-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
Τούρκος είναι αυτός και όλο του το σόι.
Ψυχραιμία ορέ πατριώτη. Απευθύνεται στους 'Έλληνες' κι όχι στους Έλληνες.
Εσύ μείνε ψύχραιμος. Εγώ θεωρώ ότι είπε μαλακία. Επιπλέον τους 'Έλληνες' οφείλουμε να τους κάνουμε Έλληνες όχι τούρκους , ώρε πατριώτη.
Ψυχραιμότατος είμαι και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω για το πως πρέπει ίσως να αντιμετωπίζουμε τέτοιες εκφράσεις. Αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Ζούμε με το ζωνάρι λυμένο (κατάλοιπο και το ζωνάρι) έτοιμοι να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε καθαρόαιμοι κ.λ.π. κ.λ.π.. Επιβεβαιώνοντας ίσως ότι δεν είμαστε καλύτεροι από αυτά - αυτούς που δε θέλουμε να είμαστε.
(Ευχαριστώ για την διόρθωση του ορθογραφικού λάθους). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
Τούρκος είναι αυτός και όλο του το σόι.
Ψυχραιμία ορέ πατριώτη. Απευθύνεται στους 'Έλληνες' κι όχι στους Έλληνες.
Εσύ μείνε ψύχραιμος. Εγώ θεωρώ ότι είπε μαλακία. Επιπλέον τους 'Έλληνες' οφείλουμε να τους κάνουμε Έλληνες όχι τούρκους , ώρε πατριώτη.
Ψυχραιμότατος είμαι και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω για το πως πρέπει ίσως να αντιμετωπίζουμε τέτοιες εκφράσεις. Αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Ζούμε με το ζωνάρι λυμένο (κατάλοιπο και το ζωνάρι) έτοιμοι να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε καθαρόαιμοι κ.λ.π. κ.λ.π.. Επιβεβαιώνοντας ίσως ότι δεν είμαστε καλύτεροι από αυτά - αυτούς που δε θέλουμε να είμαστε.
(Ευχαριστώ για την διόρθωση του ορθογραφικού λάθους).Παρακαλώ για τη διόρθωση...
Κανείς δεν είναι με το ζωνάρι. Ότι και να λες ή λέει ο Ιαβέρης , εγώ τουλάχιστον είμαι Έλληνας και δεν παριστάνω ούτε τον Τούρκο , ούτε τον Ιταλό. Και ναι , είμαι καθαρός κάτι που δεν είναι κατάλοιπο.
Εάν πρόσεξες πιο πριν , γράφω ότι προσέβαλε τρεις λαούς. Αυτό πάει για το θέμα του ζωναριού.
-
Νταξ μην αρχισουμε παλι τα ιδια.........και μην ακουω για τουρκους γιατι τρελαινομαι..........αλήθεια ποιοι κατεκτησαν πρωτα ποιους?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κανείς δεν είναι με το ζωνάρι. Ότι και να λες ή λέει ο Ιαβέρης , εγώ τουλάχιστον είμαι Έλληνας και δεν παριστάνω ούτε τον Τούρκο , ούτε τον Ιταλό. Και ναι , είμαι καθαρός κάτι που δεν είναι κατάλοιπο.
Εάν πρόσεξες πιο πριν , γράφω ότι προσέβαλε τρεις λαούς. Αυτό πάει για το θέμα του ζωναριού.
Μα δε νομίζω να εννοούσε αυτή καθ΄αυτή την εθνικότητα αλλά τη νοοτροπία ορισμένων. Δεν αμφιβάλω ότι είσαι Έλληνας αλλά δε νομίζω να αμφιβάλεις κι εσύ πως ορισμένοι συμπατριώτες μας συμπεριφέρονται πολύ χειρότερα στην ίδια τους τη χώρα και από συγγενείς εξ΄αίματος του Μουσταφά Κεμάλ ή του Τζένγκινς Χαν ή του Χίτλερ.
Αυτούς όπως και να τους χαρακτηρίσει οποιοσδήποτε δε θα με πειράξει καθόλου. Ότι και αν γράφει η ταυτότητά τους στην εθνικότητα εικονικό είναι και όχι πραγματικό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα δε νομίζω να εννοούσε αυτή καθ΄αυτή την εθνικότητα αλλά τη νοοτροπία ορισμένων. Δεν αμφιβάλω ότι είσαι Έλληνας αλλά δε νομίζω να αμφιβάλεις κι εσύ πως ορισμένοι συμπατριώτες μας συμπεριφέρονται πολύ χειρότερα στην ίδια τους τη χώρα και από συγγενείς εξ΄αίματος του Μουσταφά Κεμάλ ή του Τζένγκινς Χαν ή του Χίτλερ.
Αυτούς όπως και να τους χαρακτηρίσει οποιοσδήποτε δε θα με πειράξει καθόλου. Ότι και αν γράφει η ταυτότητά τους στην εθνικότητα εικονικό είναι και όχι πραγματικό.Ναι ρε φίλε , εκεί είναι το θέμα μας.Προσβάλει λαούς ισοπεδωτικά λέγοντας ότι κακή νοοτροπία = τούρκος , Αρμένιος κτλ. Γι' αυτό είπα ότι είπε μαλακία. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τους τούρκους ή τον όποιο λαο ειδικά θέλοντας να καυτηριάσει νοοτροπίες. Και το λέω εγώ που θεωρώ ότι λογικά έχετε υπ' όψιν την άποψή μου για τον εν λόγω λαό.
-
Αυτό το κρέμασαν έξω από τη πόρτα μου, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά υπάρχει παράνοια στα γυράδικα
Αν είναι δυνατόν να λέει 'Σωστή διατροφική συνήθεια' και 'Υγιεινή διατροφή' ενώ από κάτω έχει σουβλάκια και πατάτες τηγανητές. Αυτός κοντράρει τις ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ (πραγματική πιτσαρία με σπεσιαλιτέ φυσικά τη 'Πίτσα ΜΠΛΕ').
-
Είναι αυτό που λέμε 'σουβλάκι διαίτης' που συνοδεύεται με Coca-Cola Light.
-
Lost in Jo'burg....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είναι αυτό που λέμε 'σουβλάκι διαίτης' που συνοδεύεται με Coca-Cola Light.χαλαρά...η ζάχαρη βλάπτει!
(εγώ πάντως έτσι παραγγέλνω...πιτόγυρα με coca light)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτός κοντράρει τις ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ (πραγματική πιτσαρία με σπεσιαλιτέ φυσικά τη 'Πίτσα ΜΠΛΕ').χαχαχαχα...πω ρε φίλε τι μου θύμισες με τις 'ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ'...
το έχω ακόμα κρατημένο το διαφημιστικό, εντελώς συλλεκτικό και έτσι.... -
Είναι τέτοιο το μέγεθος της βλακείας, που δεν ξέρω καν αν η φωτογραφία είναι στο σωστό νήμα:
Αυτούς τους ηλίθιους μοτοσυκλετιστές που:
- Κόβουν/ράβουν τις πινακίδες τους όπως τους γουστάρει
- Τις χώνουν κάτω απο το φτερό/κάτω απο το μηχανάκι για να μην φαίνονται καθόλου
- Δεν τις φέρουν καν
- Ξηλώνουν φτερά/φλάς κτλ. για να 'φαίνεται πιο ωράιο το μηχανάκι'
...πρόκειται να κάνει κανείς τίποτα;
Για τον πανίβλακα της φωτογραφίας, έχω μείνει απλά άφωνος.
Ό,τι να 'ναι σ' αυτή τη χώρα...
-
Δεν γνωρίζω εάν αποτελεί παραποίηση του οχήματος ή της παρεχομένης ασφαλείας αυτού η αφαίρεση του πίσω φτερού ( πέρα από το σπρέι που δημιουργεί που παρεμπιπτόντως κάνει χάλια και τους αναβάτες εκτός από αυτούς που είναι πίσω του ) , εάν φέρει την πινακίδα πάνω στο όχημα. Αυτός πάντως είναι δεν είναι παράνομος αφού ως δί-ποδο κουβαλάει κανονικά την πινακίδα του ( παλιά είχαν και τα μουλάρια πινακίδες , αυτά ήταν τετράποδα όμως ). το όχημά του όμως κυκλοφορεί παράνομα.
-
Τα μηχανάκια παίρνουν έγκριση τύπου όπως βγαίνουν απο το εργοστάσιο. Οποιαδήποτε παρέμβαση στον εξοπλισμό που φέρουν είναι παράνομη, είτε αφορά την ασφάλεια του αναβάτη είτε όχι.
Επίσης η έγκριση τύπου και ο ΚΟΚ προβλέπουν συγκεκριμένες θέσεις όπου θα πρέπει να στερεώνεται μόνιμα η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος. Αλλά φυσικά αυτά είναι πυρηνική φυσική για τους μπάτσους.
Κάτσε να δεις σε λίγο καιρό που θα περνάνε ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα τί έχει να γίνει...
Πολύ εύστοχο το σχόλιο για το πινακιδωμένο μουλάρι, χεχεχε...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό το κρέμασαν έξω από τη πόρτα μου, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά υπάρχει παράνοια στα γυράδικα
Αν είναι δυνατόν να λέει 'Σωστή διατροφική συνήθεια' και 'Υγιεινή διατροφή' ενώ από κάτω έχει σουβλάκια και πατάτες τηγανητές. Αυτός κοντράρει τις ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ (πραγματική πιτσαρία με σπεσιαλιτέ φυσικά τη 'Πίτσα ΜΠΛΕ').
Πρόσεξες πως γράφει ΥΓΕΙΝΗ!!! και όχι υγιεινή??????
Η_γυνή να φοβείται τα σουβλάκια... -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Είναι τέτοιο το μέγεθος της βλακείας, που δεν ξέρω καν αν η φωτογραφία είναι στο σωστό νήμα:Αυτούς τους ηλίθιους μοτοσυκλετιστές που:
- Τις χώνουν κάτω απο το φτερό/κάτω απο το μηχανάκι για να μην φαίνονται καθόλου
- Δεν τις φέρουν καν
Σκεψου ότι μπορει να μην του δωσανε πινακιδες, και να εχει βαλει αυτη την χαρτινη για να μπορουν να δουν την πινακιδα του.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είναι τέτοιο το μέγεθος της βλακείας, που δεν ξέρω καν αν η φωτογραφία είναι στο σωστό νήμα:
Αυτούς τους ηλίθιους μοτοσυκλετιστές που:
- Δεν τις φέρουν καν
Σκεψου ότι μπορει να μην του δωσανε πινακιδες, και να εχει βαλει αυτη την χαρτινη για να μπορουν να δουν την πινακιδα του.
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση οτι δεν είναι χάρτινη, αλλά η αληθινή πινακίδα?
-
Η πινακίδα ήταν κανονικότατη μεταλλική, τύπου 'ταψί' (προτελευταίας εσοδείας), τριμαρισμένη γύρω γύρω για να φύγει το περιττό μέταλλο (σήμα GR, μπλέ κομμάτι κτλ.) και μάλιστα ήταν πριτσινωμένη πάνω στην τσάντα του!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Είναι τέτοιο το μέγεθος της βλακείας, που δεν ξέρω καν αν η φωτογραφία είναι στο σωστό νήμα:Αυτούς τους ηλίθιους μοτοσυκλετιστές που:
- Δεν τις φέρουν καν
Εσενα αυτο το θεαμα σου προκαλει τοσο μεγαλο προβλημα που πρεπει να το ανεβασεις στο φορουμ?
Φανταζομαι το βραδυ δεν μπορουσες να κοιμηθεις, και ειπες ''πω πω, ειχε την πινακιδα στην πλατη, πως θα κυκλοφορησω αυριο?''
Αληθεια το κινητακι βλεπω το ειχες σε ετοιμοτητα.....Δεν αφηνεις τα κομπλεξ λεω εγω, και να κοιταξεις την δουλεια σου
Απαντησε μου, ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ?
Κομπλεξ παιδι μου....κομπλεξedit
Και κατι αλλο
Οταν βαζουμε πινακιδες στις φωτο, κοιταμε να εχουν σβησει το νουμερο, ειτε εχουν αδικο ειτε οχι -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εσενα αυτο το θεαμα σου προκαλει τοσο μεγαλο προβλημα που πρεπει να το ανεβασεις στο φορουμ?
Φανταζομαι το βραδυ δεν μπορουσες να κοιμηθεις, και ειπες ''πω πω, ειχε την πινακιδα στην πλατη, πως θα κυκλοφορησω αυριο?''
Αληθεια το κινητακι βλεπω το ειχες σε ετοιμοτητα.....Δεν αφηνεις τα κομπλεξ λεω εγω, και να κοιταξεις την δουλεια σου
Απαντησε μου, ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ?
Κομπλεξ παιδι μου....κομπλεξedit
Και κατι αλλο
Οταν βαζουμε πινακιδες στις φωτο, κοιταμε να εχουν σβησει το νουμερο, ειτε εχουν αδικο ειτε οχιΕίσαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο ή απλά έχεις βρει μια λέξη και πρέπει να την αναφέρεις συνεχώς υπερασπιζόμενος οτιδήποτε κάνει ένας αναβάτης;
Κατά τα λοιπά υπερασπίζεσαι τους σωστούς μοτοσυκλετιστές και θέλεις να πάψουν να υπάρχουν στους δρόμους όσοι μοτοσυκλετιστές είναι λάθος. Αυτό πάντα με βάση δικά σου γραπτά. -
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα τους!
Δε λέω, έχει σίγουρα τη θέση του σ'αυτό το thread ως 'απίθανο' αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα μ'αυτόν είναι οτι όταν παρκάρει πάιρνει την πινακίδα μαζί του...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]