-
Αν θέλει κάποιος να πάει στη Ζαχάρω δεν μπορεί,γιατί η φωτιά έχει περάσει τον δρόμο Ζαχάρως-Πύργου και είνα αδύνατη η διέλευση.
Όσο για τους νεκρούς,φοβάμαι ότι θα είναι πολλοί. -
Το κάθαρμα ο Ευαγγελάτος έβγαλε στον αέρα εγκλωβισμένη από τη φωτιά. Ωφέλησε πουθενά να ακούμε τις φωνές της παρά στο να φορτιστεί ακόμα περισσότερο το άσχημο κλίμα. Αν δεν μυρίσουμε καμμένη σάρκα για να πιάσει τα νουμερά του ο Νικολάκης δεν θα ηρεμήσουμε σήμερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός πέταξε την κοτσάνα αυτή;Κανενας μαλακας βουλευτης.......
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το κάθαρμα ο Ευαγγελάτος έβγαλε στον αέρα εγκλωβισμένη από τη φωτιά. Ωφέλησε πουθενά να ακούμε τις φωνές της παρά στο να φορτιστεί ακόμα περισσότερο το άσχημο κλίμα. Αν δεν μυρίσουμε καμμένη σάρκα για να πιάσει τα νουμερά του ο Νικολάκης δεν θα ηρεμήσουμε σήμερα.Ειναι η τελεθεαση των καναλιων.......
-
Αν περασε η φωτια μεσα απο 7 χωρια,φοβαμαι οτι στον απολογισμο θα εχουμε συνολικά 100 νεκρους, με τους πλεον συντηρητικους υπολογισμους.Αλλα βλεπετε αυτα δεν ειναι σημαντικα,αυτο που χρειαζεται η χωρα (συμφωνα με τα ΜΜΕ και τον πρωθυπουργο μας) ειναι εκλογες,αυτες θα μας λυσουν τα προβλήματα!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Το κάθαρμα ο Ευαγγελάτος έβγαλε στον αέρα εγκλωβισμένη από τη φωτιά. Ωφέλησε πουθενά να ακούμε τις φωνές της παρά στο να φορτιστεί ακόμα περισσότερο το άσχημο κλίμα. Αν δεν μυρίσουμε καμμένη σάρκα για να πιάσει τα νουμερά του ο Νικολάκης δεν θα ηρεμήσουμε σήμερα.
Ειναι η τελεθεαση των καναλιων.......
είτε ακούσαμε είτε δεν ακούσαμε τις φωνές της αγαπητέ φίλε σημασία έχει ότι αυτη η γυναίκα ζεί (αν ζει πλέον) το δράμα της ΤΩΡΑ !!!!! ........(και είχε και μωρο απο ότι άκουσα),,και είναι η μόνη που δεν έχει ευθύνη γι αυτό που ζει...........γ@μάτε την τηλεθέαση (το ξέρουμε ότι είναι κοράκια) .......γράφτε στα @@ σας τον Ευαγγελάτο και τον κάθε Ευαγγελάτο.........ελάτε μόνο με τη σκέψη σας κοντά της και άσχετα απο τις θρησκευτικές αντιλήψεις του καθενός μας άς κάνουμε ένα σταυρό να τελειώσει εδω αυτο το κακό και να γλυτώσουν οι άνθρωποι........
-
... Εκείνο το λαμπερό κόκκινο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος που είχα δει στον Αρχάγγελο, δεν πετάει άραγε νύχτα, μπας και σωθεί καμιά ψυχή;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ρε ποιοί βάζουν τις φωτιές;;;Αρκετοί τρίβουν τα χέρια τους (φυσικά ΚΡΥΦΑ) γιατί δασικές εκτάσεις που είχαν στη κατοχή τους θα αποχαρακτηρισθούν. Το 90% των καμμένων εκτάσεων δεν αναδασώνεται.
Φίλος μου έχει 7 στρέμματα παραθαλάσσια στη Χαλκιδική, χαρακτηρισμένα δασική έκταση επειδή έχει 5-10 πεύκα μέσα. Μπορεί να χτίσει χωρίς να κόψει ούτε ένα δέντρο αλλά δεν επιτρέπεται (ΔΑΣΟΣ). Αν καεί όλη η Χαλκιδική (και το χωράφι του) αυτός θα ανοίγει σαμπάνιες - κρυφά φυσικά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός πέταξε την κοτσάνα αυτή;καποιος βαθμοφορος αν δεν κανω λαθος..κατι με πυροσβεστικη ειχε σχεση....
-
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.........
Φτανει να λες
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.......
(Δεν ειμαι της αποψης αυτης....)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ρε ποιοί βάζουν τις φωτιές;;;
Αρκετοί τρίβουν τα χέρια τους (φυσικά ΚΡΥΦΑ) γιατί δασικές εκτάσεις που είχαν στη κατοχή τους θα αποχαρακτηρισθούν. Το 90% των καμμένων εκτάσεων δεν αναδασώνεται.
Φίλος μου έχει 7 στρέμματα παραθαλάσσια στη Χαλκιδική, χαρακτηρισμένα δασική έκταση επειδή έχει 5-10 πεύκα μέσα. Μπορεί να χτίσει χωρίς να κόψει ούτε ένα δέντρο αλλά δεν επιτρέπεται (ΔΑΣΟΣ). Αν καεί όλη η Χαλκιδική (και το χωράφι του) αυτός θα ανοίγει σαμπάνιες - κρυφά φυσικά
Τι σχεση εχουν αυτα ρε παιδια,κι εγω εχω τετοιο κτημα,τι να το κανω που μολις εμαθα οτι γνωστος μου εγινε παρανάλωμα;
-
Θλίψη......
και ακόμα μια φορά ούτε ένας δεν φέρει ευθύνη...ακραία καιρικά φαινόμενα...
δεν ξέρω πως να ξεθυμάνω......
απογοήτευση για τα χάλια μας.....
καλή δύναμη κ κουράγιο στους πληγέντες κ στις οικογένειες αυτών που χάθηκαν....
ούτε που μπορώ να φαναστώ αυτό που βιώνουν.....μου φαίνεται τόσο απίστευτο και μακρινό.....ούτε σε πόλεμο τόσες απώλειες σε μια μέρα// -
Δεν γίνονται ρε αυτα...
-
8 πυροσβεστικά οχήματα ξεκίνησαν από την Κομοτινή για την Ζαχάρω...
Μέχρι να φτάσουν... -
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
Ποσοι ακομα!!!!!!!!!!!!!!!! -
... ...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
8 πυροσβεστικά οχήματα ξεκίνησαν από την Κομοτινή για την Ζαχάρω...
Μέχρι να φτάσουν...Του χρονου.....
Αυτο φιλε μου ειναι το απολυτο χαος........
Ουδεις πολιτικος παραιτείται, κανενας δεν εχει τσιπα, μονο την καρεκλα και την τσεπη τους κοιταζουν....
Να δεις τι εχει να γινει μετα τις φωτιες, ολοι οι πολιτικοι θα κλαινε για τους καμμενους, θα δινουν υποσχεσεις για το αυριο.......... -
χάθηκε η μπάλα φέτος με τις φωτιές....
-
19 νεκροι ρε γμτ.......
19 νεκροι.......
-
Βρε παιδιά ας με συγχωρέσετε γι αυτό που σκέφτομαι αλλά δε πιστεύω πως τόσες φωτιές ξεκίνησαν τυχαία και μόνο για οικοπεδοποίηση.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες