχάρα οροφής με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στην αριστερή λωρίδα της ΕΟ στο ρεύμα προς Λαμία………
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Φρανκφούρτη, η οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με τις 7άρες ή τις Πόρσε να είναι πιο πολλές από τα Γκολφ και από όλα τα κορεάτικα της Γερμανίας μαζί, είσοδος στο πάρκιν δωρεάν, και 3 μάρκα την ώρα, ήτοι 1,5 ευρώ...Α! Και πάρκιν ΟΠΟΤΕ θες ΟΠΟΥ θες!!! ΑΠΕΙΡΑ!!!
Αυτονόητο αλλά ας αναφερθεί: οι τιμές δεν εξαρτώνται από τη χώρα αλλά από την προσφορά και τη ζήτηση. Αν η Φραγκφούρτη έχει αρκετά αποτελεσματικά ΜΜΜ για να μην παίρνουν πολλοί τα αυτοκίνητά τους (μειωμένη ζήτηση) και αρκετό χώρο για παρκάρισμα και δημιουργία πάργκινγκ (αυξημένη προσφορά) είναι λογικό οι τιμές να είναι χαμηλότερες από της Αθήνας.
Πόσο έχει άραγε το πάρκινγκ στο κέντρο της Σιγκαπούρης ? Του Τόκιο ? Της Νέας Υόρκης ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτονόητο αλλά ας αναφερθεί: οι τιμές δεν εξαρτώνται από τη χώρα αλλά από την προσφορά και τη ζήτηση. Αν η Φραγκφούρτη έχει αρκετά αποτελεσματικά ΜΜΜ για να μην παίρνουν πολλοί τα αυτοκίνητά τους (μειωμένη ζήτηση) και αρκετό χώρο για παρκάρισμα και δημιουργία πάργκινγκ (αυξημένη προσφορά) είναι λογικό οι τιμές να είναι χαμηλότερες από της Αθήνας.Εάν είναι έτσι, τότε ελπίζω να μην γίνεται καμία επιδότηση για την κατασκευή των υπόγειων παρκινγκ στην Αθήνα. Διαφορετικά το πράγμα αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
Πάντως στη Βιέννη το ακριβότερο που συνάντησα ήταν στο κέντρο (σαν να λέμε κάτω από την Ερμού) και κόστιζε 2,6 ευρώ την ώρα χωρίς νταβατζιλίκι εισόδου. Οι τιμές ξεκίναγαν σε άλλα σημεία τηξς πόλης από 0,3 ευρώ ανά ώρα.
-
Εδω θελουν να χρεωνουν κ το παρκινκ στο μετρο οι καφροι...
Παρε ΜΜΜ σου λεει μετα..
Οντως τα παρκινκ στο κεντρο ειναι λιγα κ πολλα υπαιθρια (ποτε εκει περα μετα απο την γρατζουνια που επαθα) αλλα αυτο δεν δικαιολογει να επιτρεπεται το 6-7Ε...
Εστω ενα παρκινκ 50θεσεων υπαιθριο με 5Ε εισοδο κ 1Ε την ωρα>
Εχουμε> 50οχηματα την μερα χ 2 ωρες = 50χ5=250Ε + 100Ε = 350Ε
350Εχ30ημερες = 10500Ε τον μηνα ...
Φυσικα ειναι παρα πολυ παραπανω τα χρηματα αυτα αλλα εβαλα ενα ελαχιστο ποσο...Τι ενοικια κ αηδιες αυτη ειναι επενδυση! (χωρις πλακα) (Για τους οποιους τυχερους κατοχους οικοπεδων)
===================
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!