-
προφυλακτικα
-
Κομπολόϊ...
-
Κουδούνια
-
Tίποτα από αυτά!
Για να βοηθήσω. Είναι από πλαστική ύλη και πολύ μικρό. (Φανταστείτε ότι δεν βρίσκω φωτό στο νετ....). Το επόμενο hint θα είναι για την χρήση του.
-
Εκεινο το μικρο σαν χερακι που ξυνεις την πλατη (και οχι μονο ) .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκεινο το μικρο σαν χερακι που ξυνεις την πλατη (και οχι μονο ) .http://www.find-me-a-gift.co.uk/gifts-f ... tcher.html
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκεινο το μικρο σαν χερακι που ξυνεις την πλατη (και οχι μονο ) .
http://www.find-me-a-gift.co.uk/gifts-f ... tcher.html
-
Δίνω βοήθεια και φεύγω. Μπορείτε να προχωρήσετε και σε άλλες (πιο σοβαρές ερωτήσεις).
- Είναι από πλαστικό υλικό
- Έχει πολύ μικρό μέγεθος
- Το αγοράζεις από συγκεκριμένο (ειδικό) κατάστημα ή από Super market (όχι όλα) ή καλύτερα από μπακάλικο/περίπτερο (πάλι όχι πολλά).
- Το βρίσκεις συνήθως στα σπίτια μας, σε εκκλησίες, νεκροταφεία.
-
Λιβανι ?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Λιβανι ?Πλαστικό λιβάνι?
-
το μικρό συνήθως κόκκινο φυτιλάκι
-
Αυτο μαλλον ειναι
Κοντα επεσα -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
το μικρό συνήθως κόκκινο φυτιλάκικαι τώρα θα μου πεις που το σκέφτηκε ο άνθρωπας!!!!
-
$100.000 dollars ήταν αυτά!!!!!!!!!! Αν ήθελε ας μην το έψαχνε! Δεν μπορώ να φανταστώ όμως το πρόσωπο των ανθρώπων της Mitsubishi
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
$100.000 dollars ήταν αυτά!!!!!!!!!! Αν ήθελε ας μην το έψαχνε! **Δεν μπορώ να φανταστώ όμως το πρόσωπο των ανθρώπων της Mitsubishi **Aπ'ότι ξέρω το εκμεταλλεύτηκαν διαφημιστικά (ήταν και όρος για να πάρει τα χρήματα) του στυλ '....Κοιτάξτε μόνο αυτό δεν παράγουμε....'
-
μου μυρίζει λίγο urban legend...
Δλδ εκτός από φυτιλάκα η Mitsubishi παράγει τα πάντα;
Και μεγεθυντές πέους; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μου μυρίζει λίγο urban legend...................
..... μεγεθυντές πέους; .....Οι ιαπωνες το 1983/84 δεν είχαν επίγνωση αυτών των προιόντων γιατί δεν είχαν ακόμη μέτρο σύγκρισης με τους υπόλοιπους λαούς.
Όταν ανακάλυψαν την αλήθεια - χρόνια μετά, έκαναν και την θλιβερή γι' αυτούς διαπίστωση ότι είναι κάτι που δεν μπορούν να αντιγράψουν....
-
-
-
Quiz γενικών γνώσεων