-
Ο χρήστης MILTIADIS έγραψε:
Γεια σας,γυριζοντας την Κυριακη το βραδυ απο Χαλιδα στο υψος του Σειριου καποιος συμπολιτης μας και αρχοντας του δρομου απολαμβανε το καφεδακι του με αποτελεσμα να κινειται σε δυο λωριδες κυκλοφοριας .
Θελω την γνωμη σας κατα ποσο ειναι σωστο να οδηγουμε και ταυτοχρονα να πινουμε και να τρωμε????Να τρώμε σαφώς και όχι, γιατί απασχολούμε τα χέρια και την προσοχή μας, πράγμα που μπορεί να αποβεί υπερβολικά επικίνδυνο.
Το να πίνουμε τώρα.. Προσωπικά δεν βρίσκω μεμπτό να υπάρχει ένα μπουκαλάκι νερό ή/και ένας καφές στην ποτηροθήκη και να πίνουμε καμια γουλιά περιστασιακά. Στην περίπτωση που περιγράφεις όμως φαντάζομαι οτι ήταν το κλασσικό βουβάλι με το πόδι έξω από το παράθυρο και το σέικερ μόνιμα στο χέρι που παριστάνει οτι οδηγεί με το ένα χέρι (με το ίδιο που αφήνει το τιμόνι για να αλλάξει ταχύτητα) και ναι, φυσικά και είναι μ:lipsealed: -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο Παρίσι έχω παρακολουθήσει και γω ξεπαρκάρισμα που το κενό ανάμεσα στο εμρπός και το πίσω αυτοκίνητο ήταν χωρίς υπερβολή 5 εκατοστά!!
Πώς το βγαλε η κοπελιά; Ε αν δεν υπάρχει χώρος, θα τον δημιουργήσουμε! Πιέζοντας τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω κατάφερε να κάνει έναν ελάχιστο χώρο για να βγει.http://www.youtube.com/watch?v=j4fXbSxxRp0
http://www.youtube.com/watch?v=3R8rx09048I
http://www.youtube.com/watch?v=kvu2CXX5dWk
Youtube VideoOk...! Παρίσι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάω με το αυτοκίνητό μου...
-
To γνωστό 'παρκάρισμα του τυφλου': γίνεται με τον ήχο...
.
-
Τι να πω... επειδή και στην Ιταλία γίνεται το ίδιο πράγμα, είτε οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι είναι τελικά γαϊδούρια είτε εμείς φοβόμαστε πια τόσο πολύ για το αυτοκίνητο-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μας.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δειτε αυτο το βιντεακι
Για 1000000000η φορα θα πω
Σχιστε τα διπλωματα απο ορισμενους
Στην συνεχεια προσεξτε την ασχετοσυνη των διερχομενων, που αντι να βαλουν καποια ταξη στον χαμο, αρχιζουν τα ζικ ζακ
Εγώ όμως βλέπω κάτι άλλο. Σε τρομακτικά επικίνδυνη κατάσταση κι όμως ουσιαστικά το σχεδόν προδιαγεγραμμένο πολύ μεγάλο ατύχημα ΔΕΝ έγινε. Έχω την αίσθηση ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Αττική Οδό για παράδειγμα θα θρηνούσαμε καμιά 40αριά νεκρούς.
Βασικα... δεν το πιστευω....
Ισως να χαμε 5-6 επιπλεον τσαλακομενα αυτοκινητα.
Εγω εχω την συνηθεια οταν βλεπω τροχαιο, να κλεινω το θυμα με το αυτοκινητο μου και αλαρμ και αποσταση ασφαλειας.
Και δεν ηταν δικια μου ιδεα.... Καπου το δα, αρα το κανουν κ αλλοι. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τι να πω... επειδή και στην Ιταλία γίνεται το ίδιο πράγμα, είτε οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι είναι τελικά γαϊδούρια είτε εμείς φοβόμαστε πια τόσο πολύ για το αυτοκίνητο-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μας.πολυ γαιδουρια....
μα δεν ειναι λογικο πραγμα αυτο!!
το αυτοκινητο ΔΕΝ πρεπει να χτυπιεται.. τωρα αμα αυτοι οι λαοι ειναι τοσο ζωα... προβλημα τους - αρκει να τους απαγορευεται να οδηγουν στην ελλαδα..δεν νομιζω παντως και οι γερμανοι να παρκαρουν ετσι.
οι γαλλοι και οι ιταλοι (και ιδιως οι γαλλοι) ηταν και ειναι Ζωα με κεφαλαιο Ζ.. -
Ο χρήστης Garfield έγραψε:
Τι να πω... επειδή και στην Ιταλία γίνεται το ίδιο πράγμα, είτε οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι είναι τελικά γαϊδούρια είτε εμείς φοβόμαστε πια τόσο πολύ για το αυτοκίνητο-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μας.
πολυ γαιδουρια....
μα δεν ειναι λογικο πραγμα αυτο!!
το αυτοκινητο ΔΕΝ πρεπει να χτυπιεται.. τωρα αμα αυτοι οι λαοι ειναι τοσο ζωα... προβλημα τους - αρκει να τους απαγορευεται να οδηγουν στην ελλαδα..δεν νομιζω παντως και οι γερμανοι να παρκαρουν ετσι.
οι γαλλοι και οι ιταλοι (και ιδιως οι γαλλοι) ηταν και ειναι Ζωα με κεφαλαιο Ζ..Θα διαφωνησω....
Ειναι με κεφαλαια... Ζ, Ω και Α -
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου. Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε... Ο (κλασσικός) τυπάς δε, έβριζε ακατάσχετα κοιτώντας πίσω του, φόραγε βερμουδίτσα και ...έφερε κράνος (στον αγκώνα).
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (με το χάρο, με την καφετέρια, ποσώς μ' ενδιαφέρει), ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΕ !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά [....]
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (με το χάρο, με την καφετέρια, ποσώς μ' ενδιαφέρει), ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΕ !!Και δευτερος μηχανακιας που βρηζει τους μηχανακιδες.....
Ο αγωνας τωρα.... Δικαιωνετε!!!!
Αυτο με το βρησιμο... δεν το καταλαβαινω...
Κανεις την μαλακια σου παπαρα παπακουλα....
Βρηζεις φευγοντας....
Και οταν αναφερομε σε συνουσια, με συγγενικο σου προσωπο -μανα συνηθως-... Γιατι φευγεις και δεν ερχεσαι να το συζητησουμε;;;;Βγαινω να πληροσω κινητα και τα σχετικα...
Ειμαι με το σκουτερακι -Beverly 125- και παω να κανω αναστροφη, επι της Μεσογειον, στο φαναρι μπροστα στην ΕΡΤ.
Αυτοκινητο μπροστα μου σταματημενο στο φαναρι.
Σταματαω πισω κ αριστερα του.
Σκαει ενα ΧΤ και σταματαει μπροστα απο το αμαξι, βλεπει οτι δεν ερχεται κανενας απο απεναντι και περναει με κοκκινο... Μαλλον βιαζοταν το παιδι.
στα καλα καθουμενα.... Σκαει ενα Γιουνταϊ με μπαρμπα οδηγο και σταματαει δεξια μου.... πιανοντας το μισο ερησμα που υπαρχει πριν το φαναρι και την μιση αριστερη λοριδα.....
Κορνες, μπηνελικια....
Στ τετοια του...
Τον κοιταω....
Και ακολουθησε διαλογος που μου σπασε τα νευρα και απεδειξε οτι ο τυπας ηταν για μπατσες.....
Πολλες μπατσες....
Εφταιγα εγω που σταματησα κοντα στο κεντρο της λοριδας κ οχι τερμα αριστερα.... Αρα τον εμποδηζα να κατσει ποιο μεσα....
Του πα οτι ειναι μαλακας κ εφυγα.... -
αυτοι οι αλητες που φταινε και βριζουν και απο πανω θελουν γερο ξυλο..
θα σας πω τι επαθα με οδηγο SUV πριν 2-3 μηνες..καθως παιρνω μια αριστερη στροφη, βλεπω απο πισω μου ενα LandCruiser να ερχεται με τα 1000 και φρεναροντας και στριβοντας να προσπαθει να μπει στην εσωτερικη και να περασει λες και κρινοταν το πρωταθλημα στη formula 1...
ευτυχως καταφερα και κρατηθηκα στην εξωτερικη (χωρις να με περασει) γιατι αλλιως θα γινοταν σιγουρα ατυχημα αφου θα με εμβολιζε..ε μολις βγαινουμε απο τη στροφη, συγχυσμενος ανοιγω το παραθυρο και του ριχνω μια μουντζα..
μετα μολις βγαινουμε σε δρομο 3 λωριδων, ο τυπος τα πηρε με τη μουντζα και αρχισε να με κυνηγαει και να προσπαθει να με εμβολισει!
ανοιγε και το παραθυρο και ελεγε 'σταματα αμεσως κατεβα κατω να τα πουμε αν εισαι μαγκας κτλ'!!
η φατσα του ηταν νονου της νυχτας (χοντρος με κοτσιδα και SUV δεν αφηνει περιθωρια για αμφιβολια)..
εγω την ειχα πατησει ασχημα εκεινη τη στιγμη γιατι το landcruiser εχει πολυ καλες επιταχυνσεις το ατιμο και με προλαβαινε!!τελικα αρχισα να κανω σφηνες (τι κανεις αμα δεν μπορεις να ξεφυγεις στην ευθεια..) και του ξεφυγα..
κυκλοφορει πολυ τρελα εκει εξω και ενιοτε δεν μας σωζει ουτε η αστυνομια ουτε τα.. μπρατσα μας, αν ο αλλος ειναι τρελος και γκανγκστερ..
γι αυτο και τη χειροτερη μ@λ@κια να κανει αλλος, απο τοτε εγω συμπεριφερομαι σαν να μην εγινε τπτ..
-
η φατσα του ηταν νονου της νυχτας (χοντρος με κοτσιδα και SUV δεν αφηνει περιθωρια για αμφιβολια)..Καλά που δεν έχω SUV τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
η φατσα του ηταν νονου της νυχτας (χοντρος με κοτσιδα και SUV δεν αφηνει περιθωρια για αμφιβολια)..
Καλά που δεν έχω SUV τουλάχιστον.
τοτε μην παρεις SUV.. θα σε φοβαμαι..
-
Καλά που δεν έχω SUV τουλάχιστον.
τοτε μην παρεις SUV.. θα σε φοβαμαι..
Μη φοβάσαι, ποτέ δεν θα πάρω SUV για λόγους αρχής. Σιχαίνομαι τα ψηλά αυτοκίνητα.
-
Βγήκε το Kamal kyan;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βγήκε το Kamal kyan;Όχι. Και δε νομίζω να βγει και ποτέ, έχουμε χρόνια να ακούσουμε νέα του.
Και ποιος σου είπε ότι αν έβγαινε θα το έπαιρνα;
ΥΓ: Ωραίο το σκυλί αλλά κοντά 1MB υπογραφή...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βγήκε το Kamal kyan;
Όχι. Και δε νομίζω να βγει και ποτέ, έχουμε χρόνια να ακούσουμε νέα του.
Και ποιος σου είπε ότι αν έβγαινε θα το έπαιρνα;
ΥΓ: Ωραίο το σκυλί αλλά κοντά 1MB υπογραφή...
Ονοματακι δεν εχουμε;;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ναι είχα ενημερωθεί από την Αθήνα. Για να είμαι ειλικρινής πάντως μια χαρά τους είδα σε γενικές γραμμές τους Χανιώτες οδηγούς. Και προτεραιότητα άφηναν και κάτι επιτόπου όπισθεν έκαναν για να διευκολύνουν. Εκτός από μια κυρία που της πήρα τη σειρά σε ένα φανάρι και ακόμα ρίχνει κατάρες.Σε αλλα Χανια πρεπει να πηγες εσυ. Εισαι σιγουρος οτι ησουν στα Χανια Τση Κρητης?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ναι μεν....
Αλλα επιλεγουν με την συμπεριφορα τους να ειναι εισπρακτικος μηχανησμος του κρατους.
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Στο μυαλο μου εισαι
Εγω παντως πιστευω οτι αν ημουν αστυνομικος, και εκανα μια περιπολια, θα εβρισκα κανονικες παραβασεις, και οχι ψευτοπροστιμα για +10χμ/ω σε αυτοκινητοδρομο με οριο 80
Αφου τις βλεπουμε καθε μερα μπροστα μας, αυτοι δεν τις βλεπουν?Αν ειναι να τα παρουν, ας τα παρουν απο εκει που πρεπει
Αυτο πιστευε και φιλος μου μπατσος ο οποιος καθημερινα επαιρνε εντολες
α) να μην κανει αλκοτεστ 'γιατι η περιοχη ειναι τουριστικη και φωναζει ο δημαρχος'
β) να μην γραφει τους ταδε τυπους επειδη ειναι γνωστοι/επωνυμοι/μεγαλα κεφαλια στην τοπικη κοινωνια και διαμαρτυρονται
γ) να στηνει ρανταρ σε ατελειωτη ευθεια με ψευτοοριο 50 χαω (οπου φυσικα ολοι οι ντοπιοι γνωριζουν), κανοντας παντα την εκπτωση και γραφωντας για +10 χαω ωστε να μη μπαινει κανεις στον κοπο να αμφισβητησει το προστιμο των 31 ευρω ενω παραλληλα ετσι φενεται οτι ειναι και καλος ανθρωπος.
τελικα εφαγε μια δυσμενη μεταθεση οταν τους ειπε να πανε να πηδηχτουνε και αρχισε να κανει σωστα την δουλεια του.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου. Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε... Ο (κλασσικός) τυπάς δε, έβριζε ακατάσχετα κοιτώντας πίσω του, φόραγε βερμουδίτσα και ...έφερε κράνος (στον αγκώνα).ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (με το χάρο, με την καφετέρια, ποσώς μ' ενδιαφέρει), ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΕ !!
ποπο!!πηγαινε με ολοκληρα 60κμ?????ποποοοο,πολα χιλιομετρα ρε φιλαρακο...καλα πως μπορεσε να ελενξει το μηχανακι με τοσα κμ....πρπει να ηταν πιλοτος το παλικαρι..
ρε μα ςκοροιδευεται?κρυβετε την δικη σας αγνοια να αντιλαμβανεστε τι γινεται γυρω σας οπω ςπροβλεπεται για να μην φατε τα μουτρα σας,πισω απο την 'υπερβολικη'ταχυτητα του αλλου γιατι ετσι σας βολευει? -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου. Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε... Ο (κλασσικός) τυπάς δε, έβριζε ακατάσχετα κοιτώντας πίσω του, φόραγε βερμουδίτσα και ...έφερε κράνος (στον αγκώνα).
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (με το χάρο, με την καφετέρια, ποσώς μ' ενδιαφέρει), ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΕ !!
ποπο!!πηγαινε με ολοκληρα 60κμ?????ποποοοο,πολα χιλιομετρα ρε φιλαρακο...καλα πως μπορεσε να ελενξει το μηχανακι με τοσα κμ....πρπει να ηταν πιλοτος το παλικαρι..
ρε μα ςκοροιδευεται?κρυβετε την δικη σας αγνοια να αντιλαμβανεστε τι γινεται γυρω σας οπω ςπροβλεπεται για να μην φατε τα μουτρα σας,πισω απο την 'υπερβολικη'ταχυτητα του αλλου γιατι ετσι σας βολευει?...διάβασε καλύτερα το κείμενο και ΙΣΩΣ κατανοήσεις πως ΑΦΟΥ ΕΚΟΨΕ με πέρασε με 60. Πιο πριν, μόνο αυτός ξέρει με πόσα πήγαινε...
Υ.Γ.: i) άγνοια εγκληματική έχει όποιος βλέπει ελεύθερο δρόμο μπροστά του μέσα στην πόλη και πηγαίνει όπως να ΄ναι. Ας υπεραμυνθούμε και αυτών που πάνε με 60άρες στα στενά !!
ii) το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο του κοροϊδεύω γράφεται με Ε ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]