-
Το team radio του Kova επιβεβαιώνει το πρόβλημα στο εμπρός φτερό του χαμ....
Θα γίνει μάχη!!!!!!!!
-
Mονο μια εγκαταλειψη μεχρι στιγμης...τι αγωνας ειναι τουτος;;
-
Ο Μάσα 4 δεύτερα εμπρός από τον Κίμι αλλά ποιός νοιάζεται....
Δείξτε Χαμ ρεεεεεεε
-
Λαπ 52 / 58 στα 2,7 η διαφορα
-
Παει καλα ο Κιμι
Αντι να κουλαρει παει και κανει FL στο 2 γυρο απο το τελοςΔεν εχουν αδικο τελικα
-
1-2
-
Τελικα
1 Felipe Massa (Ferrari)
2 Kimi Raikkonen (Ferrari)
3 Fernando Alonso (McLaren)
4 Nick Heidfeld (BMW-Sauber)
5 Lewis Hamilton (McLaren)
6 Heikki Kovalainen (Renault)
7 Nico Rosberg (Williams)
8 Robert Kubica (BMW-Sauber)
-
Βαρετο και αυτό το GP .
-
λοιπόν στους 5 π. η διαφορά
1-2 η Φεράρι
1.27.295 fastest lap K. Raikonnen
πάμε για Monza!
(ελπίζω τότε να μην έχουμε πλημμύρες...)
-
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Ειλικρινά.
-
Ο Μάσσα ισοφαρίζει τους Χαμ-Αλο-Ραι με 3 νίκες και κρατά το εντυπωσιακό να κερδίσει μόνον από την pole.
O Rai δήλωσε ότι η 1η θέση είχε κριθεί εχθές.
Ο Alo δηλώνει ευτυχής που βρέθηκε τρίτος.
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Ρε παιδια στο TVU προσπαθώ να φορτώσω το star sports αλλά δέν γίνεται τίποτα. Γράφει απο κάτω Race day turkish Grand prix αλλά απο πάνω δείχνει να φορτώνει.. Πολύυυυυυ ώρα.. Δέν γίνεται τιποτα.. Έχω DSL 1mbit. Πόση ώρα περιμένατε μέχρι να ξεκινήσει? Κάποια άλλη εναλακτική λύση?Δεν διάβασες καλά τις οδηγίες.
Wheels είπα.΄Οχι star sports. -
μπαααα
δε νομίζω να ηταν κωλόφαρδος ο Ναντο
ηταν η θεια δικη για τις πουστ*** που εκανε η Φια υπερ του Χαμιλτον τις προαλλες -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μπαααα
δε νομίζω να ηταν κωλόφαρδος ο Ναντο
ηταν η θεια δικη για τις πουστ*** που εκανε η Φια υπερ του Χαμιλτον τις προαλλεςΑυτό ξανεπέστο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν ήταν λάθος του Χάμιλτον αστοχία του δεξιού εμπρός ελαστικού.....Κάποιος έλεγε ότι ο Ισπανός δεν είναι Γκαστόνε.......
Εγω ημουν αυτος (ή ενας απ'αυτους)
Το σκορ στις ατυχιες μεχρι στιγμης ειναι 3 Alonso 2 Lewis.
Για οσους καταλαβαινουν ο Lewis ηταν τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια που 1ον δεν εσπασε περισσοτερο το αμαξι 2ον δεν κατεληξε σε αμμοπαγιδα αλλα σε τεραστιο runoff και 3ον του ετυχε 1 ευθεια πριν τα pits. Τελικα λογω του συμβαντος εχασε 2 μονο ποντους απ'τις Ferrari και 3 μονο απ'τον Alonso (αν πχ εγκατελειπε θα εχανε αλλους 4).
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Παει καλα ο Κιμι
Αντι να κουλαρει παει και κανει FL στο 2 γυρο απο το τελοςΕπιδειξη δυναμης ετσι να γουσταρει ο Ron
Και οχι απλως ταχυτερο γυρο, -7 δεκατα παρακαλω
Βγηκαν μετα οι Dennis & Hamilton και ελεγαν οτι σημερα ηταν στα ιδια με τις Ferrari και μαλιστα ο Lewis μπορει και να περναγε 2ος, καλοοο
Χθες ηταν αισιοδοξοι λογω υψηλης τελικης, τελικα τους βγηκε μπουμερανγκ αφου δεν την παλευαν με τα soft.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Βαρετο και αυτό το GP .Tουλαχιστον κερδισε ο Massa..
-
Ferrari 1-2
Άντε...και στην Ιταλία! Ψιλοβαρετός αγώνας όμως...χωρίς κάποιο ευτράπελο.
-
Ο Αλόνσο πρέπει να έχει μάθει όλες τις λεπτομέρειες του πίσω μέρος της BMW φέτος. Και ήταν πολύ άτυχος και πάλι. Έσκασε μόνο στο Hamilton το λάστιχο. Ούτε μια μάχη μεταξύ των Ferrari, ούτε ένα Safety Car. Μα τί κατάσταση είναι αυτή? Πώς θα πάει μπροστά αυτό το παιδί με τόσες γκαντεμιές?
-
Επίσημο thread: GP Tουρκίας 2007