-
Mπράβο στα παιδιά!
Περιμένουμε εναγωνίως περιγραφές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι εντυπώσεις απ' το MkC. Εκείνο το άσπρο πρέπει να μπήκε με το χωμάτινο set up.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Θέμης δεν πήγε?Πού να πάει μωρέ ο άμπαλος... Αφού δεν ξέρει την πίστα!
Οκ, σοβαρά τώρα... Opterios, το πάτησες ή είπες να πας πιό χαλαρά με το κουκλάκι σου?
Πήγε τελικά κι ο αδερφός μου, μετά το Grand Prix, αλλά ήταν με νοικιασμένο Astra και αναγκαστικά πιό φυλαγμένος.
-
...............με το που ειδα τις φωτο με επιασε ενα σφιξιμο στη καρδια.....
θελω και εγω ενα τετοιο ηλιθιο χαμογελο στα μουτρα μου!
μπραβο στα παιδια.
-
Εύγε!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Οκ, σοβαρά τώρα... Opterios, το πάτησες ή είπες να πας πιό χαλαρά με το κουκλάκι σου?Το 'πάτησα' είναι understatement
Μάνο, ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας για το 'προθερμαντικό' post. Έχεις μια μπλούζα για πληρωμή
Περισσότερα μόλις γυρίσω, τώρα είμαι στο πλοίο
-
WOOHOO! U ROK!
-
Μερικές ακόμα:
-
Μπράβο παιδιά! Να είστε καλά να ξαναπάτε!
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση από τις photos είναι ότι σε μερικές διακρίνω άτομα χωρίς κράνος. Επιτρέπεται? Ποιοι είναι οι κανονισμοί της πίστας? Δεν είναι τόσο αυστηροί σε θέματα ασφαλείας?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπράβο παιδιά! Να είστε καλά να ξαναπάτε!Εκείνο που μου έκανε εντύπωση από τις photos είναι ότι σε μερικές διακρίνω άτομα χωρίς κράνος. Επιτρέπεται? Ποιοι είναι οι κανονισμοί της πίστας? Δεν είναι τόσο αυστηροί σε θέματα ασφαλείας?
Εμένα πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πολυμορφικό σε μία από τις φωτό. Εμείς οι χεράδες στο Ελλάντα δεν καταδεχόμαστε να μπούμε στην πίστα αν δεν έχουμε από Evo και πάνω
-
Το κρανος δεν ειναι απαραιτητο στην πιστα?
-
Όχι, στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι απαραίτητο επειδή νομικά το Nordschleife δεν λογίζεται σαν πίστα αλλά σαν δημόσιος δρόμος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όχι, στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι απαραίτητο επειδή νομικά το Nordschleife δεν λογίζεται σαν πίστα αλλά σαν δημόσιος δρόμος.... καλό είναι να το φοράει κανείς το ρημάδι όμως. Ειδικά εκεί μέσα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όχι, στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι απαραίτητο επειδή νομικά το Nordschleife δεν λογίζεται σαν πίστα αλλά σαν δημόσιος δρόμος.ΜΑλιστα .Δεν το ηξερα αυτο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι, στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι απαραίτητο επειδή νομικά το Nordschleife δεν λογίζεται σαν πίστα αλλά σαν δημόσιος δρόμος.
... καλό είναι να το φοράει κανείς το ρημάδι όμως. Ειδικά εκεί μέσα
Αν πας για να σπάσεις το παγκόσμιο ρεκόρ, καλό είναι να φοράς. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι πάνε για να πλακωθούνε στο Ring. Είναι πάρα πολύς κόσμος που πάει απλά για βόλτα, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου. Θα δεις και Porsche GT3RS εκεί, θα δεις και 2CV.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΜΑλιστα .Δεν το ηξερα αυτο!
Nordschleife = μονόδρομος μήκους 20.7 χλμ. χωρίς όριο ταχύτητας
Αλλά ισχύουν κανονικά οι κανόνες του Γερμανικού ΚΟΚ, πχ. προσπέρασμα από αριστερά
-
Τα παιδιά που δε φορούσαν κράνος στις φωτογραφίες ήταν μόνο για εκείνους τους γύρους και το είχαν κάνει ακριβώς λόγω της φωτογράφισης, για να φαίνονται. Στους συγκεκριμένους γύρους μπήκαν απλώς για βόλτα για να βγει η φωτογραφία. Η φωτογράφηση ήταν προσυμφωνημένη, οπότε ήξεραν πότε να μπουν για πασαρέλα.
Κατά τα άλλα, όλοι τρέχαμε με κράνη σε κάθε γύρο
-
Μπράβο Θέμη
Είμαι σίγουρος ότι περάσατε καλά !! ...
Θέλουμε λεπτομέρειες κι'από κοντά -
Ο χρήστης papdoc έγραψε:
AYTA EINAI!!!! KAΙ ΤΡΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
-
Ο άλλος από πίσω με το ρενό, τι κάνει εκεί; Τετράδες λάστιχα σου κουβαλάει;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ο άλλος από πίσω με το ρενό, τι κάνει εκεί; Τετράδες λάστιχα σου κουβαλάει;;;Και με λάστιχα φορτωμένος από πίσω του είναι
Nuerburgring!