-
Τωρα η τηλεοραση λεει οτι θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας στο λοφο του Λυκαβητου, στον Υμηττο, στο Σειχ Σουχ και σε αλλα επικινδυνα σημεια για φωτιες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι, να λειτουργήσουμε με τι λογική λέω εγώ. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι εμπρηστής; Κι εγώ καχύποπτος απέναντι σε όλους θα ήμουν, αλλά αυτό απέχει ΠΟΛΥ από τη βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι εμπρηστής.
Έστω ότι είναι εμπρηστής, έχουμε δικαίωμα να αντικαθιστούμε το νόμο; να δικάζουμε και να τιμωρούμε;
Ναι εχουμε. απορω με την 'ψυχραιμια' και τη 'λογικη' σας ορισμενοι. το οτι τον σαπισαν στο ξυλο ειναι επιβεβλημενο. το τελειο θα ηταν να τον σκοτωναν επι τοπου βαζοντας του φωτια.
δεν καταλαβαινετε οτι θα καταστραφει η χωρα μας μια και καλη οπως παμε?
και σεις λετε γιατι οι ανθρωποι που καηκαν οι οικογενειες τους και τα σπιτια τους εδειραν τον εμπρηστη??
αυτη δεν ηταν μονο μια συναισθηματικη αντιδραση των κατοικων αλλα στην προκειμενη περιπτωση ηταν και η απολυτα σωστη αντιδραση. αν δεν ειμαστε αμειλικτοι με αυτους που καταστρεφουν τη χωρα μας, τοτε η χωρα θα καταστραφει πολυ πριν μπει ο επομενος αιωνας.. -
Παιδια δεν γινεται να μην υπαρχει επιλογη που να αφορα την κυβερνηση που εχουμε τωρα,υπευθυνη για την προληψη και την καταστολή,και να μιλαμε γενικως και αοριστως για κυβερνησεις από τον καιρό του Νώε!
-
Ο χρήστης Thorpedo έγραψε:
Όχι, να λειτουργήσουμε με τι λογική λέω εγώ. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι εμπρηστής; Κι εγώ καχύποπτος απέναντι σε όλους θα ήμουν, αλλά αυτό απέχει ΠΟΛΥ από τη βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι εμπρηστής.
Έστω ότι είναι εμπρηστής, έχουμε δικαίωμα να αντικαθιστούμε το νόμο; να δικάζουμε και να τιμωρούμε;
Ναι εχουμε. απορω με την 'ψυχραιμια' και τη 'λογικη' σας ορισμενοι. το οτι τον σαπισαν στο ξυλο ειναι επιβεβλημενο. το τελειο θα ηταν να τον σκοτωναν επι τοπου βαζοντας του φωτια.
και σεις λετε γιατι οι ανθρωποι που καηκαν οι οικογενειες τους και τα σπιτια τους εδειραν τον εμπρηστη??
αυτη δεν ηταν μονο μια συναισθηματικη αντιδραση των κατοικων αλλα στην προκειμενη περιπτωση ηταν και η απολυτα σωστη αντιδραση. αν δεν ειμαστε αμειλικτοι με αυτους που καταστρεφουν τη χωρα μας, τοτε η χωρα θα καταστραφει πολυ πριν μπει ο επομενος αιωνας..Αντιλαμβάνεσαι υποθέτω ότι έχεις ταυτόχρονα δίκαιο και άδικο. Δίκαιο γιατί συμφωνώ στο αμείλικτο της τιμωρίας , άδικο γιατί εάν αρχίσουμε να αυτοδικούμε έστω και για τόσο σοβαρά πράγματα τότε δεν θα έχουμε πατρίδα. Θα την έχουμε καταστρέψει μόνοι μας. Δεν θα έχουμε πατρίδα γιατί κανείς σε τόσες χιλιετίες ιστορίες δεν έχει πρεσβεύσει τέτοιες ιδέες. Ελάχιστες φορές ίσως να έχουν συμβεί τέτοια πράγματα σε πόλεμο.
-
Κι αν τελικα δεν ηταν εμπρηστης?
Θα τον εβαζες στην καταψυξη μπας και ξαναγινει κανονικος?
(πανω στον πανικο γινονται πολλες φορες λαθη/παρεξηγησεις) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιδια δεν γινεται να μην υπαρχει επιλογη που να αφορα την κυβερνηση που εχουμε τωρα,υπευθυνη για την προληψη και την καταστολή,και να μιλαμε γενικως και αοριστως για κυβερνησεις από τον καιρό του Νώε!από τη μεταπολίτευση έως τώρα , βλέπεις καμία διαφορά ; Όλοι στο περίφημο Ελληνικό φιλότιμο στηρίζονται ( βλ. Α.Παπανδρέου και λοιποί και λιτότητα , Ολυμπιακοί Αγώνες , κατά καιρούς πυρκαϊές ή άλλες καταστροφές όπως σεισμοί κτλ ).
-
Πραγματικά είμαστε απίστευτος λαός!
Πριν την καταστροφή όλοι αδιαφορούν και μετά όλοι τρέχουν!Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει 50 εκατομμύρια
-
[quote='aserf']Πραγματικά είμαστε απίστευτος λαός!
Πριν την καταστροφή όλοι αδιαφορούν και μετά όλοι τρέχουν!Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει 50 εκατομμύρια
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τωρα η τηλεοραση λεει οτι θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας στο λοφο του Λυκαβητου, στον Υμηττο, στο Σειχ Σουχ και σε αλλα επικινδυνα σημεια για φωτιες.Οπα!
Εχω γκομενα στον Λυκαβητο....
Πλακα μου κανουν;;;;;
ειναι με τα καλα τους;;;;;;;
Και απο Υμμητο θα παω σπιτι!!!! -
Πλεον καιγεται και η Τουρκία..
-
Η Γιαννα εδωσε 10 μυρια και το ιδρυμα Ωναση 5 μυρια.
Ολα καλα ρε παιδια, αλλα δεν θελω σαν πολιτης αυτης της χωρας ελεημοσυνη απο κανενα πουστη, θελω να λειτουργει το γαμημενο το κρατος!
ΥΓ. μπραβο σε οσους δωσανε ειτε 10 μυρια ειτε 10 λεπτα, ο καθενας δινει οσα μπορει, αλλα γιατι να βασιζεται ο Ελληνας σε 'φιλανθρωπιες'?
-
αυτη δεν ηταν μονο μια συναισθηματικη αντιδραση των κατοικων αλλα στην προκειμενη περιπτωση ηταν και η απολυτα σωστη αντιδραση. αν δεν ειμαστε αμειλικτοι με αυτους που καταστρεφουν τη χωρα μας, τοτε η χωρα θα καταστραφει πολυ πριν μπει ο επομενος αιωνας..Κ αν δεν ειναι εμπριστης;;;;;;
Γι αυτο λεω....
Στον εισαγγελεα πρωτα.... Και μετα βλεπουμε -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εφόσον η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης , όλοι έχουμε τέτοια αναστολή πληρωμών ακόμη και εάν δεν το αποφασίσουν οι τράπεζες.Αυτό δεν το ήξερα, ούτως ή άλλως πάντως δεν αναφέρομαι μόνο στην περίοδο που η χώρα θα τελεί υπό κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Τράπεζα Πειραιώς: 3.Την αναστολή της πληρωμής των δόσεων των δανείων για ένα χρόνο, για τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στους νομούς Ηλείας, Ευβοίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
( http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 403522.htm )Εθνική Τράπεζα: μελετά τη λήψη άμεσων μέτρων για την αναστολή εκπλήρωσης οφειλών των πληγέντων στο πλαίσιο των μέτρων που θα λάβει ο τραπεζικός κλάδος γενικότερα.
( http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 403599.htm ) -
ώρα 18.50. Ο Σκάι αναφέρει ότι παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδιας όπου Ξενοδόχοι ζητούν 150 ευρώ τη βραδιά από πυροπαθείς.
Εκτός και αν μιλάμε για το Grecotel και εφόσον αυτό είναι αληθές.....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! Μας ενοχλεί η εκάστοτε Κυβέρνηση......
Ας ελπίσουμε ότι το συγκεκριμένο είναι ανακρίβεια γιατί διαφορετικά είναι για πίσσα και πούπουλα....
-
Ηταν αναμενομενο οτι θα υπαρξουν φαινομενα κερδοσκοπιας,human behaviour.
Και ο ΣΚΑΙ ειναι αρκετα αξιοπιστο καναλι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ηταν αναμενομενο οτι θα υπαρξουν φαινομενα κερδοσκοπιας,human behaviour.
Και ο ΣΚΑΙ ειναι αρκετα αξιοπιστο καναλι.Καλα....
Απο βδομαδα θα ανεβουν οι τιμες στα παντα!
Απο βενζινη μεχρι μεχρι CD-RW -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
αντιφώτια χρησιμοποιήθηκαν καθόλου;Αντιπύρια ναι, έσωσαν έτσι τουλάχιστον το χωριό Ανάληψη – αυτό το ξέρω καλά.
υπήρξαν σκηνικα όλοι-θέλουν-να-γίνουν-αρχηγοί';
Όχι σε περιπτώσεις όπου οι κάτοικοι έτρεχαν να σώσουν ό, τι μπορούσαν.
Ναι σε περιπτώσεις 'δεν έρχεται κανείς να σβήσει τη φωτιά'. Όλοι θα ήξεραν να τους πουν πώς να την σβήσουν. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ώρα 18.50. Ο Σκάι αναφέρει ότι παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδιας όπου Ξενοδόχοι ζητούν 150 ευρώ τη βραδιά από πυροπαθείς.Εκτός και αν μιλάμε για το Grecotel και εφόσον αυτό είναι αληθές.....
Ας ελπίσουμε ότι το συγκεκριμένο είναι ανακρίβεια γιατί διαφορετικά είναι για πίσσα και πούπουλα....
Τοτε να καψουν τους ξενοδοχους........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ώρα 18.50. Ο Σκάι αναφέρει ότι παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδιας όπου Ξενοδόχοι ζητούν 150 ευρώ τη βραδιά από πυροπαθείς.
Ετσι οπως παμε θα πρεπει να καψουμε τους μισους Ελληνες ομως..!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ετσι οπως παμε θα πρεπει να καψουμε τους μισους Ελληνες ομως..!
Οχι. Αυτους που πανε να αισχοκερδισουν στους πυροπαθεις......
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες