-
μολις εγινε εξω απο το γραφειο...
opel aguila εκανε αναστροφη σε δρομο με πυκνη κυκλοφορια, δεν ειδε την v-storm που ερχοταν και...εγινε.
ο οδηγος και η συνοδηγος της μηχανης με χτυπηματα στο κεφαλι..ο οδηγος μαλλον σοβαρα (κανενας δεν φορουσε κρανος)
ευτυχως ηρθε αμεσως το ασθενοφορο...
-
Ε ναι σωστα γιατι να φορανε κρανος εχει και ζεστη τωρα...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ε ναι σωστα γιατι να φορανε κρανος εχει και ζεστη τωρα...Ας βρίσουμε καλύτερα τον τρόμπα με την αναστροφή.
-
Ας ευχηθούμε καλλίτερα να μην έχουν πάθει τίποτε σοβαρό οι αναβάτες ......
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τώρα που το θυμήθηκα...
Προχθές Τρίτη κατά τις 8 το βράδυ, Α.Ο. ρεύμα προς Ελευσίνα, φτάνοντας στην τελευταία αριστερή στροφή πριν το τούνελ και μετά την έξοδο για ΕΟ, ξαφνικά βλέπω όλοι να κόβουν μπροστά ταχύτητα ενώ στο βάθος ο δρόμος ήταν άδειος. Ο λόγος ήταν... ότι υπήρχαν ΠΑΝΤΟΥ κομμάτια ελαστικού φορτηγού! Χωρίς υπερβολή είχαν γεμίσει όλες οι λωρίδες και για αρκετά μέτρα! Ευτυχώς μειώνοντας στα 40χλμ/ώρα (και έχοντας κόψει όλοι τόσο) κατάφερα με σλάλομ να αποφύγω κάποια τεράστια κομμάτια που ήταν στην 2η και 3η λωρίδα (ούτε καν στη δεξιά) χωρίς να τα ακουμπήσω.
Αρκετά (!) μέτρα παρακάτω, σχεδόν στο τέλος του τούνελ (ενώ τα κομμάτια ΠΡΙΝ από αυτό (!) , ήταν στη δεξιά λωρίδα γονατισμένο φορτηγό και είχαν κλατάρει και τα 2 ελαστικά του πίσω αριστερά άξονά του!!! ΑΝ είναι δυνατόν! Φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση ήταν τα ελαστικά για να σκάσουν και τα δυο τους. Και με αυτά τα ελαστικά κάνουν και ταξίδια τα ΖΩΑ!
Ευτυχώς που δεν πετάχτηκε το λάστιχο πάνω σε κανένα αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα του και να χάσει το έλεγχο. Πάλι καλά...
Βασικά αυτό με το διπλό κλατάρισμα μπορεί να συμβει αν είναι σχετικά ξεφούσκωτα τα 2 διπλανά ελαστικά και αρκετά φορτωμένο το όχημα. Στα διάφορα παλάτζα που κάνει στις ανωμαλίες, ακουμπάνε μεταξύ τους τα πλαϊνά τους, et voila! ΜΠΑΜ!
Είχε μείνει μόνο με τη ζάντα και έτσι όπως ήταν σούζα φαινόταν πως ήταν όντως αρκετά φορτωμένο (πλην όμως κλειστό φορτηγό και όχι με ανοιχτή καρότσα). Για αυτό και είχε γεμίσει όλος ο δρόμος κομμάτια ελαστικού.
Όταν γινεί το επόμενο πολύνεκρο με μεγάλο όχημα ... θα βγουν οι τροχαίοι με τις κάμερες για 10 μέρες θα τσεκαρουν λάστιχα, πλαστιγγες κλπ κλπ... θα φάνε κλήση 10 που οδηγούν με σαγιονάρες..... και έζησαν αυτοί καλα και εμείς καλύτερα αν δεν εμπλεκούμε στο τροχάιο
-
Πού και πότε γίνονται έλεγχοι για την κατάσταση των ελαστικών σε μια τόσο κρίσιμη ομάδα οχημάτων που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο??
Πόσες εταιρίες μεταφορών θα φάνε πρόστιμο για παρόμοιες καταστάσεις??Και τα δύο τα παραπάνω ερωτήματα είναι ρητορικά!!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ας βρίσουμε καλύτερα τον τρόμπα με την αναστροφή.
Aυτος που προκαλει τετοιο ατυχημα απο απροσεξια, ειναι τρομπας. Προφανεστατα. Αλλα και απροσεκτος. Αυτος που επιλεγει να μην φοραει κρανος, τι ειναι? Ποιος χρειαζεται περισσοτερο βρισιμο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ας βρίσουμε καλύτερα τον τρόμπα με την αναστροφή.
Aυτος που προκαλει τετοιο ατυχημα απο απροσεξια, ειναι τρομπας. Προφανεστατα. Αλλα και απροσεκτος. Αυτος που επιλεγει να μην φοραει κρανος, τι ειναι? Ποιος χρειαζεται περισσοτερο βρισιμο?
Αυτός που προκάλεσε το ατύχημα θέλει βρίσιμο, το αυτοκίνητο δηλαδή. Είναι πολύ απλό... Αυτός που δεν φόραγε κράνος, μπορεί να είναι στο χώμα ή στο κρεβάτι, δεν έχει ανάγκη τα δικά μας μπινελίκια για να μάθει τη χρησιμότητα του κράνους πλέον.
-
Αυτος που προκαλεσε το ατυχημα ομως θα το χει βαρος μια ζωη ομως αν οι αναβατες εχουν παθει ζημια..
Να μου πεις ας προσεχε.. Αλλα οταν οι αναβατες συνειδητα ή ασυνειδητα παιζουν την ζωη τους στο joker κυκλοφορωντας χωρις κρανος μετα μου φαινεται λιγο ακυρο να ζητανε και τα ρεστα.. Εφοσον ο ιδιος δεν προσεχει πρωτα τον εαυτο του οταν βγαινει στον δρομο γιατι να ζηταει να τον προσεξουν οι αλλοι ?
-
Εφοσον ο ιδιος δεν προσεχει πρωτα τον εαυτο του οταν βγαινει στον δρομο γιατι να ζηταει να τον προσεξουν οι αλλοι ?Σωστά, θα έπρεπε να ξέρει και τους χάρους που βγαίνουν έξω με το δρεπάνι.
Ρε'σεις δουλευόμαστε; Εχετε χάσει τη μπάλλα τελείως; Κυκλοφορείτε έξω μ'αυτά τα μυαλά ή το παίζετε ιστορία μόνο εδώ μέσα;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αλεξανδρε ελπιζω να εχεις μικτη γιατι παιζει να σε πακετωσει ο φορτηγατζης αφου δνε ηρθε αστυνομια ή ασφαλιστηκες να γραψουν τι εγινε!Πειραιως Best Leasing....
Καλυτερη και απο ασφαλιστικη!! -
nasos
Κατσε λιγο.. Οταν βγαινεις στον δρομο η πρωτη σου προταιρεωτητα(το γαμησα ορθογραφικα) δεν ειναι να προσεξεις πως θα πας ασφαλης εκει που θα πας?
Φυσικα και δεν μπορεις να προβλεψεις το τι μλκια θα κανει ο αλλος αλλα τουλαχιστον εσυ να εχεις κανει οτι ειναι δυνατον για να μην τραυματιστεις..(στην περιπτωση μας κρανος)Φιλικα
-
Ε ναι σωστα γιατι να φορανε κρανος εχει και ζεστη τωρα...Ε ναι....
Το μαθαν 'The Hard Way'....Επιστρεφω απο Αεροδρομιο σημερα, μεσω παραλιακης με το 'πλοιο'
Λιγο πριν την Αλιμου μπαχαλο και λεω να κανω δεξια, να μπω στην Αλιμου και μετα στενακια.
Βγαζω φλας, κοιταω πισω μου ενα Volvo εχει κοψει και με αφηνει, πισω και αριστερα απο το Volvo μεγαλο σκουτερ.
Ξεκιναω αλλαγη λωριδας.
Ειμαι αναμεσα σε 2 λωριδες και το σκουτερ τωρα ειναι στη λωριδα που μπαινω... δεξια και διπλα μου!
Βγαινει μπροστα και χωνεται ξανα αριστερα μου....
Τρωει την κορνα!
Κατι εδειξε...
Τρωει και δευτερη....
Φτανω διπλα του κατεβαζω παραθυρο.
-Το φλας αναμενω ενα τεταρτο, δεν το δες;;;
-Σου πε κανεις οτι το φλας εχει 'υποχρεωτικο χαρακτηρα'
-Σου πε κανεις οτι μπορεις να κανεις διηθεση αναμεσα στα αυτοκινητα και να αλλαζεις λοριδες οπως να ναι;
-Οπως θελω παω
-Να προσεχεις.... Καποιος δεν θα πατησει φρενο
Κ εκλεισα το παραθυρο....Ειχα τα ανυψια μου μεσα και δεν ελεγε να τσακοθω με τον μαλακα.
-
Κατσε λιγο.. Οταν βγαινεις στον δρομο η πρωτη σου προταιρεωτητα(το γαμησα ορθογραφικα) δεν ειναι να προσεξεις πως θα πας ασφαλης εκει που θα πας?
Φυσικα και δεν μπορεις να προβλεψεις το τι μλκια θα κανει ο αλλος αλλα τουλαχιστον εσυ να εχεις κανει οτι ειναι δυνατον για να μην τραυματιστεις..(στην περιπτωση μας κρανος)Αλλο αυτό που γράφεις τώρα, και άλλο το 'αφού δεν φόραγε κράνος (=δεν νοιαζόταν για την ασφάλειά του) ας πάμε όπως γουστάρουμε και δεν τρέχει κάστανο' όπως έγραψες πιο πριν.
Εγώ στο τελευταίο ατύχημα που είχα οδηγώντας μηχανή, πέρσι τον Ιανουάριο, κατέβαινα από κέντρο για Πειραιά σπίτι μετά τη δουλειά. Εκανα μια στάση στη Seat κοντά στον Πειραιά, και είπα να συνεχίσω κούτσου-κούτσου μέχρι το σπίτι για 2-3 λεπτά χωρίς να βάλω κράνος (το φόραγα μέχρι τότε). Σ'ένα στενό που είχα προτεραιότητα (περνάει και τρόλεϋ από'κει) έκοψα παρ΄όλο που ο δεξιός μου είχε στοπ, και αφού είδα πως δεν ερχόταν κανείς συνέχισα. Ενα πικάπ φορτηγάκι όμως ερχόταν αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να μην προλάβω να τον δω. Με χτύπησε, τούμπες στον αέρα, κλπ κλπ.
Για καλή μου τύχη στο κεφάλι δεν έπαθα τίποτα. Με τη δική σου λογική λοιπόν, θα έπρεπε ο τύπος να λέει 'στ'@@μου, αφού αυτός δεν φοράει κράνος γιατί να σταματήσω στο στοπ'.
Θες ψυχίατρο μάλλον.
Φιλικά!
-
ΖΩΑ μεγαλα οι γονεις του πιτσιρικα περιπου 5-6χρονων που τον αφηνουν να κυκλοφορει ελευθερο με το ποδηλατο στον δρομο. Ο εν λογω μικρος εστριψε και μπηκε στον δρομο μου αντιθετα στο ρευμα του βεβαιως βεβαιως κοιτωντας πισω του . Σταματησα αμεσως αλλα εξακολουθουσε να ερχεται ακριβως στην μεση του καπω. Κορναρω λιγο, τρομαζει ο μικρος και τελικα καταφερε να γρατζουνισει τον προφυλακτηρα λιγο και να φευγει τρεχωντας κοιτωντας παλι πισω φυσικα με το βλεμα 'εκανα μαλακια αλλα τρεχω για να μην τις φαω'Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος αλλα εγω οταν ημουν 5 χρονων αν εβγαινα με το ποδηλατο απ'την αυλη ετρωγα καμια μπατσα στον πωπο( )
ΑΝ δεν σταματουσα και δεν κορναρα ο μικρος θα καρφωνοταν πανω μου χαλαρα με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο.. Και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
Μπραβο στους γονεις του αυτο εχω να πω μονο. Δεν το παιζω ο μεγας κριτης αλλα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ παιδακια τετοιας ηλικιας να γυρνανε με τα ποδηλατα ελευθερα στον δρομο.
Πριν κατι χρονια.
Σταματαω να μαζεψω μια γκομενα, να παμε για μπανιο.
Κορναρω να κατεβει και περιμενω μεσα στ αμαξι με δεμενο χειροφρενο και το αρκουδισιον στο φουλ.
Ειμαι διπλοπαρκαρισμενος, και κλεινω τα γκαραζ της πολυκατοικιας της.
Μαλακισμενο με ποδιλατο με οτι φορα ειχε, παει να κατεβει το πεζοδρομιο, με βλεπει τελευταια στιγμη, κοπαναει τον μπροστα προφυλακτηρα κ τσακιζεται.
Κλαματα.....
Βγαινω με το φαρμακειο, να δω αν ειναι ενταξυ το πιτσιρικι -μαλακισμενο με ποδιλατο- γονατα, αγκονες και παλαμες μες στα αιματα.
Βγαζω οξυζενε, βαμβακια και τα σχετικα, αρχηζω να καθαρηζω πληγες... ΚΑΙ.... Βγαινουν μαναδες, γιαγιαδες, παπουδες, θειες και τα σχετικα φωναζοντας 'το παιδι, το παιδι' βλεπουν κ εμενα και μου ορμανε.Αν δεν ηταν ο πατερας της κοπελας ο οποιος ξεφορτονε ψωνια απο το αμαξι, θα μ ειχαν λιντσαρει!
Οι γονεις του μαλακισμενου με το ποδιλατο, μου βαψαν τον προφυλακτηρα. -
Οκ παω στον ψυχιατρο.. Καλο μεσημερι.
-
Οκ παω στον ψυχιατρο.. Καλο μεσημερι.Στο καλό, περαστικά...
-
nasos
ρε συ δεν καταλαβαινεις τι εγραψε. Δεν ειπε 'αφου δεν φοραγε κρανος, γραψ'τε τον στα @@ σας'. Ειπε οτι οταν επιλεγει να μην προσεχει ο ιδιος τον εαυτο του, τοτε δεν μπορει να εχει απαιτησεις να τον προσεχουν οι αλλοι. Και ετσι ειναι. Ειναι αυτο το ανεκδοτο που κυκλοφορει εδω μεσα τοσο καιρο απο 2-3 που λενε 'αυτον μπορει να μην τον νοιαζει για την ακεραιοτητα ΤΟΥ αλλα θα επρεπε να σε νοιαζει εσενα'. Αυτο μονο ως ανεκδοτο στεκει...
-
kacey
α. Πας σαν άνθρωπος με τη μηχανούλα σου και φοράς το κράνος σου. Κάνοντας ένα αυτοκίνητο μια παράβαση (αναστροφή, στοπ, κόκκινο, whatever) και σε χτυπάει. Συμπέρασμα: Εχεις το άτυπο δικαίωμα να ζητήσεις τα ρέστα. Δεν εννοώ το δικαστήριο, αλλά ν'αρχίσεις τα μπινελίκια ή/και τα μπουκέτα.
β. Πας σαν άνθρωπος με τη μηχανούλα σου και ΔΕΝ φοράς το κράνος σου. Κάνοντας ένα αυτοκίνητο μια παράβαση (αναστροφή, στοπ, κόκκινο, whatever) και σε χτυπάει. Συμπέρασμα: ΔΕΝ έχεις το άτυπο δικαίωμα να ζητήσεις τα ρέστα. Δεν εννοώ το δικαστήριο, αλλά ν'αρχίσεις τα μπινελίκια ή/και τα μπουκέτα.
Διαφέρει τίποτα το παραπάνω από αυτό που λες; Αν ναι, πες μου γιατί μάλλον είμαι τελείος βλαμμένος και δεν το καταλαβαίνω. Αν όχι, στον ψυχίατρο κι εσύ...
-
kacey
Ελα και εσυ μαζι μου στον ψυχιατρο
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]