-
Καλησπέρα σας.
Ενδείκνυται να υπάρχει το Powerbank στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι;
Μου έχουν πει ότι μπορώ να το έχω κάτω από το κάθισμα.
Έχω επίσης κεραμεικές μεμβράνες σε όλα τα παράθυρα, εκτός φυσικά από το μπροστινό, στο οποίο έχω την κλασική ηλιοπροστασία σκίαστρου για παρμπρίζ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Δε νομίζω να είναι φτιαγμένα για τόσο υψηλές θερμοκρασίες αλλά όσες φορές το άφησα δεν έγινε τίποτα.
Υπάρχουν κάποια powerbanks που είναι για αυτοκίνητο, παίρνουν ρεύμα από μια ασφάλεια και δίνουν για παράδειγμα σε κάμερα. Η τιμή τους όμως πρέπει να είναι τσουχτερή.
Το ότι έχει μεμβράνες το αυτοκίνητο δε σημαίνει ότι δε θα ζεσταθεί. Θα πάρει απλώς τον διπλάσιο χρόνο περίπου ανάλογα με τις μεμβράνες.
-
Εχω ολοκληρο power station στο πορτμπαγκαζ,χωρις κανενα προβλημα...
-
Εδώ άλλοι αγοράζουν ηλεκτρικά σαπάκια με ολό το πάτωμα εκατοντάδες powerbaks, στο ένα θα κολλήσουμε ?
-
Είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα αυτό το powerbank;
Και κάτω από το κάθισμα δηλαδή, τι γίνεται;Είναι πιο δροσερά;
Ίσα-ίσα που μπορεί να ζεσταίνεται το πάτωμα από την εξάτμιση.
Τώρα που το συζητάμε, θυμήθηκα πως έχω έναν φακό με 18650 μπαταρία, μόνιμα μέσα...
Και πολλές κάμερες πλέον, έχουν πυκωντή, όχι μπαταρία, γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Ακόμα και στη σκιά να είναι το αυτοκίνητο, με τέτοιες θερμοκρασίες, τα πάντα ζεσταίνονται και κρατάνε θερμοκρασία για ώρες. -
Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα, πέραν μικρότερης ζωής της μπαταρίας του.
Πρακτικά μπορείς να συμβουλευτείς τις οδηγίες χρήσης του power bank για το εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας και αποθήκευσης. -
Καλημέρα και καλό μήνα
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ένα απλό powerbank για φόρτιση κινητών είναι:
[https://www.skroutz.gr/s/30636713/Veger-VP3008PD-Power-Bank-30000mAh-20W-me-3-THyres-USB-A-kai-THyra-USB-C-Mayro.html](link url)
Μου είπαν είναι το πιο δροσερό μέρος του αυτοκινήτου κάτω από το κάθισμα οδηγού συνοδηγού, διότι έχει μόνιμα σκιά διότι δεν το βλέπει ο ήλιος.
Άλλωστε το powerbank εκτός σπιτιού είναι χρήσιμο, όχι εντός που έχουμε πρίζες -
Θέλεις να τροφοδοτείς - φορτίζεις συσκευές ώρες μη λειτουργίας του αυτοκινήτου?
Αν όχι, γιατί δεν παίρνεις εναν αντάπτορα σε usb για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου? -
Μπορεί να θέλει να το παίρνει μαζί του στη παραλία/δουλειά κλπ, και αν το πηγαίνει σπίτι, να το ξεχάσει.
Συγγνώμη, αλλά θεωρώ μεγάλη μαλακία να κρύβεις κάτι τέτοιο κάτω από κάθισμα, και ειδικά αν φοβάσαι πως μπορεί να αναφλεγεί, απλά δεν το βάζεις εκεί κάτω! -
@bassstarlet said in Powerbank στο αυτοκίνητο:
Μπορεί να θέλει να το παίρνει μαζί του στη παραλία/δουλειά κλπ, και αν το πηγαίνει σπίτι, να το ξεχάσει.
Συγγνώμη, αλλά θεωρώ μεγάλη μαλακία να κρύβεις κάτι τέτοιο κάτω από κάθισμα, και ειδικά αν φοβάσαι πως μπορεί να αναφλεγεί, απλά δεν το βάζεις εκεί κάτω!Καλημέρα.
Ισχύει η πρώτη απάντηση
Στη δεύτερη συμφωνώ μαζί σου αλλά....τότε τι το θέλω το powerbank;;;!!!...στο σπίτι έχω πρίζα!
Powerbank στο αυτοκίνητο