-
OK RED LINE ..PEACE MAN.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Με φοβίζει η 'πιθανή περίπτωση' μετά από κάποιο ποιοτικό έλεγχο κανά προϊόντος να βγουν τίποτα νοθείες και τότε αν είναι να την πληρώσει κάποιος να την πληρώσει η tradewind (λέμε τώρα). Σύντομα πάντως που θα κάνω την κίνηση του ποιοτικού ελεγχου (λόγω επαγγέλματος) πίστεύω και ελπίζω να μου φύγουν οι όποιοι ενδιασμοί (αυτή τη φορά πάντως τα έβαλα ετσι όπως τα πήρα, λόγω έλλειψης χρόνου )
καντο γιατι και εμενα οταν πηγα απο το μαγαζι να τα παρω μου ειπε ο λαμπ οτι απο το site ειναι πιο φθηνα...
κε REDLINE αυτο σημαιναι οτι ο λαμπ.πουλαει γνησια motul?
και οτι παγκοσμιως η motul λανσαρει ιδιες προδιαγαφες ή στο Μεξικο το 5/40 πχ εχει αλλες?επιβεβαιωνεις τη φημη οτι η IGOL ασχολειται για ερευνα και εξελιξη με τα μοτοσυκλετικα λαδια της MOTUL?
Η καθε igol maigol και γενικα εταιριες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους για να προωθηθουν στηριζουν τη δικη τους εκδοχη και βασικα.....το χαμηλο κοστος.
Τετοιοι περνουν απο εδω σχεδον συχνα και με πεντε κουβεντες αφηνουν τον καφε και δρομο.Στον τελευταιο μαλιστα που ζητησα καποιο αποδεικτικο στοιχειο για το συγκεκριμενο που αναφερεις ακομα ερχεται.
Με ισχυρισμους και επιχειρηματα του καφενειου τουλαχιστον σε επαγγελματικο επιπεδο μη περιμενουν να δουλεψουν,θιγοντας αμεσα επωνυμα προιοντα.Αν θες να μπεις στην αγορα δειξε μου την αξια του δικου σου προιοντος και ασε τη motul και την καθε motul εκει που βρισκονται.Οσο αναφορα με το ποιος ασχολειτε με την ερευνα σχετικα με τη motul?
Θα ηθελαν πολυ εμπορικοι οικονομικοι κολλοσοι οπως shell και bp να ειχαν το επιπεδο της.
Εδω ομως υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.Η motul ειναι μια αμιγως καθαρα εταιρια λιπαντικων και τιποτε αλλο.
Ολη η τεχνολογια και τεχνογνωσια που παραγει ειναι δικη της στα δικα της κεντρα ερευνας κι εξελιξης.
Υστερει ομως καπου,το οποιο φυσικα και δεν αλλοιωνει την κορυφαια της εικονα.
Την παραγωγη πρωτογενους λιπαντικου η και επαναδυιλισμενου προτωγενους λιπαντικου(η διαφορα ποιοτητας μεταξυ τους ειναι μηδενικη,και αλλο πραγμα η επαναδυιλιση και αλλο τη ανακυκλωση μεσω........φιλτραρισματος).
Ε τι να κανουμε,ολες οι εταιριες δεν ειναι παγκοσμιοι τρομοκρατες οπως η bp η εxxon(παρεπιπτοντως τα λιπαντικα τους απ τα κορυφαια) να ελεγχουν το μεγαλυτερο μεριδιο της παγκοσμια αγορας σε αντληση πετρελαιου.
Αυτο καθιστα τη motul εξαρτημενη απο τον χ προμηθευτη (που ισως να ειναι και η igol) σε αγορα πρωτογενους λιπαντικου και μονο.
Αυτο δεν σημαινει οτι και ο χ προμηθευτης ειναι και ο κατασκευαστης της motul.
Να σημειωσω δε οτι στα φουλ συνθετικα δεν υφισταται τετοιο προβλημα καθως ειναι καθαρα προιον εργαστηριου.Απο κει και περα αδιαφορω πληρως για το αν καποιοι θελουν να πουλησουν φθηνα η για τις θεωριες που αναπτυσουν προκειμενου να επιβληθουν.
Ειπες θα μας εδειχνες το τιμολογιο αγορας σου, ακομα περιμενουμε
1oν δεν εχω σκανερ και 2ον τα τιμολογια αγορας δεν ειναι εγγραφα προς επιδειξη στο ιντερνετ.
Ορισμενοι απο σας εχετε και το τηλ μου ξερουν ποιος ειμαι και που ειμαι.
Εδω ειμαι στη διαθεση του καθενος σας.Ο ASTRAKITCAR εχει δεσμευτει να περασει να μας δει.
Ακομα ομως και με τη δημοσιοποιηση του οποιου εγγραφου παντα για τους καχυποπτους υπαρχει και αναλογη απαντηση του στυλ'ε τοτε δεν ξερεις να αγορασεις'!!
ΕΓΩ θεωρω(και ΕΙΝΑΙ) τη sakson τον επισημο εισαγωγεα διανομεα στα λιπαντικα valvoline και ΑΓΝΟΩ την οποιαδηποτε παραεισαγωγη του καθε εμπορα.
Ειμαι ακομα στη διαθεση του καθε πελατη μου να αναλαβω και τη οποια χημικη αναλυση ζητηθει εντελως ΔΩΡΕΑΝ.
Ο εμπορας σας εχει αυτη τη δυνατοτητα? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
1oν δεν εχω σκανερ και 2ον τα τιμολογια αγορας δεν ειναι εγγραφα προς επιδειξη στο ιντερνετ.
Εδω ειμαι στη διαθεση του καθενος σας.Ο ASTRAKITCAR εχει δεσμευτει να περασει να μας δει.
Ακομα ομως και με τη δημοσιοποιηση του οποιου εγγραφου παντα για τους καχυποπτους υπαρχει και αναλογη απαντηση του στυλ'ε τοτε δεν ξερεις να αγορασεις'!!
ΕΓΩ θεωρω(και ΕΙΝΑΙ) τη sakson τον επισημο εισαγωγεα διανομεα στα λιπαντικα valvoline και ΑΓΝΟΩ την οποιαδηποτε παραεισαγωγη του καθε εμπορα.
Ειμαι ακομα στη διαθεση του καθε πελατη μου να αναλαβω και τη οποια χημικη αναλυση ζητηθει εντελως ΔΩΡΕΑΝ.
Ο εμπορας σας εχει αυτη τη δυνατοτητα?Εσύ δεν είπες ότι θα το κοινοποιήσεις??
Ελλείψη scanner απλά πες μας την τιμή αγοράς...Είναι το πιο απλό και έτσι θα επαληθευτούν τα λεγόμενά σου
Εσύ είσαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης(βλέπε :οχι pm!τηλέφωνο και διεύθυνση εδώ και τώρα) -
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Ελλείψη scanner απλά πες μας την τιμή αγοράς...Είναι το πιο απλό και έτσι θα επαληθευτούν τα λεγόμενά σου
Εσύ είσαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης(βλέπε :οχι pm!τηλέφωνο και διεύθυνση εδώ και τώρα)Αστο kate μην το ψαχνεις, ολο λογια λογια λογια........και δωρεαν χημικη αναλυση θα κανει....με λογια
-
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Εσύ είσαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης(βλέπε :οχι pm!τηλέφωνο και διεύθυνση εδώ και τώρα)Ωραια λοιπον....
14,73 ειναι η χρεωση στο συνεργειο
Βαλτε το 30% για την τελικη τιμη λιανικης πωλησης (οπου απο εδω στο τελος της χρονιας θα πληρωθει ΚΑΙ η εφορια)
συν 2 ευρω περιπου στην τελικη τιμη για οσα συνεργεια δεν θελουν να χρεωσουν εξτρα παροχη υπηρεσιων για αλλαγη λαδιων.Εκει ομως λογω φπα παλι ποιο πολλα θα πληρωσει ο πελατης.Ποια ειναι η τελικη τιμη του?
Σε ποια περιπτωση ο πελατης ειναι κατοχυρωμενος ως προς τη γνησιοτητα του προιοντος και τη σωστη επιλογη απο πλευρας μηχανικου?
Σε περιπτωση ζημιας ενος κινητηρα με υπονοια την ποιοτητα λιπαντικου ποιος εχει τη δυνατοτητα να ανταπεξελθει?
H επισημη εισαγωγικη εταιρια η ο παραεμπορας? -
Εσύ είσαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης(βλέπε :οχι pm!τηλέφωνο και διεύθυνση εδώ και τώρα)Αστο kate μην το ψαχνεις, ολο λογια λογια λογια........και δωρεαν χημικη αναλυση θα κανει....με λογια
Λιγη σοβαροτητα φιλε μου δε βλαπτει.
Απ τον τροπο σου και μονο αποδικνυεις τον τροπο με τον οποιο κανεις τις οποιες επιλογες σου.
Και ξερεις,οι πολυ ψαγμενοι δηθεν ειναι αυτοι που στο τελος την πατανε,γι αυτο και φυσικα στην ελλαδα επικρατει ο κλεψας του κλκεψαντος.
Φθηνα δε θελετε?
Φθηνα αγοραστε.Να ειστε ετοιμοι ομως και για τις συνεπειες.Λιγο σεβασμος λοιπον δεν βλαπτει,τουλαχιστον γιατι δεν με ξερεις.
Την αναλυση δεν την χρεονωμαι εγω αλλα εχω μια εταιρια που με στηριζει σε τεχνικο επιπεδο λιπανσης,κι αυτο ειναι ποιο σημαντικο απ τη ιδια την πωληση.
Οπως και οι επωνυμες εταιριες ανταλλακτικων που αναλαμβανουν την αντικατασταση του ελλατωματικου την οποια φυσικα δεν πληρωνει το συνεργειο.
Φυσικα υπαρχουν και τα φθηνα,η επιλογη του πελατη παντα σεβαστη -
εγω ειπα να περασω αν ανεβω Θεσσαλονικη για να μιλησουμε για ποια λαδια ειναι μουφα,οχι για να δω τις τιμες που αγοραζεις.
επειτα λεω ανοιχτα απο που ψωνιζω και ποσο.δεν κρυβομαι.
εγω ομως μπορω να δωσω σε οποιον θελει γνησια ανταλακτικα opel για ολα τα αυτοκινητα με 30 και 35 % εκπτωση.απο αυτον που τα παιρνω ως ιδιωτης τι βγαζει?
δηλ οταν το 5 λιτρο 5/30 συνθετικο-ειναι?-της opel to παιρνω 26€,
γιατι η αντιπροσωπεια το πουλαει 45€?κανω ασχημα που παιρνω την τσαντα με τα ανταλακτικα και τα παω να τα βαλουν για να ειμαι στην εγγυηση?
αρα αν δεν βγαινουν καποιοι να μην τα ανοιγουν....
ο λαμπ.και ο καθε λαμπ αν δεν θελει να βγαζει 50% κεδρος σε καθε λιτρο αλλα θελει ενα 15% μαλακας ειναι?mod καταλαβαινεις την αγανακτηση που το λεω μην το σβησεις,απλα η κοροειδεια οπου ο μεσος ελληνας με 800 και 900 ευρω πρεπει να συντηρησει ενα ταπεινο 1,4 και καποια λαμογια του τα παιρνουν με κανει να τα λεω αυτα...
εγω δεν εχω αναγκη αλλα σκεφτομαι και τον μεσο ορο.
σορι για το ασχετο παιδια,αλλα αγανακτω με τα λαμογια,σε λαστιχα,λαδια αναλωσιμα κτλ. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εσύ είσαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης(βλέπε :οχι pm!τηλέφωνο και διεύθυνση εδώ και τώρα)Ωραια λοιπον....
14,73 ειναι η χρεωση στο συνεργειο
Βαλτε το 30% για την τελικη τιμη λιανικης πωλησης (οπου απο εδω στο τελος της χρονιας θα πληρωθει ΚΑΙ η εφορια)
συν 2 ευρω περιπου στην τελικη τιμη για οσα συνεργεια δεν θελουν να χρεωσουν εξτρα παροχη υπηρεσιων για αλλαγη λαδιων.Εκει ομως λογω φπα παλι ποιο πολλα θα πληρωσει ο πελατης.Ποια ειναι η τελικη τιμη του?
Σε ποια περιπτωση ο πελατης ειναι κατοχυρωμενος ως προς τη γνησιοτητα του προιοντος και τη σωστη επιλογη απο πλευρας μηχανικου?
Σε περιπτωση ζημιας ενος κινητηρα με υπονοια την ποιοτητα λιπαντικου ποιος εχει τη δυνατοτητα να ανταπεξελθει?
H επισημη εισαγωγικη εταιρια η ο παραεμπορας?Ξερεις κανεναν νομιμο να μην πληρωνει εφορια? Η trade και η καθε trade δεν πληρωνουν? Μονο εσυ πληρωνεις?
Οταν λες +2 ευρω ουσιαστικα παλι χρεωνουν την αλλαγη, και απλα παραπλανουν τον πελατη οτι η αλλαγη ειναι δωρεαν
Και κατι ακομα, επειδη πουλαω σε συνεργεια και τυγχανει να ξερω καποιον στην .....Λιοσιων μερια εξουσιοδοτημενο skoda, απο την τιμη χονδρικης της sakson παιρνει εκπτωση 30%, αρα δεν βαζουμε +30%, αλλα μειον 30% για να βρουμε κοστος αγορας, εκτος και αν εσενα σε ριχνουν και δεν σου κανουν εκπτωσουλες
Αρα προ ΦΠΑ και εσυ αγοραζεις οσο περιπου πουλαει η trade χωρις ΦΠΑ.
Πας σχεδον το ενα αλλο ενα....πολλα δεν ειναι για μεταπρατης?Αμα δεν ειναι γνησιο το προιον γιατι δεν τον ξεμπροστιαζει η sakson και δεν βγαζει δελτιο τυπου να ενημερωθει το κοινο?
Πως αποδεικνυεται οτι απο λιπαντικο εγινε ζημια κινητηρα? Εχεις καταγεγραμμενες περιπτωσεις να μας πεις?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
εγω ειπα να περασω αν ανεβω Θεσσαλονικη για να μιλησουμε για ποια λαδια ειναι μουφα,οχι για να δω τις τιμες που αγοραζεις.επειτα λεω ανοιχτα απο που ψωνιζω και ποσο.δεν κρυβομαι.
εγω ομως μπορω να δωσω σε οποιον θελει γνησια ανταλακτικα opel για ολα τα αυτοκινητα με 30 και 35 % εκπτωση.απο αυτον που τα παιρνω ως ιδιωτης τι βγαζει?
δηλ οταν το 5 λιτρο 5/30 συνθετικο-ειναι?-της opel to παιρνω 26€,
γιατι η αντιπροσωπεια το πουλαει 45€?κανω ασχημα που παιρνω την τσαντα με τα ανταλακτικα και τα παω να τα βαλουν για να ειμαι στην εγγυηση?
αρα αν δεν βγαινουν καποιοι να μην τα ανοιγουν....
ο λαμπ.και ο καθε λαμπ αν δεν θελει να βγαζει 50% κεδρος σε καθε λιτρο αλλα θελει ενα 15% μαλακας ειναι?mod καταλαβαινεις την αγανακτηση που το λεω μην το σβησεις,απλα η κοροειδεια οπου ο μεσος ελληνας με 800 και 900 ευρω πρεπει να συντηρησει ενα ταπεινο 1,4 και καποια λαμογια του τα παιρνουν με κανει να τα λεω αυτα...
εγω δεν εχω αναγκη αλλα σκεφτομαι και τον μεσο ορο.
σορι για το ασχετο παιδια,αλλα αγανακτω με τα λαμογια,σε λαστιχα,λαδια αναλωσιμα κτλ.Well spoken!
Συνυπογραφω!!!!!!!!! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φυσικα υπαρχουν και τα φθηνα,η επιλογη του πελατη παντα σεβαστη
Και τι γινεται αγαπητε οταν τα φθηνα ειναι τα ιδια με εκεινα που εσεις πουλατε ακριβα????? Ισχυει εδω τα 'λιγο περισσοτερος σεβασμος στον πελατη δεν θα εβλαπτε'?
-
...
κε REDLINE αυτο σημαιναι οτι ο λαμπ.πουλαει γνησια motul?
και οτι παγκοσμιως η motul λανσαρει ιδιες προδιαγαφες ή στο Μεξικο το 5/40 πχ εχει αλλες?αν θες απαντας κε REDLINE απλα ειπα μηπως ξερεις..
Οχι βρε συ, που να ξερω, ο Μιλτ πρεπει να ξερει καλυτερα απο ολους τετοια θεματα.
Και δεν τα ξέρω όλα δυστυχώς...
Η απάντηση στο ερώτημα είναι:
Οι προδιαγραφές είναι διεθνείς και ισχύουν σε όλα τα κράτη. Άρα το 5W40 που εξάγει η MOTUL είναι το ίδιο παντού. Δεν γνωρίζω εάν η MOTUL φασονάρεται από άλλους, αλλά εάν συμβαίνει πολύ δύσκολα θα συμβαίνει στα 300V και στα 8100 λόγω του ότι οι βάσεις τους είναι κυρίως εργαστηριακής προελεύσεως και όχι διυλιστηρίου.
Λογικά ο Λαμπριανίδης πουλάει γνήσια MOTUL όπως πουλάει και γνήσια AMSOIL (αυτό σας το βεβαιώνω και ως ο Νο1 Αμσοΐλάκιας στην Ευρώπη ). Ο λόγος που αγοράζω από τον Αγγελόπουλο είναι επειδή δεν βασίζομαι ότι ο Λαμπ θα φέρνει AMSOIL εάν ο επίσημος εισαγωγέας κατεβάσει τα ρολά. Γι αυτό στηρίζω τον επίσημο ο οποίος εννοείται ότι μου δίνει στις ίδιες τιμές που πουλάει ο Λαμπ (αλλιώς θα έπαιρνα από τον Λαμπ - αμσοΐλάκιας δεν σημαίνει και ηλίθιος).
Έως τώρα δεν έχει δείξει αναξιόπιστος ο Λαμπ και οι όποιες ενστάσεις μου σε ορισμένες του κινήσεις έχουν ήδη δηλωθεί (και φαντάζομαι εισακουσθεί). -
Θέλω εδώ να κάνω μία ερώτηση τους εμπόρους του χώρου. Για να πάρει κάποιος την άδεια για επίσημη αντιπροσώπευση πληρώνει κάτι; Υποχρεούται σε κάποια μεγάλη αγορά;
Τί θέλω να πω... Αναρωτιέμαι μήπως ένα επιπλέον αίτιο που οι παραεισαγωγείς μπορούν και πουλάνε με χαμηλά ποσοστά είναι και η έλλειψη κάποιου ορισμένου ποσού 'πλαφόν' ως 'εξαγορά' της άδειας για επίσημη αντιπροσώπευση. Εσύ RD που παραεισάγεις Wyrth λίσως να ξέρεις. Δεν το λέω για να κατηγορήσω κάποιον αλλά για να καταλάβω καλύτερα το τί συμβαίνει στον εμπορικό κόσμο.Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Αμα δεν ειναι γνησιο το προιον γιατι δεν τον ξεμπροστιαζει η sakson και δεν βγαζει δελτιο τυπου να ενημερωθει το κοινο?
Χα... Άσε έμαθα από πρώτο χέρι τί συμβαίνει... Από έλληνες μικροπαρασκευαστές (με έμαθαν κι αυτοί)... Οι εταιρίες 'κολώνουν' να διώξουν δημοσίως τους παραποιητές και προτιμούν την μεταξύ τους διευθέτηση, για να μην βγει βρώμα στην αγορά ότι το τάδε ή το δείνα προϊόν είναι αντιγραφή και όχι γνήσιο, κάτι που βλάπτει τις πωλήσεις τους. Εννοείται ότι οι αντιγραφές κυκλοφορούν κανονικά -είναι καθιερωμένες φίρμες συνήθως- και η ποιότητά τους είναι... καμία σχέση, καθότι είναι στην καλύτερη περίπτωση ελληνικής παρασκευής ή ακόμη και αλβανικής, σκοπιανής, βουλγαρικής κλπ.
Το ζήτημα είναι τρομακτικό και χωρίς να θέλω να δείξω κάποιον χωρίς αποδείξεις. Σίγουρα η επίσημη εισαγωγή είναι μάλλον ασφαλέστερη. Λέω 'μάλλον' γιατί με τόσες κουφάλες έλληνες επιχειρηματίες τα πάντα μπορεί να συμβούν... Πχ Motorkote που ο Λαμπριανίδης παραεισάγει το... γνήσιο! Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Β.Αφρική!!!Πως αποδεικνυεται οτι απο λιπαντικο εγινε ζημια κινητηρα? Εχεις καταγεγραμμενες περιπτωσεις να μας πεις?
Πολύ-πολύ δύσκολο αλλά όχι αδύνατο! Η VAG την έπαθε στις ΗΠΑ ακριβώς επειδή αποδείχθηκε ότι τα προβλήματα λίπανσης στους 1.8Τ οφειλόταν στα λιπαντικά που διακινούσε μέσω του δικτύου της. Όλα έστρωσαν τότε με Mobil 1. Είχα σώσει σχετικές αναφορές αλλά δεν τις βρίσκω (αν βρω θα τις βγάλω φόρα).
Μόνο ένας μεγάλος παρασκευαστής λιπαντικών με επιτελείο επιστημόνων μπορεί να προβεί σε δίωξη κάποιου για τέτοιο λόγο, και αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ... Στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ θα μπορούσε και να ζητηθεί η αρωγή πχ της Mobil για να αποδείξει ότι κάποιος κινητήρας καταστράφηκε λόγω ανεπάρκειας κάποιου λιπαντικού της Castrol. Σε τέτοια περίπτωση η Mobil θα προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν, μην πω ότι θα αγοράσει νέο κινητήρα στον πελάτη που δυσαρεστήθηκε από την Castrol...
Γελάστε γιατί αυτό ήταν υποθετικό σενάριο (με αμερικανολογική βάση).
Στις ΗΠΑ υπάρχουν ούτως ή άλλως επιτελεία ειδικών (άλλοτε ιδιωτών και άλλοτε κρατικών) που έναντι αμοιβής μπορούν να προβούν σε κάποιο ενδελεχή-υπεύθυνο έλεγχο. Μή νομίζετε ότι αυτοί λαδώνονται τόσο εύκολα, στις ΗΠΑ οι νόμοι εφαρμόζονται και είναι καταπέλτες. Εκεί οι νόμοι δεν δίνουν την δυνατότητα στον 'δυνατό' να ξεφύγει αν παρανομήσει, του δίνουν όμως την δυνατότητα να κινηθεί ώστε να μην χρειαστεί να παρανομήσει ('με τα λεφτά μου μαμάω την κυρά μου' που λένε)... 100% καπιταλιστικό σύστημα... Γενικά, εκεί είναι να μην μλπέξεις με τα δικαστήρια, και δίκιο να έχεις θα βουίξει ο τόπος... Αθώος ο Ένοχος, και αντίστροφα! -
Μπραβο Μιλτ!!!!Ασχετα με τις ατυπες κοντρες μας τις οποιες τις θεωρω υγιεις, σου βγαζω το καπελο γιατι οι γνωσεις σου ειναι αναμφισβητητες
Σχετικα με τη Wyrth δεν φερνω προιοντα με τη φιρμα της απλα και εγω και καποιοι αλλοι εμποροι και η ιδια η Wyrth αγοραζουμε απο τον ιδιο προμηθευτη στην Ολλανδια.Το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις λεφτα στο παντελονι σου για να παραγγειλεις το οτιδηποτε!Οσο για την αντιπροσωπευση, δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα περισσοτερο απο αυτα που θα παραγγειλεις.
Στο θεμα λιπαντικων τελειως ακαδημαικα ανεφερα σε καποιους πελατες μου τιμες που ειδα στο site του λαμπριανιδη και αμεσως εδειξαν ενδιαφερον.Δεν σου κρυβω οτι ο διαολος μπηκε μεσα μου να προσεγισω το λαμπριανιδη για τυχον συνεργασια.Δυστυχως μου λειπουν τα κεφαλαια και απο οτι μου ειπαν ο λαμπριανιδης δουλευει μονο μετρητοις αλλα δεν χανω και τιποτα να κανω μια προσπαθεια.
Ρε συ, του κανουμε μια κρουση μαζι εσυ για το βορα και εγω για το νοτο? -
Bρε παιδιά μην το ψάχνετε πολύ....όσο ο Λαμπριανίδης πουλά φτηνότερα τα ίδια λιπαντικά σε σχέση με άλλα σημεία πώλησης ....απλά πηγαινετε και αγοράστε τα !!!!
Είναι τα ίδια ακριβώς σε ποιότητα και προδιαγραφές!!!
Αν σας προβληματίζει η αρκετά χαμηλότερη τιμή αυτό οφείλεται στο ότι επιδοτεί την πώληση με λογιστικό τρόπο.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κυνηγά το μεσοσταθμικό κέρδος απο την συνολική πώληση των ειδών που διακινεί και δεν τον απασχολεί το κέρδος ανα μονάδα!Απλά το θέμα είναι , όπως θα έχετε παρατηρήσει και εσείς, ότι δεν έχει μεγάλη γκάμα προιόντων ανα εταιρία , δεν έχει πάντα διαθέσιμο το προιόν που θέλεις και τελικά ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζει δεν θα κρατήσει για πάρα πολύ ....
Τα παραπάνω έχουν εφαρμογή στις συνολικές πωλήσεις .Κατ'εξαίρεση στα προιόντα που εισάγει ο ίδιος η πολιτική θα παραμείνει η ίδια ....να στε βέβαιοι για αυτό!!
-
Ο Λαμπριανίδης μπορεί και πουλάει πιο φτηνά από το site γιατί το έχει φτιάξει με την επιδότητηση του προγράμματος 'ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ' (δείτε και το σχετικό link στη σελίδα του. Επιδοτείται χοντρά από την Ε.Ε. για το ηλεκτρονικό μαγαζί του, σε αντίθεση με το κανονικό του μαγαζί που υπάγεται στους ληστρικούς νόμους του Ελληνικού κράτους. Τα ξέρω όλα αυτά γιατί κάποτε το έψαχνα για το μαγαζί του πατέρα μου...
-
Ο χρήστης georgemv έγραψε:
Ο Λαμπριανίδης μπορεί και πουλάει πιο φτηνά από το site γιατί το έχει φτιάξει με την επιδότητηση του προγράμματος 'ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ' (δείτε και το σχετικό link στη σελίδα του. Επιδοτείται χοντρά από την Ε.Ε. για το ηλεκτρονικό μαγαζί του, σε αντίθεση με το κανονικό του μαγαζί που υπάγεται στους ληστρικούς νόμους του Ελληνικού κράτους. Τα ξέρω όλα αυτά γιατί κάποτε το έψαχνα για το μαγαζί του πατέρα μου...Δεν μπορει παρα να κανεις πλακα αφου το Δικτυωθειτε επιδοτει μονο αγορα, δημιουργια site κι εκπαιδευση Η/Υ και δεν νομιζω αυτο να ειναι κινητρο για να μειωσει τις τιμες του!
Και μην μου πεις κανω λαθος γιατι δουλεψα στο Δικτυωθειτε δυο χρονια αλλα σιγουρα ειναι σε καποιο προγραμμα αν κρινω απο την διαφορα τιμων μεταξυ site-καταστηματων! -
ποιο ειναι το site του λαμπριανιδη?
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Ο Λαμπριανίδης μπορεί και πουλάει πιο φτηνά από το site γιατί το έχει φτιάξει με την επιδότητηση του προγράμματος 'ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ' (δείτε και το σχετικό link στη σελίδα του. Επιδοτείται χοντρά από την Ε.Ε. για το ηλεκτρονικό μαγαζί του, σε αντίθεση με το κανονικό του μαγαζί που υπάγεται στους ληστρικούς νόμους του Ελληνικού κράτους. Τα ξέρω όλα αυτά γιατί κάποτε το έψαχνα για το μαγαζί του πατέρα μου...
Δεν μπορει παρα να κανεις πλακα αφου το Δικτυωθειτε επιδοτει μονο αγορα, δημιουργια site κι εκπαιδευση Η/Υ και δεν νομιζω αυτο να ειναι κινητρο για να μειωσει τις τιμες του!
Και μην μου πεις κανω λαθος γιατι δουλεψα στο Δικτυωθειτε δυο χρονια αλλα σιγουρα ειναι σε καποιο προγραμμα αν κρινω απο την διαφορα τιμων μεταξυ site-καταστηματων!Εφοσον επιδοτει την αγορα δεν ειναι αυτο κινητρο για να μειωσει τις τιμες?
-
Ο χρήστης branson έγραψε:
Εφοσον **επιδοτει την αγορα **δεν ειναι αυτο κινητρο για να μειωσει τις τιμες?Επιδοτεί τους Η/Υ, όχι τα λάδια - πόσο πια ωφελείται το κατάστημα;
Εκτός απ' αυτό, δεν ξέρω πολλούς επιχειρηματίες που τιμολογούν το προϊόν τους με πολιτική 'cost +'. Το τιμολογούν αυθαίρετα και πανάκριβα και η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για τα συνεργεία, είναι πραγματικά πολύ ακριβές οι τιμές των λιπαντικών. Γενικά τα συνεργεία είναι ακριβά, το πρόβλημα με τις τιμές των συνεργείων είναι χειρότερο στο εξωτερικό, γι αυτό αλλάζουν πολύ νωρίτερα τα αμάξια τους.
-
Υπαρχει σιγουρα καποια επιδοτηση σε αυτους που δουλευουν μεσω ιντερνετ οσον αφορα την φορολογια αυτο το γνωριζω απο φιλο που ειναι η βιοτεχνια του στο προγραμμα.Τωρα πως γινεται λαδια που αγοραζα απο το φθηνοτερο ισως μαγαζι της πολης 21ε το λιτρο αυτος να τα δινει 12 [η διαφορα ειναι τεραστια] ενω σε αυτα που εβαλα τωρα 12.5ε αυτος τα δινει 10ε δεν μπορω να το εξηγησω.
Περι λιπαντικών γενικώς