-
6 και 11 ετών. Στο πίσω κάθισμα, χωρίς ζώνες. Η πρώτη τους μέρα στο σχολείο έμελλε να είναι και η τελευταία. Γιατί?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
6 και 11 ετών. Στο πίσω κάθισμα, χωρίς ζώνες. Η πρώτη τους μέρα στο σχολείο έμελλε να είναι και η τελευταία. Γιατί?χμμμμ
Κάποτε το συζητάγαμε το 'ζώνες στο πίσω κάθισμα' και υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν πως ήταν πιο ασφαλές ΧΩΡΙΣ πίσω ζώνες...
Άραγε αυτό το είδαν; Και πόσες φορές θα πρέπει να το ξαναδούν για να πεισθούν;Να πάρει ένα ΚΛΙΚ είναι, μετά από ελάχιστο καιρό το κάνεις μηχανικά! Αξίζει την ζωή τη δική σου ή των δικών σου ανθρώπων;;
-
6 και 11 ετών. Στο πίσω κάθισμα, χωρίς ζώνες. Η πρώτη τους μέρα στο σχολείο έμελλε να είναι και η τελευταία. Γιατί?Το είδα! Θα καταλάβει ποτέ αυτή η μάνα ότι έγινε φονιάς των παιδιών της και δεν ήταν απλά ενα ατύχημα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
6 και 11 ετών. Στο πίσω κάθισμα, χωρίς ζώνες. Η πρώτη τους μέρα στο σχολείο έμελλε να είναι και η τελευταία. Γιατί?
Το είδα! Θα καταλάβει ποτέ αυτή η μάνα ότι έγινε φονιάς των παιδιών της και δεν ήταν απλά ενα ατύχημα
καλα, μου αρεσει που το ρωτας κιολας!
αυτη φοραγε ζωνη?
-
6 και 11 ετών. Στο πίσω κάθισμα, χωρίς ζώνες. Η πρώτη τους μέρα στο σχολείο έμελλε να είναι και η τελευταία. Γιατί?To είδα και εγώ και πραγματικά στενοχωρήθηκα.Πήγαιναν για σχολικά είδη και κατέληξαν αλλού......Πότε θα καταλάβουν επιτέλους οι περισσότεροι οτι οι ζώνες δεν είναι διακοσμητικές και οτι δεν τις φοράμε για να μην πάρουμε κλήση???
-
Λοιπον το εν λόγω τόπικ ήταν απο τα καλύτερα εδω μεσα,ειχε όλα τα απιθανα που βλέπουμε με ελάχιστο σχολιασμό,χαιρόμουνα να το διαβάζω και να χαλαρώνω λίγο,εκτοτε εχετε βαλθει να το μαμησετε γραφοντας μισθους στην Αγγλία,πολιτικές ειδήσεις,δυστυχήματα,πεντασέλιδα σχόλια για όλα αυτά και εγώ δεν ξέρω τι άλλο
Κάτω τα χέρια από το topic
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το είδα! Θα καταλάβει ποτέ αυτή η μάνα ότι έγινε φονιάς των παιδιών της και δεν ήταν απλά ενα ατύχημα
καλα, μου αρεσει που το ρωτας κιολας!
αυτη φοραγε ζωνη?
Αυτή φόραγε ζώνη γι'αυτό κι επέζησε, για τα παιδιά δεν ασχολήθηκε...
-
Δεν ειναι οτι δεν ασχοληθηκε.Απλουστατα νομιζε και αυτη (οπως και πολλοι εδω μεσα) οτι στα πισω καθισματα δεν χρειαζεται ζωνη γιατι 'θα σε κρατησουν τα καθισματα'...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι οτι δεν ασχοληθηκε.Απλουστατα νομιζε και αυτη (οπως και πολλοι εδω μεσα) οτι στα πισω καθισματα δεν χρειαζεται ζωνη γιατι 'θα σε κρατησουν τα καθισματα'...Άρα δεν ασχολήθηκε!!! Και αναρωτιέμαι, δεν θα έπρεπε να τη χώσουν μέσα για δολοφονία εξ αμελείας;;;
Ρε γμτ είμαι 18 χρονών και από τα 10 μου ΜΟΝΟΣ μου, μηχανικά, φορούσα ζώνη. Τώρα μου έχει γίνει απαραίτητη και νιώθω τεράστια ανασφάλεια χωρίς αυτή (σαν να βγεις από το σπίτι χωρίς παντελόνι ).
-
Βρε παιδία…
Και ζώνη να φόραγαν… πάλι τα ίδια θα γίνονταν.Τα σώματα τους (τα παιδάκια) είναι πολύ μικρά και κοντά, η ζώνη δεν έρχεται στο κατάλληλο σημείο αλλά αρκετά ψιλά στον λαιμό.
Δεν έχουν το σώμα ενός ενήλικα που η ζώνη έρχεται κάτω από τον λαιμό και πάνω στο στήθος, με αποτέλεσμα λόγο ότι όπως είπα και ποιο πάνω η ζώνη είναι αρκετά ψιλά να λειτουργήσει σαν ξυράφι στον λαιμό τους.Αυτό που χεριάζετε σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην θρηνούμε μικρές χαμένες ψυχές είναι το παιδικό καθισματάκι… όχι σαν αυτά που μπαίνουν τα μωρά αλλά αυτά που είναι σαν σκαμπουδάκια.
Έτσι η ζώνη έρχεται στο κανονικό σημείο… πάνω στο στήθος και όχι στον λαιμό.
-
Τι εγινε ρε παιδια? εγω δεν το ακουσα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτό που χεριάζετε σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην θρηνούμε μικρές χαμένες ψυχές είναι το παιδικό καθισματάκι… όχι σαν αυτά που μπαίνουν τα μωρά αλλά αυτά που είναι σαν σκαμπουδάκια.Έτσι η ζώνη έρχεται στο κανονικό σημείο… πάνω στο στήθος και όχι στον λαιμό.
Και αναρωτιέμαι εγώ, αυτή η 'μάνα' δεν ΕΠΡΕΠΕ να έχει κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητο της;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε παιδία…
Και ζώνη να φόραγαν… πάλι τα ίδια θα γίνονταν.Τα σώματα τους (τα παιδάκια) είναι πολύ μικρά και κοντά, η ζώνη δεν έρχεται στο κατάλληλο σημείο αλλά αρκετά ψιλά στον λαιμό.
Δεν έχουν το σώμα ενός ενήλικα που η ζώνη έρχεται κάτω από τον λαιμό και πάνω στο στήθος, με αποτέλεσμα λόγο ότι όπως είπα και ποιο πάνω η ζώνη είναι αρκετά ψιλά να λειτουργήσει σαν ξυράφι στον λαιμό τους.Αυτό που χεριάζετε σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην θρηνούμε μικρές χαμένες ψυχές είναι το παιδικό καθισματάκι… όχι σαν αυτά που μπαίνουν τα μωρά αλλά αυτά που είναι σαν σκαμπουδάκια.
Έτσι η ζώνη έρχεται στο κανονικό σημείο… πάνω στο στήθος και όχι στον λαιμό.
Αυτό εννοούμε με την ζώνη, την κατάλληλη για κάθε ηλικία (μαζί με το κάθισμα)!
-
Την περασμένη Παρασκευή ταξίδευα στην Αθηνών –Κορίνθου και είδα το εξής....
Ο δρόμος είχε κάποια σχετική κίνηση αλλά δεν είχες πρόβλημα, πήγαινα περίπου με 160 στα ανοιχτά κομμάτια αριστερά και παρατηρώ μέσα σε ένα 206, 2 τύπους χαλαρούς, ο οδηγός το ένα χέρι πάνω στο τζάμι,, να έχουν πιάσει την κουβέντα και να κάνει σφήνες δεξιά- αριστερά για να προσπερνά, και στο τέλος να πηγαίνει στη ΛΕΑ και να τους προσπερνά όλους από εκεί, επιτάχυνα να δω τι θα κάνει και παιδιά ο τύπος πήγαινε με 180 και πέρναγε από δεξιά μέσα στη ΛΕΑ όποιον έβρισκε!!!!
Αυτό συνεχίστηκε σε όλο το δρόμο και μετά πιάσαμε το δρόμο προς Πάτρα , που φυσικά ο ελεεινός τύπος συνέχιζε να προσπερνά από δεξιά , σε δρόμο με μια λωρίδα και βοηθητική......
-
Αυτό δυστυχώς είναι συνηθισμένο φαινόμενο.
Δεν έχει τύχει ποτέ να μην το παρατηρήσω σε ταξίδια μου μέσω εθνικών οδών.
-
η δημοσίευση αυτή αφιερώνεται σε μια 'κυρία' που ισχυριζόταν ότι έχει προτεραιότητα ερχόμενη από αριστερά σε διασταύρωση χωρίς σήμανση..επειδή ο δικός της δρόμος ήταν πιό κεντρικός και μάλιστα με βασικό επιχείρημα το ότι από τον ίδιο δρόμο περνάει και το...λεωφορείο
και μη χειρότερα
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
η δημοσίευση αυτή αφιερώνεται σε μια 'κυρία' που ισχυριζόταν ότι έχει προτεραιότητα ερχόμενη από αριστερά σε διασταύρωση χωρίς σήμανση..επειδή ο δικός της δρόμος ήταν πιό κεντρικός και μάλιστα με βασικό επιχείρημα το ότι από τον ίδιο δρόμο περνάει και το...λεωφορείοκαι μη χειρότερα
και καλά θείε, 'κυρία' πάει στο διάλο, δεν ασχολήθηκε ποτέ και δεν ξέρει.... εμένα την ίδια ατάκα μου την έχει πει ταξιτζής και μετά σου λένε επαγγελματίες... αν ήμουν κι εγώ τόσο άσχετος στο επάγγελμά μου θα με είχαν διώξει με τις κλωτσιές
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[.................. εμένα την ίδια ατάκα μου την έχει πει ταξιτζής και μετά σου λένε επαγγελματίες... αν ήμουν κι εγώ τόσο άσχετος στο επάγγελμά μου θα με είχαν διώξει με τις κλωτσιέςΣπύρος
οι επαγγελματιες ειναι οι χειροτεροι και μπορω να πω παντελως ασχετοι οχι μονο λογω χαμηλου επιπεδου μορφωσης αλλα και νοησης......βεβαια δεν ισχυει για ολους ομως πολυ φοβαμαι για τους περισσοτερους.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[.................. εμένα την ίδια ατάκα μου την έχει πει ταξιτζής και μετά σου λένε επαγγελματίες... αν ήμουν κι εγώ τόσο άσχετος στο επάγγελμά μου θα με είχαν διώξει με τις κλωτσιές
Σπύρος
οι επαγγελματιες ειναι οι χειροτεροι και μπορω να πω παντελως ασχετοι οχι μονο λογω χαμηλου επιπεδου μορφωσης αλλα και νοησης......βεβαια δεν ισχυει για ολους ομως πολυ φοβαμαι για τους περισσοτερους.
Εγώ πάλι,δέν μπορώ νά καταλάβω,πώς όλοι εμείς έχουμε πάντα δίκαιο,πώς είμαστε 'υψηλού επιπέδου' σέ σχέση μέ τήν οποιαδήποτε 'ομάδα'' άλλη,κ.λ.π.
-
Αν κάνετε ένα γκάλοπ στους επαγγελματίες με την ερώτηση 'ποιός έχει προτεραιότητα στις πλατείες όταν δεν υπάρχει ειδική σήμανση' τα αποτελέσματα θα σας οδηγήσουν σε... νευροκλινική ή έστω μακριά από τις πλατείες.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!