Καλησπέρα! Εδώ και μήνες αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα (σβήσιμο του αυτοκινήτου εν κινήσει) και δεν έχω βγάλει άκρη όπως και κανείς, ούτε ηλεκτρολόγος, ούτε μηχανικός. Ο λόγος είναι γιατί όλοι μου λένε ότι πρέπει να το κάνει το πρόβλημα στα χέρια τους για να καταλάβουν τι φταίει. Κάθε φορά όμως, μέχρι να πάει το αυτοκίνητο συνεργείο, δουλεύει κανονικά εκεί!
Το αυτοκίνητο εκεί που κινείται κανονικά πχ ένα μήνα κάνοντας πολλά χιλιόμετρα, ξαφνικά μπορεί να μην αποδίδει το γκάζι, να πέσουν οι στροφές και τελικά να σβήσει. Όταν το κάνει αυτό, τρώει σκάλωμα και δεν παίρνει μπρος κανά μισάωρο, ή παίρνει και σβήνει αμέσως, ή παίρνει κάνει μερικά μέτρα και ξανασβήνει. Όλα αυτά για περίπου μισή άντε μία ώρα το πολύ. Μετά δουλεύει πάλι κανονικά. Βέβαια βγάζει ο εγκέφαλος καμιά 30αριά βλάβες, αλλά και πάλι κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς μπορεί να φταίει.
Έχουν αλλαχτεί αυτούς τους μήνες: αισθητήρας στροφών, αντλία βενζίνης, μπουζί, μπουζοκαλώδια, φίλτρο βενζίνης, λάδια, φίλτρο αέρος, κεντρική ασφάλεια και κεντρικό ρελέ και ασφάλεια αντλίας βενζίνης από την ασφαλειοθήκη και κάποιες ξεραμένες καλωδιώσεις.
Πρόσφατα στο κτεο μου είπαν ότι έχω πολύ αυξημένα καυσαέρια και μπορεί να με έχει καταστρέψει και τον καταλύτη γιατί βρήκαν διαρροές λαδιού (εν τω μεταξύ πέρσι είχα βάλει ολοκαίνουργιο καταλύτη). Γενικά κάθε χρόνο πάντα έχω θέματα με τα καυσαέρια. Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να ευθύνεται σε αυτά τα κουλά που μου κάνει εδώ και καιρό;
Τελική εκτίμηση είναι ότι ίσως φταίει ο εγκέφαλος και θέλει αλλαγή, ωστόσο κανείς δεν το λέει με βεβαιότητα. Καμιά γνώμη ή σχετική εμπειρία που είχε κανείς;