-
Τελικα υστερα απο πιεσεις συγγενικου μου προσωπου αγορασα τον θρυλο, μεσω Γερμανιας...Ειναι το EVO IX Sonic package σε χρωμα μαυρο με 18000km πραγματικα.. Το αμαξι μου κοστισε μεχρι στιγμης 23000Ε κ δεν εχει εκτελωνιστει..Περιμενω την νταλικα που θα το φερει κατα τις 25-30 Αυγουστου στο Τελωνειο για τα περαιτερω..να κ μερικες φωτογραφιες...
-
Τελικα υστερα απο πιεσεις συγγενικου μου προσωπου αγορασα τον θρυλο, μεσω Γερμανιας...Ειναι το EVO IX Sonic package σε χρωμα μαυρο με 18000km πραγματικα.. Το αμαξι μου κοστισε μεχρι στιγμης 23000Ε κ δεν εχει εκτελωνιστει..Περιμενω την νταλικα που θα το φερει κατα τις 25-30 Αυγουστου στο Τελωνειο για τα περαιτερω..να κ μερικες φωτογραφιες...
-
-
Impreza δεν είχες;
καλά χιλιόμετρα!
-
Ε,ανοιξε το τωρα που το εκλεισες!!
-
ερωτημα: στο εβο, η κεραια ραδιοφωνου χρεωνεται εξτρα??
-
Ιεροσυλος...Απο Σουμπα στο Εβο;
-
Το wrx ηταν καλο αλλα ηθελε πολλα για να φθασει εκει που το evo ξεκινα..γιαυτο εκανα την τραμπα και πηρα το εβο9..ελπιζω να ειναι οκ και να το εκμεταλλευτω και σε χρηση πιστας περα απο το οτι δεν θα το χρησιμοποιω καθημερινα...εχω ηδη μοτο για τις καθημερινες μου μετακινησεις...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Τελικα υστερα απο πιεσεις συγγενικου μου προσωπουΣα να λέμε, 'τραβάτε με κι ας κλαίω'
Παλιοζωή, βρε ραντομάκο
Καλοτάξιδοοοοο
-
Καλό-στριφτο και καλο-τάξιδο!
-
καλοριζικο, ποσο υπολογιζεις να παει ο εκτελωνισμος?
-
λογικα θα σου ερθει σε πολυ καλη τιμη, ποσο εχει καινουργιο στην γερμανια.
-
Βρες ένα αξιόπιστο βενζινά και ρώτα να σου δώσει ένα χάρτη με δύκτιο αντίστοιχων βενζινάδων ανά τη χώρα γιατί το αναθεματισμένο σε εξαναγκάζει να το λιώσεις!!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΟ, ΚΑΛΟ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!!
Η Mitsu είναι απίστευτη στην ποιότητα που προσφέρει στον πελάτη.
Όσο περνά ο καιρός τόσο αναπολώ το Colt μου..... Δεν το χάρηκα όσο έπρεπε!!!
-
Random λιωωωωωωωώστο!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Άντε τυχερέ το βρήκες και στρωμμένο. Είναι έτοιμο να το ξεζουμίσεις!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
-
Το πήρες και στο καλύτερο χρώμα...
Με το καλό να πέσει στα χέρια μας...
-
Το sonic package τι θα πει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το sonic package τι θα πει;Μεγάλη αεροτομή, ΒΒS, Bilstein και ίσως κάτι που μου διαφεύγει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το sonic package τι θα πει;κατι σαν 'kangaroo option'
υ.γ. χωρις παρεξηγηση
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το sonic package τι θα πει;
Μεγάλη αεροτομή, ΒΒS, Bilstein και ίσως κάτι που μου διαφεύγει...
Νομιζω εχει και ηχοσυστημα..
Το εκλεισα...