Ο χρήστης dino έγραψε:
Δηλαδή το πρόβλημα με τα jersey είναι οτι χάθηκε το σημάδι ?
ΠΟΛΥ μικρό το θέμα, ανάξιο αναφοράς. Ένας γνωστός μου κάποτε είχε βάλει ενα τρακτέρ. Καλά να πάθει.
Το οτι βλέποντας κάποιος το κενό, αμέσως υπολογίζει οτι κάποιος συναθλητής πέταξε κανονικά απο εκεί, ανοίγοντας τρύπα σε αυτά, δεν σας πέρασε απο το μυαλό ?
Κανένας δεν πάγωσε βλέπωντας το κενό και υπολογίζωντας τις συνέπειες ?
Το πού μπορεί να είχε φτάσει ο υποψήφιος ίκαρος και τι έχει απογίνει το ρώτησε κανείς στο κοντρόλ ?
Αυτή είναι η ψυχική ωδύνη που οφείλεται σε αφέλεια και έλλειψη εμπειρίας.
Αλλα πολύ παλιότεροι στον χώρο κάνουν πιο τραγικά λάθη.
Η προσπάθεια της ΕΛΕΤΑ ήταν καλή. Και με παροχές.
Απορώ πως βγήκαν οικονομικά και άλλοι δεν βγαίνουν.
Φίλε/φίλη 'dino' ,
(αλήθεια , έχεις δεθεί ποτέ σε μπάκετ ???, εσύ και ο γνωστός σου που έβαλε 'σημάδι' το τρακτέρ ????? , γιατί και εγώ άκουσα απο ένα γνωστό , πως ένας κολλητός του είχε βάλει 'σημάδι' ένα μαύρο γάϊδαρο.....).
Το θέμα ΔΕΝ είναι '...ΠΟΛΥ μικρό το θέμα, ανάξιο αναφοράς. ....', αντίθετα είναι αρκετά σοβαρό , πρέπει να επισημανθεί , και πρώτα απο εμένα (άντε , για να καταλάβεις , είμαι ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης, και αγωνιζόμενος που έτρεξε στον Αγώνα) , ακριβώς για ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ότι αφορά τους ίκαρους , με αρκετή δόση ειρωνείας , στα ίσα !!!!, θα σε παραπέμπψω στο Γ.Ε.Α./Ιστορικές Πτήσεις , ή στον ίδιο τον Κώστα Καββαθά , λόγω αρμοδιότητας. (και ο pilot ας με συγχωρέσει.........)
Τέλος ' ...Η προσπάθεια της ΕΛΕΤΑ ήταν καλή. Και με παροχές.
Απορώ πως βγήκαν οικονομικά και άλλοι δεν βγαίνουν. ....... '
Θέλω να σε ρωτήσω: Έχεις επίγνωση, πως με την ερώτηση αυτή , προσπαθείς να ανοίξεις το ...κουτάκι της Πανδώρας ????????????
Τα οικονομικά στοιχεία της ΕΛ.ΕΤ.Α. είναι , έξω απο το κουτάκι αυτό
Είναι απλό, έλα να μάθεις , πόσοι άνθρωποι έτρεξαν , για πιό κομμάτι της διοργάνωσης , πόσα χρήματα εισπράχθηκαν απο κάθε χορηγό , που ξοδεύτηκε το τελευταίο ευρώ .Αυτό θα γίνει στην Γενική Συνέλευση και τον Απολογισμό που θα καταθέσει το σημερινό Δ.Σ.
Συγνώμη , εάν σου φέρθηκα επιθετικά ή άσχημα , αλλά έπρεπε ..
(βλέπεις , η ΕΛ.ΕΤ.Α. 'βγαίνει' οικονομικά , με τέτοιες παροχές , ενώ οι ...άλλοι χωρίς αυτές , 'μπαίνουν' μέσα.....)
Αποστόλης Νούσιας.