-
To νεο RCD300 παιζει mp3 και μαλιστα στον καταλογο των ανταλλακτικων ο κωδικος του RCD300 εχει γινει αντικατασταση και πλεον ολα τα RCD300 θα παιζουν mp3. Και δε θα ειναι μονο στο GT αλλα και το ειδα και στο TSI SPORT.
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
0ριστε τελικα τζαμπα το debate. Η ιδια η VW ειδε το κενο και το εχει συμπληρωσει μονη της. Με 500 ευρω παραπανω απο το Sportline 1.4 ΤSI 140 παιρνεις το 1.4 ΤSI 140 GT Sport, που φοραει σχεδον ιδια μουρη με το GThttp://www.motorionline.com/motori/2007 ... -gt-sport/
http://www.vw.gr/site/pricelist/genikos ... gos_vw.pdf
δε το βλεπω ως καγκουρια να βαλεις καποιος ενα παρομοιο με το εργοστασιακο κιτ στο 'φτωχο' γκολφ...
απλως το βρισκω σπαταλη χρηματων..συνηθως αυτα δεν βγαινουν φθηνα και θα προτιμουσα τα λεφτα να πηγαιναν για κατι καλυτερο...ουτε κακογουστια ειναι απο τη στιγμη που βαζεις την επιλογη μιας εταιρειας εκτος και αν η εταιρεια κανει καγκουριες...
shy δωσε τα λεφτα για κατι πιο καλο σε επιπεδο εξοπλισμου η κινητηρα...ενα body kit δε θα σου προσφερει κατι σε ανεση η σβελταδα..
Μπα δεν ειναι θεμα περισσοτερης σβελταδας ή ανεσης, ειναι θεμα καθαρα design.
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρατηρούσα ένα FSI (λογικά 1.6) το χρώμα του οποίου ήταν το μπλε-γκρι με τις περίεργες αποχρώσεις. Βάζει αρχικά τον προφυλακτήρα του GTI και αφήνει το σηματάκι στη μάσκα...
Εν τω μεταξύ όλο το χειμώνα ήταν με τις κλασσικές ζάντες του FSI...
Πρόσφατα που το είδα είχε βάλει και τις ζάντες του GTI!
Πραγματικά θα ήθελα να τον πετύχω σε ένα φανάρι τον....................κινέζο...
-
Γιατι βρε το παιδι τι σου εφταιξε oπως λεει και ο clarkson, 'things in life didnt quite turn out the way you hoped to'
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρατηρούσα ένα FSI (λογικά 1.6) το χρώμα του οποίου ήταν το μπλε-γκρι με τις περίεργες αποχρώσεις. Βάζει αρχικά τον προφυλακτήρα του GTI και αφήνει το σηματάκι στη μάσκα...Εν τω μεταξύ όλο το χειμώνα ήταν με τις κλασσικές ζάντες του FSI...
Πρόσφατα που το είδα είχε βάλει και τις ζάντες του GTI!
Πραγματικά θα ήθελα να τον πετύχω σε ένα φανάρι τον....................κινέζο...
Στοίχημα πως ο τύπος όταν έρθει η ώρα να το πατήσει, θα κάνει τον κινέζο στ'αλήθεια.
ΥΓ:Γενικά εδώ έχουμε την νοοτροπία του καράβλαχου 'είμαι ό,τι δηλώσω και ό,τι νομίζουν οι άλλοι πως είμαι' και νιώθουν καλύτερα που οι άλλοι πιστεύουν λάθος πράγματα γι'αυτόν.
Εδώ όταν πρωτοβγήκε το GT, ένας με Golf V 1.4 με τα 75 άλογα που μένει κοντά στο 'παλιό' μου σπίτι στην Πάτρα, έβαλε τις ζάντες του GT (οκ ίσως ήταν θέμα γούστου.το δέχομαι.κι εμένα μου αρέσουν πολύ άλλωστε).Μετά από 1 μήνα έβαλε εξάτμιση που (αν δεν ήσουν πολύ παρατηρητικός) έβαζες στο χέρι σου στη φωτιά πως είναι GT, αν το κοιτούσες από πίσω.Άλλαξε τα πίσω φανάρια σε lexus στυλ και έβαλε και εμπρός προφυλακτήρα ίδιο με το GT.Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να κολλήσει δεξιά πίσω GT, αλλά έχει ξεκολλήσει και το FSI και το Golf πίσω.
Και τον έχω πετύχει και στο δρόμο και έχει φάει τρελό 'τσάγιασμα' (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και σε φανάρι και σε στροφές και σε ρεπρίζ...(όλα την ίδια μέρα )
Αλήθεια, αυτός πώς θα ένιωσε εκείνη τη μέρα?(εγώ πάντως θα ένιωθα χάλια)
Προσωπικά για κάτι τέτοιες στιγμές ζω.ΥΓ2:Αserf, αλήθεια, ήσουν μέσα εκείνη τη μέρα?
-
hello VAG forum,τώρα το ανακάλυψα το forum. βρήκα το μέρος μας, χεχε
-
Βαλε κ ενα R32 κ εισαι FULL EDITION!
-
νταξ.. εισαι λιγο σκληρος.... λειπουν οι ... μπουκες!
ε, ρε κομπλες που εχει ο κοσμος... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, ρε κομπλες που εχει ο κοσμος...όχι και κομπλεξ! είπαμε, τουλάχιστον 20 άλογα δίνει το σηματάκι
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ε, ρε κομπλες που εχει ο κοσμος...
όχι και κομπλεξ! είπαμε, τουλάχιστον 20 άλογα δίνει το σηματάκι
Το 1 σηματάκι?
Το 2 δίνουν 40 άλογα ή δεν είναι αθροιστική η συνάρτηση? -
Διάβαζα στο AMS ότι ετοιμάζεται ο 1.8 TFSI με 160ps και σε soft έκδοση με 120ps. Αν τον βγάλει η VW τότε γιατί να πάρει κάποιος τον TSI με 140 ή 170ps; Λόγω διαφοράς τιμής του μοτέρ, ασφαλίστρων και κατανάλωσης; Επίσης γιατί να πάρει το δίλιτρο με τα 150ps (ατμόσφαιρα). Επίσης έγραφε ότι θα κρατήσει μόνον τον παλιό 8v στα 1.6cc με τα....102ps (πάει ο 1.6 FSI;). Πολύ ανακάτεμα στην τράπουλα κάνει VW και μπορεί να υπάρχουν δυσαρεστημένοι κάτοχοι TSI αν ο 1.8 TFSI είναι σε τιμή κοντινή.....
-
Βασικά από όσο ξέρω ο 1,4 με 120φεύγα άλογα θα βασίζεται στον 1,4ΤSI χωρίς τον κομπρέσσορα και όχι στον 1,8TFSI.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά από όσο ξέρω ο 1,4 με 120φεύγα άλογα θα βασίζεται στον 1,4ΤSI χωρίς τον κομπρέσσορα και όχι στον 1,8TFSI.Μάλλον drdino αναφέρεσαι στον 1.4 TSI που πρόκειται να βγει. Εγώ αναφέρομαι στον 1.8 TFSI που θα βγαίνει σύμφωνα με το AMS με 160ps και ο ίδιος κινητήρας θα βγαίνει και σε μια ακόμη έκδοση με 120ps. Και οι 2 ιπποδυνάμεις αναφέρονται στον 1.8 TFSI οποίος θα έχει μόνον turbo.
-
o 1.8ΤFSi εχει βγει εδω και μηνες...
-
ξερει κανεις ποτε βγαινει το νεο golf?
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Βασικά από όσο ξέρω ο 1,4 με 120φεύγα άλογα θα βασίζεται στον 1,4ΤSI χωρίς τον κομπρέσσορα και όχι στον 1,8TFSI.
Μάλλον drdino αναφέρεσαι στον 1.4 TSI που πρόκειται να βγει. Εγώ αναφέρομαι στον 1.8 TFSI που θα βγαίνει σύμφωνα με το AMS με 160ps και ο ίδιος κινητήρας θα βγαίνει και σε μια ακόμη έκδοση με 120ps. Και οι 2 ιπποδυνάμεις αναφέρονται στον 1.8 TFSI οποίος θα έχει μόνον turbo.
Kάποιο λάθος κάνει το AMS. Εκτός του ότι όπως είπε και ο Σπύρος ο 1,8TFSI έχει ήδη βγει, έπει ήδη ανακοινωθεί η ύπαρξη 1,4TSI χωρίς τον κομπρέσσορα με ιπποδύναμη 120 περίπου ίππων. Από κει και πέρα, θα είναι αστείο όπως βλέπεις να βγάλεις μοτέρ 1,8TFSI με 120 άλογα.
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
ξερει κανεις ποτε βγαινει το νεο golf?Κατα πάσα πιθανότητα παρουσιάζεται προς τα τέλη του 2008.
-
Και εμένα μου φαίνεται περίεργο για τα 120ps στα 1.8 λίτρα.
'Η έντονη διάθεση κανιβαλισμού μεταξύ των κινητήρων -και πολλές φορές μεταξύ των μοντέλων- του ομίλου VW είναι πραγματικά κάτι το αξιοπερίεργο.'
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=48480
Κάποιοι με το δίκιο τους θα έχουν παράπονα....... -
οι 122, αν δε κανω λαθος, ιπποι θα βγαινουν απο 1.4Τ κινητηρα..οχι απο τον 1.8Τ
-
122 HP θα βγαζει η νεα εκδοση 1.4 TSI. Το να βγαλει ο 1.8ΤFSI 120 αλογα θα ειναι πολυ ανωμαλο, μιας και πλεον γυρω στα 120 αλογα βγαζουν οι χειροτεροι ατμοσφαιρικοι 1.8 πλεον. Οποτε με την προσθηκη turbo τα αλογα γινονται πολυ περισσοτερα
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
ξερει κανεις ποτε βγαινει το νεο golf?10-2008 στην Γερμανία
VW FORUM