-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
M3 brochureΜου άρεσε πολύ το comparo με τους ανταγωνιστές της!
απο 911 εως clk63....
το ανεβασα εδω: http://rapidshare.com/files/47723607/M3 ... l_2007.pdf
-
Υπάρχει μια μπλε σκούρα Μ3 Ε30 στη Θησέως κάτω κάτω, στις Τζιτζιφιές, σε γνωστό μαγαζί με Βαυαρέζικα κατασκευάσματα... Δεν έχω ιδέα αν είναι αυθεντική αλλά όσοι πιστοί προσέλθετε να το τσεκάρετε.
-
Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω επιδόσεις της 530 Diesel, μοντέλο του 1999 αν δε κάνω λάθος...;;; Eπιταχύνσεις κλπ δηλαδή....
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Πήγα και την είδα στην αντιπροσωπεία!! Ορίστε μερικές φωτογραφίες...μόλις την παραλάβω για τα καλά...θα βγάλω κι άλλες...προς το παρόν...enjoy...
Ζηλεύω ρε πούστη μου...
Καλορίζικη!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω επιδόσεις της 530 Diesel, μοντέλο του 1999 αν δε κάνω λάθος...;;; Eπιταχύνσεις κλπ δηλαδή....Ευχαριστώ!
Στους Τροχούς (Μάρτιος 1999) έχει μόνο τη 525tds 2498cc 143/4600, 28.5/2200 (6-2) 1555kg 10.4s 211kph 5.1/6.8/8.9
-
-
Πολύ ωραίο χρώμα. Περιμένουμε εντυπώσεις...
-
Ξέρουμε αν και πότε θα έρθει στην Ε90 ο 2λιτρος με τα efficient dynamics και τα 170 αλόγατα;
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω επιδόσεις της 530 Diesel, μοντέλο του 1999 αν δε κάνω λάθος...;;; Eπιταχύνσεις κλπ δηλαδή....
Ευχαριστώ!
Στους Τροχούς (Μάρτιος 1999) έχει μόνο τη 525tds 2498cc 143/4600, 28.5/2200 (6-2) 1555kg 10.4s 211kph 5.1/6.8/8.9
Ευχαριστώ πολύ..!!
-
Καλοτάξιδη, Νίκο.
-
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Πήγα και την είδα στην αντιπροσωπεία!! Ορίστε μερικές φωτογραφίες...μόλις την παραλάβω για τα καλά...θα βγάλω κι άλλες...προς το παρόν...enjoy...
Είναι πανέμορφη. Καλορίζικη και καλοτάξιδη. Να την χαίρεσαι...
Περιμένουμε εντυπώσεις. Πιο πολύ έχω την περιέργια να μας πεις τις πραγματικές καταναλώσεις του νέου κινητήρα με τα efficient dynamics.
Καλές βόλτες....
-
Καλοτάξιδο Νίκο!
-
Το επόμενο αυτοκίνητο μου.-
Καλές διακοπές.
Youtube Video -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Πήγα και την είδα στην αντιπροσωπεία!! Ορίστε μερικές φωτογραφίες...μόλις την παραλάβω για τα καλά...θα βγάλω κι άλλες...προς το παρόν...enjoy...
Καλοτάξιδο, και το αμάξι και το nickname
Ευχαριστώ Krusenstern και για τις ευχές σου...και την αλλαγή του username μου.
Άαααντε να το παραλάβωωωω...δε μπορώ να περιμένω άλλο...
-
Yeah baby!!!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ωραίο χρώμα (και ας είναι και bmw ).
Καλορίζικη!! -
Άντε, με το καλό να την παραλάβεις Νίκο!
-
καλοτάξιδο και απο εμένα και να σου βγει τόσο καλό που να μην χρειαστεί να ξαναλλάξεις nickname
BMW FORUM