-
Εγώ τα οδήγησα και δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ρε συ Φάνη. Ιδιαίτερα το swift το ξέρω πολύ καλά και μπορώ να καταλάβω αμέσως που πάσχει και που κερδίζει.
Το yaris έχει λίγο πιο παχιά ηχομόνωση θόλων τίποτα άλλο καλύτερο.Τεσπά.
Σημαντικός εξοπλισμος τα paddles. Δεν παλεύεται αυτός ο ήχος του cvt όταν κινείσαι γρήγορα. Χμμμ νόμιζα ήταν και στην gl+
Επίσης σημαντικη η τηλεσκοπική ρύθμιση. Νόμιζα το είχαν και οι άλλες εκδόσεις.
Τι μ@@κια αυτή; Πώς την σκέφτηκαν;;Χμμμ ξενερώνει.
Στα navi, το κόλπο το ξέρουμε όλοι. Στο λένε και οι πωλητές.
Άρα ούτε τον ήχο που έχει στο glx θα έχει. Γιατι πραγματικά έχει εξαιρετικό ηχοσύστημα. Έχω την αίσθηση δεν είναι απλά 2 ακόμα ηχεία αλλά ίσως πιο ποιοτικά ως σύνολο.
Δεν γνωρίζω όμως, εικάζω.Τα 4 παράθυρα αν οδηγείς swift επειδή είναι τετράγωνο γίνεται μέσα χαμός. Ποτέ δεν τα ανοίγω όλα μαζί.
-
@lap said in Νεο μινι πόλης για την κόρη μου:
Εγώ τα οδήγησα και δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ρε συ Φάνη. Ιδιαίτερα το swift το ξέρω πολύ καλά και μπορώ να καταλάβω αμέσως που πάσχει και που κερδίζει.
Το yaris έχει λίγο πιο παχιά ηχομόνωση θόλων τίποτα άλλο καλύτερο.Το Γιαρις έχει αρκετά καλύτερη (βασικά είναι στην κορυφή της κατηγορίας του) ποιότητα κύλισης...εαν τα οδηγήσεις back to back με το Swift δε η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο. Για αυτό λέω, επειδή τον ξέρω τον Στέφανο (εμένα μια χαρά μου κάνει το Swift, το αγαπώ!), εαν τον ενόχλησε το Γιάρις (που είναι μια χαρά), τότε το Swift θα κατέβει να το σπάσει...αχαχαχα!
-
Διαφωνώ φανη. Αυτό έκανα αν θυμάσαι, και μάλιστα στην ίδια διαδρομή που γνωρίζω για το σπίτι μου.
Στα ίδια είναι χοντρικά σαν μικρά αυτοκίνητα, απλά όταν πέρασα πάνω από τα ίδια φρεάτια το ένιωσες πιο ηχομονωμενο στον γδούπο από το swift, το ειχα αναφέρει.
Εάν το ένα πιάνει ας πούμε νούμερο 10 σε ήχο το άλλο έπιανε 8,8-9,0.
Τέτοια ήταν η διαφορά.
Δηλαδή άκουγες τους γδουπους αλλά σαν να έχεις βουλωμένα αυτιάΤώρα αν υπάρχουν πολύ τραχιά οδόστρωματα και εκεί είναι ακόμα πιο ήσυχο δεν ξέρω. Στα νόρμαλ δικά μας αυτή είναι η διαφορά.
Είχα γράψει στην ίδια διαδρομή 0,5λιτρα /100 χλμ αν θυμάμαι καλά καλύτερη κατανάλωση με το Yaris.
Στην ηχομόνωση πρέπει το swift να μοιάζει με το προηγούμενο yaris, άλλωστε μοντέλο του 2017 είναι, οπότε παγωμένε αν δεν το αντέχεις το προηγούμενο yaris περίμενε το νέο swift μπας και...
Νεο μινι πόλης για την κόρη μου