-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Είμαι ένας απλός, απλούστατος οδηγός, μάλλον σπαζαρχίδης στο δρόμο. Οδηγώ ένα φτωχό, φτωχότατο Corolla TS, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε τόσο όλο και κάποιος μου την πέφτει στο δρόμο. Και λές και είναι της τύχης μου να μου την πέφτουν κάτι Ibiza φτιαγμένα σαν τσιτσολίνια. Ετσι λοιπόν έγινε και την περασμένη Κυριακή το απόγευμα μετά το Προκόπι με κατεύθυνση Χαλκίδα. Το τί έγινε δεν το λέω (λογοκρισία). Απλά ο νεαρός περιχαρής ιδιοκτήτης του Ibiza δεν έπαθε απολύτως τίποτα, και εγώ συνέχεισα το δρόμο μου.Τάκη , συμπεριφέρσου σωστά ( ελληνιστί : behave your self )
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
...Οσον αφορα την Κουρουτα ενα μεγαλο κριμα που δεν διοργανωνεται αλλο πια το Beach Volley!!!...Εγκρίνω και επαυξάνω τα μέγιστα!
Αλήθεια, είναι από τις ομορφότερες παραλίες ή φταίει ότι πέρασα τα περισσότερα καλοκαίρια μου εκεί;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καλά, η Κουρούτα φέτος θα κατεβάσει τη μισή Ελλάδα κάτω.
Ηλία τέλειωσαν οι ανακαινίσεις;
Έτοιμα τα μαγαζιά στο downtown της Κουρούτας; -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Είμαι ένας απλός, απλούστατος οδηγός, μάλλον σπαζαρχίδης στο δρόμο. Οδηγώ ένα φτωχό, φτωχότατο Corolla TS, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε τόσο όλο και κάποιος μου την πέφτει στο δρόμο. Και λές και είναι της τύχης μου να μου την πέφτουν κάτι Ibiza φτιαγμένα σαν τσιτσολίνια. Ετσι λοιπόν έγινε και την περασμένη Κυριακή το απόγευμα μετά το Προκόπι με κατεύθυνση Χαλκίδα. Το τί έγινε δεν το λέω (λογοκρισία). Απλά ο νεαρός περιχαρής ιδιοκτήτης του Ibiza δεν έπαθε απολύτως τίποτα, και εγώ συνέχεισα το δρόμο μου.Καλα το θεμα με το 'πεσιμο' των γρηγορων απο πισω ειναι αλλου.......και να θες να αγιασεις δεν μπορεις..
-
Ετριβα τα ματια μου σημερα και με τσιμπουσα να δω μηπωσ ονειρυομαι!!
Το σκηνικο :
-Μεσα στο λεοφορειο εγω- πανω στην Βασ.Σοφιας και μπροστα απο το λεοφορειο ενας ταριφας (μεσα στο λεοφορειοδρομο) να ξεκιναει και να σταματαει για να ρωτησει την κλασσικη ερωτηση στην ταριφα 'που πας;' με αποτελεσμα το λεοφορειο να πηγαινει φρενο/γκαζι την ωρα που το φαναρι ηταν πρασσινο..
Ε, 1-2-3 την 6-7η φορα φορτωνει ο λεοφοριατζης βγαινει απο το παραθυρο και αρχιζει να κατεβαζει καντηλια στον ταριφα!!! Και οταν λεω καντηλια καντηλια! Το λεοφορειο γεματο κ ολοι να κοιτιομαστε παραξενα! Του κατεβαζε καντηλια για κανα 5λεπτο σε καθε φαναρι που σταματουσαμε!
Σε καποια φαση λοιπον ο ταριφας ξανασταματαει για να ρωτησει, ε τοτε ειναι που τα παιρνει ο λεοφορειατζης ανοιγει την πορτα κατεβαινει κατω και μπαινει μπροστα απο το ταξι και αρχιζει να φωναζει τον τροχονομο που ηταν πιο πανω στη διασταυρωση
Ερχεται και ο τροχονομος και αφου ο λεοφορειατζης εξαλλος φωναζε στον ταριφα περι επαγγελματικης ηθικης εφερε και τον τροχονομο μεχρι την πορτα του λεοφορειου να μας ρωτησει αν οντως ετσι εγινε!!
Τελικα ο ταριφας την εφαγε και μαλιστα γερα αφου δεν ειχε και κατι απαιτουμενα χαρτια!!!Ευγε!! Μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι οδηγοι των λεοφορειων! Τα 5-10 λεπτα κα8ηστερησης χαλαλι του!
-
ΑΡΙΣΤΑ 10 στον οδηγο του λεοφωρειου! 1000 μπραβο!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Οσον αφορα την Κουρουτα ενα μεγαλο κριμα που δεν διοργανωνεται αλλο πια το Beach Volley!!!...
Εγκρίνω και επαυξάνω τα μέγιστα!
Και που να σας είχα το χειμώνα, στους προκριματικούς Πανευρωπαϊκούς μπάσκετ γυναικών...
Αλήθεια, είναι από τις ομορφότερες παραλίες ή φταίει ότι πέρασα τα περισσότερα καλοκαίρια μου εκεί;
Είναι. Ειδικά τα βράδια, πιστεύεις ότι είσαι σε κάποιο εξωτικό νησί... Και το ίδιο μου λένε συνεργάτες από όλη την Ευρώπη, αφού πάντα τους πηγαίνω εκεί....
Ηλία τέλειωσαν οι ανακαινίσεις;
Έτοιμα τα μαγαζιά στο downtown της Κουρούτας;Ναι, όλα έτοιμα. Παρ' ολίγο μάλιστα να είναι έτοιμο και το νέο αναψυκτήριο, δίπλα στο δασάκι, προς το θερινό σινεμά. Δεν πειράζει, του χρόνου. Να γίνει και καλύτερη δουλειά, με ησυχία. Θα ανεβάσω συντομότατα τα σχέδια για να πάρετε μια ιδέα.
-
Ililias se kathisto athlhtiko antapokrith ton apomakrysmenon Hleion oste kathe fora pou tha exei athlitikh diorganosh kai eidikotera gynaikeia athlimata tha mas enhmeroneis kana mhna noritera!!!!!
Giati os gnoston ektimo para poly ta gynaikeia athlimata.....Oson afora thn Kourota to kalokairi h apagoreysh ths kyklforias oxhmaton meta tis 10 an thimamai kala exei syneisferei para poly kai blepeis ton kosmo na sygkentronetai kai exo apo ta magazia.Perysi ton aygousto perasa poly oraia!
Oson afora to anapsykthrio pali kala pou den egine giati exoume kai emeis dikaiomata san neoi na phgainoume bolta me to amaxi sto dasos me thn syntrofo kai n apolambanoume to katharo aeraki!!!!
-
Ililias se kathisto athlhtiko antapokrith ton apomakrysmenon Hleion ...........Δεκτός ο διορισμός, κάποια στιγμή να κανονίσουμε και το μισθό μου.
Και τώρα, σε παγκόσμια πρώτη, τα αρχιτεκτονικά του υπό κατασκευήν αναψυκτηρίου. Δεν είναι μέσα στο δάσος, αλλά στην άκρη του (οπότε κανένα πρόβλημα για τις πονηρές βόλτες). Ο λόγος που δεν θα είναι έτοιμο φέτος είναι ότι ο Δήμος Αμαλιάδος, που είναι ο ιδιοκτήτης του γιαπιού και το ενοικιάζει σε επενδυτή, το έφτιαξε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, αυθαίρετο μέσα στον άμμο. Αυτό, έτσι, πληροφοριακά...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257247/0/1.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257248/0/2.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257249/0/3.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257250/0/4.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257259/0/5.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/257260/0/6.jpg -
Μήπως ονειρεύομαι???? Θα φτιαχτεί αυτό στην Κουρούτα??? Ας με τσπιμπήσει κάποιος να καταλάβω οτι δεν είναι ψέματα!!! Αουτς!!! Σιγά ρε είπαμε!!!! Πάντως αν όντως γίνει αυτό τι να πώ??? Απλά τέλειο!!!
Και για πότε λένε οτι θα είναι ετοιμοπαράδοτο???
Κρύβε λόγια Ηλία γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος παραμονεύει!!! Ασε που έκλεισε με δική του παρέμβαση και μια ωραία pub στο Κατάκολο.
Την Πέμπτη παραλαμβάνω το Αστράκι μου το 3θυρο και την Τρίτη κατεβαίνω στα πάτρια εδαφη.
Οσον αφορά τον μισθό σου Ηλια αυτός θα είναι ανάλογος των πληροφορίών σου! -
Την Πέμπτη παραλαμβάνω το Αστράκι μου το 3θυρο και την Τρίτη κατεβαίνω στα πάτρια εδαφη.Καλοτάξιδο και καλώς να έλθεις! Καλού - κακού, πρόσεχε στον δρόμο. Και μην ξεχάσεις να κάνεις μια βόλτα από Λουτρά Κυλλήνης, να δεις το νέο ξενοδοχείο, θα μείνεις άφωνος... Από Κουρούτα θα περάσεις, οπότε δεν σου λέω τίποτα.
-
Λοιπόν συνέβει σε διασταύρωση με κεντρικό εμπορικό δρόμο. Είμαι πεζός και προσπαθώ να περάσω απέναντι σε ένα στενό που οδηγεί στην κεντρική οδό και μπροστά μου σταματάει μια corolla (έχει stop το στενό) όπου το τζάμι του οδηγού σχεδόν μέχρι το παρμπρίζ είναι καλυμμένο με μαύρη σακούλα σκουπιδιών!! (είχε σπάσει το τζάμι). Φυσικά ορατότητα μηδέν για να βγούν στην κεντρική οδό και μέσα δύο κυρίες γύρω στα 45-50 από το τζάμι του συνοδηγού να ρωτάνε τους περαστικούς αν έρχεται κανένα αμάξι ώστε να βγούν από το stop στον δρόμο (δεν βγάζουμε την σακούλα για να μην χαλάσει το μαλλί από τον αέρα). Ευτυχώς ο δρόμος ήταν πολυσύχναστος και κάποιος προθυμοποιήθηκε να τις καθοδηγήσει αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο τυχερές στις επόμενες διασταυρώσεις ..... Τί να πεί κανείς......
-
Νέα ανταποκριση από τη Μυτιλήνη.... Κυρία με Passat του 90, προσπαθει να ξεπαρκάρει... Μπροστα της ενα Ibiza και πίσω ενα Saxo.... Σταματαω και την κοιταζω..... Κανει οπισθεν, χτυπάει το saxo και συνεχιζει λιγο ακόμη την οπισθεν!!!!!!! Βάζει πρωτη χτυπάει το Ibiza, ξανακάνει όπισθεν και φευγει!!!!! Αποτελεσμα, 2 προφυλακτηρες με 2 βαθουλόματα και η κυρία να φευγει αμέριμνη.... Ευτυχως ειχα χαρτι και στιλο μαζί μου κρατησα τον αριθμό της και εβαλα το χαρτι στο παρμπριζ των 2 αυτοκινητων..... Αισχος και Ντροπή
-
Δεν φτάνει που δεν ξέρει να οδηγεί έχει και 'μικρό αμάξι'...
Γιατί να μας την πει η γειτόνισα..?Οοοοχι θα έχω Passat και ας δεν γνωρίζω την τύφλα μου..Καλά της έκανες ...cit
-
Έπρεπε να αφήσεις και το τηλέφωνο σου ως μάρτυρας για να μην κάνει την πάπια η κυρία οταν την πάρουν στο τηλέφωνο...
-
Το τρελό και άκρος επικίνδυνο. Στην εθνική Ηρακλείου Ρεθύμνου λίγο έξω από το Ηράκλειο στο νέο τμήμα. Έχει διπλό διάζωμα με κενό μεταξύ τους περίπου ένα μέτρο και μισογεμάτο με χώμα. Δύο κυρίες άνω των εξήντα περνούν με τα πόδια το δρόμο (κατηφόρα όπου ο ποιο αργός πάει με 100 τουλάχιστον) μπαίνουν στο διάζωμα και αρχίζουν να μαζεύουν χόρτα!!!!! Φανταστείτε τον κίνδυνο για τις ίδιες και τα αυτοκίνητα που περνούν από εκεί καθώς και τι σόι χόρτα τρώνε ή τρόμε(δεν ξέρω αν τα πουλούν στη λαϊκή). Σκεφτείτε τι κουβαλούν τα χόρτα αυτά. Θείο, μόλυβδο, πυρίτιο, βαριά μέταλλα κλπ. Άραγε φεύγουν όλα αυτά με ένα καλό πλύσιμο;
-
Αμ δε που φεύγουν...Όλα στο πίατο πάνε γιατί ποτίζουν το χώμα που ανπτύσονται τα φυτά άρα ακόμα και αν φύγουν αυτά που βρίσκονται πάνω αυτά που είναι μέσα δεν φεύγουν με τίποτα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμ δε που φεύγουν...Όλα στο πίατο πάνε γιατί ποτίζουν το χώμα που ανπτύσονται τα φυτά άρα ακόμα και αν φύγουν αυτά που βρίσκονται πάνω αυτά που είναι μέσα δεν φεύγουν με τίποτα...Σαν να τρώς ψάρια που μόλις έβγαλες από το λιμάνι του Πειραιά
Κάνε ό,τι θές, βάλτα και σε κλίβανο...
-
Παιδιά κυρίες άνω των 60 ήτανε .. οπότε την ζωή τους την έζησαν..
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το τρελό και άκρος επικίνδυνο. Στην εθνική Ηρακλείου Ρεθύμνου λίγο έξω από το Ηράκλειο στο νέο τμήμα. Έχει διπλό διάζωμα με κενό μεταξύ τους περίπου ένα μέτρο και μισογεμάτο με χώμα. Δύο κυρίες άνω των εξήντα περνούν με τα πόδια το δρόμο (κατηφόρα όπου ο ποιο αργός πάει με 100 τουλάχιστον) μπαίνουν στο διάζωμα και αρχίζουν να μαζεύουν χόρτα!!!!! Φανταστείτε τον κίνδυνο για τις ίδιες και τα αυτοκίνητα που περνούν από εκεί καθώς και τι σόι χόρτα τρώνε ή τρόμε(δεν ξέρω αν τα πουλούν στη λαϊκή). Σκεφτείτε τι κουβαλούν τα χόρτα αυτά. Θείο, μόλυβδο, πυρίτιο, βαριά μέταλλα κλπ. Άραγε φεύγουν όλα αυτά με ένα καλό πλύσιμο;Μανώλη,
οι δύο κυρίες , παίζαν ρώσικη ρουλέτα , έτσι κι' αλλιώς , εκεί που μαζεύαν
τα χόρτα !!! . Οι μεσο-μακροπρόθεσμες συνέπειες απο τους ρύπους που
αναφέρεις , και που μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα είναι άλλο , πολύ
μεγάλο κεφάλαιο !!!Έχετε σκεφθεί ποτέ , με τί καύσιμο θερμαίνονται πολλά θερμοκήπια και
πτηνοτροφεία ????
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , χρησιμοποιούν ΚΑΜΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ (χρησιμοποιημένα λιπαντικά)
με συνέπειες που δυστυχώς θα υποστούμε πάρα πολλοί απο εμάς.Με 'στιφή' και πικρή γεύση , για όλα αυτά,
Αποστόλης.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!