-
Ο χρήστης kotsarisoleole έγραψε:
Εγω γιατι συνεχιζω να νομιζω πως εχουν 40αρι οι 18αρες??
Αρε,αν ειχαν αυτες θα εβαζα...Ειναι κολαση το αμαξι με 18αρες!!Μπες στο site της opel στη γερμανία! (http://www.opel.de) Και εγω τις είχα παραγγείλει 18άρες νομίζοντας σύμφωνα με τον τύπο ότι ειναι 40άρι....αλλά είναι τελικά 35! Δηλαδή ένα δάχτυλο πάχος! Δεν κάνει παιδιά! Θα το μετανοιώσετε! Σκοπός είναι όταν το οδηγάς να το γουστάρεις, όχι όταν κάθεσαι στην καφετέρια και το κοιτάς απέναντι!
Πιο συγκεκριμένα: http://www.opel.de/res/download/pdf/0A_price.pdf, αν δεν ξέρεις γερμανικά πάνε κατευθείαν σελ. 10 και θα το διαπιστώσεις!
-
Βρε σε πιστευω(το λινκακι δεν ανοιγει)
Απλα κατα την αποψη μου η συγκεκριμενη 17αρα δνε το τονιζει πολυ...Καποτε η οπελ ειχε κατι ζαντες opc line και ειχε μια ωραια 17αρα,αλλα τωρα δεν την βρισκω πουθενα,ενδεχομενως να υπαρχει καπου σαν αποθεμα και να το παρω με αυτες.. -
Mανουλα μου
Φοβερο και φοβερες ζαντες
Τι λετε θα ταιριαζουν αυτες οι ζαντες στο κορσα opc?
-
Λογικα ναι,ιδιο καρε δεν εχουν ολα τα οπελ??
-
Εγώ πάλι λέω να βάλετε 20άρες ζάντες. Κι αυτές πολύ μικρές μου φαίνονται
-
το opc εχει πέντε μπουλόνια....τα άλλα corsa τέσσερα, oπότε θέλει ψαξιμο!
-
Για τις 5μπουλωνες ζαντες μιλαω..
-
Ανακοινωθηκε η τιμη του gsi...19510 για το 3θυρο!Βγαινει κ 5θυρο!Εχει 6αρι σαζμαν(νομιζω καποιος το ρωτουσε).Επισης το opc ακριβυνε λιγακι κ πηγε στα 22510...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Ανακοινωθηκε η τιμη του gsi...19510 για το 3θυρο!Βγαινει κ 5θυρο!Τωρα να ρωτησω κατι...? Τι special εχει αυτο το GSi και κανει 19500? Υποστρεφει καλυτερα απο τα αλλα?
Ρε γαμωτο... τοσα εχει το Bravo, που τελος παντων ειναι μια κλασση πανω σαν αυτοκινητο, με αντιστοιχα σπιρτοζικο κινητηρα. Δεν μου αρεσουν οι συγκρισεις τετοιου ειδους... αλλα πραγματικα τι ακριβως κοστιζει ποια τοσο στο GSi?
-
Επισης το opc ακριβυνε λιγακι κ πηγε στα 22510...Άντε γιατί μέχρι να μου ρθει το Δεκέμβρη θα χουμε γίνει πολλοί με OPC και δε λέει. Άντε να αραιώνουμε λίγο
Υ.Γ. Μιλάμε πάντα για την εργοστασιακή τιμή, αφού με το κλειδί στο χέρι η βασική έκδοση πάει 23510 τώρα πλέον
-
Σε τρωω Εμενα μου ερχεται Νοεμβριο
-
Γμτ 16 αυγούστου το παράγγειλα και μου παν ότι η χειρότερη πιθανή είναι μέσα Δεκέμβρη, ίσως και Νοέμβρη όμως. Εσύ από πού και πότε;
-
Απο Θεσσαλονικη και πριν 2 βδομαδες! Ειναι ενα απο μερικα ετοιμοπαραδοτα που ηθελε να εχει η αντιπροσωπεια..Μονο clima σαν εξτρα,ετσι δηλαδη οπως θα το εφερναν
-
Ανακοινωθηκε η τιμη του gsi...19510 για το 3θυρο!Βγαινει κ 5θυρο!Εχει 6αρι σαζμαν(νομιζω καποιος το ρωτουσε).μάλλον θα κοιτάξαν πόσα τους λείπουν για να βγάλουν την τιμή. δεν εξηγείται αλλιώς
-
Ο χρήστης kotsarisoleole έγραψε:
Απο Θεσσαλονικη και πριν 2 βδομαδες! Ειναι ενα απο μερικα ετοιμοπαραδοτα που ηθελε να εχει η αντιπροσωπεια..Μονο clima σαν εξτρα,ετσι δηλαδη οπως θα το εφερνανΠριν 2 βδομάδες;; Χμμ λίγο πολύ μαζί το παραγγήλαμε και πολύ φοβάμαι (για σένα) ότι μαζί θα το πάρουμε...
-
Δεν πειραζει!!Αρκει που θα τα παρουμε!!!!!
-
Δηλαδη ρε παιδια το ΟPC εχει 6 μηνες παραδοση ανεξαρτητα απο το τι extra θα βαλεις πανω??
-
Πλεον ναι..
-
Εδώ και 6 μέρες έχει έρθει το δικό μου... Δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα, το αυτοκίνητο είναι πολύ πολύ καλύτερο απ'όσο νόμιζα Απλά απίστευτο
-
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!!!Να το χαιρεσαι φιλε !!
Opel Corsa OPC + GSi 2007