-
Βρε παιδια αυτα που αναφερετε ειναι λιγο-πολυ γνωστα κ ειναι σωστα κ δικαιολογημενα τα επικριτικα σας σχολια. Κ γω δεν ζω σε αλλο πλανητη, τα βιωνω καθημερινα. Μαλιστα εκνευριζομαι αφανταστα καθε πρωι γιατι στο Ψυχικο που εργαζομαι οι κατοικοι εχουν ξεφυγει κ εχει γινει μοδα να καβατζωνουν θεσεις σταθμευσης στο δρομο εξω απο το σπιτι τους τοποθετωντας κορυνες!
Αυτο που ηθελα ηταν ο Megane να μου πει με την ιδιοτητα του σαν κατοικος Ηρακλειου, απο πρωτο χερι, κατα ποσο ισχυει η φημη που εχω ακουσει για εκει. -
καλά να πάθουνε χθες στην γλύτσα όσοι δεν προνόησαν και κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα....
Καλά είναι δυνατόν να μην έχουν πρόσφυση στην ευθεία? Τι θα κάνουν σε ανηφόρα? Και μετά λένε γιατί τρακάρουν?
Άντε να εξηγήσεις στο τυπά με το Vitara γιατί τούμπαρε χθες στο Περιφερειακό του Καρέα, ή στο τυπά με το Civic γιατί δεν μπόρεσε να φρενάρει? -
Ποιά γλίτσα? Τί έγινε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιά γλίτσα? Τί έγινε?ΈΒΡΕΞΕ ΛΙΓΑΚΙ ΧΘΕΣ
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιά γλίτσα? Τί έγινε?Το χθεσινο ψιλοβροχο το απογευμα σε συνδυασμο με τη βρωμα που ειχαν μαζεψει οι δρομοι τοσους μηνες εκαναν ενα εκρηκτικο μιγμα για δυνητικους πατινερ! Ευτυχως το βραδυ επεσε μπολικο νερο κ τουλαχιστον καθαρισαν οι δρομοι...
-
Σύμφωνα με το Βήμα από τα αρχεία του υπ. Μεταφορών προκύπτει λέει ότι οι άνδρες είναι οι χειρότεροι οδηγοί αφού στο σύνολο των παραβάσεων οι άντρες κατέχουν το 94.1% ενώ οι γυναίκες το 5.9%.
Ωραίο συμπέρασμα!!!
Γιατί ποιος μου λέεει εμένα ότι οι ανδρες όδηγοί δεν είναι περισσότεροι από τις γυναίκες?
Επίσης μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ότι οι τροχαίοι δεν γράφουνε γυναίκες γιατί το παίζουν ωραίοι και μποροί να τσιμπήσουμε και κανα τηλεφωνάκι!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σύμφωνα με το Βήμα από τα αρχεία του υπ. Μεταφορών προκύπτει λέει ότι οι άνδρες είναι οι χειρότεροι οδηγοί αφού στο σύνολο των παραβάσεων οι άντρες κατέχουν το 94.1% ενώ οι γυναίκες το 5.9%.
Ωραίο συμπέρασμα!!!
Γιατί ποιος μου λέεει εμένα ότι οι ανδρες όδηγοί δεν είναι περισσότεροι από τις γυναίκες?
Επίσης μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ότι οι τροχαίοι δεν γράφουνε γυναίκες γιατί το παίζουν ωραίοι και μποροί να τσιμπήσουμε και κανα τηλεφωνάκι!!!Ολα αυτα δεν εχουν σχεση με το παρων topic....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
καλά να πάθουνε χθες στην γλύτσα όσοι δεν προνόησαν και κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα....
Καλά είναι δυνατόν να μην έχουν πρόσφυση στην ευθεία? Τι θα κάνουν σε ανηφόρα? Και μετά λένε γιατί τρακάρουν?
Άντε να εξηγήσεις στο τυπά με το Vitara γιατί τούμπαρε χθες στο Περιφερειακό του Καρέα, ή στο τυπά με το Civic γιατί δεν μπόρεσε να φρενάρει?αλήθεια λες να επέζησε αυτός με το Βιτάρα? Το είδα από κοντά, ήταν χτυπημένο από παντού (προφανώς έφερε μερικές τετάκες χτυπώντας τα πάντα πριν τουμπάρει), έριξε κολώνα κλπ κλπ.... με πόσα πήγαινε ο ...................?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άντε να εξηγήσεις στο τυπά με το Vitara γιατί τούμπαρε χθες στο Περιφερειακό του Καρέα, ή στο τυπά με το Civic γιατί δεν μπόρεσε να φρενάρει?αλήθεια λες να επέζησε αυτός με το Βιτάρα? Το είδα από κοντά, ήταν χτυπημένο από παντού (προφανώς έφερε μερικές τετάκες χτυπώντας τα πάντα πριν τουμπάρει), έριξε κολώνα κλπ κλπ.... με πόσα πήγαινε ο μαλάκας?
Σπύρος
τρέχουνε οι καραγκιόζηδες και δεν ξέρουν ότι μπορεί να χρειαστεί να σταματήσουν μέσα στην καρδιά της στροφής... βλέπουν την κίνηση πέφτουν στα φρένα για να μην κάνουν καραμπόλα και φρεναριστοι (δυνατά) στη μέση της στροφής αρχίζουν τα τρελά και μετά άντε γεια!!
Φαντάσου όλα αυτά με SUV.. χτυπάει το κράσπεδο και να το roll over....
Δυναμική συμπεριφορά αυτοκινήτου μετά από πρόσκρουση.... -
Οσον αφορα το θεμα του γκαραζ να διευκρινησω κατι. Μπορεις να ανοιξεις οσες πορτες θελεις αρκει να εξασφαλισεις όσες θεσεις προβλεπονται απο το συνολικο εμβαδον της πολυκατοικίας . Παλαιοτερα ισχυε μια θεση παρκινγ για καθε 150 τετραγωνικα και τωρα για καθε 90 τετραγωνικά. Αρα μια πολυκατοικία συγχρονη πρεπει να εμφανισει πολλες περισσοτερες θεσεις απο αυτες που καταργει με τις εισοδους της. Το προβλημα έγκειται στο οιτι καποιοι κανουν παρκινγκ σε παλια μαγαζιά ΧΩΡΙΣ αδεια με αποτελεσμα να μην υπαρχει κανενα ωφελος. Ακομα χειροτερα αυτοι που κανουν παρκινγ στις φραγιες, δηλαδη τους χωρους που βρισκονται στους κηηπους των κατοικιων και δεν ειναι σκεπασμενοι, αρα εχουν εκμεταλλευτει και την δομηση και την φραγια. Αντε βγαλε ακρη. Παντως το να κλεινεις γκαραζ με αυτοκινητο μέσα είναι τουλάχιστον εγκληματικό!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άντε να εξηγήσεις στο τυπά με το Vitara γιατί τούμπαρε χθες στο Περιφερειακό του Καρέα, ή στο τυπά με το Civic γιατί δεν μπόρεσε να φρενάρει?αλήθεια λες να επέζησε αυτός με το Βιτάρα? Το είδα από κοντά, ήταν χτυπημένο από παντού (προφανώς έφερε μερικές τετάκες χτυπώντας τα πάντα πριν τουμπάρει), έριξε κολώνα κλπ κλπ.... με πόσα πήγαινε ο μαλάκας?
Σπύρος
Ολοι αυτοι θεωρουν οτι μπορουν να τρεχουν διοτι εχουν ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ..!!!!
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Οσον αφορα το θεμα του γκαραζ να διευκρινησω κατι. Μπορεις να ανοιξεις οσες πορτες θελεις αρκει να εξασφαλισεις όσες θεσεις προβλεπονται απο το συνολικο εμβαδον της πολυκατοικίας . Παλαιοτερα ισχυε μια θεση παρκινγ για καθε 150 τετραγωνικα και τωρα για καθε 90 τετραγωνικά. Αρα μια πολυκατοικία συγχρονη πρεπει να εμφανισει πολλες περισσοτερες θεσεις απο αυτες που καταργει με τις εισοδους της. Το προβλημα έγκειται στο οιτι καποιοι κανουν παρκινγκ σε παλια μαγαζιά ΧΩΡΙΣ αδεια με αποτελεσμα να μην υπαρχει κανενα ωφελος. Ακομα χειροτερα αυτοι που κανουν παρκινγ στις φραγιες, δηλαδη τους χωρους που βρισκονται στους κηηπους των κατοικιων και δεν ειναι σκεπασμενοι, αρα εχουν εκμεταλλευτει και την δομηση και την φραγια. Αντε βγαλε ακρη. Παντως το να κλεινεις γκαραζ με αυτοκινητο μέσα είναι τουλάχιστον εγκληματικό!!!Παιρνεις αδεια για μαγαζια, και μαλιστα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ ευκολο να παρεις αδεια, με κατι γελοιους περιορισμους... Γενικως το σκεπτικο της πολιτειας ειναι να γινουνε παρκινγκ. Δεν κοιταει αν ειναι μια θεση δεσμευω μια διμιουργω! Δεν κοιτανε καλυτερα που εχουμε γεμισει 'αναπηρους', τα μαγαζια που καναν παρκινγκ μας πειραξανε...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Το χθεσινο ψιλοβροχο το απογευμα σε συνδυασμο με τη βρωμα που ειχαν μαζεψει οι δρομοι τοσους μηνες εκαναν ενα εκρηκτικο μιγμα για δυνητικους πατινερ! Ευτυχως το βραδυ επεσε μπολικο νερο κ τουλαχιστον καθαρισαν οι δρομοι...Αν και πήγαινα μαζεμένα, σε ένα στενό πάτησα ΛΙΓΟ παραπάνω το φρένο, και διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο (χωρίς ABS) ξεφεύγει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
Υπ όψη τα λάστιχά μου είναι σε καλή κατάσταση γενικά.
Γι'αυτό μην ξεχνάμε, πολύ προσοχή στο ολισθηρό, ειδικά στους ελληνικούς δρόμους!
-
Μια κ μιλαμε για παρκινγκ, διαβαστε αν θελετε κ αυτο: http://www.enet.gr/online/online_text?c ... 10/10/2004
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ωραίο συμπέρασμα!!!
Επίσης μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ότι οι τροχαίοι δεν γράφουνε γυναίκες γιατί το παίζουν ωραίοι και μποροί να τσιμπήσουμε και κανα τηλεφωνάκι!!!Σόρι, αλλά αν εγώ κάνω τα γλυκά μάτια σε τροχονόμο, είτε που θα με γράψει όπότε τη γ..., ή που θα πέσω σε τοιούτο και θα με γ... αυτοπροσώπως!!!
Πιο ηλίθιο συμπέρασμα δεν μπορούσαν να δημοσιεύσουν!!!
Επίσης αν πάμε πιο βαθιά στο πρόβλημα, οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται (καλές οδηγοί...) να οδηγήσουν σε αυτοκινητόδρομο, οπότε αποκλείεται να τις γράψουν με 90 στον κόμβο του Ξυλοκάστρου, του Διακοφτού, της Φτέρης, του Αιγίου, του Δερβενίου, της Ακράτας, κλπ κλπ κλπ κλπ.... Αυτά είναι και άπειρα σε σχέση με τα άλλα πρόστιμα (πλην παρκαρίσματος που δεν διαπιστώνεται ποιος έφταιγε...)
Επίσης τα χιλιόμετρα που καλύπτονται από άνδρες οδηγούς είναι πολλαπλάσια αυτών που καλύπτονται από γυναίκες, οπότε και η πιθανότητα προστίμου είναι μεγαλύτερη για άντρες ακόμα και αν οδηγούν τα δύο φύλα εξίσου καλά (ή εξίσου κακά αν θέλετε για την ελληνική πραγματικότητα...)
Επίσης αν μετράμε για παραβάσεις και τα παρκαρισμένα, τότε θα εμφανίζεται το όνομα του ιδιοκτήτη. Υπάρχουν σαφέστατα περισσότερα οχήματα ταξινομημένα σε άνδρες από ότι σε γυναίκες...
Επίσης οι παραβάσεις που γράφουν είναι κυρίως παραβάσεις που κάνουν οι άνδρες.
Κοινώς, αν γράφανε όποιον οδηγεί με 30 στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ποιος παρακωλύει την κυκλοφορία παρκάροντας επί 10 λεπτά, ποιος οδηγεί με είδη μακιγιάζ στο χέρι και το μάτι στον καθρέφτη που είναι στραμμένος να κοιτάει τον οδηγό και μόνο (μην φύγει η γραμμή), ποιος δεν βγάζει το αυτοκίνητό του όσο πιο άκρη γίνεται να μην ενοχλεί όταν μείνει από λάστιχο (και περιμένει την Εξπρές να το αλλάξει...) ή από βενζίνη, ποιος κορνάρει ΔΙΑΡΚΩΣ όταν κινείται, αλλά όταν φτάνει στο φανάρι ποτέ δεν ξεκινά εγκαίρως (το μακιγιάζ που λέγαμε...) και άλλα τέτοια, και αν ταυτόχρονα έπαυαν να γράφουν για υπερβολική ταχύτητα και επιδεικτική οδήγηση, τότε πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν 95-5, αλλά με αντεστραμμένα τα φύλα.
Βέβαια και τότε πάλι άδικο θα ήταν...
-
Kospapad εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος. Νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο το παρκινγκ πολυκατοικιας να εχει ΜΟΝΟ μια εισοδο/εξοδο συνδυασμενη (και μαλιστα με οριο μηκους), εκτος αν οι υποχρεωτικες θεσεις παρκινγκ (με βαση τα τετραγωνικα οπως γραφεις) ειναι πανω απο ενα συγκεκριμενο αριθμο Χ (που δεν ξερω ποιος ειναι) οποτε για λογους χωρου επιτρεπεται να εχει δυο εισοδους, οι οποιες μαλιστα πρεπει να ειναι σε διαφορετικη πλευρα του οικοπεδου (δεν μπορει δηλαδη στον ιδιο δρομο να εχει 2 10μετρες).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Kospapad εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος. Νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο το παρκινγκ πολυκατοικιας να εχει ΜΟΝΟ μια εισοδο/εξοδο συνδυασμενη (και μαλιστα με οριο μηκους), εκτος αν οι υποχρεωτικες θεσεις παρκινγκ (με βαση τα τετραγωνικα οπως γραφεις) ειναι πανω απο ενα συγκεκριμενο αριθμο Χ (που δεν ξερω ποιος ειναι) οποτε για λογους χωρου επιτρεπεται να εχει δυο εισοδους, οι οποιες μαλιστα πρεπει να ειναι σε διαφορετικη πλευρα του οικοπεδου (δεν μπορει δηλαδη στον ιδιο δρομο να εχει 2 10μετρες).Νομίζω οτι αυτό ισχύει μετον νεο ΓΟΚ, που αν δεν κανω λαθος ισχυει μετα το 2000, για παλιοτερα κτισματα δεν υπαρχει περιορισμός...
-
Διαβαζα σε μια εφημεριδα για ενα αγνωστο πυρομανη ο οποιος εβαλε φωτια σε δυο αυτοκινητα. Το ενα λεει, επαθε ζημιες 500 ευρω και το αλλο. ενα Zafira επαθε ζημιες 10000 ευρω!!! Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.Άμα η ασφαλιστική λέει ότι το φτιάχνεις...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.
Άμα η ασφαλιστική λέει ότι το φτιάχνεις...
Μωρε η ασφαλιστικη μπορει να λεει οτι φτιαχνει. Ο κακομοιρης ο ιδιοκτητης που θα βρει τοσα λεφτα να το φτιαξει;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!