-
Καλησπέρα σε ολη την παρέα ! Θελω τη βοήθειά σας!
Eιχα γραψει ενα θεμα για την επιλογη αυτοκινητου...Για να μπω στο off road .....
Ειμαι νεος σε αυτο το κομματι και θελω τη βοηθεια σας....! Μακρυ οχημα ή πιο κοντο ?
Ειδα , συγχωρεστε με, οτι θελει κοντο οχημα για λασπη και χιονι,ενω για βουνο και βραχια πιο μακρυ οχημα....με επιφυλαξη το λεω....για να κανω σωστωτερη επιλογη τι πρεπει να εχω μακρυ ή κοντο οχημα ?
Εγω θα ηθελα να μπω σε ολες τις καταστασεις......και χιονι και λασπη και βουνο και βραχωδες εδαφος αλλα το οχημα να εχει χωρους!
Ευχαριστω για το χρονο σας -
θα σου πουν οι του vitara, αλλα απλα να πω οτι το ονειρο μου για το χιονι ειναι αυτο
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WeoE6E85E2g
βεβαια το 1ο ονειρο ειναι να εχουμε χιονι
-
@k-m said in Νεος στο off road !:
θα σου πουν οι του vitara, αλλα απλα να πω οτι το ονειρο μου για το χιονι ειναι αυτο
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WeoE6E85E2g
βεβαια το 1ο ονειρο ειναι να εχουμε χιονι
Ωραιο ! Αλλα θελουμε μεγαααλη αποσταση με χιονι και να μην εγκλωβιστουμε
-
@george-f said in Νεος στο off road !:
Καλησπέρα σε ολη την παρέα ! Θελω τη βοήθειά σας!
Eιχα γραψει ενα θεμα για την επιλογη αυτοκινητου...Για να μπω στο off road .....
Ειμαι νεος σε αυτο το κομματι και θελω τη βοηθεια σας....! Μακρυ οχημα ή πιο κοντο ?
Ειδα , συγχωρεστε με, οτι θελει κοντο οχημα για λασπη και χιονι,ενω για βουνο και βραχια πιο μακρυ οχημα....με επιφυλαξη το λεω....για να κανω σωστωτερη επιλογη τι πρεπει να εχω μακρυ ή κοντο οχημα ?
Εγω θα ηθελα να μπω σε ολες τις καταστασεις......και χιονι και λασπη και βουνο και βραχωδες εδαφος αλλα το οχημα να εχει χωρους!
Ευχαριστω για το χρονο σαςΚαλησπέρα!
Κατ' αρχάς, για τι budget μιλάμε;
Γιατί από μτχ Samurai (που δεν έχει χώρους) μέχρι καινούργιο Land Cruiser (που έχει άπειρους χώρους) μεσολαβούν 120.000 ευρώ. -
βραχώδες έδαφος στην ελλάδα δεν έχουμε όπως ίσως βλέπεις στο youtube. άσε που τα βράχια θέλουν μπλοκέ και το μπλοκέ θέλει μία εμπειρία γιατί η τούμπα έρχεται πολυυυ εύκολα...
προσωπικά είχα ένα grand vitara 5d το οποίο πιστεύω είναι και η χρυσή τομή από άποψη χώρων,μήκους και βάρους για αξιόπιστο εκδρομικό όχημα.
ένας γενικός κανόνας για τις εκτός δρόμου διαδρομές είναι όσο πιο ελαφρύ και όσο πιο μικρό μεταξόνιο τόσο καλύτερα θα συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο εκτός δρόμου.
Νεος στο off road !