Ο χρήστης username έγραψε:
το εχουμε πει πολλες φορες οτι τα ορια σε πολλες περιπτωσεις και κυριως στις εθνικες οδους ειναι γελοια και ολοι τα παραβιαζουμε πλεον απο συνηθεια αλλα και απο αναγκη.
ιδου μια ωραια προσπαθεια απο καποιους σχετικα με το γελοιον της υποθεσης!!!!!!!!
http://www.auto-internet.gr/news/news_saligari_Athens_Thess.htm
και κραχτε τους ξεφτιλες οσο μπορειτε!!!!!!!!!!
το εχουμε πει πολλες φορες οτι τα ορια σε πολλες περιπτωσεις και κυριως στις εθνικες οδους ειναι γελοια και ολοι τα παραβιαζουμε πλεον απο συνηθεια αλλα και απο αναγκη.
και κραχτε τους ξεφτιλες οσο μπορειτε!!!!!!!!!!
Φίλε βάλε μυαλό... Τα όρια είναι μια χαρά.
Απλά εσύ και πολλοί άλλοι πρέπει να αναρωτηθείτε, εάν τα αυτοκίνητά που οδηγείτε, είναι συμβατά με τους ελληνικούς δρόμους.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Η/Υ: ΒΑΖΕΙΣ CPU PENTIUM 4 ΣΕ MOTHERBOARD ΓΙΑ
8086;;;
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΧΑΛΑΡΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...
Ώρα να σε περιλάβω κι εγώ απαίσιο στρουμφάκι... Δρακουμέλ που σας χρειάζεται. Μου'ρχεσαι με θράσος χιλίων πιθήκων και μιλάς υπέρ των κουτοπόνηρων ορίων ταχύτητας...
Μήπως διάβασες ποτέ το άρθρο των 4Τροχών για το 8ώρο του ΤΡΟΜΟΥ, που έκαναν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη ΤΗΡΩΝΤΑΣ τα όρια ταχύτητας και αποτελώντας ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ; Ή το αντίστοιχο του Drive;
Αν είναι να κινούμαστε με 120 στην Εθνική, γιατί να βάζουμε δυο και τρεις και τέσσερεις λωρίδες; Μήπως έχει άδικο ο Κ.Ο.Κ. που χωρίζει τις λωρίδες σε 'βραδυπορούντων οχημάτων', 'κανονική' και 'προσπεράσματος';
Οι καμπές της Υλίκης σχεδιάστηκαν για 100 ή για 180; Για πες μας. Οι ατέλειωτες ευθείες, όπου ένας ΠΑΝΥΒΛΑΞ συνάδελφός σου, τον οποίον έπρεπε να πατήσω στις 7 Ιανουαρίου, μου βγήκε στη μέση της ΜΕΣΑΙΑΣ ΛΩΡΙΔΑΣ προς άγραν κλήσεων, είναι για 120 ή για 240+;
Ή μήπως θα μας πεις, ότι νοιάζεσαι για την ασφάλειά μας; Τότε γιατί έγινε σκάνδαλο - που αργότερα σπεύσατε να κουκουλώσετε - με τους στόχους και τα πριμ για την παραγωγικότητα σε κλήσεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (και μόνον);
Ή ο άλλος ο ΕΞΟΧΟΣ διάλογος από τους ασυρμάτους σας:
'Κέντρο προς ΧΧΧΧ, έχουμε τίποτα;'
'Μπα, όλοι κυρίες πάνε. Α, τώρα περνάει με 105 ένα Rallye'
'Σταμάτα τον και πες του πως πήγαινε με 130'
Ρε ουστ από κει... Γελοίοι.
Αλήθεια, μήπως - όπως κι ο Ιαβέρης - έχετε μείνει στην εποχή του βιβλίου της Φυσικής Α' Λυκείου του 1985 που έγραφε πως ένα αυτοκίνητο θέλει 100 μέτρα για να σταματήσει από τα 50 χ.α.ω.;
Τη στιγμή που ένα ΜΕΤΡΙΟ σημερινό αυτοκίνητο θέλει - στα Ελληνικά σαπούνια - από 40 ως 50 μέτρα.
Αλήθεια, για το ότι τα πιο πολλά όρια ταχύτητας τα έβαλαν οι εργολάβοι του ΛΑΛΙΩΤΗ για να είναι εντάξει αν γίνει καμιά στραβή από τις κακοτεχνίες τους και είναι αυθαίρετα, άρα οι κλήσεις κανονικά πρέπει να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ, έχεις να μας πεις τίποτα;
Για το ότι αφήνετε ανεξέλεγκτα τα μηχανάκια που, κατά παράβαση του Κ.Ο.Κ., κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ καθρέφτες, με καραπειραγμένες εξατμίσεις που ξεσηκώνουν ακόμα και τους νεκρούς και ΧΩΡΙΣ κράνη, έχεις να μας πεις τίποτα;
Για τα 'επαγγελματικά' των 'μεροκαματιάρηδων' που είναι ΧΑΡΟΙ και πάνε χωρίς αμορτισέρ, χωρίς φρένα, χωρίς φώτα, χωρίς ζώνες, παραφορτωμένα (πιάσε π.χ. τους Τσιγγάνους) και μάλιστα με επικίνδυνο τρόπο, αλλά τα ΑΦΗΝΕΙΣ και περνάνε, έχεις να μας πεις τίποτα; Ή θα μου πεις το γνωστό ηλίθιο μπάτσικο 'εσείς θέλετε έναν αστυνόμο ο καθένας';
Για το ότι κρύβεστε πίσω από πικροδάφνες ή δημιουργείτε συνθήκες ατυχήματος με τις ζεϊμπεκιές που κάνετε στη μεσαία λωρίδα εθνικών οδών έχεις να πεις τίποτα;
Για το ότι ποτέ δεν έχετε κάνει μια παράσταση στα υπουργεία και να πιάσετε και τις τεχνικές υπηρεσίες δήμων και νομών για τις κακοτεχνίες και τις λακούβες, έχεις να μας πεις τίποτα;
Για το τσαμπουκαλάδικο οδήγημά σας, που μου φεύγετε από τα μπατσομέγαρα με χειρόφρενα και χωρίς ζώνη τρομοκρατώντας τον κόσμο χειρότερα κι απ'τον χειρότερο κοντράκια, έχεις να πεις τίποτα;
Για τα προβολάκια ομίχλης που έχετε αναμμένα μέρα μεσημέρι έχεις να πεις τίποτα;
Άντε και στο διάολο.