-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μαύρο X-Trail στη γωνία Αρχοντάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα για αναπήρους. Μου'ρθε να το ρημάξω στις γρατζουνιές το μπουρδέλο.Επίσης, τυρκουάζ Honda Jazz με πινακίδες ΧΝΜ και 'Ν' στο πίσω τζάμι προσπέρασε στη στενή ανηφόρα της Μανούσου Κούνδουρου, με αυτοκίνητα να έρχονται απ'το αντίθετο ρεύμα στα 10 μέτρα, ΧΩΡΙΣ να πατάει γκάζι, προκαλώντας απίστευτη σύγχυση και κίνδυνο στους άλλους οδηγούς. Την άλλη φορά που θα τον πετύχω, θα τον σταματήσω και θα του σκίσω το δίπλωμα. Ή θα τον βάλω να το φάει.
'Skullone, o νέος Judge Dredd, τώρα και στη γειτονιά σας!'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μαύρο X-Trail στη γωνία Αρχοντάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα για αναπήρους. Μου'ρθε να το ρημάξω στις γρατζουνιές το μπουρδέλο.
Επίσης, τυρκουάζ Honda Jazz με πινακίδες ΧΝΜ και 'Ν' στο πίσω τζάμι προσπέρασε στη στενή ανηφόρα της Μανούσου Κούνδουρου, με αυτοκίνητα να έρχονται απ'το αντίθετο ρεύμα στα 10 μέτρα, ΧΩΡΙΣ να πατάει γκάζι, προκαλώντας απίστευτη σύγχυση και κίνδυνο στους άλλους οδηγούς. Την άλλη φορά που θα τον πετύχω, θα τον σταματήσω και θα του σκίσω το δίπλωμα. Ή θα τον βάλω να το φάει.
'Skullone, o νέος Judge Dredd, τώρα και στη γειτονιά σας!'
η καλυτερα JAZZ Dredd!
-
Πρόσφατο γεγονός το οποίο συμβαίνει στην γειτονία ενος φίλου μου στην Μεταμόρφωση-Αθήνα.
Ένας αγενής γείτονας του έχει εκπαιδεύσει τον 'σκύλο' του να του φιλάει θέση παρκινγ μπροστά απο το σπίτι του. Άμα ένα οποιδήποτε αμάξι εκτός του αφεντικού του πάει να παρκάρει τότε ο σκύλος λυσάει να το διώξει.
Τα αμάξια δε που είδη έχουν παρκάρει τα κατουράει και τους δαγκώνει τα λάστιχα.Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Πρόσφατο γεγονός το οποίο συμβαίνει στην γειτονία ενος φίλου μου στην Μεταμόρφωση-Αθήνα.Ένας αγενής γείτονας του έχει εκπαιδεύσει τον 'σκύλο' του να του φιλάει θέση παρκινγ μπροστά απο το σπίτι του. Άμα ένα οποιδήποτε αμάξι εκτός του αφεντικού του πάει να παρκάρει τότε ο σκύλος λυσάει να το διώξει.
Τα αμάξια δε που είδη έχουν παρκάρει τα κατουράει και τους δαγκώνει τα λάστιχα.Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται
Μηπως ο φιλος σου αντι να καθεται με σταυρωμενα χερια, να κανει κατι;;;
Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω την εντυπωση οτι ο χωρος εκει μπροστα απο το σπιτι του δεν ειναι δικος του;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πρόσφατο γεγονός το οποίο συμβαίνει στην γειτονία ενος φίλου μου στην Μεταμόρφωση-Αθήνα.
Ένας αγενής γείτονας του έχει εκπαιδεύσει τον 'σκύλο' του να του φιλάει θέση παρκινγ μπροστά απο το σπίτι του. Άμα ένα οποιδήποτε αμάξι εκτός του αφεντικού του πάει να παρκάρει τότε ο σκύλος λυσάει να το διώξει.
Μηπως ο φιλος σου αντι να καθεται με σταυρωμενα χερια, να κανει κατι;;;
Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω την εντυπωση οτι ο χωρος εκει μπροστα απο το σπιτι του δεν ειναι δικος του;;
Οι γείτονες έχουν κάνει παράπονα αλλά ο ιδιοκτήτης του 'κώπρου' κάνει την πάπια. Τώρα υπάρχει και το ριτό που λέει πες μου τι σκύλο έχεις να σου πώ ποιός είσαι.
-
Επρεπε να εκπαιδευσουνε και οι γειτονες ενα κοκορα, να λυσσαει καθε φορα που αυτος θα πηγαινει να κοιμηθει!
-
Tον πουλάει τον σκύλο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω την εντυπωση οτι ο χωρος εκει μπροστα απο το σπιτι του δεν ειναι δικος του;;Χμ, αυτο μου θυμισε την παρατηρηση μιας φιλης μου που μενει τα τελευταια χρονια Ηρακλειο. Οτι δηλαδη οι κατοικοι εκει θεωρουν το δρομο μπροστα απο το σπιτι τους κτημα τους αρα εχουν την αποκλειστικοτητα της χρησης του σαν χωρο σταθμευσης αυτοκινητου τους! Ισχυει; Εσυ τι ακριβως εννοεις σαν 'χωρο μπροστα απο το σπιτι';
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Χμ, αυτο μου θυμισε την παρατηρηση μιας φιλης μου που μενει τα τελευταια χρονια Ηρακλειο. Οτι δηλαδη οι κατοικοι εκει θεωρουν το δρομο μπροστα απο το σπιτι τους κτημα τους αρα εχουν την αποκλειστικοτητα της χρησης του σαν χωρο σταθμευσης αυτοκινητου τους! Ισχυει; Εσυ τι ακριβως εννοεις σαν 'χωρο μπροστα απο το σπιτι';
Ο Δρόμος ανοίκει στον Δήμο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το παρκάρει εκεί αλλά το παρκάρισμα απαγορεύεται μόνο σε περίπτωση που υπάρχει είσοδος γκαράζ.
-
ΜΟΝΟ ΑΝ η εισοδος για το γκαραζ ειναι νομιμη, συμφωνα με την πολεοδομια και τον ΓΟΚ (γενικος οικοδομ. κανονισμος).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΜΟΝΟ ΑΝ η εισοδος για το γκαραζ ειναι νομιμη, συμφωνα με την πολεοδομια και τον ΓΟΚ (γενικος οικοδομ. κανονισμος).IMO και παρανομη να ειναι η εισοδος (αν δεν ειναι υπερβολικη, μην ειναι για 2 θεσεις 10 μετρα εισοδος) ειναι γαιδουρια να παρκαρεις εκει...
-
Δεν είναι λάθος να παρκάρει κάποιος μπροστά στην είσοδο ενός σπιτιού, εφόσον δεν καβαλάει το πεζοδρόμιο εμποδίζοντας την είσοδο/έξοδο στο σπίτι.
Αντιθέτως γαϊδουριά είναι το να θεωρεί κάποιος το πεζοδρόμιο (=κοινόχρηστο χώρο) μπροστά στο σπίτι του ως προέκταση του οικοπέδου του, αφήνοντας τεράστιες γλάστρες, στήνοντας κάγκελα και άλλες ιδιοκατασκευές που προεξέχουν από την άκρη του πεζοδρομίου και σκίζουν λάστιχα/γρατζουνίζουν ζάντες ή που εμποδίζουν τους πεζούς. Όλα αυτά στη γειτονιά μου.ΥΓ: Κάπου στο Γαλάτσι είχα φάει τον προφυλακτήρα μου σ'έναν από τους ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ που είχε τοποθετήσει κάποιος γύρω από ένα μεγάλο δέντρο και που εξείχαν 15 πόντους από το πεζοδρόμιο.
-
Kouk, σε λίγο το 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!' φτάνει τις 2.000 δημοσιεύσεις.
Κόψε την κορδέλα. -
Παντως δεν ειναι και λιγοι αυτοι που σε φτανουν στα ορια σου και να σου ερχεται να χτισεις ενα τοιχο για να βγαινεις απο το σπιτι σου!
Οποτε δωστε λιγο τοπο στην οργη. Εννοω οτι θεωρω ΟΚ το να βαλει καποιος 'κολονακια' ή 'Π' πανω στο πεζοδρομιο μπροστα στην εισοδο του σπιτιου του. Οποιος θελει να παρκαρει σε εκεινο το σημειο, μπορει, αλλα κατω απο το πεζοδρομιο. Το λεω αυτο γιατι ειναι κατι γαιδουρια που σε κανουν να μη μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου. Και η απαντηση 'θα μου το χτυπησουν' Του πετας μια γλαστρα απο τον 5ο μετα??? -
Ενα άλλο απίθανο των ελληνικών δρόμων είναι αυτό που γίνεται κάθε πρωί στην στάση της γραμμής 242 στην κατεχάκη Οσοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λεοφωρείο ξέρουν
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Ενα άλλο απίθανο των ελληνικών δρόμων είναι αυτό που γίνεται κάθε πρωί στην στάση της γραμμής 242 στην κατεχάκη Οσοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λεοφωρείο ξέρουνΟι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε,να μην κοιμηθούμε το βράδυ;
-
100-200 φοιτητές περιμένου το λεωφορείο για το Ε.Μ.Π.
Μέσα σ'αυτούς και εγώ...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ΜΟΝΟ ΑΝ η εισοδος για το γκαραζ ειναι νομιμη, συμφωνα με την πολεοδομια και τον ΓΟΚ (γενικος οικοδομ. κανονισμος).
IMO και παρανομη να ειναι η εισοδος (αν δεν ειναι υπερβολικη, μην ειναι για 2 θεσεις 10 μετρα εισοδος) ειναι γαιδουρια να παρκαρεις εκει...
Συγνωμη αλλα οταν μια πολυκατοικια εχει νομιμο δικαιωμα για ΜΙΑ μονο συνδυασμενη εισοδο-εξοδο, και ο ιδιοκτητης φτιαχνει 2 10μετρες, μια για εισοδο και μια για εξοδο για να μπορει να χωρεσει πιο πολλα αυτοκινητα μεσα στο παρκινγκ (αφου για να ειναι η μια και εξοδος και εισοδος πρεπει να μπορουν να μπαινοβγαινουν τα αυτοκινητα ανενοχλητα απο τα παρκαρισμενα, πραγμα που τρωει χωρο παρκινγκ ) τοτε εγω θα το βαλω εκει μπροστα. Δεν μπορει να τρωει 20 ΜΕΤΡΑ (δηλαδη θεσεις για 5 αυτοκινητα) για την παρτη του.
Η μλκια ειναι οτι και οι μπατσοι αυτα που λεμε τωρα τα θωρουν επιστημονικη φαντασια. θα σε γραψουν ανεξαρτητως.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
100-200 φοιτητές περιμένου το λεωφορείο για το Ε.Μ.Π.Μέσα σ'αυτούς και εγώ...
Εγω ευτυχως παω με αυτοκινητο αλλα θυμαμαι καλα το 1ο εξαμηνο που δεν ειχα ακομη διπλωμα...
Ειδικα σημερα γινοταν Π Α Ν Ι Κ Ο Σ ! ! ! Ενω ο δρομος πλαταινει και ουσιαστικα εχει 4 λωριδες, ειχε μεινει 1μιση!!!
Σταματησα να παρω ενα ατομο και το αμαξι γεμισε ακαριαια!!! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
IMO και παρανομη να ειναι η εισοδος (αν δεν ειναι υπερβολικη, μην ειναι για 2 θεσεις 10 μετρα εισοδος) ειναι γαιδουρια να παρκαρεις εκει...
Διαφωνώ. Εάν η είσοδος είναι παράνομη, τότε αυτό που κάνει ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης φτιάχνοντας το δικό του αυθαίρετο γκαράζ είναι να δεσμεύει τον χώρο στάθμευσης κάτω από το σπίτι του.
Αντί λοιπόν να μπορούν να παρκάρουν όλοι εκεί, καταφέρνει να παρκάρει μόνο αυτός. Είναι το ίδιο με το να βάζει καρέκλες κ.λπ. καταλαμβάνοντας μία θέση στάθμευσης (ακριβώς το ίδιο IMHO).
Φυσικά αν παρκάρει κανείς εκεί, διακινδυνεύει μία ωραία ζωγραφιά στην πόρτα του αυτοκινήτου του, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!