-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είναι απο τα πιο εκνευριστικά πράγματα αυτό. Ακόμα χειρότερο είναι να έχεις έναν τέτοιο τύπο μπροστά σου σε κατηφορικό δρόμο με στροφές Σε κάθε στροφή να κόβει στα 30 και μετά να επιταγχύνει πάλι.
Αυτό το κάνουν πολλοί αναβάτες μεγάλων τουριστάδικων μηχανών σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Φαντάσου να έχεις βρει έναν έρημο επαρχιακό δρόμο με στροφές για να παίξεις και να βρεις έναν τέτοιο τύπο μπροστά σου να σε αναγκάζει να πέφτεις στα φρένα σε κάθε στροφή και να εξαφανίζεται στις ευθειούλες. Και βέβαια ούτε κατά διάνοια να σε αφήσει αναβάτης να τον προσπεράσεις! Δυστυχώς μου έχει συμβεί αρκετές φορές.
Γιατί το κάνουν οι αναβάτες αυτό? Είναι αναγκαίο το φρενάρισμα στις μοτοσυκλέτες? (δεν έχω οδηγήσει μοτοσυκλέτα ποτέ μέχρι τώρα )
ΠΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μποέμ τύπος
Τώρα μου θύμισες έναν τύπο γύρω στα 70 που είχα δει πάνω σε μια άψογα διατηρημένη BMW απο εκείνες τις παλιές σε μαύρο χρώμα και με καλάθι. Λες και είχε βγεί από χρονομηχανήΥπάρχει ένας τέτοιος τύπος στο κέντρο της Αθήνας,με μαυρη BMW με 'καλάθι',μαύρα δερμάτινα,χειμώνα καλοκαίρι,έχει γράψει 'james bond 007' και στα φανάρια κάθεται σταυροπόδι και κάνει τσιγάρο
Και βέβαια ΔΕΝ φοράει κράνος............Όπως έλεγε και ένα αυτοκόλλητο του ΜΟΘ 'Μην το φοράς αν δεν έχεις κάτι να προστατεύσεις'
-
Ειδα ενα απο αυτα τα παμπαλαια αγροτικα του μισου τονου (mazda η Hyundai πρεπει να ηταν), και πισω στην πορτα της καροτσας ειχε κολλημενο ενα αυτοκολητο που ελεγε 'racing'
-
Χθες στην Αττική Όδο πέτυχα κατασκονισμένη και λασπωμένη Cayenne Turbo με μπαγκαζιέρα στην οροφή είχε σίγουρα κάνει off road διαδρομή.
Φυσικά σημαιάκι Ελλάδας
Να και ένας που εκμεταλλεύεται και άλλες αρετές του αυτοκινήτου -
Αντε μπράβο! Βαρέθηκα να τις βλέπω γυαλισμένες και με τις 25αρες χρωμιωμένες ζάντες στη Βουλιαγμένης!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες στην Αττική Όδο πέτυχα κατασκονισμένη και λασπωμένη Cayenne Turbo με μπαγκαζιέρα στην οροφή είχε σίγουρα κάνει off road διαδρομή.
Φυσικά σημαιάκι Ελλάδας
Να και ένας που εκμεταλλεύεται και άλλες αρετές του αυτοκινήτουNo shit man!
Εγώ τις μόνες που έχω δεί (και έχω δεί πάρα, μα πάρα πολλές!), είναι στην Γλυφάδα, στα βόρεια προάστια και γενικώς σε on-road αποστολές shopping και nightlife γενικώς.
Α, είδα και μία στο ΙΚΕΑ φορτωμένη.
-
Και εκει που κοντευα να φτασω σπιτακι μου 2-3 μερες πριν (εστριβα απο Ελαΐς στην Πειραιως προς Καμινια) βλεπω στο αντιθετο μια 360 Modena...
Αναστροφη παρανομα λοιπον και απο πισω το Lada να κυνηγαει....Ε λοιπον απο Καμινια φτασαμε Λιμανακια...Και πηγαιναμε σε ΟΛΗ την διαδρομη με 40-50 γιατι απο πισω απο την Modena ηταν ενα Grand Cherrokee με τους 2 γοριλλες του Ferraristi και πηγαιναν αργα για να μην χαθουνε μεταξυ τους.
Το εν λογω Cherrokee λοιπον, οταν πηγα να το προσπερασω για να φτασω την Ferrari, με εκλεισε επιτηδες και παραλιγο να με πεταξει στα εργα στον Φλοισβο. Οποτε ακολουθησε ο εξης ευγενικος διαλογος:
Kacey: (Μππιιιιπ μπιιιιιπ)
Γοριλλας: Ρε. δεν βλεπεις που πας?
Kacey: Τι δεν βλεπω που παω ρε παλιομλκ, που εχεις 5 μετρα απο την μπαριερα και ερχεσαι ακομα πανω μου (ηταν αριστερη λωριδα και τωρα εχει παισει αριστερη+μεσαια)
Γοριλλας: (αναβει φαρο στο ταμπλω του Cherrokee. Εν τω μεταξυ, εγω μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει οτι το Cherrokee ειναι μαζι με την Ferrari, εκει καταλαβα οτι πανε μαζι και οτι προσπαθησε επιτηδες να με κλεισει) Με ειπες μλλλκκκκ? (με υφος γοριλλα γνησιου, να μην πω ουρακοταγκου)
Kacey: Ρε σβησε τον φαρο μην στον βαλω στον κ..ο και γινεις πυγολαμπιδα γμω το μνι του πατερα σου...
Γοριλλας: Κανονισε να σταματησω.
Kacey: 1ον) σιγα μην αφησεις την συνοδεια για να σταματησεις για μενα, 2ον) αει σαλτα και μαμησου παλιοπιθηκε που κλεινεις κοσμο επιτηδες για να κανει το μαμουχαλο αφεντικο σου βολτα στην αριστερη λωριδα με 40.
Γοριλλας: Ρε τελειωνε πηγαινε στην δουλεια σου
Kacey: (Απο τον Φλοισβο μεχρι τα Λιμανακια, πηγαιναμε μαζι. Πηγαιναμε με 50 χαω μεσζη ωριαια, γιατι εγω διαρκως ημουν διπλα τους και τους εριχνα χριστοπαναγιες, σε ΟΛΗ την διαδρομη).Σημειωση, οταν πηγε να με κλεισει, πηγαιναμε με καμμια 80αρα και αμα δεν εκανα οσο ακρη μπορουσα θα τον εβρισκα με το πλαι του προφυλακτηρα στον πισω δεξιο τροχο, μια τελεια δηλαδη pit μανουβρα (αυτη που χτυπας πισω στο πλαι τον στοχο και φευγει με τετακες χωρις να μπορει να κανει τιποτα)και θα τον εστελνα να κανει σβουρες πανω στα τσιμεντενια διαχωριστικα των εργων στο Φλοισβο. Επισης, αμα το ειχα καταλαβει απο πριν οτι το εκανε επιτηδες η αμα προσπαθουσε ξανα αφου το καταλαβα, ακρη δεν θα εκανα...
-
Γιατί έκανες αναστροφή να ακολουθήσεις τη Φερράρι?
-
Εχχχμ, για να την ακολουθησω. Εγω οταν βλεπω Ferrari ακολουθω, ετσι δεν κανει ολος ο κοσμος?
Τι ρωτας τωρα? Για να την ακουσω, να την δω να ανοιγει, να την χαζεψω κλπ κλπ.
Και στην τελικη, απο ολα αυτα που εγιναν, αυτο ειχες να σχολιασεις?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχχχμ, για να την ακολουθησω. Εγω οταν βλεπω Ferrari ακολουθω, ετσι δεν κανει ολος ο κοσμος?Τι ρωτας τωρα? Για να την ακουσω, να την δω να ανοιγει, να την χαζεψω κλπ κλπ.
μπραβο-λογική και μπραβο-συμπεριφορά.....θα βρεις πολλά κοινά με την μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά ενός παλιού θρεντ...
Σπύρος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχχχμ, για να την ακολουθησω. Εγω οταν βλεπω Ferrari ακολουθω, ετσι δεν κανει ολος ο κοσμος?Εγώ πάντως όχι Τόση κάψα να δείς τη Φερράρι?
Οκ, θα σχολιάσω κάτι. Μου φαίνεται πολύ αστείο να έχει κάποιος Φερράρι, αλλά να πάει μόνο με 50 για να μην τον χάσει η συνοδεία. Επρεπε να είχε πάρει και για αυτοκίνητο συνοδείας μια Φερράρι για να μπορεί να τον ακολουθεί
-
Σαββατο μεσημερι, απο Θεσ/νικη προς Μουδανια, 10χιλ πριν τα Μουδανια, Porshe ασημι με τον μπαμπα οδηγο, μαμα συνοδηγο, αγκαλια το παιδακι 1 ή 1μιση ετων να κοιταει τη μαμα, και οι δυο (μαμα και παιδι), δεμενα με τη ζωνη συνοδηγου!!!
Και εγω και η γυναικα μου καναμε καποια σχολια αλλα δεν ειναι για να γραφτουνε... παρεπιπτοντως... ηταν και στην αριστερη λωριδα για να πηγαινει γρηγορα...
α ρε... ΤΡΕΕΛΛΛΑΑΑΑΑ.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αει σαλτα και μαμησου παλιοπιθηκε που κλεινεις κοσμο επιτηδες για να κανει το μαμουχαλο αφεντικο σου βολτα στην αριστερη λωριδα με 40.
Xα χα χα τον τελείωσες...
Σαββατο μεσημερι, απο Θεσ/νικη προς Μουδανια, 10χιλ πριν τα Μουδανια, Porshe ασημι με τον μπαμπα οδηγο, μαμα συνοδηγο, αγκαλια το παιδακι 1 ή 1μιση ετων να κοιταει τη μαμα, και οι δυο (μαμα και παιδι), δεμενα με τη ζωνη συνοδηγου!!!
Το μυαλό του ουρακοτάγκου που λέγαμε...
-
Αν το lady είναι πάνω από 60 χρονών θεωρείται γιαγια?
Αν ναι πέτυχα σήμερα μια γιαγιά με S3.....
το άνοιγε κιόλας
Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν το lady είναι πάνω από 60 χρονών θεωρείται γιαγια?Αν ναι πέτυχα σήμερα μια γιαγιά με S3.....
το άνοιγε κιόλας
Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο χάρος με S3!!!!! Αν χρειαζόταν πουθενα κανά φρένο να έβλεπα τη γιαγιά!!! Θα είχε πάρει κανέναν παραμάζωμα και ακόμα στο 'δώσε' θα ήταν!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν το lady είναι πάνω από 60 χρονών θεωρείται γιαγια?Αν ναι πέτυχα σήμερα μια γιαγιά με S3.....
το άνοιγε κιόλας
Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ πέτυχα 'θεία' με ραλί κ@λοφτιαγμένο με group n που σήκωνε νεκρούς από φέρετρα...να το οδηγεί στην τσίτα!
Εμεινα να κοιτώ σαν χαζός..
-
χτες βράδυ κατά τις 11, πηγμένος στην καλλιρόης (ε ρε γλέντια όταν θα ξεκινήσει και το τραμ), ακούω από το διπλανό αυτοκίνητο να έρχεται μια περίεργη μουσική. γυρίζω το κεφάλι και βλέπω τον οδηγό να παίζει φλογέρα
-
Λιγο ασχετη (αλλα πιστευω σημαντικη ) ερωτηση). Εκτος απο τα σημεια οπου το τραμ εχει εντελως ξεχωριστη λωριδα (πχ Π Φαληρο νομιζω), στα σημεια οπου οι ραγες ειναι πανω στον δρομο, τα ΙΧ δεν επιτρεπεται να κινουνται σε αυτη την λωριδα? Ενδεικτικα αναφερω την Αρδηττου (ανηφοροκατηφορα που ενωνει Καλλιροης με Βασ. Κωνσταντινου) στην αριστερη λωριδα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
χτες βράδυ κατά τις 11, πηγμένος στην καλλιρόης (ε ρε γλέντια όταν θα ξεκινήσει και το τραμ), ακούω από το διπλανό αυτοκίνητο να έρχεται μια περίεργη μουσική. γυρίζω το κεφάλι και βλέπω τον οδηγό να παίζει φλογέραΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Να'σαι καλα, μου εφτιαξες τη διαθεση!!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Αν το lady είναι πάνω από 60 χρονών θεωρείται γιαγια?
Αν ναι πέτυχα σήμερα μια γιαγιά με S3.....
το άνοιγε κιόλας
Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο χάρος με S3!!!!! Αν χρειαζόταν πουθενα κανά φρένο να έβλεπα τη γιαγιά!!! Θα είχε πάρει κανέναν παραμάζωμα και ακόμα στο 'δώσε' θα ήταν!!!
Δηλαδή αν αντί για 60 χρονών γυναίκα ήταν 60 χρονών άντρας θα ίσχυαν και για αυτόν τα ίδια; Ότι ώς δεδομένο θα ήταν να σκοτώσει κάποιον;
Αυτή η κακία με τις γυναίκες
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!