-
Σορρυ παιδια μιλαω για το RC
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
παιδια ραλλυ με μη απενεργοποιουμενο esp δεν ειναι ραλλυ,το ειδα σε μια εκθεση,του εβαλαν και τα αυτοκολητα απο το 106,οι ανθρωποι ειναι για γελεια,κι ολα αυτα τα λεει ενας κατοχος 1 106 και παλιοτερα 205 ραλλυ,ας οδηγησουν κανα cooper s η κανα clio rs να δουν πως πρεπει να ειναι 1 συγχρονο σπορ αυτοκινητο.
Πού το είδες αφενός, αφετέρου πώς διαπίστωσες ότι είναι δεν απενεργοποιείται το esp;
στον κωνδωρ στην κηφισιας στο χαλανδρι,εχουν 1 μαυρο στην εκθεση οσο για το esp μου το ειπε ο πωλητης οτι ενεργοποιτε μονο του στα 50 χλμ.
-
Μιλάμε πάντα για το ραλλύ, έτσι;
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τελικα δε χωραει στο δρομο και χωραει στη πιστα...που να ανεβουν σερρες?
αν παντως αποδειχτει αξιο συζητησεως το αμαξι (δε περιμενω να ειναι και κλιο) τοτε ισως αποδειχτει και ενδιαφερουσα επιλογη το ραλλυ εφοσον εχει ιδιο στησιμο και κυριως πανω απο ολα 150κιλα κατω βαρος
υ.γ. κατω απο 15???
Από αύριο στα περίπτερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τελικα δε χωραει στο δρομο και χωραει στη πιστα...
που να ανεβουν σερρες?
αν παντως αποδειχτει αξιο συζητησεως το αμαξι (δε περιμενω να ειναι και κλιο) τοτε ισως αποδειχτει και ενδιαφερουσα επιλογη το ραλλυ εφοσον εχει ιδιο στησιμο και κυριως πανω απο ολα 150κιλα κατω βαρος
υ.γ. κατω απο 15???
Από αύριο στα περίπτερα
μη μου πεις οτι το εχουν οι 4τ τεστ?
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
μη μου πεις οτι το εχουν οι 4τ τεστ? -
πεσ κατι
τουλαχιστον με ποια ειναι το συγκριτικο?
βγαινει και εδω τελεευταιο? -
Ελα πες μας τιποτα,μην φοβασαι θα το παρουμε το περιοδικο.
-
πηγα πρωι-πρωι στο περιπτερο αλλα τζιφος,δεν εχει βγει ακομη(Χαλανδρι)μηπως εχει βγει στο κεντρο?
-
EMENA EINAI KLEISTO ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΕΞΩ
-
Παιδια 2 σύντομες ερωτήσεις:
- Το RC μόνο 2πορτο βγαίνει; Με γυάλινη οροφή υπάρχει;
- Το μοτερ των 120 ίππων του 207 είναι και αυτό ουσιαστικά BMW ή μόνο το δυνατό έχει τη σφραγίδα των γερμανών στο μοτερ;
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Παιδια 2 σύντομες ερωτήσεις:- Το RC μόνο 2πορτο βγαίνει; Με γυάλινη οροφή υπάρχει;
- Το μοτερ των 120 ίππων του 207 είναι και αυτό ουσιαστικά BMW ή μόνο το δυνατό έχει τη σφραγίδα των γερμανών στο μοτερ;
για το 2) ....ναι είναι το μοτέρ που εξελίχθηκε μαζί από την BMW-PSA Group. To ίδιο ισχύει και για το 175αρι.
-
Ναι, υπάρχει γυάλινη οροφή στο RC.
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, υπάρχει γυάλινη οροφή στο RC.ξέρετε αν ανήκει στον στανταρτ εξοπλισμό στην τιμή που έχουν δημοσιεύσει για το RC;
-
Ναι, υπάρχει γυάλινη οροφή στο RC.
ξέρετε αν ανήκει στον στανταρτ εξοπλισμό στην τιμή που έχουν δημοσιεύσει για το RC;
Όχι, είναι εξτρά.
-
δοκίμασε κάποιος το RC να μας πει στα σίγουρα τι γίνεται με την ανάρτηση;
Το GT μου φάνηκε ήδη ότι κοπάναγε.
Μην είναι σκληρότερο το RC...Ξέρω, στα χαρτιά έτσι φαίνεται. Στην πράξη θέλω να μάθω!
-
δοκίμασε κάποιος το RC να μας πει στα σίγουρα τι γίνεται με την ανάρτηση;4Τ Αυγούστου
-
Δεν είναι και πολύ αναλυτικό το άρθρο των 4Τ...
Peugeot 207 RC 2007