-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν είναι καθόλου το ίδιο! Αλλο το να εκφράζεις την ανησυχία σου, να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου, να μιλάς με φίλους σχετικά με αυτή την τραγωδία. Και άλλο να τσαντίζεσαι επειδή δεν θα δεις F1!!!
Τουλάχιστον για μένα.........
ολοι ανησυχουμε Νικο, και δυστυχως και οι δυο 'κατηγοριες' προσφερουν επι της ουσιας τα ιδια.... 0.
Οχι, δεν είναι έτσι Σπύρο. Άλλο το ανησυχώ αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα (δεν είμαι πυροσβέστης, εσυ?) και άλλο η αγωνία μου είναι αν θα δω GP κι ας γίνεται γύρω μου της πουτάνας!
Το ίδιο είναι και στην καθημερινή μας ζωή. Στ' @@ μου αν κόβω την κίνηση. Εγω θα διπλοπαρκάρω να πάρω τα τσιγάρα ΜΟΥ! Γιατί ΕΓΩ αυτό θέλω! Οι άλλοι, ας πρόσεχαν!και τι σου στέρησαν με το να θέλουν να δουν το F1?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν είναι καθόλου το ίδιο! Αλλο το να εκφράζεις την ανησυχία σου, να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου, να μιλάς με φίλους σχετικά με αυτή την τραγωδία. Και άλλο να τσαντίζεσαι επειδή δεν θα δεις F1!!!
ολοι ανησυχουμε Νικο, και δυστυχως και οι δυο 'κατηγοριες' προσφερουν επι της ουσιας τα ιδια.... 0.
Οχι, δεν είναι έτσι Σπύρο. Άλλο το ανησυχώ αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα (δεν είμαι πυροσβέστης, εσυ?) και άλλο η αγωνία μου είναι αν θα δω GP κι ας γίνεται γύρω μου της πουτάνας!
Το ίδιο είναι και στην καθημερινή μας ζωή. Στ' @@ μου αν κόβω την κίνηση. Εγω θα διπλοπαρκάρω να πάρω τα τσιγάρα ΜΟΥ! Γιατί ΕΓΩ αυτό θέλω! Οι άλλοι, ας πρόσεχαν!δεν ειπα τετοια πραγματα.
με την ανησυχια δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας. Και εγω ανησυχω για τους 8 νεκρους και 50 τραυματιες που εχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στους δρομους, δε βλεπω κανενα καναλι να το προβαλει ομως
-
Αφήστε το....είπαμε...απόψεις!!!
-
Παιδιά το γ#$&σατε και ψόφησε. Από ένα σχόλιο για τον Alpha το κάνατε θέμα σταρχιδισμού και εγωισμού.
Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε σε ένα θέμα για αυτοκίνητα σκεφτείτε ότι εκείνη τη στιγμή πεθαίνουν στον κόσμο παιδιά και ενήλικοι από ασιτία, λειψυδρία, αρρώστιες που ο δυτικός πολιτισμός τις έχει για πλάκα. Αυτοί υποφέρουν και εσείς ασχολείστε με αυτοκινητάκια.
-
Όπως είπα..αφήστε το...γιατί μπορεί να πω χοντρές κουβέντες...και δεν κάνει!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ναι αλλά δεν μπορεί να βλέπεις συνανθρώπους σου να ζουν ένα τέτοιο δράμα, όλη η χώρα να ζει μια απίστευτη τραγωδία με 44 νεκρούς, καινούργιες πυρκαγιές να ξεσπούν συνεχώς και εσύ να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου και πως θα περάσει διασκεδαστικά η ώρα σου. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο σαν στάση και συμπεριφορά.
δεν δικαιολογω αυτους που θα ηθελαν να δουν την Φ1, βαζω και στοιχημα ομως οτι αν εδειχναν τα δοκιμαστικα, οι πιο πολλοι εδω μεσα, αυτα θα εβλεπαν (καλως ή κακως)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όπως είπα..αφήστε το...γιατί μπορεί να πω χοντρές κουβέντες...και δεν κάνει!πες, πες!!
-
Νίκο κανένα νέο απο την Κύμη ???
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Νίκο κανένα νέο απο την Κύμη ???Οχι, ακόμα! Αν είναι στα Μανίκια η φωτιά κινδυνεύει το χωριό (είναι στα Νότια) αν είναι στις Κονίστρες, όχι!....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ναι αλλά δεν μπορεί να βλέπεις συνανθρώπους σου να ζουν ένα τέτοιο δράμα, όλη η χώρα να ζει μια απίστευτη τραγωδία με 44 νεκρούς, καινούργιες πυρκαγιές να ξεσπούν συνεχώς και εσύ να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου και πως θα περάσει διασκεδαστικά η ώρα σου. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο σαν στάση και συμπεριφορά.
δεν δικαιολογω αυτους που θα ηθελαν να δουν την Φ1, βαζω και στοιχημα ομως οτι αν εδειχναν τα δοκιμαστικα, οι πιο πολλοι εδω μεσα, αυτα θα εβλεπαν (καλως ή κακως)
Δικαίωμά τους είναι. Και κανείς δεν θα τους κατηγορούσε για το τι βλέπουν. Αλλά είναι προκλητικό να βγαίνεις και να κατηγορείς το κανάλι γιατί δεν σου βάζει F1, λες και η F1 είναι πιο σημαντικό γεγονός από τη τραγωδία που ζει όλη η χώρα. Εκεί είναι το λάθος τους.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο κανένα νέο απο την Κύμη ???
Οχι, ακόμα! Αν είναι στα Μανίκια η φωτιά κινδυνεύει το χωριό (είναι στα Νότια) αν είναι στις Κονίστρες, όχι!....
Η πεθερά μου είπε ότι είναι στα Μανίκια.......απο τον Αγιο Βλασση το βλέπει...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δικαίωμά τους είναι. Και κανείς δεν θα τους κατηγορούσε για το τι βλέπουν. Αλλά είναι προκλητικό να βγαίνεις και να κατηγορείς το κανάλι γιατί δεν σου βάζει F1, λες και η F1 είναι πιο σημαντικό γεγονός από τη τραγωδία που ζει όλη η χώρα. Εκεί είναι το λάθος τους.Αυτό που κάνουν τα κανάλια είναι ρεπορτάζ σε πραγματικό χρόνο, διανθισμένο με κλισέ εκφράσεις και ανακρίβειες. Δεν ξέρω τι χρησιμότητα έχει αυτό για τον πολίτη. Το βλέπεις κι εσύ ότι οι πληροφορίες ανακυκλώνονται. Θα μπορούσαν π.χ. να συγκεντρώνουν πληροφορίες και να ενημερώνουν ανά μισή ώρα, έτσι θα μετέδιδαν και πιο ακριβείς πληροφορίες και πιο συγκεντρωμένες (άρα αποδοτικές).
Αυτή η τακτική προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, και αυτό κατακρίνω για τον Alpha συγκεκριμένα, θεωρώντας ότι κάλλιστα θα μπορούσε να ενημερώνει ενδιάμεσα από το κανονικό του πρόγραμμα.
-
ωχ ωχ ωχ εδώ ο ουρανός είναι πολύ κίτρινος, σχεδόν κόκκινος και έρχονται στάχτες, βρομάει όλο ο τόπος!!
άκουσα και για τον δήμο φαλαισίας, μίλουσε ο δήμαρχος του χωριού Λεονταρίου και εκεί δίπλα είναι που είναι το χώριο που πηγαίνω κάθε χρόνο :(:(
-
Τωρα ο ΑΝΤ1 ειπε οτι η Γαλλια στελνει ειδικες δυναμεις δασοπυροσβεστων για την αντιμετωπιση της καταστασης μαζι με αεροπλανα, το ιδιο και η Νορβηγια, Ιταλια και Γερμανια.
-
Μπράβο τους, τα έκαψαν όλα...
_
-
Του χρόνου διακοπές...τις κέρδισαν με την αξία τους...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θέλετε να δείτε ότι σε όλα τα θέματα, η κατάσταση δεν είναι ποτέ, όπως εμείς την βλέπουμε?
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 440#984440
Η Ελλάδα καίγεται. Κόσμος πεθαίνει. Κι όμως. Για άλλους χρήστες του Φόρουμ το πρόβλημα είναι η ακύρωση μετάδοσης του GP Τουρκίας!!!
Προσωπικά, το βρίσκω απαράδεκτο αυτές τις στιγμές. Αλλά, είπαμε, απόψεις!!
γιατι αυτοι που καθονται μπροστα απο το pc ή την tv και σχολιαζουν τις φωτιες τρωγοντας ή πινοντας μπυρες τι καλυτερο κανουν?
+oo στον Spiros.
-
Μόλις βγήκα έξω στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μου κόπηκε η αναπνοή....
Έχω δυσπνοια. -
τώρα είπανε ότι στέλνουν οι γάλλοι 4 καναντέρ και 60 πυροσβέστες...
να ναι καλά οι ανθρώποι.
Συμβόλαιο νομίζω ζήτησαν οι ουκρανοί οι οποίοι δεν είναι στην ΕΕ.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μαλιστα καποιο κρατος-εταιρεια(δεν θυμαμαι)ειπε οτι θελει κ συμβολαιο..
απιστευτο..
κατι τετοιο μαλλον θα εννουσαμε ευρωπαικη κ νομισματικη ενωση..
απ την αλλη οταν ειχαν γινει οι σεισμοι στην τουρκια τρεχανε οι ελληνες για βοηθεια τοτε..Οι Ουκρανοι ηταν αυτοι...Οι καραγκιοζηδες...Ακου συμβολαιο,εδω ο κοσμος χανεται...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες