-
Καλησπέρα σε όλους,
Η σύζυγος έχει ένα Hyundai i20 του 2013.
Λείπαμε στο εξωτερικό και το άφησε το αμάξι στους γονείς της γι αυτό το χρονικό διάστημα...
Όταν γυρίσαμε βρήκαμε ένα διαλυμένο ταμπλό.
Το πλαστικό πλέον έχει χαλάσει...σαν να έχει λιώσει η επιφάνειά του. Μόνο και μόνο που το ακουμπάς κάνει γρατζουνιά. Κολλάει απίστευτα και ελκύει τη σκόνη σαν μαγνήτης! Και φυσικά δε μπορεί να καθαρίσει.Έβαλε ο πεθερός μου ένα γυαλιστικό και λογικά αυτό έκανε τη ζημιά. Όμως διαβάζω γενικότερα παράπονα και από άλλους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου για αστοχία υλικού στο ταμπλό του αλλά και στις πόρτες (στα σκληρά πλαστικά) και ότι αντιμετωπίζουν παρόμοιο ή ίδιο πρόβλημα...
Φυσικά δε πρόκειται να δώσω λεφτά για αλλαγή του ταμπλό αλλά επειδή το θέαμα είναι αποκρουστικό θέλω να του βάλω ένα κάλυμμα στο ταμπλό.
Το ζήτημα είναι ότι τα περισσότερα καλύμματα, καλύπτουν μόνο την πάνω επιφάνεια ενώ το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχει γεμίσει πολλές γρατζουνιές και έχει καταστραφεί μέχρι και το ύψος πάνω από το πορτάκι του συνοδηγού.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες.Γνωρίζετε κάποιον στην Αθήνα που να μπορεί να μου πάρει το πατρόν όπως ακριβώς το θέλω εγώ για να μου φτιάξει ένα κάλυμμα μέχρι και το ύψος που χρειάζεται για να μη φαίνεται η ζημιά?
Όλα αυτά φυσικά με ένα κόστος μέχρι και 50 Ευρώ... Τα έτοιμα καλύμματα κοστίζουν κάπου στα 25Ευρώ και καλύπτουν την πάνω επιφάνεια μόνο...Τώρα για λίγο παραπάνω ύφασμα που θέλω να κατέβει πιο χαμηλά να δώσω πάνω από 50Ευρώ το θεωρώ ληστεία χωρίς λόγο κι αιτία...
Παρακάτω οι φωτογραφίες!!
Ευχαριστώ πολύ!!
-
Πήγαινε εκει που φτιάχνουν τα σαλόνια καθίσματα οι ταξιτζήδες , εχουν κάτι καταπληκτικές δερματίνες και σε εμφάνιση και αντοχή ,όμως να ξέρεις είναι τέχνη και κοστίζει πάνω απο 50 € ...πολύ πιο πάνω !
-
Σε πόσο διάστημα απουσίας έγινε αυτό?
Οι γρατσουνιές πώς έγιναν? -
Σκέφτομαι ότι μάλλον το "γυαλιστικό" είχε μέσα οινόπνευμα ή μεγάλη ποσότητα σιλικόνης. Εκτός αν ήταν απλή βαζελίνη.
Τέλος πάντων. Αν μένεις Αθήνα, πέρνα από εδώ https://autofast.gr/ να σου φτιάξουν το κάλυμμα ταμπλό όπως ακριβώς το θέλεις.
-
Πάρε μια γνώμη και από αυτούς που κάνουν τέτοιες επιδιορθώσεις... μπορεί να επισκευαστεί πιστεύω...
-
@polistas said in Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό:
Σε πόσο διάστημα απουσίας έγινε αυτό?
Οι γρατσουνιές πώς έγιναν?Έχει χρόνια δυστυχώς... Οι γρατζουνιές μόνο και μόνο που το ακουμπάς γίνονται πανεύκολα... Λες και έχει λιώσει το πλαστικό... Βασικά όχι λες και... έχει λιώσει κανονικά..έχει χαλάσει το πολυμερες.. Ελπίζω μόνο να είναι επιφανειακά..
-
@storm said in Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό:
Σκέφτομαι ότι μάλλον το "γυαλιστικό" είχε μέσα οινόπνευμα ή μεγάλη ποσότητα σιλικόνης. Εκτός αν ήταν απλή βαζελίνη.
Τέλος πάντων. Αν μένεις Αθήνα, πέρνα από εδώ https://autofast.gr/ να σου φτιάξουν το κάλυμμα ταμπλό όπως ακριβώς το θέλεις.
Θα τους πάρω αύριο κιόλας!!! Ευχαριστώ πολύ!!
-
@dgrgtc said in Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό:
Πάρε μια γνώμη και από αυτούς που κάνουν τέτοιες επιδιορθώσεις... μπορεί να επισκευαστεί πιστεύω...
Θα τους πάρω αύριο κιόλας!! Ευχαριστώ πολύ!!
-
@leonidas26 said in Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό:
Καλημέρα!! Τους πήρα πολύ ωραίοι επαγγελματίες αλλά θέλουν 250 ευρώ + ΦΠΑ δηλαδή 310 ευρώ...
Η γυναίκα είναι κάθετα αρνητική, εγώ τρώγομαι να το φτιάξω αν και είναι το αμάξι της, αλλά δε μπορώ να το βλέπω έτσι...
Θα περάσω και από το μαγαζί που προτείνει ο φίλος storm από πάνω. Εκείνοι βάζουν απλό κάλυμμα αλλά αν είναι να το γλιτώσω με 50 ευρώ θα έχει διαφορά! -
50euro; Πολλά λες.
Το πολύ 25euro επειδή θα στο κόψουν στα μέτρα που θέλεις, οπότε θα φτιάξουν νέο πατρόν. Μην ξεχάσεις να τους πεις να το φτιάξουν με πατρόν. Επίσης να διαλέξεις το τύπο του καλύμματος. Παίζει από ελαφριά δερματίνη, ύφασμα, κλπ... Βασικά επειδή είναι οικογενειακή βιοτεχνία τα φτιάχνουν όπως τα θέλεις. Εγώ επειδή τους ξέρω από το 1996 πάω κατευθείαν στο εργαστήριο που είναι σε διπλανό στενό. -
@storm said in Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό:
50euro; Πολλά λες.
Το πολύ 25euro επειδή θα στο κόψουν στα μέτρα που θέλεις, οπότε θα φτιάξουν νέο πατρόν. Μην ξεχάσεις να τους πεις να το φτιάξουν με πατρόν. Επίσης να διαλέξεις το τύπο του καλύμματος. Παίζει από ελαφριά δερματίνη, ύφασμα, κλπ... Βασικά επειδή είναι οικογενειακή βιοτεχνία τα φτιάχνουν όπως τα θέλεις. Εγώ επειδή τους ξέρω από το 1996 πάω κατευθείαν στο εργαστήριο που είναι σε διπλανό στενό.Τέλεια!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! Αυτό θα κάνω!!
-
Καλημέρα!! Τους πήρα πολύ ωραίοι επαγγελματίες αλλά θέλουν 250 ευρώ + ΦΠΑ δηλαδή 310 ευρώ...
Η γυναίκα είναι κάθετα αρνητική, εγώ τρώγομαι να το φτιάξω αν και είναι το αμάξι της, αλλά δε μπορώ να το βλέπω έτσι...
Θα περάσω και από το μαγαζί που προτείνει ο φίλος storm από πάνω. Εκείνοι βάζουν απλό κάλυμμα αλλά αν είναι να το γλιτώσω με 50 ευρώ θα έχει διαφορά!Καλημερα.
Πήρες στους Άγιους Αναργύρους η στην Αργυρούπολη τηλέφωνο; είχα αντίστοιχο θέμα με το i20 μου αλλά το είχα εκτός από το ταμπλω και στις πόρτες, τα καθίσματα, τους μασπιεδες, τις πλάτες.... Στο colorglo στους Άγιους τα έφτιαξα όλα (& πορτ μπαγκαζ) με 200€. Έχω την αίσθηση ότι από μαγαζί σε μαγαζί τους έχει μεγάλη διαφορά. Η επισκευή κρατάει μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά κάποια στιγμή που έβαλα βλακωδως ένα καθαριστικό στο ταμπλω, ακριβώς εκεί που έχεις το θέμα, έκανε λεκέ που δε φεύγει και θελαν 100€ για να το βάψουν...
Hyundai i20 προβληματικό ταμπλό