-
Να ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας την λέσχη και όλους όσους έτρεξαν πολύ …… πάααααααααρα πολύ για να φέρουν εις πέρας τον αγώνα αυτό. Φυσικά και έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά και μακάρι **όλες **οι υπόλοιπες λέσχες να πάρουν παράδειγμα από ανθρώπους που δείχνουν ότι αγαπούν πραγματικά τον χώρο.
Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους Νίκο Παύλου (lefkot) που κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνό του…… απαντούσε!!!!! (δεν φταίω εγώ αλλά ήταν το μόνο τηλέφωνο που είχα) και Γιώργο Τάσση για την συμμετοχή καθώς και να τον συγχαρούμε που παρότι έτρεχε 1η φορά με τον νέο του συνοδηγό 'κέρδισε' όλα τα στοιχήματα........
Συγχαρητήρια και πάλι και ………………… τα λέμε του χρόνου !!!
Ξένια-Παναγιώτης
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Δηλαδή το πρόβλημα με τα jersey είναι οτι χάθηκε το σημάδι ?
ΠΟΛΥ μικρό το θέμα, ανάξιο αναφοράς. Ένας γνωστός μου κάποτε είχε βάλει ενα τρακτέρ. Καλά να πάθει.
Το οτι βλέποντας κάποιος το κενό, αμέσως υπολογίζει οτι κάποιος συναθλητής πέταξε κανονικά απο εκεί, ανοίγοντας τρύπα σε αυτά, δεν σας πέρασε απο το μυαλό ?
Κανένας δεν πάγωσε βλέπωντας το κενό και υπολογίζωντας τις συνέπειες ?
Το πού μπορεί να είχε φτάσει ο υποψήφιος ίκαρος και τι έχει απογίνει το ρώτησε κανείς στο κοντρόλ ?
Αυτή είναι η ψυχική ωδύνη που οφείλεται σε αφέλεια και έλλειψη εμπειρίας.
Αλλα πολύ παλιότεροι στον χώρο κάνουν πιο τραγικά λάθη.
Η προσπάθεια της ΕΛΕΤΑ ήταν καλή. Και με παροχές.
Απορώ πως βγήκαν οικονομικά και άλλοι δεν βγαίνουν.Φίλε/φίλη 'dino' ,
(αλήθεια , έχεις δεθεί ποτέ σε μπάκετ ???, εσύ και ο γνωστός σου που έβαλε 'σημάδι' το τρακτέρ ????? , γιατί και εγώ άκουσα απο ένα γνωστό , πως ένας κολλητός του είχε βάλει 'σημάδι' ένα μαύρο γάϊδαρο.....).
Το θέμα ΔΕΝ είναι '...ΠΟΛΥ μικρό το θέμα, ανάξιο αναφοράς. ....', αντίθετα είναι αρκετά σοβαρό , πρέπει να επισημανθεί , και πρώτα απο εμένα (άντε , για να καταλάβεις , είμαι ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης, και αγωνιζόμενος που έτρεξε στον Αγώνα) , ακριβώς για ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ότι αφορά τους ίκαρους , με αρκετή δόση ειρωνείας , στα ίσα !!!!, θα σε παραπέμπψω στο Γ.Ε.Α./Ιστορικές Πτήσεις , ή στον ίδιο τον Κώστα Καββαθά , λόγω αρμοδιότητας. (και ο pilot ας με συγχωρέσει.........)
Τέλος ' ...Η προσπάθεια της ΕΛΕΤΑ ήταν καλή. Και με παροχές.
Απορώ πως βγήκαν οικονομικά και άλλοι δεν βγαίνουν. ....... '
Θέλω να σε ρωτήσω: Έχεις επίγνωση, πως με την ερώτηση αυτή , προσπαθείς να ανοίξεις το ...κουτάκι της Πανδώρας ????????????Τα οικονομικά στοιχεία της ΕΛ.ΕΤ.Α. είναι , έξω απο το κουτάκι αυτό
Είναι απλό, έλα να μάθεις , πόσοι άνθρωποι έτρεξαν , για πιό κομμάτι της διοργάνωσης , πόσα χρήματα εισπράχθηκαν απο κάθε χορηγό , που ξοδεύτηκε το τελευταίο ευρώ .Αυτό θα γίνει στην Γενική Συνέλευση και τον Απολογισμό που θα καταθέσει το σημερινό Δ.Σ.Συγνώμη , εάν σου φέρθηκα επιθετικά ή άσχημα , αλλά έπρεπε ..
(βλέπεις , η ΕΛ.ΕΤ.Α. 'βγαίνει' οικονομικά , με τέτοιες παροχές , ενώ οι ...άλλοι χωρίς αυτές , 'μπαίνουν' μέσα.....)Αποστόλης Νούσιας.
-
Μή ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αρα λοιπον η φημολογια για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με ΕVO 9
Απίθανο για πολλούς λόγους. Οι σημαντικότεροι είναι ότι πουλάω NISSAN πρώτον, και δεύτερον υπάρχουν και νεότεροι στην οικογένεια από εμένα.
Επιστροφή πιθανόν μετά από ...12 χρόνια (αν μας δανείσουν αυτοκίνητο πάλι).
Αθανασίου τι λές? Θα το ξαναδοκιμάσουμε? Εμένα πάντως μου άρεσε!
Ανδρέας Μπάσδελης
(Σημείωση: Οι αγώνες με τα ιστορικά δε μετράνε. Το κίτρινο υπάρχει μαζί με τα υπόλοιπα)
-
Ο χρήστης Basdelis G έγραψε:
.........και δεύτερον υπάρχουν **και νεότεροι **στην οικογένεια από εμένα.....Ο παλιος ειναι................αλλιως!!
.........Ανδρέας Μπάσδελης.....
Αρα αφου γραφεις, για γραφε αν το GOLF II ΗΤΑΝ ΜΚ?
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
... ενταγμένο πλέον σε Έπαθλο ή Κύπελλο .Αποστολη μεχρι στιγμης ο θεσμος των σπριντ ειναι ΕΠΑΘΛΟ. Κυπελλο ηταν παλιοτερα. Ξερεις κατι για του χρονου? Γιατι γραφτηκε και για.....πρωταθλημα καπου εδω μεσα.
-
Το σπριντακι αυτο ηταν μια μικρη επιβεβαιωση για το τι ειμαστε ικανοι να κανουμε ως ΕΛΕΤΑ.Αλλωστε τα 20+ χρονια αγωνων και μεσα σε αυτα η διοργανωση πανευρωπαικου αγωνα μιλανε μονα τους. Το χρωσταγαμε στους Γιαννιωτες οδηγους και θεατες (17 τοπικοι οδηγοι ετρεχαν) αλλα και σε οσους τελικα μας τιμησαν.Δεν λεω οτι δεν εγιναν λαθη οπως με τα πλαστικα διαχωριστικα που καποιος βιαστηκε να αδιασει το νερο και να τα φορτωσει και με καποιους αγωνιζομενους που στεναχωρισαμε αλλα εχουμε τα αυτια μας ανοιχτα κ διορθωνομαστε συνεχως.
Οσο για το μπατζετ της λεσχης το ειχα πει απο καιρο οτι η ΕΛΕΤΑ εχει μεγαλους χορηγους με οτι αυτο συνεπαγεται.Εγω σαν αγωνιζομενος τοσες παροχες δεν εχω ξαναδει σε αγωνα.3 αυτοκινηταμαξες απο αθηνα,διαμονη,διατροφη,πριμ εκκινησης,σαντουιτς και νερα στα πιτς!! Μεχρι και κληση 200€ ανελαβε να πληρωσει η λεσχη αγωνιζομενου απο αθηνα που ειχε παρκαρει παρανομα στην διαρκεια του αγωνα το ι.χ του!!
Τα χρηματα των αγωνιζομενων δεν πρεπει να καταληγουν σε προσωπικα βιβλιαρια αλλα εν μερη να επιστρεφουν στους αγωνιζομενους.Ας μην τα περιμενουμε ολα απο την εθεα οταν οι λεσχες δεν ξοδευουν αρκετα για την προβολη των δικων τους αγωνων.
Ως μελος του Δ.Σ. της ΕΛΕΤΑ πιστευω οτι το πειραμα μας επιασε και ηδη εχουμε βαλει τα γραναζια του μυαλου μας να δουλευουν για την διοργανωση καλυτερων αγωνων το 2008. -
το ποιό ευχάριστο είναι οτι το μόνο δυσάρεστο ηταν τα jerseys.σαφώς,κακώς αδειάστηκαν πριν το ουραγό,αλλά ευτυχώς χωρις παρατράγουδα.
θέλω να ευχαριστήσω όλους, τοπικούς και μη για την παρουσία τους, ο,τι κι αν προσέφεραν και ελπίζω να μας προτιμήσουν και του χρόνου, που υπόσχομαι ακόμα καλύτερες διοργανώσεις μιας θα έχω απολυθεί και θα βάλω το χεράκι μου και γω...
καλά να περνάτε -
α και παρεπιπτώντος το θρυλικό 'όπου μάυρο άλογο' γράφτηκε σε χωμάτινη ειδική του πάλαι ποτε ράλλυ δωδώνης και διαβάστηκε κανονικά απο το συνοδηγό κατά την τέλεση της ειδικής!τότε βέβαια δεν έκανε σεμινάρια και ιδιαίτερα ο LM...
-
Άκου εκεί. Τι με περάσατε κύριε Apostolis , για σάκο του μπόξ και έπρεπε να μου φερθείτε άσχημα ?
-
Το να ψάχνεται κάποιος γιατί τα κινητά σημάδια που έβαλε λείπουν, ναι είναι ανάξιο αναφοράς. Μόνο σαν μάθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους νεότερους που διαβάζουν εδώ και θα θελήσουν να ασχοληθούνε.
-
Ρώτα να μάθεις πως περνούσαν τα 10-15 πρώτα αυτοκίνητα απο εκεί και κάτσε να υπολογίσεις αν έφευγε κάποιος ευθεία εκεί, που θα έφτανε. Και αν θα ήταν πτήση αυτό ή όχι. Το ξεχάσαμε κιόλας που κάποιους τους έψαχναν για 1 ώρα και 10 λεπτά ? Τον πολύ γρήγορο κύριο πριν απο αρκετά χρόνια σχεδόν όλη νύχτα ? Ο συνάνθρωπος με ενδιαφέρει κύριε.
-
Πες μου έναν λόγο γιά να μην ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Η ΕΛΕΤΑ και πολύ λίγες λέσχες ακόμη βγαίνουν. Και τυχαίνει να είναι αυτές που προσπαθούν να μαζέψουν συμμετοχές. Αυτές που τις έχουν εξασφαλισμένες, δεν βγαίνουν για παροχές. Θέλεις να ανοίξει ή δεν θέλεις ?
Για λέσχες που κάνουν δουλειά, εύχομαι να τα βάζουν και στην τσέπη τελικά. Και με το νόμο που λένε. -
Με συγνώμη και ειρωνία δεν πληρώνω στο μάρκετ κύριε. Στην καθομιλουμένη, μου είναι άχρηστα-αδιάφορα. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να τα πάτε κάπου αλλού, θα το εκτιμούσα.
-
Καλό θα ήταν να διαβάζουμε προσεκτικά πριν αμολύσουμε το ζωνάρι. Απο τον γραπτό λόγο λείπει μεν το χρώμα, αλλά υπάρχει χρόνος για ανάλυση. Χρησιμοποιήστε το.
-
Έχω καθήσει μια ή δύο φορές σε μπάκετ, αλλά δεν θυμάμαι αν δέθηκα.
-
-
Αθανασίου τι λές? Θα το ξαναδοκιμάσουμε? Εμένα πάντως μου άρεσε!Ανδρέας Μπάσδελης
Εμένα να δεις!!!
Ιδίως εκείνη η ριμάδα η 5η διαρκείας στο τέλος της κατηφορικής ευθείας! Μου φύγανε όλες οι τοξίνες - μαζί με ότι άλλο
Να ντουμπλάρουμε τους 'junior' δεν γίνεται; Έτσι για να ξεσκουριάζουμε που και που...
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Ανδρέας Μπάσδελης
Εμένα να δεις!!!
Ιδίως εκείνη η ριμάδα η 5η διαρκείας στο τέλος της κατηφορικής ευθείας! Μου φύγανε όλες οι τοξίνες - μαζί με ότι άλλο
Να ντουμπλάρουμε τους 'junior' δεν γίνεται; Έτσι για να ξεσκουριάζουμε που και που...
Εσεις τι πρόβλημα ειχατε;Εβρισκε το ενα σας λάστιχο μεσα στο θόλο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανδρέας Μπάσδελης
Εμένα να δεις!!!
Εσεις τι πρόβλημα ειχατε;Εβρισκε το ενα σας λάστιχο μεσα στο θόλο;
Στραβό ψαλίδι και γέφυρα από έξοδο στην αρχή της ειδικής από όσο γνωρίζω...
Λυσάξανε οι ... ηλικιωμένοι κύριοι!Πάντως το δικό μου το micra είναι διαθέσιμο για σας ανα πάσα στιγμή μην περιμένετε 12 χρόνια πάλι.... ε φανταστικέ χορηγέ???
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
.........και δεύτερον υπάρχουν **και νεότεροι **στην οικογένεια από εμένα.....
Ο παλιος ειναι................αλλιως!!
Τα αρχικά ΜΚ προέρχονται αν δεν κάνω λάθος από την συντομογραφία της λέξης 'Mark' που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει 'γεννιά'.
Αρα Golf MKII είναι Golf Mark 2, δεύτερης γεννιάς, που υπήρχε, όπως υπήρχε και τρίτης κλπ... -
Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους Νίκο Παύλου (lefkot) που κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνό του…… απαντούσε!!!!! (δεν φταίω εγώ αλλά ήταν το μόνο τηλέφωνο που είχα) και Γιώργο Τάσση για την συμμετοχή καθώς και να τον συγχαρούμε που παρότι έτρεχε 1η φορά με τον νέο του συνοδηγό 'κέρδισε' όλα τα στοιχήματα........
Ποια στοιχηματα κερδισα ολο κουβεντες ειναι.
Σας ευχαριστω που τιμησατε τον αγωνα μας. -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
.........και δεύτερον υπάρχουν **και νεότεροι **στην οικογένεια από εμένα.....
Ο παλιος ειναι................αλλιως!!
Τα αρχικά ΜΚ προέρχονται αν δεν κάνω λάθος από την συντομογραφία της λέξης 'Mark' που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει 'γεννιά'.
Αρα Golf MKII είναι Golf Mark 2, δεύτερης γεννιάς, που υπήρχε, όπως υπήρχε και τρίτης κλπ...Ισως και τεταρτης και πεμπτης κ. Ραζη. Δεν ψαχνω την ετυμολογία του ΜΚ. Απλα. ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΣΔΕΛΗ το GOLF ηταν ΜΚ ΙΙ? Και ποιο. Το μπλε η το κιτρινο?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
......Οι σημαντικότεροι είναι ότι πουλάω NISSANΔηλαδη αν κληθεις μα Αθανασίου η με τον (Χ) Αθανασίου να οδηγησεις ενα ΕVO 9 θα αρνηθεις, ετσι δεν ειναι? Λοιπον....EVO 9 με ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ για το ΕΛΠΑ. Θα πατε? Η πουλας NISSAN και αρνεισαι. Και ξερεις εσυ τουλαχιστον οτι και το αυτοκινητο υπαρχει, και ο χορηγος υπαρχει και η τεχνικη υποστηριξη. Πατε η οχι......
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Αντρεα,και ο ΤΑΖ (Γιαννης Κοντελης) πουλαει φορτ αλλα με εβο τρεχει.Αλλο το χομπυ και αλλο η δουλεια.
-
η χρυσή τομή όμως κύριε Ποσειδώνα είναι να μπορείς να συνδυάζεις τη δουλειά με τη διασκέδαση...οπότε ή πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να πουλάνε colt και impreza, ή να αιτηθούν να παραγει η εταιρεία πάλι κάτι σε GTi-R, Cosworth κτλ. Βέβαια μπορούν να βάλουν μπροστά κανένα development project σε Tiida S2000...
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
**ΠΡΟΣ **S.P.b. προς τι το γέλιο δεν το πιστεύεις????? και όμως έτσι είναι και να σκεφτείς ότι δεν έχει τρέξει ξανά άσφαλτο με αυτό το αυτοκίνητο
oxi apla gelio alla omologo oti einai enas apo tous ligous pou to pige stin asfalto.....alla..... NA VALO 10?OXI EINAI EDAKSI.... sory gia toys aglikous xaraktires alla den ginonte ellinika...
2ο Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.-Δωδώνη Ιωαννίνων