-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Τα έχω κάνει όλα αυτά (με τον πωλητή κατά την παρουσίαση). Πριν λίγο μπήκα στο app έκανα upload το δίπλωμα οδήγησης (γιατί την υπηρεσιακή ταυτότητα δεν την αναγνωρίζει το σύστημα) έδωσα βιομετρικά στοιχεία (πρόσωπο) και αφού έκανα accept διάφορες κατηγορίες cookies μου ξεκλείδωσε όλες τις ανενεργές λειτουργίες στο app.
Αύριο θα δοκιμάσω να περάσω updates OTA. Η μόνη μου απορία είναι η διαθέσιμη επιλογή για εξ αποστάσεως ενεργοποίηση clima στο app. Νόμιζα ότι αυτό είναι μόνο διαθέσιμο στο winter pack premium.
Τέλος για όσους ενδιαφέρονται η αγορά του Navi after sales δεν συνοδεύεται από τη δυνατότητα να φέρεις το map στον πίνακα οργάνων. Άρα δεδομένου του wireless είναι τα πιο άχρηστα 700€ που μπορείτε να δώσετε.
ΥΓ: Τελικά σαν να έχετε δίκιο για τους πωλητές ότι ξέρουν τα μισά από όσα αναφέρονται εδώ (και αν). Κατά την παρουσίαση όταν έκανα dim down τον εσωτερικό φωτισμό απλά διατηρώντας την επαφή με κοιτούσε ο πωλητής σαν εξωγήινος. Ε δεν άντεξα, του είπα "έλα αλλάζουμε θέση να σου κάνω εγώ παράδοση"!
Φαντάζομαι δεν γνωρίσουν καν πως ενεργοποιείται ο εσωτερικός φωτισμός με gesture..
-
@giannis__sp said in VW Tiguan 2024:
Καλησπέρα και καλά χιλιόμετρα σε όσους παρέλαβαν τώρα.Είμαι κάτοχος της έκδοσης More σε Black Pearl από τον Ιούνιο.Το όχημα είναι πραγματικά εκπληκτικό με πολύ καλούς χώρους για τετραμελή οικογένεια!!!Είδα οι καινούργιοι ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι η κεντρική κονσόλα δεν είναι επενδυμένη από δερματίνη αλλά είναι από πλαστικό.Στο δικό μου όχημα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω είναι επενδυμένη η κονσόλα.Τι γίνεται;Ξεκίνησαν από τώρα να μειώνουν τον εξοπλισμό;
Εγώ να πω την αμαρτία μου λίγα πρόλαβα να δω. Θα το δω σήμερα και θα σας πω.
VW Tiguan 2024