-
Το Mokka εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ, αλλά πολύ κλειστοφοβικό μέσα. Γενικά η ορατότητα δεν είναι στα υπέρ του.
Το T-Cross είναι η πιο safe λύση. Το Yaris λογικά πιο οικονομικό αν έχεις και αρκετή κίνηση στον δρόμο. -
Με λίγα λόγια:
Yaris χαλια σε εμφανιση, ψευτικο και μεσα, με θορυβο πολύ, χωρις χώρους αλλα VFM πολύ οικονομικό σε βενζινη, με καλη οδηγικη συμπεριφορα και πολύ αξιοπιστο (ειδικα σε σχεση με τα αλλα 2) .
Mokka, πολύ ομορφο γενικα, χωρις χώρους και χωρις να προσφερει τίποτα κορυφαίο
T-Cross σαν αμαξι από τα 3 είναι το καλύτερο, αδιαφορο εμφανισιακα αλλα οχι χαλια, το κακο σε αυτο ειναι οτι μπλέκεις με την VAG που για πολλους λόγους δεν ειναι καλό αλλα αφου είναι εταιρικο και δεν το αγοραζεις εσυ δεν σε νοιαζει. Αλλα γενικα μεταξυ των 3 θα ήταν η επιλογή μου. και χωρους έχει και ωραιο σαλόνι. Με διαφορα το πιο πρακτικο από τα 3
Συνοπτικα τα πιο πάνω. Αναλογα τι βαζεις προτεραιοτητα διαλέγεις και παίρνεις
-
@cirus said in Yaris Cross vs T-Cross vs Mokka:
μφανιση,
Τελικά η οικονομία του YC σε σχέση με τα άλλα δύο , είναι πολύ βασικό , άλλωστε στο τέλος της ημέρας πιο πολύ με νοιάζει να μην βάζω από την τσέπη μου . Δυστυχώς τα μοντέλα που είχα να επιλέξω ήταν πάρα πολύ περιορισμένα
-
@dmeint said in Yaris Cross vs T-Cross vs Mokka:
@cirus said in Yaris Cross vs T-Cross vs Mokka:
μφανιση,
Τελικά η οικονομία του YC σε σχέση με τα άλλα δύο , είναι πολύ βασικό , άλλωστε στο τέλος της ημέρας πιο πολύ με νοιάζει να μην βάζω από την τσέπη μου . Δυστυχώς τα μοντέλα που είχα να επιλέξω ήταν πάρα πολύ περιορισμένα
αν αυτο ειναι η προτεραιοτητα σου πάρε το yaris ειναι μακραν το καλύτερο σε αυτό και δεν ειναι κακο αμαξι.
δεν εισαι εσυ που δινεις προτεραιοτητα σε αυτό. Ν1 σε πωλησεις στην Ελλάδα ειναι το yaris, ολους αυτό τους νοιαζει, δεν ενδιαφερεται κανενας για κατι αλλο εκτος από ανθρωπομεταφορέα με το μικροτερο δυνατο κοστος σε καταναλωση.
-
Δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά αρνητική κριτική για την εμφάνιση του yaris cross , τουναντίον κανα δυο φορές κινδύνεψα απο παντόφλα συζύγου όταν με προσέγγισαν 20 χρόνια νεότερες για να ρωτήσουν και να τους το δείξω από κοντά... αρέσει πως να το κάνουμε
Αντίθετα το mokka δείχνει ιδίως με μεγάλους τροχούς σαν το hotwheel του Ζορό.
Το Τ - cross με κανα 1,6 tdi θα ήταν τέλειο αλλά δεν φταίμε που έκαναν π@@στιες εντός ΗΠΑ τότε που ο πράσινος μεσσίας Ίλον έστηνε την αυτοκρατορία του ...
-
@monman2 said in Yaris Cross vs T-Cross vs Mokka:
Δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά αρνητική κριτική για την εμφάνιση του yaris cross , τουναντίον κανα δυο φορές κινδύνεψα απο παντόφλα συζύγου όταν με προσέγγισαν 20 χρόνια νεότερες για να ρωτήσουν και να τους το δείξω από κοντά... αρέσει πως να το κάνουμε
Αντίθετα το mokka δείχνει ιδίως με μεγάλους τροχούς σαν το hotwheel του Ζορό.
Το Τ - cross με κανα 1,6 tdi θα ήταν τέλειο αλλά δεν φταίμε που έκαναν π@@στιες εντός ΗΠΑ τότε που ο πράσινος μεσσίας Ίλον έστηνε την αυτοκρατορία του ...
Η επιβεβαίωση για το YC προχώρησε , και κρατάω το σχόλιο για 20 χρόνια νεότερες
Yaris Cross vs T-Cross vs Mokka