-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Στο δίμηνο το πήγα, ως "όφειλα ", για πλύσιμο μέσα έξω και κερί (διάρκειας 8 εβδομάδων) water coating. Δεν ξέρω, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο χαίρομαι που η τύχη με ώθησε στο night shade blue. Χρωματάρα!! Και χαλάλι οι 18" (παρότι όχι ιδιαίτερα όμορφες)!!
Σε άλλα νέα η οθόνη ήρθε από Γερμανία. Πέμπτη πρωί έχω ραντεβού να την αλλάξω.
Πράγματι είναι χρωματάρα!!! Άντε να τελειώνει και αυτός ο νταλκάς...
-
Φίλε τα sliders δεν τα χρησιμοποιούσα. Είναι απόλυτα λειτουργική η οθόνη. Έτσι και αλλιώς κλείνει η οποία πηγή ήχου όταν ανοίγεις την πόρτα με κλειστό κινητήρα. Απλά δεν έχεις δυνατότητα άμεσου "mute".
-
Στο δίμηνο το πήγα, ως "όφειλα ", για πλύσιμο μέσα έξω
Γιατί γράφεις ''στο δίμηνο ως όφειλα";
Πρέπει να περάσει κάποια χρονική περίοδος σε καινούριο αυτοκίνητο για να πάει πλύσιμο/κερί;
-
@moysatos said in VW Tiguan 2024:
Πρέπει να περάσει κάποια χρονική περίοδος σε καινούριο αυτοκίνητο για να πάει πλύσιμο/κερί;
Ναι όταν περνάς το κάθε κερί σου λένε διάρκεια τόσο χρόνο και μετά πρέπει να κάνεις επανάληψη για να έχεις σωστή κάλυψη.
-
Φίλε τα sliders δεν τα χρησιμοποιούσα. Είναι απόλυτα λειτουργική η οθόνη. Έτσι και αλλιώς κλείνει η οποία πηγή ήχου όταν ανοίγεις την πόρτα με κλειστό κινητήρα. Απλά δεν έχεις δυνατότητα άμεσου "mute".
Ναι ακριβώς όπως και σε μένα. Και να σβήσεις τον κινητήρα παραμένει ανοιχτό το infotainment απλά δεν μπορείς να δώσεις εντολή μέσω των κουμπιών του τιμονιού μέχρι να ανοίξεις την πόρτα
-
Στο δίμηνο το πήγα, ως "όφειλα ", για πλύσιμο μέσα έξω και κερί (διάρκειας 8 εβδομάδων) water coating. Δεν ξέρω, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο χαίρομαι που η τύχη με ώθησε στο night shade blue. Χρωματάρα!! Και χαλάλι οι 18" (παρότι όχι ιδιαίτερα όμορφες)!!
Σε άλλα νέα η οθόνη ήρθε από Γερμανία. Πέμπτη πρωί έχω ραντεβού να την αλλάξω.
Φίλε που το πήγες για κέρωμα.;; -
Σκεφτείτε πως θα πηγαίνει το Tig με αυτούς τους κινητήρες. Τί να λέμε τώρα. Αυτές είναι υλοποιήσεις όχι τα ημίμετρα που μας "ωθεί" να αγοράσουμε τον Ελληνικό κράτος....
-
Σκεφτείτε πως θα πηγαίνει το Tig με αυτούς τους κινητήρες. Τί να λέμε τώρα. Αυτές είναι υλοποιήσεις όχι τα ημίμετρα που μας "ωθεί" να αγοράσουμε τον Ελληνικό κράτος....
ωραίο και το Tyron.
Βέβαια με 265 άλογα θα καίει τα άντερα του...
-
Μη λέμε πάλι τα ίδια, αν αγοράσεις d_suv 265hp με 50+k νομίζω δεν σε νοιάζει και τόσο πόσο καίει...
-
@moysatos said in VW Tiguan 2024:
Ναι όταν περνάς το κάθε κερί σου λένε διάρκεια τόσο χρόνο και μετά πρέπει να κάνεις επανάληψη για να έχεις σωστή κάλυψη.
Πόσο σου βγήκε το μαλλί αν επιτρέπεται;
-
50€
VW Tiguan 2024