-
ακριβά είναι πάλι...
εάν κοιτάξεις συνθετικά στον Λαμπριανίδη όπως Αmsoil, Redline κτλ όλα συνθετικά θα δεις ότι βγαίνουν γύρω στα 50-52 ευρώ τα 4 λίτρα.
μου αρέσει που τα είχαν κ προσφορά τα τηγανόλαδα...no offence.
- εσύ λες με την αλλαγή αλλά πάλι δεν είναι μεγάλη διαφορά...
-
Ακριβά είναι...παίρνεις από την trade wind με €10-11/λίτρο κορυφαία Castrol & Valvoline. Για αλλαγή λαδιών ο Σπανός δεν μου χρεώνει εργασία.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ακριβά είναι πάλι...Μια χαρά είναι, σε βενζινάδικο τα αγοράζεις, με αλλαγή. Όχι (σχεδόν) χονδρική.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ακριβά είναι πάλι...
Μια χαρά είναι, σε βενζινάδικο τα αγοράζεις, με αλλαγή. Όχι (σχεδόν) χονδρική.
+1
Χρόνο για παραγγελίες, κτλ δεν έχω αυτή την περίοδο.
Πήγα σε μια Shell και σε ~20 λεπτά έφυγα με καινούργια λάδια
-
ποιες παραγγελίες;
πήγα για το 307 που πήρα πρόσφατα μεταχείρο στον Λαμπριανίδη πήρα επιτόπου αυτά που ήθελα κ τα άλλαξα σε ένα συνεργείο.
-
Λόγω φοιτητικής ιδιότητας είμαι στην Πάτρα και εδώ δε ξέρω κάποιον αντίστοιχο του Λαμπριανίδη.
Παρεπιπτόντως, ούτε του Λαμπριανίδη το κατάστημα ξέρω ακριβώς που είναι
-
α) είναι στην Καλλιρόης αυτό που ξέρω.
β) έχει και eshop
νομίζω ότι αξίζει της προσοχής μας η λίπανση του μοτέρ μας.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
α) είναι στην Καλλιρόης αυτό που ξέρω.β) έχει και eshop
Ευχαριστώ πολύ!
νομίζω ότι αξίζει της προσοχής μας η λίπανση του μοτέρ μας.
Συμφωνώ απόλυιτα! Γι' αυτό ήμουν διατεθειμένος να δώσω και τα 62
-
Δυο ερωτήσεις προς το Μίλτο (ή όποιον άλλο γνωρίζει λεπτομέρειες) για βαλβολίνη στο κιβώτιο του MX-5 μου, που ζητάει 75W90 GL4.
-
Η στάνταρ βαλβολίνη είναι η Redline ΜΤ90, δοκιμασμένη και πολύ καλή. Σκέφτομαι όμως μήπως υπάρχει και κάποια καλύτερη επιλογή, η Amsoil MTG. Ποιά τα +/- της καθεμιάς;
-
Και οι δύο εταιρίες έχουν δεύτερη σειρά από βαλβολίνες, τις Shockproof της Redline και τις Severe Gear της Amsoil. Για ποια χρήση είναι αυτές; Θα ταίριαζαν σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο για κανονική χρήση, για trackdays ή και για τα δύο;
edit: Από λάθος έγραψα GL5, ενώ το κιβώτιο θέλει GL4
-
-
Για την Amsoil από το site της:
AMSOIL SEVERE GEAR
(75W-90) provides superior performance and replaces competitors’ 75W-90 and 80W-90 gear oils. It delivers the best fuel efficiency and cold temperature performance of the SEVERE GEAR oils.
Recommended for use in differentials, manual transmissions and other gear applications requiring any of the following specifications: API GL-5, MT-1, MIL-PRF-2105E, Dana SHAES 234 (Formerly Eaton PS-037), Mack GO-J, or the differential (hypoid) gear oil specifications from all domestic and foreign manufacturers such as GM, Ford and Daimler Chrysler. Can also be used in axles where an API GL-4 lubricant is recommended.
Για την Red Line δεν βρίσκω τι GL είναι...Από εδώ http://www.redlineoil.com.au/oil-finder.asp όμως για όλα τα προηγούμενα ΜΧ-5 εως 2001 συνιστούσαν MTL
-
Δεν ρωτάω ως προς το GL, αυτά τα λένε. Όλες αυτές είναι είτε GL4 είτε GL5 συμβατές με GL4. Η ερώτησή μου είναι ως προς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους. Για να το κάνω πιο απλό, αν θεωρήσουμε τα GL λυμένα, θα προτιμούσε κανείς την MTG ή την SVG και γιατί; Αν προτιμάμε τη μία έναντι της άλλης, τότε η άλλη για ποια δουλειά είναι καλύτερη;
Btw, είναι περίεργο που συστήνουν την MTL αντί της MT90, πρώτον γιατί το σωστό ιξώδες είναι το 75W90 και δεύτερον γιατί σε email που αντάλλαξα με τον Dave της Redline κι αυτός την MT90 μου πρότεινε. Βέβαια είναι πολύ κοντινές συνθέσεις, αλλά μου φαίνεται περίεργο...
-
Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα GL-4 μόνο και όχι υβριδικές GL4-5.
Άρα πας σε MTG, MT-90.
-
Σε αυτοκίνητο που ζητά ως λάδι σύμφωνα με το βιβλιαράκι συντήρησης 10W40 SJ αυτό το λάδι μπαίνει σε αυτό το μοτέρ ;
από όσα καταλαβαίνω μπαίνει. Τι λέτε; Ποια η γνώμη σας για δαύτο;
It is recommended for air and liquid cooled, large or small gasoline and diesel engines, transmissions and chaincase applications where 10W-40 oil is required with any of the following specifications: API SL/CF, CI-4 Plus API SJ, SH, SG...
Επίσης έχτε να προτείνετε κάποια καλή βαλβολίνη 75W80 στο γνωστό μαγαζί; Η Red Line MTL 946ml είναι 70W80 GL-4. Κάνει;
(ρωτάω για φίλο)
-
Spike, ναι το ΑΜΟ μπαίνει και είναι μάλλον το καλύτερο 10W40 που μπορείς να βάλεις. Όσο για την MTL, βεβαιώσου ότι ζητάει GL4 το αμάξι και αν είναι όντως έτσι, βάλε αυτήν.
-
θενξ
το 70W80 από το 75W80 τι διαφορά έχει ;
-
Είναι καλύτερη (η 70w80) μέχρι να ζεσταθεί.
-
Αντίστοιχα με τα λάδια, το 70W είναι λίγο πιο λεπτό από το 75W όταν είναι κρύο (πολύ κρύο). Με τις πλήρως συνθετικές βαλβολίνες υψηλής ποιότητας νομίζω ότι δεν μπαίνει τέτοιο θέμα, αλλά θα μας διαφωτίσουν πιο πολύ οι γνώστες. Για καλό και για κακό, δες στους wizards των εταιριών ποιες βαλβολίνες προτείνουν για το συγκεκριμένο αμάξι. Αλήθεια, ποιο είναι;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
2. Και οι δύο εταιρίες έχουν δεύτερη σειρά από βαλβολίνες, τις Shockproof της Redline και τις Severe Gear της Amsoil. Για ποια χρήση είναι αυτές; Θα ταίριαζαν σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο για κανονική χρήση, για trackdays ή και για τα δύο;Δεν ξέρω τι επιπτώσεις στη μακροζωία του καθημερινού αυτοκινήτου έχει η Shockproof, πάντως σε ντράγκστερ που έσπαζαν διαφορικά σε ένα πέρασμα, με παρόμοια βαλβολίνη αυξήθηκε η μακροζωία τους (σε 2-3 περάσματα ).
-
Την SVG την έβαλε φίλος σε κιβώτιο με πρόβλημα (μετά από σχεδόν 600.000km) και λέει ότι βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση. Αυτό που αγνοώ είναι πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις που δεν τις λένε εύκολα. Το να είναι 'υπερβολικά καλή' για το κιβώτιο μου, δεν με ενοχλεί!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Αντίστοιχα με τα λάδια, το 70W είναι λίγο πιο λεπτό από το 75W όταν είναι κρύο (πολύ κρύο). Με τις πλήρως συνθετικές βαλβολίνες υψηλής ποιότητας νομίζω ότι δεν μπαίνει τέτοιο θέμα, αλλά θα μας διαφωτίσουν πιο πολύ οι γνώστες. Για καλό και για κακό, δες στους wizards των εταιριών ποιες βαλβολίνες προτείνουν για το συγκεκριμένο αμάξι. Αλήθεια, ποιο είναι;για αυτό το ρημαδοVTS (C4) που έχω μνημονεύσει άπειρες φορές...εδώ μέσα.
Ψείρας ο φίλος μου...μου έχει σπάσει τα νεύρα.Στο μάνουαλ του δεν λέει εάν είναι GL4... γράφει απλά από ότι μου είπε 75W80.
Λογικά GL4 είναι, right?
Περι λιπαντικών γενικώς