-
Ήταν με κάμερα στη Σαλαμίνα νομίζω Φραγκίσκο...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Λέει για το όρος Πατέρας , Κιθαιρώνα , Πάρνηθα , Πεντέλη.........Δηλαδη ολη η Ατιικη.......
-
Καλά άν έχει γίνει κάτι τέτοιο (είχαν κάποια πληροφορία και την είχαν στημένη) και ο παπάρας την κάρφωσε στον αέρα τότε θέλει αυτός κρέμασμα.....
ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ.........
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=752636
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=752526
δειτε τι λεει το ζωο
κ μολις τωρα λενε οτι πεθανε ενας ανθρωπος σε αυτο το σημειο
σκατα στο ταφο του βουλγαρακη κ στους ομοιους τουΔεν πάς αλλού να βγάλεις το άχτι σου? Ο υπουργός (που, παρεπιπτόντως, δεν πολυ-συμπαθώ) μίλησε για το χώρο της αρμοδιότητός του - δηλαδή το μουσείο κτλ.
Στο ηλίθιο site που μας παρέπεμπψες, επαναλαμβάνει την πιπίλα 'το κάθαρμα (!) άρχιζε να πανηγυρίζει'. Κάθε νοήμων άνθρωπος δεν είδε κανένα πανηγυρισμό στις δηλώσεις του Βουλγαράκη. Αυτά τα βλέπουν ορισμένα ανθρωπάκια, εν μέσω 'έξαψης' και κοντόφθαλμου κομματικού μίσους που ανήκει σε άλλες εποχές.
Για αυτό γύρνα στο '80, και άσε μας ήσυχους.
ΥΓ Αν κάποιος διερμηνεύει αυτό το πόστ ώς εύσημα για την κυβέρνηση, είναι λίγο βλάκας.
συγνωμη που στον εθειξα, και που εχω αποψη
αλλα καταλαβαινω τι ατομο εισαι απο τι στιγμη που αναφερεις 'κομματικο μισος',νταξει καλα χριστουγεννα
μαλλον εσυ θεωρεις σωστο ενω εχει γινει τετοια καταστροφη να βγαινει ο καραγκιοζης κ να ειρωνευεται τους παθοντες κ να υπερηφανευεται οτι απετρεξε τα χειροτερα -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μπορεί να σας φανει περίεργο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου συνάντησα περιπολία 10 πεζών αστυνομικών. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Καλά άν έχει γίνει κάτι τέτοιο (είχαν κάποια πληροφορία και την είχαν στημένη) και ο παπάρας την κάρφωσε στον αέρα τότε θέλει αυτός κρέμασμα.....ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ.........
Τωρα το καταλαβες φιλε μου ?
Μπορει να υπηρχε κατι στον οριζοντα, αλλα λογω τηλεθεασης........ -
Και στην Θεσσαλονίκη έχουν βάλει ΜΑΤ στις εισόδους του Σέιχ Σου. Τα είδαμε το απόγευμα.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Βρε παιδιά όποιος και αν είναι στην εξουσία τι μπορεί να κάνει όταν καίγεται όλη η Ελλάδα;Εδώ βλέπουμε μεγάλες και ανεπτυγμένες χώρες όπου κατασκευάζουν μάλιστα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που εμείς αγοράζουμε και όμως έχουμε δει τις φωτιές να καίνε επί εβδομάδες σε τέτοιες χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία κτλπ.
Όσα μέσα και να έχεις με τέτοιο οργανομένο σχέδιο τι να κάνεις;
Τι να κάνεις δεν ξέρω, ξέρω τι ΕΠΡΕΠΕ να έχεις κάνει:
-
Έχεις οργανώσει κεντρική ευρωπαϊκή πυροσβεστική υπηρεσία, με ένα σκασμό αεροπλάνα και ελικόπτερα. Οπουδήποτε στη Νότια Ευρώπη πιάσει μεγάλη φωτιά, σε 5-6 ώρες μια μεγάλη δύναμη σκαφών έχει σηκωθεί στον αέρα, έχει φτάσει επί τόπου και τη σβήνει.
-
Έχεις πιάσει έστω ΕΝΑΝ εμπρηστή, ΚΑΠΟΤΕ. Εν ανάγκη, έχεις επιστρατεύσει όλο τον κρατικό μηχανισμό, για να πιάσεις έστω έναν, κι ας μην έχει κάνει μεγάλο κακό. Τον έχεις δικάσει δημόσια στο Σύνταγμα, παρουσία ενός εκατομμυρίου κόσμου. Του έχεις ρίξει 456.128 φορές ισόβια και διαφημίζεις στην τηλεόραση με χαιρεκακία την κάθε φορά που ο πάτος του διακορεύεται στη φυλακή
-
-
Μα Σπύρο τότε θα σε πουν φασίστα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρε παιδιά όποιος και αν είναι στην εξουσία τι μπορεί να κάνει όταν καίγεται όλη η Ελλάδα;
Εδώ βλέπουμε μεγάλες και ανεπτυγμένες χώρες όπου κατασκευάζουν μάλιστα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που εμείς αγοράζουμε και όμως έχουμε δει τις φωτιές να καίνε επί εβδομάδες σε τέτοιες χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία κτλπ.
Όσα μέσα και να έχεις με τέτοιο οργανομένο σχέδιο τι να κάνεις;
Τι να κάνεις δεν ξέρω, ξέρω τι ΕΠΡΕΠΕ να έχεις κάνει:
-
Έχεις οργανώσει κεντρική ευρωπαϊκή πυροσβεστική υπηρεσία, με ένα σκασμό αεροπλάνα και ελικόπτερα. Οπουδήποτε στη Νότια Ευρώπη πιάσει μεγάλη φωτιά, σε 5-6 ώρες μια μεγάλη δύναμη σκαφών έχει σηκωθεί στον αέρα, έχει φτάσει επί τόπου και τη σβήνει.
-
Έχεις πιάσει έστω ΕΝΑΝ εμπρηστή, ΚΑΠΟΤΕ. Εν ανάγκη, έχεις επιστρατεύσει όλο τον κρατικό μηχανισμό, για να πιάσεις έστω έναν, κι ας μην έχει κάνει μεγάλο κακό. Τον έχεις δικάσει δημόσια στο Σύνταγμα, παρουσία ενός εκατομμυρίου κόσμου. Του έχεις ρίξει 456.128 φορές ισόβια και διαφημίζεις στην τηλεόραση με χαιρεκακία την κάθε φορά που ο πάτος του διακορεύεται στη φυλακή
Γουσταρωωωωωω........
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα Σπύρο τότε θα σε πουν φασίστα.και καλά θα κάνουν.
Μέχρι τη μέση του '2' καλά το πήγαινες. Απο εκει και πέρα η εφαρμογή το νόμου σε όλη του την αυστηρότητα αρκεί. Τα άλλα είναι τουλάχιστον γραφικότητες
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
δειτε τι λεει το ζωο
σκατα στο ταφο του βουλγαρακη κ στους ομοιους τουΔεν πάς αλλού να βγάλεις το άχτι σου? Ο υπουργός (που, παρεπιπτόντως, δεν πολυ-συμπαθώ) μίλησε για το χώρο της αρμοδιότητός του - δηλαδή το μουσείο κτλ.
Στο ηλίθιο site που μας παρέπεμπψες, επαναλαμβάνει την πιπίλα 'το κάθαρμα (!) άρχιζε να πανηγυρίζει'. Κάθε νοήμων άνθρωπος δεν είδε κανένα πανηγυρισμό στις δηλώσεις του Βουλγαράκη. Αυτά τα βλέπουν ορισμένα ανθρωπάκια, εν μέσω 'έξαψης' και κοντόφθαλμου κομματικού μίσους που ανήκει σε άλλες εποχές.
ΥΓ Αν κάποιος διερμηνεύει αυτό το πόστ ώς εύσημα για την κυβέρνηση, είναι λίγο βλάκας.
αλλα καταλαβαινω τι ατομο εισαι απο τι στιγμη που αναφερεις 'κομματικο μισος',νταξει καλα χριστουγεννα
μαλλον εσυ θεωρεις σωστο ενω εχει γινει τετοια καταστροφη να βγαινει ο καραγκιοζης κ να ειρωνευεται τους παθοντες κ να υπερηφανευεται οτι απετρεξε τα χειροτεραzastava, δεν έχει άδικο.
Ο τύπος είναι υπουργός πολιτισμού και πήγε για το μουσείο. Αν ήταν υπουργός ανάπτυξης, θα πήγαινε στους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς Μεγαλόπολης και Αλιβερίου. Αν ήταν υπουργός άμυνας, θα πήγαινε στο στρατόπεδο Καλαμάτας κλπ.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν όλοι απλώς ψηφοθήρες - όχι ότι δεν είναι, αλλά όποιος αρμόδιος υπουργός πηγαίνει εκεί που είναι κάμερες χωρίς να τίθεται ζήτημα αρμοδιότητάς του, δεν τίθεται ζήτημα ότι πήγε για να δείξει τη μούρη του και μόνο.Φαντάσου να πήγαιναν στα Ίμια οι υπουργοί παιδείας και πολιτισμού. Τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;
Ή να πήγαιναν στη σύλληψη της 17Ν οι υπουργοί Τύπου και Αιγαίου.
Εντάξει, βρήκαν και καλά ευκαιρία τα παιδάκια του Indymedia να τα χώσουν σε κάποιον αντιπαθητικό για τους ίδιους πολιτικό. Μπράβο τους. Εύχομαι να βρουν δουλειά στο MEGAλο κανάλι ή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. -
και δήμαρχοι επιβεβαιώνουν την στρατιωτικη κινητοποίηση........και ο Δήμαρχος Πεντέλης μιλάει και για έλεγχο κυκλοφορίας.......
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι λέει ο Βερύκιος ???? *****Μέγιστη ετοιμότητα όλων των στρατιωτικων δυνάμεων στην Αττική...............περιμένουν λέει φωτιές.........!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι η δεν είναι,εγώ μόλις το άκουσα,ανατρίχιασα....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Έχεις οργανώσει κεντρική ευρωπαϊκή πυροσβεστική υπηρεσία, με ένα σκασμό αεροπλάνα και ελικόπτερα. Οπουδήποτε στη Νότια Ευρώπη πιάσει μεγάλη φωτιά, σε 5-6 ώρες μια μεγάλη δύναμη σκαφών έχει σηκωθεί στον αέρα, έχει φτάσει επί τόπου και τη σβήνει.
Εδώ διαφωνώ μιας και έχουμε δει πολλές φορές να καίνε φωτιές επί μέρες και εβδομάδες σε πολύ πιο ανεπτυγμένες χώρες από την Ελλάδα.
Τώρα για την σύλληψη των εμπρηστών κτλπ δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ σε θέση να πούμε τι πρέπει να τους κάνουν. Αν ήταν να εκτελέσουμε ή να λιθοβολήσουμε τον καθένα, το ίδιο θα κάναμε και με τους ληστές, τους βιαστές και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μα Σπύρο τότε θα σε πουν φασίστα.
και καλά θα κάνουν.
Μέχρι τη μέση του '2' καλά το πήγαινες. Απο εκει και πέρα η εφαρμογή το νόμου σε όλη του την αυστηρότητα αρκεί. Τα άλλα είναι τουλάχιστον γραφικότητες
Είδες στο είπα εγώ.
Χρήστο ορισμένες φορές ίσως να πρέπει για παραδειγματισμό να υπάρξουν υπερβολές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δειτε τι λεει το ζωο
μαλλον εσυ θεωρεις σωστο ενω εχει γινει τετοια καταστροφη να βγαινει ο καραγκιοζης κ να ειρωνευεται τους παθοντες κ να υπερηφανευεται οτι απετρεξε τα χειροτεραzastava, δεν έχει άδικο.
Ο τύπος είναι υπουργός πολιτισμού και πήγε για το μουσείο. Αν ήταν υπουργός ανάπτυξης, θα πήγαινε στους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς Μεγαλόπολης και Αλιβερίου. Αν ήταν υπουργός άμυνας, θα πήγαινε στο στρατόπεδο Καλαμάτας κλπ.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν όλοι απλώς ψηφοθήρες - όχι ότι δεν είναι, αλλά όποιος αρμόδιος υπουργός πηγαίνει εκεί που είναι κάμερες χωρίς να τίθεται ζήτημα αρμοδιότητάς του, δεν τίθεται ζήτημα ότι πήγε για να δείξει τη μούρη του και μόνο.Φαντάσου να πήγαιναν στα Ίμια οι υπουργοί παιδείας και πολιτισμού. Τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;
Ή να πήγαιναν στη σύλληψη της 17Ν οι υπουργοί Τύπου και Αιγαίου.
Εντάξει, βρήκαν και καλά ευκαιρία τα παιδάκια του Indymedia να τα χώσουν σε κάποιον αντιπαθητικό για τους ίδιους πολιτικό. Μπράβο τους. Εύχομαι να βρουν δουλειά στο MEGAλο κανάλι ή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.Έτσι είναι. Είναι πολύ λεπτή και δύσκολη η θέση του. Αν δεν πήγαινε καθόλου εκεί θα ήταν ακόμα πιο αρνητικά και σε πιο δεινή θέση. Ήταν υποχρεωμένος να πάει και πήγε και μοιραία έπρεπε να κάνει και δηλώσεις. Ούτε εγώ είδα να κάνει 'πανηγυρικές' δηλώσεις. Περιορίστηκε μόνο στα τυπικά και απαραίτητα.
Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που ότι και να επιλέξεις να κάνεις, πάντα θα σε κατηγορήσουν για διάφορα. Το λέω ανεξαρτήτου ατόμου και συμβάντος.
-
Υπάρχουν συστήματα εντοπισμού πυγκαγιάς με κάμερες σε δάση (τα εχώ δει σε ευρωπαϊκα ερευνητικά...) που ειδοποιούν αυτόματα... αλλά στην Ελλάδα τίποτα...
το 112, ο πανευρωπαϊκός αριθμός έκτατης ανάγκης σε άλλες χώρες βλέπει την τοποθεσία του καλόντος με ακρίβεια 100 μ... ακόμα και απο κινητό... αλλά όχι στην Ελλάδα που μπέρδεψαν το Νεοχώρι Ηλίας με το Νεοχώρι Μεσσηνίας....
Υπάρχει ένα απίστευτο μπάχαλο... ασυνενοησία που κοστίζει ζωές... και ώς συνήθως δεν φταίει κανένας... ούτε η Γ.Γ πολιτικής προστασία, ούτε η πυροσβεστική... ούτε η Αστυνομία... ούτε φυσικά η κυβέρνηση ...
βασικά έχει χαθεί εντελώς η μπάλα... μια βροχή θα μας σώσει... γιατι έαν περιμένουν από κάποιο αρμόδιο.. τέλος...
Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.... Εθνική ήττα...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
και δήμαρχοι επιβεβαιώνουν την στρατιωτικη κινητοποίηση........και ο Δήμαρχος Πεντέλης μιλάει και για έλεγχο κυκλοφορίας.......κινήσεις πανικού....
Μεκρι πότε όλα αυτά; μέχρι να βρέξει; μέχρι τις εκλογές;
Ισως εδώ που φτάσαμε να μην υπάρχει άλλος τρόπος. Ελπίζω του χρόνου την ανοιξη η (όποια) κυβέρνηση να έχει ένα καλύτερο σχέδιο αντιμετώπισης των πυρκαγιών -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
και δήμαρχοι επιβεβαιώνουν την στρατιωτικη κινητοποίηση........και ο Δήμαρχος Πεντέλης μιλάει και για έλεγχο κυκλοφορίας.......Καλά κάνουν. Έτσι πρέπει.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες