-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
1.ΟΡΑΜΑ
2.ΘΕΛΗΣΗ
3.ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
4.ΓΝΩΣΗ
5.ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΛΟΥ ΜΟΥ , ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 6....... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !
ΓΚΟΥΤ ΝΑΙΤ
-
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΝΕ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΧΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΑΥΤΟ...+1 ..όμως όταν κι εγώ είχα πάρει τηλέφωνο να δηλώσω πρίν 3-4 χρόνια , δεν είχα γίνει δεκτός επειδή είχα κάνει έκδοση λισάνς, άσχετα αν δεν είχα κάνει αγώνες μέχρι τότε, ούτε είχα καν αγωνιστικό, μόνο δεξιοτεχνίες έκανα... κι έτσι δεν ξαναενόχλησα μιας και θεώρησα πως θα είναι στους όρους να μην έχεις λισάνς, άσχετα αν εγώ την είχα για την έκπτωση στις δεξιοτεχνίες, κι έτσι έχασα τη δυνατότητα να συμμετάσχω.
Δε βαριέσαι... όχι πως θα άλλαζε κάτι, έτσι κ αλλιώς πλέον, μόνος μου όπως και τόσα άλλα παιδιά στην Ελλάδα βρήκα το δρόμο μου.. να ετοιμάσω μόνος μου το αμάξι που θα τρέξω...
και γενικά μην ασχολούμαστε μόνο με τους ''ΓΙΝΕ'' αλλά και με αυτούς που λόγω δυσκολιών και αποκλειστικά προσωπικής προετοιμασίας ενός αυτοκινήτου, παρά το πάθος και την όρεξη για δουλειά (στο τιμόνι) , ''ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ'' ...
-
Απ'όσο θυμάμαι,απλά δεν θα συμμετείχες στην τελικη αξιολόγηση,αλλα για τα μαθηματα νομίζω οτι θα γινόσουνα δεκτός ακομα και με λισανς
-
Δεν έχω άμεση σχέση με το χώρο, έκανα μερικούς αγώνες, τώρα κάθομαι και ετοιμάζω τελείως μόνος μου τον κροκόδειλο διαβάζοντας και δουλεύοντας ακόμη και στον ύπνο μου με μόνο σκοπό φτηνά και με ασφάλεια να τρέξω όπου μπορώ. Το ΓΙΝΕ μακάρι να γίνει.
Αλλά να με συγχωρέσετε, όση εμπειρία και να έχετε, όσες επιτυχίες/αποτυχίες/σφαλιάρες έχετε νιώσει, κάνετε κάτι να προσελκύσετε νέους αξιόλογους και μην ανακατεύετε την... πηχτή.
Κάποτε την παλέψαμε πολύ με εκείνο το 205... French makers cup, το αποτέλεσμα προέκυψε όπως το είχε προδιαγράψει ο APR, αλλά το ωραίο είναι ότι από εκεί μέσα είδα ότι πάντοτε θα μπορούσαν να υπάρξουν πυρήνες ατόμων (μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού) που έχουν δυνατότητες, γνώση και αξιοπρεπή στάση ώστε όταν θα μιλήσουν/προετοιμάσουν/ρισκάρουν απέναντι σε όργανα/'χορηγούς'/αντιπροσώπους να μην φανούν ...αμόρφωτοι (συγγνώμη αλλά αυτή είναι η άθλια προσωπική γνώμη μου) άξεστοι ή χωρίς ΣΧΕΔΙΟ (μαρκετινγκ όπως θέλετε πείτε το).ΟΜΩΣ... για να μιλήσω για το μικρό και ταπεινό και αρκετά αστείο, τελικά, 205 cup, εγώ προσωπικά προσφέρθηκα να βοηθήσω όσο μπορώ και με όποιες επαφές έχω. Το αποτέλεσμα?? Σνομπάρισμα από αυτούς ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ και το χειρότερο, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
καταλαβαίνετε όσοι είμασταν εκεί τι εννοώ.
Αντίθετα με εκείνο το Athens Motorshow στο οποίο πχ εγώ προσωπικά την έκανα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και το οποίο σκόνταψε αλλού.
Εκεί όμως ο Πλατής και ο El-Em είδαν κάποιους ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες/προυποθέσεις ... θα έκαναν κάτι διαφορετικό καλύτερο. Και ίσως να στήριζαν κάποιες μελλοντικές αλλαγές (?!)Από την άλλη, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον APR για τη δημοσιογραφική υποστήριξη, και στο παρελθόν έχω μιλήσει έντονα και αντιπαρατεθεί και με τον ΣΧ εδώ μέσα... Χωρίς να θέλω να θίξω καταστάσεις και πρόσωπα, θα συμβούλευα: όταν δεν μπορείς να νικήσεις τους 'εχθρούς' (drift, dragster και τα ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ που τα υποστηρίζουν) σου, κάνε τους συμμάχους σου.
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ kpsig ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ?
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΝΕ , ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ CUP ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ , Η ΠΡΟΤΑΣΗ -ΛΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΦΕΟ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΘΑ ΠΡΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ , ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ , ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ,ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ , ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ .
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ , ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΔΙΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ , ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ < ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ > ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΑΥΡΙΟ .(τις τελειες τις βαζετε μονοι σας )ΤΟ , ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ,ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΑΤΙ **ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ **ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΙΣ **ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ **, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (και ας μην γνωριζαμε τους υπολοιπους 9 της τελευταιας δεκαδας ) ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ .... ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΤΟ , ΚΑΙ ΨΩΦΑΕΙ .
ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ , ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ , ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ (την εμπροσθια) ΜΑΣ .
ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΜΩΣ , ΚΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ........ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΩ .... ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΦΙΛΙΑ -
μιας και εγώ πέρασα από τα σεμινάρια του 'Γίνε' μπορώ να (ξανά)πω ότι το να ακούσεις 5 πράγματα από κάποιους παλιούς και έμπειρους και να μπεις σε ένα... σωστό αγωνιστικό αυτοκίνητο ήταν τα καλύτερα σημεία που μου πρόσφερε η εμπειρία και μετά.. ανέλαβα μόνος που λένε.
Καλές και οι μετρήσεις και τα έπαθλα και η στήριξη μιας χρονιάς, όμως το ΓΙΝΕ ήταν το μόνο εισαγωγικό σεμινάριο στους αγώνες εδώ και... δεκαετίες.
Σκεφτείτε οτι τόσα χρόνια οι νέοι αγωνιζόμενοι παίρνανε τη λισάνς σαν τα παίρνουν το πάσο από το πανεπιστήμιο τους...
ε τώρα έχουμε και τα σεμινάρια ασφαλείας (και καλά κάνουμε)
καμία οδήγηση δεν υπάρχει...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
...περισσοτερο κοινωνικο, ... προσβασιμο...Μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο περισσότερο αυτό?
-
Αμεσως
Κοινωνικο. Να απευθυνεται με πλατεια προωθηση σε περισσοτερους νεους που δεν ανηκουν αναγκαστικα στον χωρο των αγωνων. Να χρησιμοποιησει οσα περισσοτερα μεσα μπορει, (το νεο καθεστως των 4Τ εχει την δυναμη) για να γινει γνωστο. Να εχει την υποστηριξη ενος απο τα γνωστα και δυνατα περιοδικα του ομιλου (Status π.χ.) για να προσπαθησει να γινει...status (ελπιζω ,καταλαβαινετε τι εννοω).
Προσβασιμο. Οντας ευρυτερα γνωστο, να μπορει ο καθενας να το παρακολουθησει (τουλαχιστον τις υπαιθριες διαδικασιες) μια και υποτιθεται πως θα υπαρχει και του χρονου, αρα παρουσιαζει ενδιαφερον. Μερικες απο τις υπαιθριες εκδηλωσεις και ιδιαιτερα η τελικη αξιολογηση, να εχουν τετοια μορφη που να παρουσιαζουν ενδιαφερον για ευρυτερο κοινο που θα μπορει να τις παρακολουθησει.
Ειναι ολα αυτα, δουλεια του μαρκετινγκ, που ξερει καλα πως να αξιοποιει γεγονοτα, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (πασης φυσεως) ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ (κι οχι να το παιζουν ξερολες, οπως πολλοι μεχρι σημερα κανουν, με αποτελεσμα οι αγωνες ναναι το 'μυστικο' μας.
Σαφης? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αμεσως .....
Ειναι ολα αυτα, δουλεια του μαρκετινγκ, που ξερει καλα πως να αξιοποιει γεγονοτα, ...- 1000000 @ Platis
Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε Χρήστο, είναι η μοναδική λύση. Μακάρι να εισακουσθεί... και όχι απλά να ακουστεί εδώ μέσα μόνο...
Φιλικά
Speedy - 1000000 @ Platis
-
Απολύτως
Ευχαριστώ!
-
ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ................< ΓΙΝΕ RACING ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ > ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ........
ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΥΜΑ , ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ....
-
Eν μέσω πυρκαγιών και επιφυλακής, αφού υπηρετώ τη μαμά πατρίδα στην πολύπαθη Μεσσηνία, βρήκα υπολογιστή και συνδέθηκα με τον έξω κόσμο...
Όταν πληροφορήθηκα για την επανα-διοργάνωση του ''Γίνε'' αμέσως το μυαλό μου πήγε κάμποσα χρόνια πριν όταν πήγα και ξαναπήγα. Τότε το παιδικό μου όνειρο να γίνω οδηγός αγώνων έπερνε νέα διάσταση.
Προερχόμουν από αυτό που λένε αγωνιστική οικογένεια, αφού ο πατέρας μου συμμετείχε και πρωταγωνιστούσε σε αναβάσεις για κάμποσα χρόνια και στην συνέχεια πέρασε πίσω από τα φώτα και άλλαξε φόρμα. Ήταν μάλλον λογικό για κάποιους να τρέξω κάποια στιγμή. Όχι όμως και για μένα, αφού αφενός ο πατέρας μου μάλλον πικραμένος από τους αγώνες ήταν, και αφετέρου δεν ήθελα απλά να τρέξω, ήθελα να τρέξω και να έχω προοπτική...(το Γίνε μου την έδωσε).
Το γίνε κατ΄εμέ πέρα του ότι έβγαλε νικητές, έβγαλε και μία νέα γενιά οδηγών λίγο διαφορετικών. Πριν τρία χρόνια όποιος νέος δεν προερχόταν από τα κάρτ προερχόταν από το γίνε. Θυμάμαι το ΕΛΠΑ του 2004 όπου τα μισά Μίκρα και τα μισά γιάρις ήταν Γίνε, τι καλύτερο τότε? Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς αφού βοηθήθηκα ποικιλοτρόπως, και κυρίως διακριτικά αφού ποτέ δεν μπήκε κάποιος από πάνω μου, αλλά δίπλα μου, όμως νομίζω πως όλοι κερδισαν και από κάτι. Θυμάμε τις ευχές και τις προτροπές των δασκάλων στον πρώτο μου αγώνα, όπως θυμάμαι και τον Σ.Χ στα καλά και στα κακά. Τον πρήζαμε αλλά νομίζω πως γούσταρε πολύ και μας καμάρωνε...Θυμάμαι ακόμα τον Βασιλιά να με παρατηρεί όχι για αγώνες και επιδόσεις αλλά για συμπεριφορά εκτός μπάκετ!!! Ήταν όλοι με τον τρόπο τους εκεί.Λίγο αργότερα ήρθε το τέλος και μαζί και η πρώιμη παρακμή για πολλούς από εμάς.
Είχα τη τύχη κάμποσοι από τους Γίνε να γίνουν φίλοι μου και με κάποιους άλλους να επικοινωνούμε συχνά. Πλέον είμαστε αγωνιζόμενοι όμως είμαστε όλοι απογοητευμένοι . Και τότε έτρεχαν έβο αλλά ήταν αλλιώς. Υπήρχε χώρος και για τους άλλους..... τώρα μάλλον δεν χωράμε. Το γίνε δεν βγάζει μόνο έναν, δύο ή τρεις το χρόνο αλλά κινεί έναν ολόκληρο μηχανισμό που μάλλον τώτα έχει σκουριάσει.
Με χίλια λοιπόν να ξαναγίνει. Διαφορετικό, ποιο σύγχρονο, δεν ξέρω πώς, άλλοι γνωρίζουν καλύτερα, όμως να γίνει. Αναβαθμίζει τους αγώνες μία τέτοια προσπάθεια, ακόμα και αν αντιμετωπιζόμαστε από πάρα πολλούς μεροληπτικά επειδή προερχόμαστε από εκεί.
Σάββας Λευκαδίτης
-
+1 Νομίζω οτι ο Σάββας κάλυψε το θέμα πλήρως. Όντας ένας απο τους ειδικότερους αφού έζησε και αυτός απο κοντά την εμπειρία του διαγωνισμού αλλά και το πνεύμα του θεσμού την υπόλοιπη χρονιά.
Στράτη σίγουρα ο θεσμός αυτός θα πετύχει.Βοήθεια θα έχεις και απο τους Γίνε(πιστεύω,τουλάχιστον εγω θέλω να βοηθήσω)ώστε να ζήσουν και άλλοι αυτή την εμπειρία αλλα και να διδαχθούν απο έμπειρους και όχι τρελλούς για το πως πρέπει να φέρονται (πρώτα απο όλα) μέσα στο Bucket (για να μην τσακιστούν) αλλά και έξω απο αυτό.Οι αγώνες είναι ένα όμορφο και ταυτόχρονα επικύνδινο χόμπυ και σίγουρα όποιος δεν σέβεται το δώρο που του δόθηκε απο το Θεό μπορεί να το χάσει πολύ εύκολα για να κερδίσει (τις περισσότερες φορές) λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο.
Ελπίζω να γίνει. -
Δεν γραφω συχνα στο forum αλλα στο θεμα αυτο ισως να μπορω να βοηθησω. Ειναι παρα πολλα αυτα που θα ηθελα να πω με βαση ολα οσα υποθηκαν στο θεμα αυτο.Απλα τα λεω επιγραμματικαγια να μην σας κουρασω:
-Υποχρεωση ολων μας ειναι να στηριζουμε καθε προσπαθεια που στοχευει στην αναγγενηση του αθληματος εστω και αν δεν μας βρισκει 100% συμφωνους.
-Οι δεξιοτεχνιες δεν ειναι εχθρος.Και εγω απο δεξιοτεχνιες ξεκινησα και μετα τολμησα και μπηκα στο ΓΙΝΕ.Μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα τι ειναι οι αγωνες rally.
-Εχουν βγει πολλα παιδια απο το ΓΙΝΕ που πλαισιωσαν τους αγωνες στη συνεχεια και αυτο σημαινει οτι ισως πρεπει να ασχοληθουμε ξανα.
-Παρολο που οταν ελαβα μερος στο ΓΙΝΕ δεν βγηκα νικητης, περσι οι 4Τ με βοηθησανε στην προσπαθεια μου στο 206 JUNIOR CUP.
-Το ΓΙΝΕ πρεπει να ξαναΓΙΝΕΙ ,γιατι δεν εβγαζε μονο οδηγους αλλα σε μαθαινε πολλα για τους αγωνες και το πως να σκεφτεσαι.
Ειμαι στη διαθεση να βοηθησω σε οποιον μου το ζητηση και να μοιραστω τις αποψεις και τις προτασεις μου.Ν.Καραδημητρης
-
Οπως λεει και το nikname μου, τι ΓινεΠρωταθλητης ειναι μια εμπειρια ζωης, κερδισεις η οχι τον διαγωνισμο. Ελπιζω να γινει ξανα και να μπορεσουν οι κερδισμενοι να εχουν μελλον και υποστηριξη απο ολους. Και εγω προθυμος να βοηθησω οπως και οταν χρειαζεται!
Νέο "ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"