-
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.
Αρχίζουμε λοιπόν...
1)Χθές το πρωί κατευθύνομαι προς Γλυφαδα ,μέσω παραλιακής.
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...
3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω με έβλεπε που περπάταγα έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....Tα συγκεκριμένα φανάρια είναι τόσο κοντά μεταξύ τους και ανάβουν και ολίγον κουκουρούκου οπότε την πατάς πολύ εύκολα αν δεν τα γνωρίζεις.
Και εγώ κάποτε πέρασα με κίτρινο το πρώτο από αυτά με πολλά και αμέσως μετά διαπίστωσα ότι έπρεπε να σταματήσω σε dt αφού το δεύτερο ήταν ήδη κόκκινο και είχαν ξεκινήσει να διασχίζουν κάθετα τον δρόμο από το πλάι...
Τα είχα δεί όλα. -
Βγαινω χθες βραδυ για βολτα προς Λιμανακια μερια.
Ξυπναω, το Γλαστρακι αποσειαζει -καποιος το βουτηξε πριν ξυπνησω- οποτε ξεμεινα με την πολυκατοικια.
Λεω να παω απο Λ.Βουλιαγμενης, για να μη μπλεξω με τα ζωα μετα τη Γλυφαδα.
Παω να βγω απο καθετο -οπου εχω ΣΤΟΠ- στην Καλαμακιου και να στριψω αριστερα.
Απο αριστερα δεν υπαρχει ψυχη, ενω απο δεξια ερχοντε αυτοκινητα.
Βγαινω ο μισος περιπου και περιμενω να περασουν οι απο δεξια.
Περναει και το τελευταιο και ελεγχω την αριστερη μερια.
Ελα που ερχοντε απο αριστερα 3 αυτοκινητα.
Δεν τα εμποδιζω, αλλα ο πρωτος σταματαει και παιζει φωτα να περασω.
Σηκωνω το χερι μου για να ευχαριστησω και τσεκαρω την δεξια μην ερχεται κανενας που δεν ειδα.
Και με το που αφηνω το φρενο, και γυρηζω μπροστα μου βλεπω ενα ταξι.....
Ο Καριολης προσπερασε απο το αντιθετο τα δυο που ειχαν σταματησει και πηγε να χωθει στο ρευμα του εκει που εβγαινα εγω.....
Σταματαει....
Περναω και παρκαρω να μην εμποδιζω.
Ο ταριφας βγαινει τσαντισμενος και βγαινω κ εγω.....
Η ατακα.... 'Την γα...σες καριολη, τωρα θα πεθανεις' παραλληλα με την κινηση να βγαλω το κινητο απο την πισω τσεπι επιασαν....
Ποτε μπηκε στο ταξι, ποτε εφυγε.... Κανεις δεν καταλαβε!
Οι δυο που με αφησαν με ειδαν οτι εβγαλα κινητο και προσπαθησα να βγαλω φωτο και ευγενεστατα μου εδωσαν τις πινακιδες του.
ΤΑΑ κατι... το πεταξα το χαρτακι.Παντως θα χε πλακα να δω τι γινεται οταν 2.500 κιλα κοπανανε στο πλαϊ ενα οχημα που κινειται με καμια 60αρα....
-
Χθες επί της Λ. Στρατού στην Θεσσαλονίκη, δικάβαλο (2 θηλυκιές) σκούτερ (αμφότερες άνευ κράνους φυσικά), με την ξανθιά οδηγό να μιλάει στο κινητό με το ένα χέρι και με το άλλο να προσπαθήσει να κρατήσει το τιμόνι εν κινήσει...
Η δεύτερη αναβάτης ήταν σημαντικά μικρότερης ηλικίας από την οδηγό (πιθανότατα περίπτωση μητέρας - κόρης) και ερωτεύσιμη
(επιφυλάσσομαι για την περίπτωση που η κόρη ήταν μικρότερη των 16 ετών γιατί οι εισαγγελείς παραμονεύουν )
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.Αρχίζουμε λοιπόν...
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...
3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω με έβλεπε που περπάταγα έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
Για το 3
Παρε την αστυνομια και ενημερωσε!
Εσυ προλαβες, αν ειναι παιδακι στη θεση σου, δεν θα προλαβει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Η ατακα.... 'Την γα...σες καριολη, τωρα θα πεθανεις' παραλληλα με την κινηση να βγαλω το κινητο απο την πισω τσεπι επιασαν....
Ποτε μπηκε στο ταξι, ποτε εφυγε.... Κανεις δεν καταλαβε!....Κι εγω σαν τον ταριφα θα επραττα,σιγα μην καθομουνα να δω τι θα ηταν αυτο που θα εβγαζες,αυτα ειναι για τζογαδορους
-
εμεις παντως πετυχαμε κοπελα με α3 να προσπαθει να περασει 4χ4 sirion χωρις να επιταχυνει....
ξεκινησανε διπλα διπλα σε ανηφορα με 60 και οι 2 και μεχρι τα 130 πηγαινανε διπλα διπλα για 2 λεπτα χωρις να υπαρχει χωρος για αλλους στην εθνική μετά τον αλμυρό....
Περιμέναμε απο πισω μπας και πατησει γκάζει το α3.... (1,6)....
Μας φτάνει μια XM που κατάλαβε οτι δε φταίμε εμείς για το κόλλημα... εξου και δε μας παιζει ουτε φώτα....
Ξαφνικά η xm κάνει μία κίνηση και μπαίνει δεξιά μας όπου μας κάνει και κίνηση με το αριστερό του χέρι έξω από το παράθυρο... στο στυλ... don't worry...
Με μιάς και ενώ έχει λίγη κατηφοριά (και οι μπροστινοί μας έχουν σκοπο να μας πάνε μέχρι τη λαμία με 130) πετάγετε μπροστά μας (ειχαμε σκεφτεί να μη το κολλησουμε το Α3, μηπως και χεστει πανω της και κάνει καμία στραβοτιμονιά) και χωνεται σχεδόν ανάμεσα στους 2 μπροστινούς μας...
Το σιριον εκλασε πατατες... πατησε φρενο.... το xm επίσσης και το α3 πηγε δεξίά (εμεις φυσικά στα φρένα με την σιγουριά ότι όλοι θα γίνουμε ενα)
Τοτε περνάει το α3 και ακολουθως το παει γαμιώντας για μπαριέρες στρίβοντας το τιμόνι δεξιά δείχνοντας προφανώς της κυρίας ότι η θέση της ειναι τελειως δεξιά....
-
Γενικά δεν επικροτώ τίποτα. Θεωρώ απαράδεκτα τα S στην εθνική καθώς αμα ήταν το έκανα και εγω αφου και άλογα έχω και στενότερος είμαι (απλως εχω και ένα παιδί μέσα)
-
αμα εχει παρει αμάξι που μπορεί να προσπεράσει (πχ το α3 το σιριον με 130κμ) κάντο και μην μας τα σπας καθώς δεν ξέρεις αν ο τρελός με το xm θα το κάνει ή όχι,,,,
Γενικά αυτό το σπαζαρχίδικο να μη θέλουμε να περάσουμε το όριο, να έχουμε 1600 και όλοι στην ανηφόρα να πηγαίνουν με τη δικιά μας ταχύτητα το θεωρώ μεγάλη μαλακία. Μεγαλυτερη βέβαια ειναι η μαλακια να εχει ο μπροστινό σου πολλά άλογα, να σεβεται τη μαλακια του μπροστινού του να μη κάνει στην άκρη και εσυ να κάνει τα S σου με 3 αμάξι μπροστά σου...
Γενικά δε ξέρω πλέον από που να φυλαχθώ .... Από πίσω ή από μπρος?
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εμεις παντως πετυχαμε κοπελα με α3 να προσπαθει να περασει 4χ4 sirion χωρις να επιταχυνει....ξεκινησανε διπλα διπλα σε ανηφορα με 60 και οι 2 και μεχρι τα 130 πηγαινανε διπλα διπλα για 2 λεπτα χωρις να υπαρχει χωρος για αλλους στην εθνική μετά τον αλμυρό....
Περιμέναμε απο πισω μπας και πατησει γκάζει το α3.... (1,6)....
Μας φτάνει μια XM που κατάλαβε οτι δε φταίμε εμείς για το κόλλημα... εξου και δε μας παιζει ουτε φώτα....
Ξαφνικά η xm κάνει μία κίνηση και μπαίνει δεξιά μας όπου μας κάνει και κίνηση με το αριστερό του χέρι έξω από το παράθυρο... στο στυλ... don't worry...
Με μιάς και ενώ έχει λίγη κατηφοριά (και οι μπροστινοί μας έχουν σκοπο να μας πάνε μέχρι τη λαμία με 130) πετάγετε μπροστά μας (ειχαμε σκεφτεί να μη το κολλησουμε το Α3, μηπως και χεστει πανω της και κάνει καμία στραβοτιμονιά) και χωνεται σχεδόν ανάμεσα στους 2 μπροστινούς μας...
Το σιριον εκλασε πατατες... πατησε φρενο.... το xm επίσσης και το α3 πηγε δεξίά (εμεις φυσικά στα φρένα με την σιγουριά ότι όλοι θα γίνουμε ενα)
Τοτε περνάει το α3 και ακολουθως το παει γαμιώντας για μπαριέρες στρίβοντας το τιμόνι δεξιά δείχνοντας προφανώς της κυρίας ότι η θέση της ειναι τελειως δεξιά....
-
Γενικά δεν επικροτώ τίποτα. Θεωρώ απαράδεκτα τα S στην εθνική καθώς αμα ήταν το έκανα και εγω αφου και άλογα έχω και στενότερος είμαι (απλως εχω και ένα παιδί μέσα)
-
αμα εχει παρει αμάξι που μπορεί να προσπεράσει (πχ το α3 το σιριον με 130κμ) κάντο και μην μας τα σπας καθώς δεν ξέρεις αν ο τρελός με το xm θα το κάνει ή όχι,,,,
Γενικά αυτό το σπαζαρχίδικο να μη θέλουμε να περάσουμε το όριο, να έχουμε 1600 και όλοι στην ανηφόρα να πηγαίνουν με τη δικιά μας ταχύτητα το θεωρώ μεγάλη μαλακία. Μεγαλυτερη βέβαια ειναι η μαλακια να εχει ο μπροστινό σου πολλά άλογα, να σεβεται τη μαλακια του μπροστινού του να μη κάνει στην άκρη και εσυ να κάνει τα S σου με 3 αμάξι μπροστά σου...
Γενικά δε ξέρω πλέον από που να φυλαχθώ .... Από πίσω ή από μπρος?
Ποιος θα της τα μάθει αυτά? Στο εκπαιδευτικό που και να βγει σε κεντρική λεωφόρο ή στην εθνική πάνε δεξιά σαν κότα και δεν κάνουν ποτέ προσπέραση για να δει ο εκπαιδευόμενος οδηγός στην πράξη πως γίνεται με ασφάλεια?
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποιος θα της τα μάθει αυτά? Στο εκπαιδευτικό που και να βγει σε κεντρική λεωφόρο ή στην εθνική πάνε δεξιά σαν κότα και δεν κάνουν ποτέ προσπέραση για να δει ο εκπαιδευόμενος οδηγός στην πράξη πως γίνεται με ασφάλεια?Εμένα μου έμαθε πάντως ο δάσκαλος!! Χωρίς πλάκα, ίσως κι επειδή όταν πήγα να κάνω μαθηματα ήξερα να οδηγώ οπότε γλυτώσαμε τα βασικά μαθήματα, περάσαμε στα εξτρα. Και εθνικη, και ΠΟΛΥ αποτομο φρεναρισμα (είχα σοκαριστεί τότε) και προσπέραση (και σε φορτηγα και σε αυτοκινητα) μέχρι και σε δρόμους με στροφές πηγαμε!!
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης. Βέβαια τα παιρνα κι εγω τα γράμματα γιατι είχε κι ενα τυπά ο οποιος δεν μπορούσε με το τίποτα να μαθει να παρκαρει. 20 μαθηματα, τιποτα αυτός.. Ε αυτουνου τι άλλο να του μάθεις
-
Πως να βρει γκόμενα μ' αμάξι.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης. Βέβαια τα παιρνα κι εγω τα γράμματα γιατι είχε κι ενα τυπά ο οποιος δεν μπορούσε με το τίποτα να μαθει να παρκαρει. 20 μαθηματα, τιποτα αυτός.. Ε αυτουνου τι άλλο να του μάθειςΚαι αυτός τώρα (μεταξύ άλλων) κυκλοφορεί εκεί έξω ανάμεσά μας με το αυτοκίνητο του, ή μήπως δεν κατάφερε να πάρει δίπλωμα; [:shifty:]
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης. Βέβαια τα παιρνα κι εγω τα γράμματα γιατι είχε κι ενα τυπά ο οποιος δεν μπορούσε με το τίποτα να μαθει να παρκαρει. 20 μαθηματα, τιποτα αυτός.. Ε αυτουνου τι άλλο να του μάθεις
Και αυτός τώρα (μεταξύ άλλων) κυκλοφορεί εκεί έξω ανάμεσά μας με το αυτοκίνητο του, ή μήπως δεν κατάφερε να πάρει δίπλωμα; [:shifty:]
Ιδέα δεν έχω!! Δεν έκατσα να παρακολουθησω την προοδό του, μόλις πήρα το δίπλωμα έχασα τα ίχνη του! Επειδή με τον δάσκαλο μιλάω ακόμα πάντως, αμα ενδιαφερεσαι μπορώ να τον ρωτήσω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και αυτός τώρα (μεταξύ άλλων) κυκλοφορεί εκεί έξω ανάμεσά μας με το αυτοκίνητο του, ή μήπως δεν κατάφερε να πάρει δίπλωμα; [:shifty:]
Ιδέα δεν έχω!! Δεν έκατσα να παρακολουθησω την προοδό του, μόλις πήρα το δίπλωμα έχασα τα ίχνη του! Επειδή με τον δάσκαλο μιλάω ακόμα πάντως, αμα ενδιαφερεσαι μπορώ να τον ρωτήσω!
να μας δωσεις και τις πινακιδες του
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λετε να ναι αυτος που παρκαρει δια ακοης στο Μερκ του Κρους;;;;;;
Εγω επειδη οταν πηγα να παρω διπλομα, ειχα και 2 στουκες στο ιστορικο μου.... Ο δασκαλος αποφασησε να παμε μεχρι παλαια φωκαια να δουμε το εξοχικο του....
Περνοντας απο τα λιμανακια με το Σφιφτ 1100 μου πεταξε την απιστευτη ατακα...
Οταν ξεκα...σεις, πες, να κανουμε μαθημα.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης.
Παραμείναμε στα της οδήγησης, παλιοκουτσομπόλη!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος κι ετσι επεκταθηκαμε από τα βασικά της οδηγησης.
Παραμείναμε στα της οδήγησης, παλιοκουτσομπόλη!
Είπα κι εγώ
-
-
ΑΙΣΧΟΣ να γράφονται τέτοια πράγματα σε δημόσιο φόρουμ.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]