-
Καλησπέρα. Το μεταχ. μου αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει από τους αεραγωγούς κάτι κομματάκια υφάσματος-αφρολέξ που έμαθα οτι προέρχονται από ξηραμένο μονωτικό υλικό.
Πέρασα από συνεργείο της περιοχής μου και μου είπαν πως χρειάζεται επισκευή η μόνωση στις "εβαπορέτες" και μιας και θα βγει η κονσόλα για να γίνει αυτή η δουλειά, καλό είναι να γίνει και μια αλλαγή ψυγείου καλοριφέρ.
Το κόστος; Πάνω από 300 ευρώ μου είπαν (θεωρώ γύρω στα 350), μην υπολογίζοντας τυχόν φθορές που μπορεί να προκύψουν στην κονσόλα από το βάλε-βγάλε λόγω παλαιότητας του οχήματος. Έχετε εμπειρία από αυτή την επισκευή; Είναι μια καλή τιμή η παραπάνω που μου δόθηκε;
Ευχαριστώ
-
Η τιμή αγοράς είναι από από 50-100€ ανάλογα το μοντέλο. Είναι αρκετά τα χρήματα αλλά και αρκετά υπεύθυνη εργασία. Εφ όσον το αυτοκίνητο σου έχει προσδόκιμο, εσύ το ξέρεις αυτό, προχωράς σε αυτή την αντικατασταση.
-
@otokomae said in Επισκευή σε εβαπορέτες-σύστημα θέρμανσης. Κόστος;:
Η τιμή αγοράς είναι από από 50-100€ ανάλογα το μοντέλο. Είναι αρκετά τα χρήματα αλλά και αρκετά υπεύθυνη εργασία. Εφ όσον το αυτοκίνητο σου έχει προσδόκιμο, εσύ το ξέρεις αυτό, προχωράς σε αυτή την αντικατασταση.
Η τιμή αγοράς ποιού πράγματος; Του ψυγείου; Εγώ να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα καλά αν στο κόστος που μου είπαν περιλαμβάνεται και το ανταλλακτικό του ψυγείου ή όλη η υπόλοιπη εργασία (λύσε-δέσε την κονσόλα και τύλιγμα-μόινωση του συστήματος ξανά)
-
Η τιμή 50-100 αναφέρεται στο ψυγείο. Το ότι είναι αρκετά χρήματα αφορά τα εργατικα και τα ανταλλακτικά. Αν πει ότι το ψυγείο είναι εκτός κοστολογιου ψάξε και αλλού. Ούτως η άλλως ψάξε.
-
Η τιμή 50-100 αναφέρεται στο ψυγείο. Το ότι είναι αρκετά χρήματα αφορά τα εργατικα και τα ανταλλακτικά. Αν πει ότι το ψυγείο είναι εκτός κοστολογιου ψάξε και αλλού. Ούτως η άλλως ψάξε.
Γι αυτό ρώτησα κι εδώ, να ακούσω ενδεχομένως εμπειρίες από άλλα άτομα που χρειάστηκε να κάνουν παρόμοια δουλειά. Αν λοιπόν από τα 350 αφαιρέσουμε τα 50-100 που κοστίζει το ψυγείο, τα υπόποια 250-300 για την εργασία αυτή τα θεωρείς "αρκετά χρήματα". Αυτό καταλαβαίνω.
Δεν ξέρω καθόλου τί τιμές παίζουν, αλλά η περιγραφή που μου έδωσαν (καθώς και η απαίτηση να αφήσω εκεί το αυτοκίνητο 3-4 μέρες) μου μαρτυράει οτι έχει αρκετή μανούβρα σαν εργασία
-
Ένας εξειδικευμένος θέλει 3-4 ώρες άνοιξε κλείσε. Αλλά επειδή και στα συνεργεία το ξύνουν λιγάκι σου λέει άφησε το εδώ μισή βδομάδα και όποτε τους κ@λωσει το φτιάχνουν.
-
Για γκολφ μιλάμε?
-
Ένας εξειδικευμένος θέλει 3-4 ώρες άνοιξε κλείσε. Αλλά επειδή και στα συνεργεία το ξύνουν λιγάκι σου λέει άφησε το εδώ μισή βδομάδα και όποτε τους κ@λωσει το φτιάχνουν.
Θέλει ψάξιμο, αλλά θα περιμένω μήπως απαντήσει και κανείς άλλος που έχει πρόσφατη εμπειρία να μας δώσει τα 2 cents του
@w202-amg said in Επισκευή σε εβαπορέτες-σύστημα θέρμανσης. Κόστος;:
Για γκολφ μιλάμε?
Polo 6N2
-
@a-nik-i said in Επισκευή σε εβαπορέτες-σύστημα θέρμανσης. Κόστος;:
Θέλει ψάξιμο, αλλά θα περιμένω μήπως απαντήσει και κανείς άλλος που έχει πρόσφατη εμπειρία να μας δώσει τα 2 cents του
@w202-amg said in Επισκευή σε εβαπορέτες-σύστημα θέρμανσης. Κόστος;:
Για γκολφ μιλάμε?
Polo 6N2
Το ίδιο θέμα έχω στο γκολφ.Καποιοι τα φτιάχνουν μόνοι τους.ετσι αξίζει.Τωρα να πληρώσεις για αυτό δεν αξίζει. Βγάλε με ένα κατσαβίδι τα κλαπέτα-γριλιες του εξαερισμού και βγάλε τα αφρολεξ.Χανεις αέρα στο ταμπλό αλλά τα λεφτά δεν τα χάνεις από τη τσέπη σου.
Επισκευή σε εβαπορέτες-σύστημα θέρμανσης. Κόστος;