Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
ΖΩΑ μεγαλα οι γονεις του πιτσιρικα περιπου 5-6χρονων που τον αφηνουν να κυκλοφορει ελευθερο με το ποδηλατο στον δρομο. Ο εν λογω μικρος εστριψε και μπηκε στον δρομο μου αντιθετα στο ρευμα του βεβαιως βεβαιως κοιτωντας πισω του . Σταματησα αμεσως αλλα εξακολουθουσε να ερχεται ακριβως στην μεση του καπω. Κορναρω λιγο, τρομαζει ο μικρος και τελικα καταφερε να γρατζουνισει τον προφυλακτηρα λιγο και να φευγει τρεχωντας κοιτωντας παλι πισω φυσικα με το βλεμα 'εκανα μαλακια αλλα τρεχω για να μην τις φαω'
Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος αλλα εγω οταν ημουν 5 χρονων αν εβγαινα με το ποδηλατο απ'την αυλη ετρωγα καμια μπατσα στον πωπο( )
ΑΝ δεν σταματουσα και δεν κορναρα ο μικρος θα καρφωνοταν πανω μου χαλαρα με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο.. Και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
Μπραβο στους γονεις του αυτο εχω να πω μονο. Δεν το παιζω ο μεγας κριτης αλλα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ παιδακια τετοιας ηλικιας να γυρνανε με τα ποδηλατα ελευθερα στον δρομο.
Πριν κατι χρονια.
Σταματαω να μαζεψω μια γκομενα, να παμε για μπανιο.
Κορναρω να κατεβει και περιμενω μεσα στ αμαξι με δεμενο χειροφρενο και το αρκουδισιον στο φουλ.
Ειμαι διπλοπαρκαρισμενος, και κλεινω τα γκαραζ της πολυκατοικιας της.
Μαλακισμενο με ποδιλατο με οτι φορα ειχε, παει να κατεβει το πεζοδρομιο, με βλεπει τελευταια στιγμη, κοπαναει τον μπροστα προφυλακτηρα κ τσακιζεται.
Κλαματα.....
Βγαινω με το φαρμακειο, να δω αν ειναι ενταξυ το πιτσιρικι -μαλακισμενο με ποδιλατο- γονατα, αγκονες και παλαμες μες στα αιματα.
Βγαζω οξυζενε, βαμβακια και τα σχετικα, αρχηζω να καθαρηζω πληγες... ΚΑΙ.... Βγαινουν μαναδες, γιαγιαδες, παπουδες, θειες και τα σχετικα φωναζοντας 'το παιδι, το παιδι' βλεπουν κ εμενα και μου ορμανε.
Αν δεν ηταν ο πατερας της κοπελας ο οποιος ξεφορτονε ψωνια απο το αμαξι, θα μ ειχαν λιντσαρει!
Οι γονεις του μαλακισμενου με το ποδιλατο, μου βαψαν τον προφυλακτηρα.